Fantastiskt hjälpsam personal, tack Micke för tiden du fick lägga på dotterns bil, och att du även ringde till mig och förklarade läget. Det betyder mycket att kunna känna förtroende för en bilverkstad som ligger 150 mil bort. Tack! Anders
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
634 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Tillmötesgående och hjälper till att lösa bilproblemen tryggt o bra.
Bra service och snabb åtgärd. Prisvärt.
Bra bemötande snabb hjälp och återkoppling
Bra och snabb mottagning efter kontakt.
Mycket bra service och positivt bemötande. Är förtroendegivande och redogör vad de gjort med bilen. Betydligt billigare jämfört med märkesverkstäder.
It's great service and customer support
Gick snabbt och smidigt när jag bytade och köpte nya däck
Prisvärt och alltid med omtanke om kunderna.
Bra bemötande...snabb service...
Känner mig trygg att lämna bilen till Micke 😀
Alltid bra arbete - kan rekommendera dem till alla
Utmärkt bemötande Bra kontakt under reparationen
Trevligt bemötande och stor kunskap när det gäller felsökning och åtgärder.
Som alltid hög klass på arbete och bemötande
Den bästa servicen man kan få. Alltid super kvalitet
Väldigt trevligt bemötande och snabb service. Rekommenderas👍🏻
Alltigenom professionellt. Bokning och mottagande bra. Perfekt förståelse för mitt behov av service. Unikt kunnande för min veteranbil. Engagerad personal. God information och diskussion om problem och möjligheter. Liten verkstad med stora möjligheter.
Bra bemötande och proffsigt. Rimligt pris dessutom 😁
Mikael är alltid korrekt och kunde ge oss en tid en vecka senare. Priset var bra. Kan verkligen rekommendera Harrys Bil & Motor, efter att varit kund från och till i 15 år.
Trevligt bemötande och kunnig personal
Väldigt bra service och bemötande
Varit kund i många år. Alltid nöjd
Alltid lika bra, trevligt, Tack än en gång Micke Alltid fina möten Bra utfört jobb
Bästa bilmekanikern som alltid löser problem väldigt kunnig på sin sak och alltid proffsigt utfört
Alltid bra service och trevligt bemötande.
Ett helt fång med rosor, Fantastisk service!!! Lämnade in min bil akut klockan 10:30 för att avgasröret hade gått sönder och trodde det skulle ta flera dagar. Bilen var klar redan 15:30 samma dag. Jag kan varmt rekommendera att lämna in bilen där, i fortsättningen kommer jag alltid att använda mig av Harrys Bil o Motor
Bra och snabb service. Trevlig personal. Jag kommer tillbaka
Väl utfört arbete! Rimligt pris.
Bra bemötande, höll utlovade tider och smidig hantering.
Alltid bäst, en redig bilverkstad, ingen korv, inget tjafs.
Noggrann och väldigt serviceminded Här kan ni lämna bilen tryggt
Utmärkt som alltid! En verkstad man kan lita på.
Blev trevligt bemött av personal och bilservicen blev bra.
Tar verkligen hand om kunderna och dess fordon exemplariskt.
Bra och snabb service. Bra med lånebil, även om det är mycket som inte fungerar på den.
Bra service och bra priser och kunnig personal
Bra och snabb service Kunnigt och trevligt bemötande Bra priser
Mycket bra bemötande samt snabb hjälp.
Alltid ett bra bemötande och en bra och snabb service
Alltid bra och snabb service!
Trevligt bemötande o bra service
Bra mekaniker o alltid vänligt bemött 👍
Nöjd med allt från första kontakt till utfört arbete
Jag blir alltid lika välkommen. Arbetet utförs professionellt och snabbt. Jag får besked när arbetet är klart och bilen kan hämtas. Får då också information om kostnaden, vilket uppskattas.
Tydligt, flexibla Bra samtal inför om och hur ett arbete ska genomföras, man känner sig som kund "aldrig luras" Känns alltid tryggt att ringa och rådfråga dem, enkelt komma med bilen vid behov osv
Alltid trevligt bemött och bra service. Är alltid nöjd.
Kanon bra service, pålitliga. Kan varmt rekommendera
Bra service och trevlig personal.
Servicen gick fort, bra bemötande