Min upplevelse var jätte bra. Bra service och fint bemötande. Gjorde en stor service. Byte av kamkjedja mm mm. Är super nöjd. Kommer lämna in bilen igen när det är dax nästa gång.
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
444 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Väldigt ödmjuk personal, gör ett bra jobb till ett överkomligt pris. Enda nackdelen är att det tar tid att få tid, var ute en månad innan. Men det tar jag som positivt då det är bevis på att de är bra på sitt jobb så att fler lämnar in sina bilar till den 👍
Bra bemötande, tillmötesgående och levererade.
Ett underbart team som jobbar där, alltid glada och hjälpsamma fast dem har mycket och stå i lyckas dem göra det omöjliga möjligt, fast ej tiden knappt fanns så valde dem att kolla min bil och fixa felet. Rekommenderar starkt Harrys Bil & Motor!
Alltid mycket trevligt bemötande Försöker hitta tid så fort som möjlgt för att fixa min bil
De har fantastisk kunskap och är trevliga.
Trevligt bemötande, snabb och smidig hjälp med problemet och mycket rimligt pris! Kontaktade dem just tack vare de många goda recensionerna och blev inte besviken.
Trevlig bemötande mycket duktiga
Blev mkt väl bemött proffsigt och konkret och tydlig info hade positiva förväntningar på mitt problem med min bil, och förstod förutsättningarna, blev positivt överraskad att verkstaden löste alla problem jag sökte för och rimligt pris tyckte jag att min servo fungerade igen Mkt nöjd kan rekommendera denna verkstad Anders
God service, alltid tryggt att lämna bilen där.
Alltid trevligt bemött. Fick bilen servad. .
Alltid bra jobb och bemötande.
Bra personal o lättillgängligt för oss.
Snabbt och korrekt, tog ca 1,5 tim där jag väntade på plats.
Nöjd som vanligt. Kommer att lämna min bil här nästa gång med.
Gott bemötande och bra utfört arbete 👍
En genuin och kunnig verkstad. Man vet att dom gjort det som står på kvittot och det som sagts. Dessutom tar dom humana priser.
HEJ JAG ÄR NÖJD MED BILEN. MEN DEN VISAR FORTFARANDE LÅG SPÄNNING HÄLSNINGAR GÖRAN.
Snabb hjälp och trevligt bemötande. Mycket fin service.
Mycket bra mottagande och väl utfört arbete. Dock inte bäst pris av dom jag frågade men närheten och smidigheten avgjorde.
Blev bra bemött och fick snabb hjälp, rekommenderas!
Mycket bra bemötande och proffsigt reperationer
Mycket pålitliga och trevligt bemötande. Jag lämnade in bilen för byte av bromsbelägg. De gjorde jobbet snabbt och bra. Mycket bättre än en märkesverkstad. Enda negativa är att det är ganska fullt I deras kalender men det betyder ju att många tycker de är duktiga
Allt fungerade perfekt snabbt jobb och vänligt bemötande
Jätte trevliga, hjälpsamma och proffsiga.
Bra bemötande, när jag kom med bilen hade allt material redan beställts! De erbjöd en flexibel lösning på mitt problem och var väldigt lyhörda för mina önskemål! Bra jobbat, det blir fler besök här!
Service av bilen gick snabbt och personalen är alltid mycket trevliga och tillmötesgående. Har största förtroende för kunskapen verkstaden ger när jag frågar om saker som har med bilen att göra.
Stor kunskap, proffsigt och trevligt bemötande.
Bra bemötande Hittade problemet Löste det
Bra bemötande bra service och ok priser. Dock rädd där uppkommit andra problem på bil och ja vet ej om beror på detta som hände med bil. Hoppas inga större fel på den...
Trevligt bemötande och ett acceptabelt pris!!
Väldigt bemötande och bra utförande
Bra och trevligt bemötande och prisvärt.
Bra service till bra pris. Bra lokal verkstad.
Fick bytt kamrem och vattenpump. Tyvärr blev det ett fel på kylningen beroende på ett fel med vattenpumpen. De bytte pumpen mot en ny utan problem. Så ett bra bemötande trots problem uppstod.
Bra bemötande och priser. Jag är helnöjd.
Superbra mottagande och service. Det känns genuint och noggrant!
Mycket trevligt bemötande och allt övrigt bara positivt !!
Alltid mycket positivt bemött och alltid bra service under alla år som vi, numera jag anlitat er - tror åren slutet på 90.talet till nutid.. TACK och samtidigt önskar er En God Jul och Ett Gott Nytt År. Nan
Bra som altid, under alla dessa 20 år
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Vi är supernöjda med servicen!
Personligt, lättsamt och fin trygg service OCH billigt
Service på bilen Plus reparation enligt besiktningsprotokollet. Som alltid bra bemötande. Som alltid perfekt åtgärdade reperationer/service.
Jag var aldrig där. En kompis lämna bilen
Blev vänligt bemött och mina förväntningar är uppfyllda. Det var service på min bil som utfördes till belåtenhet.
Bra och ärligt bemötande Extra information utöver vad som förväntades
Mycket bra, Harrys Motor gjorde ett bra jobb.
Ringde akut då bilen inte startade. Dagen efter lämnade jag in den och dag tre hämtade jag den. Fantastiskt!
Snabba pålitliga kunniga Mycket bra service.
En verkstad som man har förtroende för. En verkstad som består av mekaniker inte montörer. Dom vet vad dom gör