Handelslagret Sweden AB

www.handelslagret.se
  • BadgeThreeYears
4.6
Ring 026-790 09 Dela

Handelslagret Sweden AB är en ledande aktör i Gästrikland som erbjuder omfattande tjänster inom både flyttservice och auktionsservice. Vi är specialister på allt från bostadstömning och flyttstädning till försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Med Handelslagret Flyttservice och Handelslagret Auktionsservice erbjuder vi...

178 omdömen om Handelslagret Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2023

Dödsbo P

Väldigt bra bemötande. Väldigt nöjda

Dödsbo A
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Snabba på att svara och utförde uppdraget enligt överenskommelse. Dock var jag inte nöjd med flyttstädningen som utfördes av en underleverantör. Handelslagret var snabb med att återkoppla till underleverantören och jag fick göra en uppgörelse med städbolaget som jag blev nöjd med. Snyggt och proffsigt!

Gun A
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Proffsigt genomförande och väldigt trevligt bemötande hela vägen.

Sol-Britt L
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Vi är väldigt nöjda med ert utförda arbete.

Leif J
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra genomfört enligt avtalad tidsplan, några anmärkningar vid husvärdens städ besiktning, dåligt rengjord spis. I övrigt hög kostnad för tjänsterna.

Svar från Handelslagret Sweden AB

Tack för din återkoppling och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att det mesta fungerade enligt tidsplanen och att uppdraget i stort sett gick smidigt. När det gäller anmärkningen på spisen så är vi tacksamma för att det uppmärksammades, och vi är alltid måna om att snabbt åtgärda sådant – det hör till vår städgaranti. Vi förstår att priset kan upplevas som högt, men det speglar ett arbete som utförs enligt branschens riktlinjer av personal som omfattas av kollektivavtal och marknadsmässiga...

Kristina H
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Snabb att svara på email med klara tydliga uppgifter. Flexibel, tålmodig och tillmötesgående med ändringar i vissa planer. Prick i tid för att både hämta gods och att leverera. Trevlig och mycket hövlig flyttpersonal med bra rutiner och snabbtänkta då kreativa lösningar behövdes. Gjorde vad som kunde ha blivit en knepig flytt av ett lass gamla antika möbler från ett dödsbo till två olika addresser lätt och smidigt.

Jane E
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Snabb hantering men ärendet pågår ännu.

Jan Å
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bemötandet var både vänligt och korrekt. Jag känner dem sedan tidigare och hade höga förväntningar vilka de levde upp till. Jag är mycket nöjd med den flytt de hjälpte till med!

Bo G
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra och snabbt/säkert genomförande. Bra bemötande.. Lätt att få kontakte. Bra service med lånekartonger.

Karin G
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Jag anlitade dom för försäljning av saker ifrån ett dödsbo, bortfrakt och städning. De hade stor kunskap av värdet på de saker som de gick igenom i huset. Tyvärr så använde de en urusel underleverantör gällande städning. Skulle ha varit ännu bättre om de hade en egen städavd. så att man kunde vara säker på att hela processen hade kvalite. P g a städfirman blev det stor försening och merarbete av oss som fick städkontollera 5-7 ggr. istället för 1. Jag uppskattar dock Handelslagret arbete att försöka lösa problemet med underleverantören,...

Dödsbo W
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Fick hjälp med allt och det var snabba svar om vi hade någon fråga.

Emma P
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Kunnig personal, har hittills hållit vad de lovat. Gick snabbt att boka tid både för bedömning, avtal och utförande . Fina bilder på objekten som ska säljas. Eftersom hela arbetet inte är utfört ännu vill jag inte ge ett omdöme på hela arbetet, som är tömning av bostad efter dödsfall.

