Bra service och snabb service!
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
132 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Bra bemött och verkar vara noga , service denna gång..
Väldigt trevligt bemötande. Och dom ringer gärna o dubbel kollar med en
Perfekt service, trevlig bemötande, kunnigt, håller tiderna,
Väldigt bra bemöt. Allt var positivt. Kan inte bli mycket bättte än så.
Bra service och bemötande var/är nöjd med utförd tjänst. Kan rekommendera företaget.
Service. Trevligt bemötande och kunnig oersonal.
Fick snabbt tid till service trevligt o vänligt bemötande.
…………………………….,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Alltid trevligt bemötande och god service och väl utfört arbete.
Som alltid bra bemötande och perfekt utförda arbete till konkurrensmässiga priser
Alltid lika nöjd. Bra utfört arbete till en vettig peng.
Hyfsade priser, bra bemötande.
Super trevlig snabbt service bra pris
Alltid hjälpsamma och vänliga mvh Gunilla Berglund
Strålande. Mycket nöjd med utfört arbete.
Dags för service.Trevligt bemötande. Priset blev lite lägre än förslaget.
Väl utfört arbete samt bra kommunikation
Alltid lika trevligt och tryggt att lämna bilen hos Er. Bra service och snabbt. Hans B
Snabb service, bra bemötande och information om vad som gjorts med bilen.
Mycket bra och jättefin service. Bra jobb. Trevligt bemötade
Kan inte bli bättre än så. Bra bemötande och förstklassigt arbete.
Allt ok, däremot ökar priset varje gång.. Svårt att boka tid i närtid.
Snabb och smidig service. Fackmannamässiga råd
Alltid trevligt bemötande och schyssta priser. Fick hjälp en gång efter stängning då bilen bogseras.
Utmärkt möte både före servicen och efter servicen.
Det lyckades även den här gången Hoppas att 🚗 håller ett år till Allt till belåtenhet inga klagomål 👍😉
Hej! Jag blev bemött på ett vänligt och trevligt sätt allt enligt överenskommelsen. Jag fick gjort en årlig kontroll av bilen inför besiktningen. Jag hade önskat att ni skänkte pengarna till barn med diabetes och neurologiska sjukdomar då dessa inte får någon uppmärksamhet barn Cancerfonden får all uppmärksamhet. Vänligen
Mycket trevligt bemötande och utmärkt service samt punktlighet.
Jag hade beställt service av min bil. Den var klar i utlovad tid och jag blev som alltid väl omhändertagen.
Mycket bra bemötande och bra service.
Snabb och smidig lösning! Väldigt nöjd!
Snabbt och proffsigt hanterat. Återkopplat när det var klart och tydligt dokumentation.
Bra bemötande Mvh Niklas Fönsterputs
Vi har alltid möts av ett trevligt bemötande och får bra tips om bilen, tider till lagning osv. Har även kunnat köra dit akut och att de haft möjlighet att titta. Vi har använt Harrys i över 10 år
Bra bemötande, fixade bilen snabbt.
Bra bemötande och bra service
Alltid tillmötesgående med fin service och väl utfört arbet!
Alltid lika trevligt bemötande och professionell service. Toppbetyg!!
Alltid bra bemötande och bra lösningar till överenskommen tid och kostnad, inga obehagliga överraskningar, tvärtom.
Alltid bra service o reparation av våra bilar.
Snabb & bra service, ett proffsigt och trevlig bemötande. 👍🏻
Snabb o bra service🙏💪😇🤩!!!
Bemötandet proffesionellt. Tittade på skadan först. Gav uppriktigt svar hur det var. Gällde ett hål på avgasröret. Eftersom vi pratat om åtgärd visste jag vad som förväntades. Företaget levde upp till åtgärden på min bil, mer än jag förväntat mig. Så glad och lycklig. Det blev inte så dyrt som jag förväntat mig. Kommer alla dagar i veckan att lämna min bil i trygga händer hos Harrys Bil & Motor. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Mvh Ann/Britt Nordström Ägare till Ford Kuga BAL 178
Bra service från början till slut. Pålitlig bedömning och snabb prioritering för att åtgärda felet. Bra med möjligheten att betala med Swish och flexibilitet att hämta bilen.
Pålitligt, enkelt, trevligt bemötande.
Tog sig tid att inom ett par dagar byta stickkontakt på mitt släp trots fullbokad kalender. Så tacksam att ni löste det så snabbt! Mycket trevligt bemötande!
Alltid lika trevliga och kompetenta. Problemlösning på hög nivå👍👍👍
Hej. Fått den årliga servicen på bilen gjort, bra bemötande, trevlig o kunnig personal. Kan varmt rekommenderas .
Superbra, alltid lika trevliga och serviceinriktad. Har lämnat min bil till Harrys i många år och kommer så även i framtiden att göra det.