Harrys Bil & Motor

Harrys Bil & Motor

harrysbil.se
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...

903 omdömen om Harrys Bil & Motor

Sedan starten hos Reco 2023

Sven Arne Lennart L
Skrev om Harrys Bil & Motor

Mycket bra bemötande o proffsigt berörande vad som blir gjort vid servis o kamremmsbyte o återkoppling vid pågående service Och ett bra betyg åt damen i kassan för genomgång av fakturan för vad som är åtgärdat Samt åt mekanikern som kom ut från verkstaden o berättade vad man behöver upplysa om på nästa arvode Allt var perfekr

Alice Linnea Margar C
Skrev om Harrys Bil & Motor

Seriösa och tydliga i kommunikationen

Bitte Helén Martina W
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevliga, humana och duktiga på denna verkstad! Rekommenderar.

Ulf Börje C
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevligt bemötande. Vet vad de pratar om. Bilen fixades på en dag.

Christer Hugo P
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra bemötande och fin service

Jan Roger K
Skrev om Harrys Bil & Motor

Alltid lika tillmötesgående och duktiga

Karl Magnus L
Skrev om Harrys Bil & Motor

Snabb bra service till ett bra pris.

Carina Mari Birgitta F
Skrev om Harrys Bil & Motor

Proffsigt, bra bemötande, klart prisvärda

Arna Monica P
Skrev om Harrys Bil & Motor

Super service. Toppen utfört. Bästa tänkbara hjälp.

Nils Anders M
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra bemötande, verkar sätta sig in i kundens problem och ge vägledning och råd. Gjorde arbetet enligt överenskommelse . Satte in nya positionsljus i min gamla BMW där hela fronten måste plockas ner Dessutom gjordes oljebyte. En rejäl verkstad som inger förtroende.

Göran Philip N
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra hjälp. Fint bemötandefich all hjälp jag behövde

Skåneutbildarnas Trafikskola A

Fantastiskt bra bemötande trevlig personal det som ska fixas det fixas. Utan problem

Hans Göran Ingmar P

Allt till belåtenhet.Bra service.⁸

Sven Christian Viking S
Skrev om Harrys Bil & Motor

En äkta mekaniker som lyssnar både på kund och bil. Som bedömer vad som kan lagas och vad som bör bytas. Humana priser och vänliga människor. Precis så man vill ha sin bil omhändertagen och arbetet förklarat innan betalningen.

Bojan P

Bra och snabb service! Rekommenderar

Nanna Laura A
Skrev om Harrys Bil & Motor

Alltid trevliga och känns tryggt att fixa bilen där

Sten Håkan E
Skrev om Harrys Bil & Motor

Kompetens och bemötande på högsta nivå!

Bo Sven Hugo Sigva W
Skrev om Harrys Bil & Motor

Vänligt och proffsigt bemötande. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen och att de löste ett komplicerat problem som andra verkstäder inte lyckats att lösa!

Aleksandar Sasha M
Skrev om Harrys Bil & Motor

Superbra bemötande och service.

Barbro Katarina N
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra arbete och kontakt med verkstaden

Lisette Thérese Å
Skrev om Harrys Bil & Motor

Fint bemötande, upplever att det finns en gedigen kunskap och allt gjordes som överenskommet. Kommer att anlita detta fina gäng även framöver.

Hajra D
Skrev om Harrys Bil & Motor

Dem.är ärliga med vad ska reppereras. Sätter inte mwr på lista bara att tar mer betalt. Men dem är inte så nograna att kontrolera sitt jobb inna dem.lämnar till kunden. Och som alla andra värkar ha ont om kunnig och nogran perssonal.

Barbro L
Skrev om Harrys Bil & Motor

Blev rekommenderad då min ordinarie verkstad inte kunde lösa problemet. Åkte dit och de tog sig an min och hittade felet direkt. Snabbt o smidigt fick min bil lagad direkt efter deras semester. Mycket kundvänliga, lyssnande och tillmötesgående. Fick nya armlänkar fram.

Sara Elisabeth G

Otroligt hjälpsamma och snabba

Leif Roland Joacim L
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra bemötande från start till mål. Bra info om läget o priset. Rekommenderas!

