Haynes Cleaning

www.haynesab.com
  • BadgeSixYears
4.4
Ligue 031-27 85 00 Compartilhar

Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...

708 omdömen om Haynes Cleaning

Sedan starten hos Reco 2021

Ylva L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Inget bemötande alls. Jag var inte hemma. Visste inte att fönsterputsen var genomförd förrän fakturan kom . Vill ha notis i förväg eller åtminstone efter genomfört uppdrag. Tjänst: fönsterputs utomhus fyra ggr/ år.

Gunvor L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Använt Haynes i många år för fönsterttvätt in- utvändigt Mycket t Bra kommer var 3e månad utvändigt och 1 inv. En gång/år Lundgren

Anders M
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Haynes Cleaning har putsat våra fönsterrutor in och utvändigt under senaste 16 åren. Snabba och effektiva med bra resultat. Att dom dessutom alltid är trevliga, tillmötesgående och flexibla är bara ett extra plus.

Eva R

Punktliga och pålitliga.

Magnusson Mona M

Har anlitat dem i snart 25 år. Det säger allt

Agneta A
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fick info om H från bekanta. Har fungerat bra under åren, H. Kommer med jämna mellanrum för att tvätta fönster.

Malin S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vid kontakt alltid trevligt bemött och vi är nöjda med fönsterputsen 👍

Siri R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra upplevelse av duktig personal. Alltid bra bemötande av administratör. Jag har köpt hemstäd var 4e vecka samt fönsterputs. Fönsterputs är så smidig och snabb. Utmärkt. Tack Haynes.

Annie Maria Camilla L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag får mina fönster tvättade på utsidan vilket funkar bra. De blir rena och fina. De ska komma var 12:e vecka men det blir snarare var 10:e vecka. Detta tycker jag är lite fult. Förstår om det händer någon gång men när det sätts i system gillar jag inte det vilket drar ner betyget.

Gerd Anette B
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra att ha att göra med, bra putsning snabba och lätt att ändra tiden om man skulle behöva.

Margareta L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Tycker det går lite väl fort och lämnas ganska söligt.

Lindestam J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Det fungerar bra och vi är väldigt nöjda

Cecilia Maria Tekla U
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Upplever att arbetet inte utförs tillräckligt noggrant för att jag ska vara nöjd. Oftast syns smutsränder kvar i nederkant och hörnen efter vattenrester. Bemötandet är alltid trevligt och korrekt.

Anita Morath R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fönsterputsning abonnemang, ibland invändigt Mycket nöjd trevlig personal

Bo N
Escreveu sobre Haynes Cleaning

gör ett bra jobb.regelbunde priset ok

Gunnel L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra fönsterputsning på utsatt dag!

Gunilla J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Städning. Jättenöjd, rent, snyggt och fräscht.

Theresa A
Escreveu sobre Haynes Cleaning

-de skickar inte sms innan de kommer så man har ingen chans att ev flytta möbler osv -slutat tvätta fönstren i uterummet, till samma pris som när de brukade tvätta dem. Med tanke på hur få fönster som då finns kvar att tvätta i undervåningen överväger jag att ta in priser ifrån annat företag - har mailat dem 1-2 gånger under tiden jag varit kund, och aldrig fått svar - de fönster som tvättas blir rena

Cecilia L

Bra fönsterputsning! Trevliga & flexibla

Thor G
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Gör ett bra jobb snabbt och effektivt

Andréa E
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Allt har funkat bra men jag skulle önska att fönsterputsarna var bättre med att sätta tillbaka mina fönsterspröjs när de är klara. Jag måste alltid gå ut och rätta till några.

Christer L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi har anlitat Haynes Cleaning (fönsterputs) i många år. Har alltid varit nöjda med dem. De kommer på utsatt dag, väldigt trevliga och effektiva. Har rekommenderat dem för släkt och vänner också.

Christer E
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi har anlitat Haynes i flera år och är mycket nöjda. Bra utfört arbete och trevligt bemötande Rekommenderas

Göran K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Har använt Haynes Cleaning för fönsterputsning på utsidan i ett antal år. I början något enstaka strul, men på senare år har det fungerat mycket bra. Putsing ska ske var tredje månad, vid några tillfällen har det blivit något kortare intervall. Får meddelande via sms någon dag innan de kommer. Fönstren blir väl putsade, sedan kommer en faktura inom någon dag.