Berit E
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Hej! Jag svarar då mamma avled och vi har fått hjälp av Handelslagret i Sandviken , med bortforsling av hela dödsbo i dagarna. När mamma flyttade från hus till nuvarande lägenhet för 4 år sedan tog vi också hjälp av Handelslagret och vi är jättenöjda med den servicen. Rekommenderas stark av oss. Mvh Stefan och Helen

Astrid J
Skrev om Handelslagret Sweden AB

enkelt och smidigt. vi kan stark rekommendera dessa till olika flyttar. Vill man sälja saker, finns det ännu mer fördelar med handelsbolaget

Jenny A
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Proffsigt upplägg med ett helhetsansvar.

Skrev om Handelslagret Sweden AB

Trevlig bemötande och snabb service med ett bra resultat

Dödsbo M
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Behövde hjälp med tömning och städning av dödsbo på annan ort. Trots att det var under julhelgen fick jag snabba svar och ett trevligt bemötande. Allt gick väldigt smidigt. Uppskattade detta mycket då man har fullt upp med sorgearbete efter nära anhörigs bortgång och det är knepigt att sköta det praktiska på distans. Mycket glad att jag hittade Handelslagret!

Dödsbo L
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Vi valde tjänsten att tömma och städa ur ett dödsbo. Det gick smidigt och bra. Det gick snabbt att få det utfört. Vi är nöjda.

Anna-Greta A
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Helt perfekt hjälp vid flytten, kunde inte bli bättre. Vi tog hela paketet med flytt, bortforsling, försäljning och städning.

Camilla E
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Jag blev bra bemött , det gick snabbt och smidigt. De gjorde ett bra jobb. Jag använde mig av firman för min flytt.

John M
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Kan varmt rekommendera Handelslagret. Vi anlitade de för ett dödsbo. Tömning och aktion på en del saker. De var proffsiga från första mötet till tömningen av radhuset. Snabb service och väldigt trevliga.

Edit G
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Mycket bra från första stund. Bra att de har helantrepenad.

Inga-Len K
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra bemötande och duktig och trevlig personal. Allt har gått smidigt vid tömning och städning av min systers hus. Mvh Kjerstin Hedberg syster till Inga-Len.

Christina B
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Trevligt bemötande, snabb och effektiv flytthjälp.

Marie G
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Vi har blivit så otroligt bra bemötta! Vi visste inte att Handelslagret fanns. Så positivt överraskade. Från första kontakten till allt var klart tog några veckor. Vi hade hela flytt konceptet och har nu föremål ute på aktion. Kommer garanterat att anlita Handelslagret igen om vi flyttar! / Marie

Birgitta Margareta P
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Jag har köpt flytthjälp och flyttstädning.

Pia W
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Alltid väl bemött och perfekta jobb. Är så nöjd.

Susanne O
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Tack för att ni finns och tack för att ni förstår att vänner som vill hjälpa en att flytta ibland blir svårt sjuka. Tack snälla för att ni ville hjälpa till.

Kjell Ö
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra återkoppling och mycket fin städning och bort transport av möbler.

Anita O
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Allt har fungerat bra, från första kontakten till hämtning, städning.

Annbritt E
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Mycket bra bemötande. Uppfyllde våra förväntningar till 100 procent. Köpt allt tömning av dödsbo auktion av lite saker med värde i. Flyttstädning . Allt var till rimligt pris också. Imponerad av mycket trevlig personal som var så serviceinriktade Jesper samt Rebecka och flytt killarna . Vi hade inte orkat detta själva. Kommer att rekommendera Handelslagret till bekanta.

Ann-sofie Å
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Mycket bra! Bra kontakt, bra pris, bra och trevliga "flyttgubbar" och superfin städning. Rekommenderas!

Skrev om Handelslagret Sweden AB

Urplock och städningen av dödsbo. Även om inte städningen är gjord än, så har de skött sig enligt avtal.

Carina W

Snabbt och effektivt. Trevliga

Dödsbo M
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Trevlig bemötande! Ett miss när de tömde lägenheten, glömde saker kvar i käkällargången, men som de bad om ursäkt för och rättade till, rätt snabbt! Enkelt och smidigt med tömning och städning! Så jag kan varmt rekommendera dem!

Gustav O
Skrev om Handelslagret Sweden AB

ok, bra fixad lägenhet, bra info, lämnad nyckel bra.

