Mycket trevligt och engagerat bemötande!
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
731 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Snabbt billigt och bra med hög kompetens
Alltid bra service och kunnig personal
Mycket nöjd , vänligt bemötande och väl utfört arbete !
Tekniskt kunnande och ett bra bemötande
Trevlig personal som är serviceinriktade och erbjöd snabb hjälp.
Lätt att boka, bra service, hjälp med frågor.
Mycket bra och snabb service!!
Felsökning på en gammal V70 gjordes utmärkt och mycket prisvärt. Kommer att återkomma för åtgärdning av funnet fel (pajad drivknut). Skitbra, inget att klaga på. / L-G
Bra och trevligt bemötande. Ringde och talade om vad som behövdes göras när dom stötte på problem och gav en kostnadsindikation på det så det inte kom som en överraskning sen.
Väldigt bra och trevligt bemötande så vi gör även kommande service hos Harrys bil.
Dom var väldigt vänliga och gjorde sitt yttersta för att lämna arbetet med god kvalitet.
Alltid så fin service av alla, varmt rekommenderas!
Hög kompetens, hittade felet där andra verkstäder gick bet. Trevligt bemötande och bra pris.
Torkarblad var beställda och sattes på plats snabbt och lätt. Reservdel till staget till motorhuven skulle beställas. Allt blev fixat på avtalad tid.
Snabb, proffsig och trevligt bemötande.
Trevlig tillmötesgående personal Som förklara så att jag förstd
Mycket bra mottagning och utfört jobb, prisvärt
Alltid trevligt bemötande, snabb och bra service. Duktig personal. Mats
Första gången jag servat bilen och det blev billigare än beräknat :) Finns inget att klaga på!
Servat bilen här länge - trevliga och proffsiga, alltid snabb och bra hjälp.
Alltid bra bemötande och service
Ringde dit problem med bilen . Harrys tog sig tid att analysera problemet. Fick tid dagen efter gjorde service och batteri byte . Toppen verkstad . Kan verkligen rekommendera. MVH fam Olsson
Lugnt och trevligt bemötande. Proffesionell service och rimliga priser. Rekommenderas
Harrys Bil & Motor är den bästa bilverkstaden som jag har anlitat! Otroligt kunniga, trevligt kundbemötande och mycket fin service!
Alltid god service och bra arbete.
Som vanligt ett fantastiskt bemötande och expertis!!
Snabbt och proffsigt. kundvänlga
Alltid god service och mycket kunnig personal. Har varit kund här sedan 2011 och varje gång känner jag mig trygg med att det vi kommit överens om är gjort och upptäcker personalen något så ringer de så vi kommer överens om vad som ska göras. Allt rimliga kostnader.
Blev väl omhändertagen, problemen löstes.
Trevligt och profsigt bemötande.
Det är en bilverkstad som gör ett jätte bra jobb, som jag litar på till 100%. Bra och trevlig personal
Känns proffsigt. Återkommer gärna
Bra service och information. Känns tryggt att lämna bilen man vet att den är i goda händer
Vi får alltid god service hos Harrys Bil och motor. Här syns att kunden är viktig och de gör alltid lite extra i fall ett fel skal hittas på bilen. Vi har varit kund där i många år och kommer fortsätta.
Lätt att beställa tid. Vänlig personal.Allt fungerade bra.
Tryggt , man känner förtroende
Bra information. Tydliga raka svar. Kunde boka in bilen samma vecka
Harrys Bil och Motor gör ett bra arbete och är alltid tillmötesgående.
Bra service ,moderata priser och trevligt mottagande
Som vanligt snabb o fin service
Väldigt nöjd, kunniga tekniker och bra service.
Alltid bra service och trevligt bemötande
Vänligt bemötande och snabbt åtgärdat
Bra bemötande och bilservice som vanligt
Bra upplevelse, bra service och trevlig personal!
Löste mitt behov smidigt med bilen👍
Snabb och proffesionell service till ett bra pris!
Mycket trevlig bemötande på alla sätt och viss. Lätt att nå per telefon som är av stor vikt för min del. Fick snabb tid ( inom en vecka) och kostnadsförslag för 12 tusen mil service med beskrivning vad som skall göras samt byte av bromskivor + klotsar fram ( pga. vibrationer i ratten) med allt vad det innebär och lite till till ett rimligt pris ( allt som allt under 10 000 kr). Är mycket nöjd. Rekommenderar varmt denna verkstad med professionell personal.
Bemötande på ett trevligt sätt Kan verkligen rekommendera denna bilverkstad Nice price också M V H Lasse