Christine R
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevligt bemötande, tid och arbete utfördes enligt planering. Prisuppgift vi fick före arbetet stämde med slutbetalning.

Hans Tomas H
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevligt bemött som vanligt. Känns som de verkligen bryr sig om både bil & kund!

Claes-Henrik J L
Skrev om Harrys Bil & Motor

Mkt bra service & kundsupport & bemötande! Rekommenderar starkt!

Hans Henrik Artur D
Skrev om Harrys Bil & Motor

Bra dialog och hjälp med att ta reda på vad problemet var. Fick tid inom 2v. Klar enligt planerad till och kostnad. Mini 2004

M Catharina L N
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevligt bemötande. Snabb lösning på problemet även om det var en vecka innan semestern ☀️

Sven-Erik T
Skrev om Harrys Bil & Motor

Klara besked,snabb service kan verkligen rekommenderas

Gunn Eva Charlotte R
Skrev om Harrys Bil & Motor

Enkelt att få tid. Fick offert före arbetet som stämde till punkt och pricka- trevligt bemötande både IRL och via mail och telefon

Barbro Anna Margaretha O
Skrev om Harrys Bil & Motor

Väl och noggrann genomförd reparation och diagnostering av kommande servicebehov. Bra att kunna fråga den som själv testat bilen om de egna iakttagelserna.

Aira Anneli T
Skrev om Harrys Bil & Motor

Snabb, effektiv och personlig service. Alltid lika nöjda, TACK!

Maritza Ceci T
Skrev om Harrys Bil & Motor

Vi hade en mycket positiv upplevelse. Mikael verkar kunnig, reparationen gick snabbt och prisvärd. Vi tänker anlita denna verkstad i framtiden.

Emma Sabina Å
Skrev om Harrys Bil & Motor

Supertrevligt bemötande och tydlig kommunikation om vad problemet med min bil var, rakt igenom väldigt bra upplevelse!

Jan J
Skrev om Harrys Bil & Motor

Allt fungerade perfekt från bokning till hämtning

Curt Eskil W
Skrev om Harrys Bil & Motor

Profisiga o trevliga o bilen gick som ett skålat troll efter er repration mycket nöjd

Eva Monica Helene N
Skrev om Harrys Bil & Motor

Trevligt att de kunde ta in bilen även om jag inte hade en bokad tid. Jag är nöjd med åtgärden. Kommer rekommendera företaget för andra.

Bo Bertil W
Skrev om Harrys Bil & Motor

Snabb bokning. Utmärkt kundbemötande. AC-service till full belåtenhet!

Sten Håkan E
Skrev om Harrys Bil & Motor

Super! Allt gick som på räls, bästa meckarna som finns!

Stefan E

👌👌👌👌👌👌👌👌👌😊😊😊😊😊🍻

Kjell Allan Kasimir E

Bemött bra. Duktiga.bra. nöjd kund. Hälsa så gott

Erik Magnus R
Skrev om Harrys Bil & Motor

Snabb och bra reparation! Bra information kring bilen likaså. Lärde mig en hel del tack vare dom.

Lise-Lotte H
Skrev om Harrys Bil & Motor

Vi är väldigt nöjda med både bemötande reparation och priset.

Eva Marie B
Skrev om Harrys Bil & Motor

Mkt bra bemötande och snabb hantering av felet.

Vidar W
Skrev om Harrys Bil & Motor

Positivt bemötande, och rimlig väntetid. Väntetid i verkstad var kortare än väntat. Mycket nöjd!

Winsome Consulting A
Skrev om Harrys Bil & Motor

Snabb, bra och kundvänlig service!

Rolf Arne T
Skrev om Harrys Bil & Motor

Nyligen tillbaka flyttad från Scotland, jag blev rekommenderad till Harrys( Mikael), och jag kunde inte bli bättre bemött, och service väl utförd. Jag har funnit min lokale service station. Stort tack.

Björn K
Skrev om Harrys Bil & Motor

Mycket trevlig och bra lokal verkstad. Allt fungerade perfekt.