Anita S
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra bemötande , lätt att komma i kontakt med.

Gunilla S
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Kompetens och respekt för uppdraget

Ann O
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Trevligt bemötande, snabbt och enkelt.

Dödsbo B
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra och väl fungerande helhetslösning!

Josephine L
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Handelslagret är professionella och tillmötesgående.

Merit O
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Det var lite svårt att veta när varje sak inträffade och var klara då vi har en helhetslösning. Med andra ord så var det svårt att sköta om fastigheten medans arbetet pågick när inte tidsplanerna stämde. Annars har det varit bra upplevelse.

Svar från Handelslagret Sweden AB

Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om vårt arbete. Vi uppskattar alltid feedback då det hjälper oss att bli bättre. Vi förstår att det uppstod viss förvirring kring tidplanen och beklagar om detta har orsakat besvär för dig. För att klargöra, de tre datum som vi angav (13/8, 16/8 och 21/8) var specifikt planerade för själva utförandet av arbetet. Vår förfrågan om att besöka fastigheten den 11/8 var för att planera arbetet i samråd med mäklaren och säkerställa vilka möbler som skulle stå kvar inför visningen....

Skrev om Handelslagret Sweden AB

Snabba svar. Bra bemötande. Kanske lite högt pris.

Svar från Handelslagret Sweden AB

Hej, , Tack så mycket för ditt omdöme och för att du valde att anlita oss! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba respons och vårt bemötande. Vi förstår att priset kan upplevas som något högt, men vi vill gärna förklara att vårt pris speglar den kvalitet vi levererar. Vi följer noggrant gällande kollektivavtal, betalar rättvisa löner och har andra nödvändiga omkostnader för att bedriva en professionell och hållbar verksamhet. Detta är en viktig del i att kunna erbjuda en trygg och pålitlig tjänst till våra kunder....

Sonja S
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Lätt att ha att göra med. Tydlig information.

Bengt L
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Trevligt proffesionellt bemötande. Tömning, transport och flyttstädning. Löste snyggt städningen som blev ”förskjuten” en dryg vecka.

Lars Håkan P
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Bra bemötande Snabb hantering Andra gången vi anlitar Hl Bra betyg ?

Anita J
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Har erfarenhet av handelslagret sen tidigare. Och det gjorde att vi anlitade dom igen. Förutom att dom är snabba och duktiga så är dom trevliga.. har också rekommenderat dom till vänner..

Eva K
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Jag fick snabbt hjälp och det kom 2 killar på den tid som vi kommit överens om. Jobbet gick snabbare än vad som sagts, men jag betalade ändå för 2 timmar( tog 20 min), mindre bra. De skulle flytta en jättetungt skänk och hade inga hjälpmedel, kanske inte så bra för kroppen om de jobbar så. De hade all info innan från mig ang tyngden och placeringen. Men nöjd med snabb hjälp.

Svar från Handelslagret Sweden AB

Tack för din feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att våra medarbetare kom på den tid vi hade överenskommit. Vi vill gärna förtydliga att vår debitering är per person och för påbörjad timme, vilket innebär att vi inte kan debitera på minutbasis. Att skicka ut två personer och en lätt lastbil medför en viss kostnad, oavsett hur lång tid arbetet tar. Angående hjälpmedel har vi sådana tillgängliga, men när det gäller att flytta tunga möbler i en trappa är det tyvärr inte alltid möjligt att använda dem på...

Birgitta Å
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Jag köpte flytthjälp av diverse stora otympliga möbler för transport till tre olika destinationer. Det fungerade mycket bra. Jag blev mycket bra bemött av alla inblandade och allt skedde enligt plan och på de tider som bestämts. Kan varmt rekommendera.

Kennet H
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Vi anlitade Handelslagret för att tömma min mors lägenhet,det fungerade väldigt bra,saker med värde läggs ut på auktion och annat till återbruk. Framförallt är det väldigt lätt att få kontakt vid frågor man kan ha under resans gång. Rekommenderas enligt mig.