Haynes Cleaning

Haynes Cleaning

www.haynesab.com
  • BadgeSixYears
4.5

Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...

798 omdömen om Haynes Cleaning

Sedan starten hos Reco 2021

Chatarina S

Jättebra! Blir alltid perfekt. Har inget att klaga på

Eva H

Flexibla Bra resultat Bra pris Punktliga

Marcus Eric G
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket bra arbete med vår fönster! Marcus

Cecilia G
Skrev om Haynes Cleaning

Vi har haft Haynes städ några gånger och senast med en rejäl storstädning och fönsterputs. De är enkla att boka, kommer på utsatt tid, är trevliga och framförallt så blir det jättefint!

Ingrid Gunilla L
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket nöjd trevligt bemötande av killarna som kommer hit

Henrik E
Skrev om Haynes Cleaning

Fönster blev som nya. Vi är väldigt nöjda!

Ola P
Skrev om Haynes Cleaning

Snabbt och effektivt! Skönt att vi inte behövde vara hemma.

Lotta T
Skrev om Haynes Cleaning

Bra men vill gärna ha mail eller SMS någon eller några veckor innan ni kommer

Yvonne D
Skrev om Haynes Cleaning

Perfekt och alltid supertrevligt bemötande!

Ulla S
Skrev om Haynes Cleaning

Har varit kund hos dom i mer än tjugo år, har aldrig varit ngt problem. Kommer när det är sagt, om ngt problem åtgärdas det omgående.

Cecilia K
Skrev om Haynes Cleaning

Det var mycket bra putsat. Tack!

Carina A
Skrev om Haynes Cleaning

Lätt att få kontakt med och bra utfört jobb

Solveig R
Skrev om Haynes Cleaning

Jag fick kontakt med Haynes när jag behövde få mina fönster tvättade. Sedan ett år sköter de även städningen var fjärde vecka. Jag tycker att allt fungerar bra.

Sofia M
Skrev om Haynes Cleaning

Lyhörda, kunniga och trevlig personal. Flexibla och har för oss alltid gjort sitt yttersta för att hitta lösningar när vi tex behövt ändra tider eller vill ha något på annat sätt. Vi är jättenöjda.

Sven Reino S

Effektiv och duktig fönsterputsare. Mycket bra resultat. Nöjda

Barbro T
Skrev om Haynes Cleaning

Ok utfört Alldeles för dyrt behöver inte återkomma

Pauline A
Skrev om Haynes Cleaning

Snabba och noggranna. Smidigt med abonnemang.

Merit Anita E
Skrev om Haynes Cleaning

Duktiga och trevliga pojkar. Jag är nöjd och återkommer.

Elisabeth A
Skrev om Haynes Cleaning

Haynes Cleanings fönsterputsare har alltid gjort ett utmärkt jobb. Både snabbt och effektivt. Dom har varit trevliga och dom har ringt på dörren och hälsat innan de satt igång, så man inte behövt bli överraskad av ett ansikte bakom fönsterrutan. En sak har jag dock att anmärka på just senaste gången. Dom har glömt att tvätta av fönsterblecken som dom annars brukar. Eller tvättat av dem väldigt lättvindigt. Där finns både sand och fågelbajs. Mvh/ Elisabet Alvstad

Helena N
Skrev om Haynes Cleaning

Putsar bra på utsidan. Har historiskt alltid haft bra personal men på sista tiden har jag upplevt dem mindre service minded och noggranna. Stressade ?

Bo A
Skrev om Haynes Cleaning

Jättetrevliga killar. Bra jobb Snabbt Men, nästan 3000kr/timma för 2 man är i det dyraste laget.

Gamze A
Skrev om Haynes Cleaning

Rent och fint! De tar även profilen runt fönstret.

Christian K
Skrev om Haynes Cleaning

Jag har varit kund hos Haynes i upp emot 20 år och bara fått bästa service. Jag anlitar Haynes för det mesta för fönsterputsning - och då jag flyttade från huset till lägenhet fortsätter jag med deras tjänster i mitt nya hem. Under flytten var det till stor hjälp att ha Haynes göra flytt-städningen, ta hand om en del flyttlass till lägenheten och nu fortsätter jag med fönsterputsningen. De granner jag har rekommenderat Haynes till är nöjda, vilket, tycker jag, ger ett bra betyg till dem. Roligt att se att Haynes har utökat sina tjänster - önskar dem vidare lycka till i framtiden.

