Haynes Cleaning

Haynes Cleaning

www.haynesab.com
  • BadgeThreeYears
4.5

Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...

396 omdömen om Haynes Cleaning

Sedan starten hos Reco 2021

Ulf S
Skrev om Haynes Cleaning

Hej, Använde Haynes cleaning för första gången förra månaden. Alla rutor var väldigt bra putsade. OCh vi är supernöjda. Mvh Ulf och Cissi

Sara M
Skrev om Haynes Cleaning

Mkt nöjd, allt toppen från fint bemötande till bra utförande

Linn M
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket trevlig personal, både kundservice och städare på plats. Resultat blev toppen, helt enligt förväntningarna.

Eva H
Skrev om Haynes Cleaning

Tack så mycket. Det värmer hjärtat!

Pernilla K
Skrev om Haynes Cleaning

Trevliga fönsterputsare som gjorde ett bra jobb på kort tid!

Jonas B
Skrev om Haynes Cleaning

Superbra på alla sätt! Väldigt nöjd. Trevliga killar och bra leverans.

Jimmie J
Skrev om Haynes Cleaning

Det man ser va bra städat men ställen som man inte såg utan behöver anstränga sig för va inte städat alls så som uppe i ugnen bakom spisen.

Annika K

Proffsigt, Kvalitet, noggrannhet Fönsterputs och städning

Yvonne D
Skrev om Haynes Cleaning

Alltid så proffsiga och trevliga!

Anna H
Skrev om Haynes Cleaning

Bra bemötande med trevlig personal men inte nöjda med städningen. Har inget med jobbet man gjorde att göra men att 1 person skall städa 170 kvm på 8 timmar håller inte tycker 8000 borde täcka 2 personer 8 timmar och då hade jobbet blivit betydligt mer noggrant dörrar och skåp var inte avtorkade osv. Vi hade tänkt att ha ett städ och fönsterputs abbonemang hos dom men inte om det fungerar på detta sättet.

Elin A
Skrev om Haynes Cleaning

Bokade flyttstädning från Haynes och jag är så nöjd! Trevligt bemötande och städningen levde upp till mina förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Haynes :)

Anna A
Skrev om Haynes Cleaning

Det var jättebra bemötande o mkt bra genomfört uppdrag. Vad som drar ner det lite är att det är en aning dyrt med tanke på att det är en minilägenhet på 45 kvm. Anna Augustsson

Lena E
Skrev om Haynes Cleaning

Jag blev trevligt och professionellt bemött. Jag köpte fönsterputs. Fönstren blev väldigt rena och fina. Det enda var att beläggningen på balkongfönstren som jag annonserat innan inte gick bort.

Danijela T
Skrev om Haynes Cleaning

Trevlig personal och väldigt nöjd!!

Bengt A
Skrev om Haynes Cleaning

Ett mycket väl utfört fönsterputsning 👍🏻

Arne S
Skrev om Haynes Cleaning

Snäll och snabbt! Rekommenderas!

Maria J
Skrev om Haynes Cleaning

Bra bemötande, fick snabbt tid för fönsterputsning. Dock några dropp/rinnmärken på några av rutorna efter utfört arbete.

Niklas T

Bra

Lillemor L
Skrev om Haynes Cleaning

Beställde flyttstäd av Haynes Cleaning efter att ha letat på nätet och sett att de fått bra recensioner. De var snabba och enkla att komma i kontakt med och det var lätt att boka. Jag blev trevligt bemött i all kontakt med dem. Städningen utfördes under den tid det var sagt och jag var djupt imponerad av hur fina ugnsplåtarna blev efter utfört städ. Trevliga städerskor som det gick enkelt att kommunicera på svenska med. Köparna var nöjda med utförd städning.

Ulla S
Skrev om Haynes Cleaning

väldigt nöjd med städningen, med kort varsel fick vi både fönsterputs och städning

Hanna R
Skrev om Haynes Cleaning

Bra bemötande när jag ringt kundtjänst. Trevliga och snabba svar. Vi köpte flyttstäd av vår lägenhet. Under slutbesiktningen fick vi kommentarer att det var slarvigt städat. Bland annat under fläkten och damm kvar i garderober.

Per M
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket bra bemötande och superbra städning! Per

Frida C
Skrev om Haynes Cleaning

Haynes utför sitt uppdrag klanderfritt och lämnar hemmet väldigt fint efter sig!

Christina H
Skrev om Haynes Cleaning

Jag beställde fönsterputs o är så nöjd.Glömde fråga vad han hette men ett proffs, snabb o det blev så jättefint.Nästa gång jag behöver fönsterputs ringer jag er.Han ska ha 10 poäng.Tack.

Thomas L
Skrev om Haynes Cleaning

Enkelt, smidigt och ett väl ufört arbete. Top notch!

