Haynes Cleaning

www.haynesab.com
  • BadgeSixYears
4.5
Ligue 031-27 85 00 Compartilhar

Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...

777 omdömen om Haynes Cleaning

Sedan starten hos Reco 2021

Gamze A
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Rent och fint! De tar även profilen runt fönstret.

Christian K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag har varit kund hos Haynes i upp emot 20 år och bara fått bästa service. Jag anlitar Haynes för det mesta för fönsterputsning - och då jag flyttade från huset till lägenhet fortsätter jag med deras tjänster i mitt nya hem. Under flytten var det till stor hjälp att ha Haynes göra flytt-städningen, ta hand om en del flyttlass till lägenheten och nu fortsätter jag med fönsterputsningen. De granner jag har rekommenderat Haynes till är nöjda, vilket, tycker jag, ger ett bra betyg till dem. Roligt att se att Haynes har utökat sina tjänster - önskar dem vidare lycka till i framtiden.

Pia W
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Trevligt bemötande. Mycket snabba och effektiva, och grymt rena fönster när jobbet är klart. De lever verkligen upp till våra förväntningar! Rekommenderas

Jan-Erik H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Trevligt bemötande från personalen Saknade dock länge skaftet till skrapa för utsida glas balkongräcke

Jimmy Erik Gunnar F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag är väldigt nöjd bra jobb trevlig personal Kanon bra

Thomas F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Ganska bra resultat och dessutom prisvärda!

Malin F

Pålitliga Trevliga Proffisionella

Rosalie K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Serviceinriktade och trevliga Vi har anlitat dem i flera år nu och är nöjda. Vi har rekommenderat dem till våra grannar

Elaine G
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Best cleaning service, always on time. You would barely notice that they are there and they do an incredible job.

Monica W
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra utfört arbete, snyggt och rent.

Karin L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabbt smidigt och trevlig personal

Johanna M
Escreveu sobre Haynes Cleaning

De är smidiga och professionella med bra resultat. Har anlitat dem i många år och är mycket nöjda.

Knut P
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Lätta att kontakta, snabb leverans och korrekt faktura….mycket bra!😀

Elisabeth K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Trevliga, duktiga och effektiva !

Elisabeth P
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fönsterputsningen var professionell !

Pernilla H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Är nöjd. Dock så tvättades inte rutorna på vinden men jag förmodar att de satt för högt upp. Mvh Pernilla

Bibi L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabba, skickliga och med trevligt bemötande! Klarade mina murkna fönster galant.

Margareta B
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fönsterna blev rena men de var en halvtimme sena vilket drar ner betyget.

Eva H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Det kom två stycken från Haynes för att tvätta mina fönster. De var trevliga och punktliga. Fönstren på uterummet var hemska efter stormen. De lämnade efter att mina fönster var skinande rena. Mycket nöjd med arbetet.

Martin G
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Toppservice, trevligt bemötande och perfekt resultat. Rekommenderas!

Margareta J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Det fungerar bra. Lite svårt med svenskan ibland. En eloge, alla som har varit hos mig är mycket noggranna, så tack för hjälpen

Andersson H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Hej! Fin fönsterputs men det tråkiga var att det var smutsdroppar (smutsigt vatten) runt fönsterna fönsterbrädorna och på golvet vid de stora fönstren. Fick lägga en timma på att går runt och tvätta runt alla fönster i hela huset. Har inte upplevt detta vid tidigare fönsterputs. Tänker att du ska prata med den som gjorde jobbet.

Magdalena J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

De är professionella och duktiga

Eva S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra putsat, inte 10/10 men ändå väldigt bra för ett stort hus efter stormen Dave.

Monica S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Har varit kund hos Haynes länge och är mycket nöjd över rena fönster och trevlig personal, såväl de som svarar när man ringer och de som tvättar mina fönster!

Zainab S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Mycket nöjd ..Det gick snabbt o personalen kom i god tid

Åse J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabbt och bra. Kom 1 dag tidigare än avtalat.

Erika B

Trevliga - proffsiga - väl rengjort!! Tack! 🙏

Pierre D
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bra övrrlag. Missade några fönster och lite slarvigt på de stora fönstren.

Ingela P
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Var inte hemma men utomhus fönsterputs sköttes. Korrigering av fakturan gjordes snabbt

Susanne N
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Tyvärr va de 1 1/2 Tim sena , önskvärt att de skulle ringt när de såg det pga ja fick gå hem från jobbet. Glömde en ruta tyvärr . Men kommer att anlita dem igen Susanne

Kerstin S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Mycket bra putsning! Fönsterna putsades på alla sidor. Killarna som putsade var mycket noggranna och trevliga.

Anders J

Bra och metodiskt arbetat. Fint resultat. Trevliga!😄

Ola S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Våra stora fönster i två våningar har alltid under alla år varit fint putsade på utsidan som vi önskar oss av Haynes. Denna gång för en eller annan vecka sedan var det nya grabbar från Haynes här och de vägrade att ställa sig på stegar upp till vår övervåning som alla andra grabbar från Haynes gjort. De ville komma in i köket och putsa våra fem stora fönster på utsidan inifrån köket och så fick det ju bli då fastän vi inte vill ha det så. Vi tycker inte att det var OK

Odette Luisa E
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag har anlitat Haynes Cleaning vid flera tillfällen för fönsterputsning. Denna gång var det svårt att komma fram för att boka tid. När det till slut vi bestämde en tid kom fönsterputsarna 2 timmar senare än avtalat. De var trevliga och snabba. Efteråt kunde jag konstatera att fönstren inte var lika väl putsade som tidigare gånger jag anlitat Haynes. Jag uppskattar ändå att de lyckades få hit folk för att få jobbet gjort.

Ingegerd S
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Mycket trevlig personal fönstren blev jättefina

Linda Cecilia R
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Jag är så nöjd, kom 3 personer på utsatt tid och när jag kom hem så var allt tiptop, hade en storstädning inkl fönster balkong , mycket bra jobb . Linda

Camilla J
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Mannen som var hos mej var så trevlig och gjorde ett kanonjobb super nöjd som alltid med Haynes! Hälsa gärna mannen som var från Iran att han var bäst!!

Janis F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Rena fina fönster till ett humant pris👍 Smidigt tillvägagångssätt👍

Birgitta L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabb och bra fönsterputs! Anlitat dem flera år. Kan varmt rekommendera dem till detta!

Alf M
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabba och effektiva med bra resultat

Pia L
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Vi har fönsterputs. Vi är alltid nöjda, framför allt med den vänliga och glada personalen. Fem stjärnor (av fem) till dem!!

Johanna F
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Proffsiga och trevliga! Har varit kund i många år och alltid nöjd.

Lars W
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Beställde utvändig fönstertvätt. Haynes gör slltid ett bra jobb. Har anlitat dom i cirka 20 år

Anna H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Fick tid för fönsterputs snabbt. Är nöjd med utförandet.

Karina D
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Snabb återkoppling, trevlig kontakt och fint tvättade fönster.

Suzanne E
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Bäst, helt enkelt glasklart, tack!

Jonas H
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Har haft deras fönsterputs under många år. Känns som de slarvar mer och gör inte jobbet lika noggrant längre tyvärr.

Helene T
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Proffsigt! Och väldigt snabbt jobbat!

Grzegorz K
Escreveu sobre Haynes Cleaning

Kommer i tid och putsar, nöjd med servicen.