Pia W
Skrev om Haynes Cleaning

Trevligt bemötande. Mycket snabba och effektiva, och grymt rena fönster när jobbet är klart. De lever verkligen upp till våra förväntningar! Rekommenderas

Jan-Erik H
Skrev om Haynes Cleaning

Trevligt bemötande från personalen Saknade dock länge skaftet till skrapa för utsida glas balkongräcke

Jimmy Erik Gunnar F
Skrev om Haynes Cleaning

Jag är väldigt nöjd bra jobb trevlig personal Kanon bra

Thomas F
Skrev om Haynes Cleaning

Ganska bra resultat och dessutom prisvärda!

Malin F

Pålitliga Trevliga Proffisionella

Rosalie K
Skrev om Haynes Cleaning

Serviceinriktade och trevliga Vi har anlitat dem i flera år nu och är nöjda. Vi har rekommenderat dem till våra grannar

Elaine G
Skrev om Haynes Cleaning

Best cleaning service, always on time. You would barely notice that they are there and they do an incredible job.

Monica W
Skrev om Haynes Cleaning

Bra utfört arbete, snyggt och rent.

Karin L
Skrev om Haynes Cleaning

Snabbt smidigt och trevlig personal

Johanna M
Skrev om Haynes Cleaning

De är smidiga och professionella med bra resultat. Har anlitat dem i många år och är mycket nöjda.

Knut P
Skrev om Haynes Cleaning

Lätta att kontakta, snabb leverans och korrekt faktura….mycket bra!😀

Elisabeth K
Skrev om Haynes Cleaning

Trevliga, duktiga och effektiva !

Elisabeth P
Skrev om Haynes Cleaning

Fönsterputsningen var professionell !

Pernilla H
Skrev om Haynes Cleaning

Är nöjd. Dock så tvättades inte rutorna på vinden men jag förmodar att de satt för högt upp. Mvh Pernilla

Bibi L
Skrev om Haynes Cleaning

Snabba, skickliga och med trevligt bemötande! Klarade mina murkna fönster galant.

Margareta B
Skrev om Haynes Cleaning

Fönsterna blev rena men de var en halvtimme sena vilket drar ner betyget.

Eva H
Skrev om Haynes Cleaning

Det kom två stycken från Haynes för att tvätta mina fönster. De var trevliga och punktliga. Fönstren på uterummet var hemska efter stormen. De lämnade efter att mina fönster var skinande rena. Mycket nöjd med arbetet.

Martin G
Skrev om Haynes Cleaning

Toppservice, trevligt bemötande och perfekt resultat. Rekommenderas!

Margareta J
Skrev om Haynes Cleaning

Det fungerar bra. Lite svårt med svenskan ibland. En eloge, alla som har varit hos mig är mycket noggranna, så tack för hjälpen

Andersson H
Skrev om Haynes Cleaning

Hej! Fin fönsterputs men det tråkiga var att det var smutsdroppar (smutsigt vatten) runt fönsterna fönsterbrädorna och på golvet vid de stora fönstren. Fick lägga en timma på att går runt och tvätta runt alla fönster i hela huset. Har inte upplevt detta vid tidigare fönsterputs. Tänker att du ska prata med den som gjorde jobbet.

Magdalena J
Skrev om Haynes Cleaning

De är professionella och duktiga

Eva S
Skrev om Haynes Cleaning

Bra putsat, inte 10/10 men ändå väldigt bra för ett stort hus efter stormen Dave.

Monica S
Skrev om Haynes Cleaning

Har varit kund hos Haynes länge och är mycket nöjd över rena fönster och trevlig personal, såväl de som svarar när man ringer och de som tvättar mina fönster!

Zainab S
Skrev om Haynes Cleaning

Mycket nöjd ..Det gick snabbt o personalen kom i god tid

Åse J
Skrev om Haynes Cleaning

Snabbt och bra. Kom 1 dag tidigare än avtalat.

Erika B

Trevliga - proffsiga - väl rengjort!! Tack! 🙏

Pierre D
Skrev om Haynes Cleaning

Bra övrrlag. Missade några fönster och lite slarvigt på de stora fönstren.