Otroligt vänligt och professionellt bemötande! Kan verkligen rekommenderas!
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
839 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra och snabb service. Trevligt bemötande på alla sätt . Rekommenderas varmt.
Bra Service, trevlig personal
Jag hade fått motorstopp hemma, och efter att min bil hade bogserats till verkstaden hjälpte de mig redan samma eftermiddag. Bilen går igen. Tydlig kommunikation och ett vänligt bemötande.
Trevligt bemötande på plats och hög lösnings orientering för bästa åtgärd.
Toppenupplevelse från start till mål! Förutom ett varmt bemötande och proffsig service bjöds det även på ett riktigt givande och pedagogiskt snack efteråt. Det känns alltid extra bra när man märker att någon faktiskt bryr sig om att kunden ska bli nöjd – och här var det tydligt. Rekommenderas varmt.
Vänligt bemötande, proffsig verkstad.
Snabb service bra bemötande och ett rimligt pris Äntligen slipper min bil kännas som en bastu..
Harrys bil och motor ger alltid top service. Personalen är alltid vänligt i sitt bemötande.
Hej! Som alltid ett bra bemötande, snabb och bra service.
Som vanligt strålande service till bra pris.
Kanonbra kundbemötande, och högt kunnande
Högsta betyg! Mycket kunnig personal, snabba och med bästa service.
Mycket bra och fin service jag återkommer gärna
Bra mottagande. Kommer att komma tillbaka när det är tid med service på bilen. Kommer att tipsa andra .
gick mycket bra, snabbt och bra service
Mycket bra . Trevligt bemötande😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Trevligt bemötande och bra information och service.
Alltid lika positivt bemötande!Lämnade in bilen till service som jag alltid gör hos dem!
Bra mottagande, kort väntetid. De förklarade även problemet, vad de hade gjort och vad vi ska titta efter den närmaste tiden. Generellt mycket bra verkstad
Snabbt och smidigt Vi är jättenöjda med dem
Trevligt bemötande. Förklarade enkelt och förståeligt vad som var problemet med bilen.
Trevligt bemötande och bra info om vad som fattades på min bil. Också info om vad reparationen skulle kosta. Mycket nöjd och anlitar dem vid behov i framtiden!
Bra bemötande och snabb hjälp. Kanske lite lång väntetid innan kunnig person dök upp.
Alltid trevligt bemötande. Servicen utförd yrkesmässigt.
Harrys Bil & Motor är min service verkstad de senaste åren. De utför proffsiga arbeten samtidigt med förberedande kontroll för bilbesiktning. De ombesörjer även så att bilen blir besiktad
Mycket nöjd. Trevligt mottagande. Fixade min bil till ett rimligt pris. Kan rekommendera denna verkstad.
Har använt företaget tidigare. Har alltid varit ett positivt bemötande o bra utfört arbete. Fick gjort en stor service på min Ford Mustang V8.
Jätte trevligt och kunnig personal
Lämnade bil för service för första gången på denna anläggning trevligt bemötande och bra info om utförd service, genomgång av vad som utförts på tidigare service samt vad som var aktuellt i nästkommande service. Bra kundkontakt….👍
Fantastisk service Kamremsbyte diverse filter och reparation av adblue system Snabbt och bra
Vänligt bemötande, kunniga och med fantastisk service.
Toppen service Snabbt och bra
Snabbt in och ut. Lovad leverans enligt ök.
Bra bemötande från början till slut. Rekommenderas verkligen Mvh Clas
Bra bemötande och trevlig personal. Allting fungerade väl och gick smidigt.
Mycket bra rakt igenom, servicemedvetna och rediga.
“Professionell bilverkstad med fantastiskt bemötande, bra priser och service i toppklass. Här känner man sig alltid välkommen och bilen är i trygga händer.”
Det var toppen! Mycket trevliga😊
Bra bemötande med trevlig personal. Enkelt och tydligt med offert. Första gången jag servade bilen här. Stort plus för det breda serviceutbudet. Mycket nöjd med allt. Rekommenderas. Kostnad under dem jag jämförde med.
Alltid trevligt bemötande. 👍
Bra kundmottagande. Bra information och service
Jag blev bemött på bästa tänkbara vis. Hade höga förväntningar, dom har gjort ett bra jobb. Jag hade bokat en service på min KIA, klar på utsatt tid, kan bara ge dom bra betyg.
Vänligt bemötande och inget strul med bokningen. Känns tryggt att serva bilen där
Bra service, snabb hantering. Fint att få SMS när bilen är klar med kostnaden
Det var bara servera och snabbt och jag är nöjd med jobbet som ni gjorde.😀
Vänligt bemötande men kändes lite rörigt.
Tack för din feedback – den uppskattar vi verkligen. Vi tar gärna del av mer detaljer kring vad du upplevde som rörigt, så att vi kan förstå och förbättra oss där det behövs. Du är varmt välkommen att höra av dig via mejl på info@harrysbil.se eller komma förbi oss och berätta mer – din upplevelse är viktig för oss. Vi strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre i alla delar av vårt arbete, och vi hoppas såklart få möjligheten att välkomna dig tillbaka igen framöver. Varmt välkommen!
Allt var bra😀 Bra bemötande och service😀
Snabba o mycket kunniga. De kan verkligen alla bilar!!
Mycket trevlig personal Snabb hjälp Riktigt utfört