Handelslagret Sweden AB

Handelslagret Sweden AB

www.handelslagret.se
  • Badge2023
4.6

Handelslagret Auktionsservice är idag Gästriklands största auktionshus. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods samt kvarlåtenskap. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster till våra kunder. * Tar emot auktionsgods till försäljning. * Värdering av lösöre. * Hämtar auktionsgods på...

30 omdömen om Handelslagret Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2023

Dödsbo J
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Kunniga och professionella. Allt är inte färdigt i de tjänster som de ska hjälpa oss med så önskan utvärdering kommer lite för tidigt.

Dödsbo Z
Skrev om Handelslagret Sweden AB

Dödsbosutflytt med städning. Trevlig personal o jobbet väl utfört!

Solveig N
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Vi köpte flytt och flyttstädning och är nöjda med hur de utfört sitt arbete. Bra bemötande och praktiskt att de skötte allt

Dödsbo D
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Kontakten har känts bra, de har varit tydliga med deras åtaganden vad som ingår eller inte. Jag tycker de 2 städare som gjorde slutstädningen gjorde ett bra jobb, de meddelade också att de inte kunde tvätta på ett par ställen. Enda jag reagerade på är att någontiing tungt måste ha tappats i golvet i källaren "Gillestugan" där det är en djupt fult märke i golvet.

Hans Ä
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Blev bra bemött men städdagen har varit bättre om någon kunnat pratat bättre svenska.

Jan L
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Har fungerat bra under hela sitt engagemang från offert till genomförd försäljning. Helt nöjd med resultatet från försäljningen som visar på god kunskap om värdering och urval av vad som kan säljas.

Kerstin O
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Jag blev väl bemött. Företaget gjorde det jag hade förväntat mig, dvs tömma en lägenhet, sätta ut föremål på auktion och de slängde eller gav bort övrigt. De ordnade även en städning av lägenheten.

Åke E
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Mycket bra bemötande. Jag köpte en tömning och städning av en bostadsrättslägenhet. Verkställdes perfekt. Företaget motsvarade till fulla våra höga förväntningar.

Dödsbo: F
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Hej! Jag köpte tjänsten att ta reda på allt gällande min mors dödsbo. Jag är imponerad av hur smidigt allt gick. Bemötandet var verkligen bra. Respekt, ödmjukhet och trevliga samtal med all personal. Har också ringt och givit beröm redan efter en vecka. Pratade då med Jesper. Lägenheten var tömd på en dag och städningen var verkligen noggrant utförd trots att det endast var en person som utförde den. All heder till Handelslagret Auktionsservice!!! Ann-Sofi Forsberg

Anita J
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Bemötande va väldigt bra. Vi köpte deras flytthjälp. Och vi har flyttat många gånger och detta företag va ett av dom bästa vi haft att göra med. Trevliga, glada och duktiga personer..

Anette B
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Handelslagret har varit fantastiska. Kommunikationen har varit jättebra. De har hållit alla tider vi kommit överens om. Trevlig personal. Allt har blivit precis som jag tänkt mig.

Mona H
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Rätt bra inte köpt något. Hade några objekt till försäljning.

Mats M
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Bra och väl utfört arbete inom lovad tidsram.Kan rekommenderas

Aina E
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Snabb och professionellt service.

Vanja K
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Vi valde Handelslagret Auktionsservice via en rekommendation, vilket vi verkligen inte ångrat. Från första kontakten via besök och offert till att få tillbaka nyckel när flyttstädningen var gjord så har precis allt bara varit proffsigt och perfekt skött. Dom skötte precis allt, tömning av lägenheten och flyttstäd. Alla frågor och kontakter har varit klockrena med mycket trevlig personal. Kan bara rekommendera dom. //Mia dotter till Vanja

Mats P
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Kanon bra upplägg!Jätte lätt att följa via nätet!Bra jobbat!👍👏

Maja J
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Jag, sonen anlitade er när min mor flyttade till ett äldre-boende.' Jag är helt nöjd med allt, bemötande, kunnighet, hjälpen jag fick, städning, försäljning, borttransport, allt

Erica H
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Fantastiska att samarbeta med.

Lena Kristina R
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Trevligt bemötande. Höll det som utlovades i samband med tömning och flyttstädning av lägenhet. Bra kommunikation kring försäljning av möbler och andra saker. Mycket bra service.

Marianne M
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Lätt att gå kontakt. Flexibla och snabba.

Marianne N
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Bra bemötande och trevlig personal,ĵätte Bra packat och städat toppen med andra ord

Kjell E
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Mycket bra Jag hade inga förväntningar alls.Flytt och städning.Alt fungerade bra

Karin A
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Bra och snabb återkoppling vid varje kontakt. Väl utfört arbete med tömning och städning av lägenhet. Och otroligt smidigt med försäljning av det som gick att sälja. Vi är verkligen nöjda och rekommenderar Handelslagret till alla som ska tömma ett hem.

Anna F
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Hej, Jag heter Jan-Olov Fast och är son till Anna Birgitta Fast. Det är jag, som för min mors räkning, har anlitat Handelslagret. Den tjänst som beställdes var en Helhetslösning, dvs a) genomgång och utförsäljning av säljbara föremål på aktion. b)resterande föremål skänks till välgörande ändamål eller fraktas bort till miljöstation c) När bostaden är tömd sker en flyttstädning. Punkt b och c är slutförda till full belåtenhet. Punkt a är ännu ej helt slutförd, men vi har så här lång inte haft något att invända. De förväntningar...

Camilla A
Skrev om Handelslagret Auktionsservice

Allt går så smidigt och lätt och de är alltid så trevliga!

Sonja Å
Skrev om Handelslagret

Det var toppen kommer att rekommendera dom

Arne H
Skrev om Handelslagret

Gott bemötande och probemfritt genomförande. Bekvämt i alla hänseenden. Dock lite förvånad av att vissa varor inte ansågs vara värda att lägga ut på auktion, kan bero på att jag inte har någon erfarenhet av auktionsvärlden.

INGEGERD C
Skrev om Handelslagret

Bra bemötande. Frågor fick jag svar på snabbt och utbetalningarna fungerade bra.

Christina S
Skrev om Handelslagret

Jättebra och proffsig flytthjälp på kort varsel när livet körde ihop sig. Flytten gick snabbt och grabbarna var jättetrevliga, kunniga och proffsiga. Skulle absolut anlita dem igen, rekommenderas varmt!

Svar från Handelslagret

Hej Christina. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Trevlig dag. Med vänliga Hälsningar Handelslagret.

Christian N
Skrev om Handelslagret

Allt Smidigt & Enkelt & OK!

Svar från Handelslagret

Hej Christian. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Trevlig dag. Med vänliga Hälsningar Handelslagret.