Roland Ö
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Det funkar jättebra, trevliga killar snabbt och bra

Christer H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra och enkelt. Vid fönsterputs när det blåst mycket och fönstren har blivit ”salt-smutsiga” skulle bättre putsning behövas. Först sötvatten för att få bort saltet- sedan vanlig fönsterputs. När det inte sker så blir det fula ränder

Lisbeth D
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi har kommunicerat på mail. Eftersom putsarna bara putsar utomhus så brukar de vara ganska diskreta. Bra utfört arbete. Särskilt under snökaoset, för då kom fönsterputsarna ändå och fick tyvärr pulsa i snön för att putsa fönstren. De till och med skottade för att komma åt. Det hade för vår del varit OK att hoppa över en gång, men vi är tacksamma att vi har rena fönster såklart. Det enda jag skulle vilja ha som förbättring är om man kunde få e-faktura eller på annat sätt så att räkningen kommer in på ett smidigt sätt hos mig. Det är lätt hänt att jag glömmer ett mail.

Esbjörn H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra företag att ha att göra med. Lätt att komma kontakt med. Trevliga o duktiga fönsterputsare. Hänsynsfulla o noggranna.

Jonas D
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Problemfritt och enkelt tycker jag

Jan-erik L

Bra leverantör god kvalitet på arbetet kommer regelbundet. Hälsningar Jan-Erik

Per Ivar Stensson F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fungerar bra med det behöver vara längre framförhållning med besked när ni kommer. Vi är borta delar av året och därför behöver ni inte komma dessa månader. Med vänlig hälsning, Per-Ivar Fallenius Per-ivar@fallenius.me

Christina Björklund N
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi anlitar tjänsten fönsterputs och är nöjda.

Lars R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Skickar faktura fast fönsterputsning helt uteblivit. Ringt och påtalat detta, och ni lovade att återkomma snarast, vilket ni inte gjort, DÅLIGT !!!

Annika K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fixar alltid en tid och flexibilitet för städning Alltid samma städerska vilket är oroligt bra! Otroligt nöjd med den städerskan som vi har nu!!!

Erik H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Rekommenderas. Lätta att ha att göra med vid av- och ombokningar. Bra resultat vid både städ och fönsterputs.

Hans A
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Enkel och obyråkratiskt handläggning av vikning och ändringar. Osäkerhet avseende fastställande av korrekt stadgta vid månadsstädning.

Karin Stadig R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Lätt att komma i kontakt med. Justerar snabbt om något blivit fel/missats. Bra service och utförande.

Simon Eduard S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Very good service and a very friendly and professional team. Thank you!

Charlotte N
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Inga problem, fungerar bra när de kommer till oss

Fredrik B
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fungerar perfekt. Alltid välstädat. Allt man kommer överens om fungerar. Vi är väldigt nöjda.

Monica O
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag är mycket nöjd, rent o snyggt varje gång dom varit här och städat…

Emelie T
Escreveu sobre Haynes Cleaning

På vilket sätt blev du bemött av Haynes Cleaning? Svar: Alltid gott bemötande från personal på Haynes. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Haynes Cleaning upp till dem? Svar: förväntar mig bra städresultat och där vi inte behöver komplettera för att något missats. Helt ok grundstäd…….

Thomas A
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi har abonnemang på fönsterputs utomhus som rullar på och utförs en gång per kvartal. Det fungerar väldigt bra!

Gudmund B
Escreveu sobre Haynes Cleaning

bra haft dem i flera årTjänstviliga .

Johan N
Escreveu sobre Haynes Cleaning

På det stora hela är vi nöjda med tjänsten. Det som kan förbättras är noggrannheten i städningen. Den första städaren fungerade tyvärr inte alls för oss och behövde bytas ut. Den städare vi har nu är tydligt bättre, men det finns fortfarande utrymme att höja kvaliteten ytterligare för att helhetsintrycket av huset ska kännas riktigt bra. Konkret kan det handla om sådant som att alltid vika toalettpappret, tömma soporna i köket varje gång samt vara mer noggrann vid rengöring av badrummen. Sammantaget skulle jag idag sätta nöjdheten till en 3:a på en skala från 1 till 5.

Emma F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag har haft fönsterputsning från Haynes i många år och tycker det är mycket smidigt och effektivt!

Ingela R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Trevliga putsare men glömmer ofta något eller några fönster om jag inte kollar. Torkar tyvärr inte i underkanten av fönstren men i övrigt bra puts.

Kerstin L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fönsterputsningen en gång i kvartalet fungerar jättebra! Trevliga fönsterputsare som alltid ringer på dörren och meddelar att de kommit för att putsa.

Kjell W
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi gillar när det är samma som kommer varje gång . Det har varit lite många byten på senare tid.

Joakim B
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Återkommande fönsterputsning och är mycket nöjd med resultatet.