Hantverkiq är ett utmärkt företag som man verkligen kan lita på. De utförde en totalrenovering hos oss. De var punktliga, levererade hög kvalitet, höll rent och var prisvärda. Jag kan varmt rekommendera Bek och hans team!
Hantverkiq i Sthlm AB
6 omdömen om Hantverkiq i Sthlm AB
Hej Ulf! Vi är glada att höra att ni är nöjda med resultatet. Vänligen kontakta oss när det är dags för fasadrenoveringen. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.
Väldigt hjälpsam och duktig.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att kunna vara till hjälp i framtiden! Vi hoppas på ett återseende!
HantverkIQ visade sig vara en verklig tillgång för vårt projekt. Bek var mycket tydlig, lyhörd och en skicklig hantverkare. Vi fick hjälp med putsning av källaren, slipning av betonggolvet samt målning av hela utrymmet. Eftersom vi var så nöjda med resultatet, bad vi honom även att assistera med våra garderober och sovrum. Resultatet överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera HantverkIQ!
Tack Thomas! Det gläder oss att ni är nöjda, och vi strävar alltid efter att uppnå våra mål genom att tillfredsställa våra kunder. Vi ser fram emot att kunna hjälpa er även i framtiden! Med vänliga hälsningar, Bek HantverkIQ i STHLM AB
Ett bra företag. Dom renoverade vår lägenhet, och allt gick smärtfritt. Snabba att svara eller att ringa tillbaks. Slutpriset va det vi kom överens om, och om det va nåt som uppkom under byggtiden så kontaktade dom oss direkt för att diskutera allt innan det utfördes. Vi är mycket nöjda med Hantveriq
Hej Mikael! Det var ett nöje att få bistå er, träffa er och samarbeta med er. Vi ser alltid fram emot att kunna erbjuda våra tjänster. Ni är alltid varmt välkomna! Med vänliga hälsningar, Bek, HantverkIQ i STHLM AB
Proffesionell, skicklig och lyhörd. Kan rekommendera varmt!
Tack så mycket! Vi är glada över att ha fått lära känna dig och att vi har kunnat vara till hjälp. Vi ses i framtiden! Med Vänliga Hälsningar Bek HantverkIQ i STHLM AB
Vi blev otroligt bra bemött av Bek, HantverkIQ i STHLM AB från första kontakt till färdigt arbete. Kommunikation, punktlighet och professionalism var på en nivå som man sällan ser i branschen. Bek tog sig tid att lyssna på våra behov, förklarade lösningar på ett tydligt sätt och gav realistiska tids- och kostnadsförslag som höll hela vägen. Vi hade höga förväntningar på både kvalitet och noggrannhet — och HantverkIQ överträffade dem. Arbetet utfördes metodiskt, rent och med ett öga för detaljer som verkligen märks i slutresultatet....
Tack så mycket för ert fina omdöme. Det betyder mycket för oss och vi är glada att ni är nöjda med arbetet. Ni är alltid välkomna tillbaka om ni behöver hjälp igen. MVH Bek, HantverkIQ i STHLM AB.