Mkt bra service & kundsupport & bemötande! Rekommenderar starkt!
Harrys Bil & Motor
Välkommen in till oss med din bil eller husbil, vi servar och reparerar alla bilmärken och årsmodeller, även veteranbilar och helt nya. - Nybilsgaranti gäller! Certifierade för AC arbeten och utför service och reparationer av bilens AC system. Vi är en Godkänd Bilverkstad, vilket för dig som kund är en extra trygghet i att...
876 omdömen om Harrys Bil & Motor
Sedan starten hos Reco 2023
Bra dialog och hjälp med att ta reda på vad problemet var. Fick tid inom 2v. Klar enligt planerad till och kostnad. Mini 2004
Trevligt bemötande. Snabb lösning på problemet även om det var en vecka innan semestern ☀️
Klara besked,snabb service kan verkligen rekommenderas
Enkelt att få tid. Fick offert före arbetet som stämde till punkt och pricka- trevligt bemötande både IRL och via mail och telefon
Väl och noggrann genomförd reparation och diagnostering av kommande servicebehov. Bra att kunna fråga den som själv testat bilen om de egna iakttagelserna.
Snabb, effektiv och personlig service. Alltid lika nöjda, TACK!
Vi hade en mycket positiv upplevelse. Mikael verkar kunnig, reparationen gick snabbt och prisvärd. Vi tänker anlita denna verkstad i framtiden.
Supertrevligt bemötande och tydlig kommunikation om vad problemet med min bil var, rakt igenom väldigt bra upplevelse!
Allt fungerade perfekt från bokning till hämtning
Profisiga o trevliga o bilen gick som ett skålat troll efter er repration mycket nöjd
Trevligt att de kunde ta in bilen även om jag inte hade en bokad tid. Jag är nöjd med åtgärden. Kommer rekommendera företaget för andra.
Snabb bokning. Utmärkt kundbemötande. AC-service till full belåtenhet!
Super! Allt gick som på räls, bästa meckarna som finns!
👌👌👌👌👌👌👌👌👌😊😊😊😊😊🍻
Bemött bra. Duktiga.bra. nöjd kund. Hälsa så gott
Snabb och bra reparation! Bra information kring bilen likaså. Lärde mig en hel del tack vare dom.
Vi är väldigt nöjda med både bemötande reparation och priset.
Mkt bra bemötande och snabb hantering av felet.
Positivt bemötande, och rimlig väntetid. Väntetid i verkstad var kortare än väntat. Mycket nöjd!
Snabb, bra och kundvänlig service!
Nyligen tillbaka flyttad från Scotland, jag blev rekommenderad till Harrys( Mikael), och jag kunde inte bli bättre bemött, och service väl utförd. Jag har funnit min lokale service station. Stort tack.
Mycket trevlig och bra lokal verkstad. Allt fungerade perfekt.
Jag har alltid varit trygg med personalen på Harrys Bil o Motor
Bra! Snabb service och vettigt pris.
Trevligt bemötande. Svar på mina frågor Snabb service Inte överpriser
Mycket kunnig bilmekaniker och förutseende vad som är på gång med bilen.
Grym service och klockrent professionell personal. Trogen kund sedan 15 år tillbaka
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
Mycket bra service och väldigt kunniga
Kom till snabbt och problemet med AC fixades samma dag till ett bra pris.
Alltid lika trevligt bemötande. Känns tryggt och säkert att lämna sin bil i händerna på Harrys bil & motor Professionella, snabba och noga
Bra jobbat! Micke gav inte upp även om det var ett knepigt fel! Har nu ny växellåda och halvny motor till rimligt pris! Har stort förtroende för Mickes kompetens!😃😃😃😃😃
Jag blev väl bemöt och de är viktigt vid första kontakten och jag fick fixat Bilen så jag ksn rekomendera företaget
Alltid bra och personlig service.
Allting flöt smidigt, inga långa väntetider och ett trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd.
Alltid ett trevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete.
Otroligt vänligt och professionellt bemötande! Kan verkligen rekommenderas!
Mycket bra och snabb service. Trevligt bemötande på alla sätt . Rekommenderas varmt.
Bra Service, trevlig personal
Jag hade fått motorstopp hemma, och efter att min bil hade bogserats till verkstaden hjälpte de mig redan samma eftermiddag. Bilen går igen. Tydlig kommunikation och ett vänligt bemötande.
Trevligt bemötande på plats och hög lösnings orientering för bästa åtgärd.
Toppenupplevelse från start till mål! Förutom ett varmt bemötande och proffsig service bjöds det även på ett riktigt givande och pedagogiskt snack efteråt. Det känns alltid extra bra när man märker att någon faktiskt bryr sig om att kunden ska bli nöjd – och här var det tydligt. Rekommenderas varmt.
Vänligt bemötande, proffsig verkstad.
Snabb service bra bemötande och ett rimligt pris Äntligen slipper min bil kännas som en bastu..
Harrys bil och motor ger alltid top service. Personalen är alltid vänligt i sitt bemötande.
Hej! Som alltid ett bra bemötande, snabb och bra service.
Som vanligt strålande service till bra pris.
Kanonbra kundbemötande, och högt kunnande
Högsta betyg! Mycket kunnig personal, snabba och med bästa service.