Shahin S
Skrev om Haynes Cleaning

Snabba, effektiva och väldigt tillmötesgående!

Alice L
Skrev om Haynes Cleaning

Jättebra! Fick exakt det vi efterfrågade och till det pris de estimerar i offerten.väldigt trevliga också

Kiki H
Skrev om Haynes Cleaning

Jag blev väldigt professionellt och trevligt bemött av företaget. De frågade noga om alla ytor som skulle rengöras så att de ficken bra bild. De kom i god tid till huset och utförde sitt arbete noggrant. De motsvarade på alla sätt mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med flyttstädningen och ger Haynes de bästa rekommendationer .

Morgan G
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket bra väl bemött bästa betyg Det är sonen som sätter betyget

Joakim B
Skrev om Haynes Cleaning

Suveränt bemötande och utförande. Rekommenderar starkt!

Monica W
Skrev om Haynes Cleaning

Trevlig, snabb personal. Slutresultat jättebra.

Per N
Skrev om Haynes Cleaning

bra snabb återkoppling på fråga om offert, snabbt på plats, bra jobb

Sara W
Skrev om Haynes Cleaning

Trevliga fönsterputsare som gjorde ett bra jobb.

Ann B
Skrev om Haynes Cleaning

Smuts kvar på ett par fönster, det var ganska synligt o h tydligt. I övr bra.

Margareta J
Skrev om Haynes Cleaning

Trevligt bemötande. Bra resultat. Kommer att rekommendera Haynes Cleaning till andra och vid behov även använda dom själv Mvh Margareta

Jerker S
Skrev om Haynes Cleaning

Utmärkt utfört arbete sv trevliga proffs

Ulrika R
Skrev om Haynes Cleaning

Smidigt att anlita er. Dock har vår man förstört vår flaggstång som hänger på väggen vid två tillfällen. Tror man slår till den med stegen.

Maria L
Skrev om Haynes Cleaning

Snabbt och jättebra fönsterputs!!

Christina W
Skrev om Haynes Cleaning

Jag blev trevligt bemött och jag är nöjd.

Andrea A
Skrev om Haynes Cleaning

TJÄNST: Fönsterputs 4 gånger om året utomhus samt spontant insomhus ÖVRIGT: Mycket trevlig bemötande och information vad som gäller. Städare är så trevliga och jobba mycket bra och snabbt. Valde företaget efter rekommendation av en vän

Pia S
Skrev om Haynes Cleaning

Ett bra genomfört arbete på plats, noggrant. Löste smidigt missförstånd med gjord bokning till det bästa.

Karin B
Skrev om Haynes Cleaning

Trevligt företag att ha att göra med. De två personer som kom och tvättade mina fönster på alla 4 sidorna gjorde ett mycket bra jobb. De var trevliga, lyssnade på mina kommentarer, arbetade effektivt och tog lite egna initiativ, vilket blev mycket bra. Jag har bokat nästa fönstertvätt till hösten.

Axel A
Skrev om Haynes Cleaning

Lätt att komma i kontakt, vi bokade in en städning veckan efter. Supertrevlig personal och allmänt proffsigt bemötande. Kändes som mina önskemål och förväntningar uppfylldes. Sakerna blev ställda på rätt plats efteråt, allt blänkte, ytor jag själv inte tänkte på va också städade. Allt va superfint och det va verkligen inga krångel någonstans, kommer rekomendera er till alla jag känner. Mvh Axel

Anna W
Skrev om Haynes Cleaning

Jag har goda erfarenheter av tidigare kontakter och anlitade dem den 13/4. En man arbetade på utsidan. En mycket vänlig och trevlig man arbetade på insidan. Jag fick veta att om jag inte blev nöjd kunde jag återkomma. En stor ruta i vardagsrummet blev inte bra, tyvärr. Jag har smsat och ringt men inte blivit kontaktad. Har fått fakturan men avvaktar att betala tills fönstret blivit åtgärdat

Yvonne A
Skrev om Haynes Cleaning

Vänliga och hjälpsamma pojkar . Noggranna.

Linus H
Skrev om Haynes Cleaning

Enkla att boka, kom i tid och utförde jobbet väldigt professionellt

Tony S
Skrev om Haynes Cleaning

Trevliga killar och mycket bra service gjorde mer än vad som var överenskommet.

Marie-Louise G
Skrev om Haynes Cleaning

Bra utfört arbete men 2 1/2 timmes försening vilket drar ned betyget.

Sara M
Skrev om Haynes Cleaning

Trevliga, snabba och noggranna! Fönsterputs på både in och utsida

Birgitta B
Skrev om Haynes Cleaning

Det ösregnade när fönstren tvättades. De blev inte helt rena heller. Kanske de var alltför smutsiga innan eller hade ni smutsigt vatten? Vi får se hur det blir nästa gång. Hälsningar Birgitta