Putsa fönster i Västra Götaland

Stenungsund  (1 st)
  • Putsa Alingsås

940 avaliação
    Annica C
    Annica C: Denna gången blev fönsterna ren OCH fina inga "gråhinnor" denna gången!
  • Fönsterputskompaniet Väst AB

462 avaliação
    Malin S
    Malin S: Enkel kontakt, bra utförd service
  • Haynes Cleaning

777 avaliação
    Välkommen till Haynes Cleaning - Vi utför alla typer av städning!
    Eva H
    Eva H: Vi har varit kunder hos Haynes i ca 15 år. Dom har tvättat våra fönster fyra ggr / år samt utfört en flyttstädning. Alltid bra arbete och trevligt bemötande.
  • Renahus

491 avaliação
    Tobias R
    Tobias R: Fantastiskt trevliga och duktiga. Jättefint arbete
  • Cleanhouse I Väst AB

455 avaliação
    Välkommen till Cleanhouse I Väst AB - Garanterat fläckfritt resultat!
    Elisabeth O
    Elisabeth O: Jag har städning varannan vecka . Är jättenöjd med deras service . Väldigt duktig personal . Värt varenda krona . Bra app lätt att förstå , inget krångel . Jag har samma person som kommer varje gång vilket är bra att lära känna varandra . Hon som städar hos mig är guld värd det är så fint när hon varit här . Alltid ett härligt bemötande 🌺🌺🌺 Detta är min lyx jag unnar mig . "Because I'm worth it " 🤗🤗🤗🤗🤗
  • Putsa Kungälv

166 avaliação
    Ecoproducts nordic
    Ecoproducts nordic: Bra bemötande o arbete
  • 288 avaliação
    Bente J
    Bente J: Positivt och lätt att ha ha en dialog med även om det ibland kan vara svårt att just få kontakt. Lite blandad kompetens bland de som städar, för det mesta duktiga, men kanske det skulle behövas någon form av utbildning? Kanske finns, vet ej? Överlag är vi nöjda
  • Putsa Göteborg SYD & Halland

120 avaliação
    Eva-Maria N
    Eva-Maria N: Trevliga och duktiga killar! !
  • Cleanteam Sweden AB

421 avaliação
    Josef S
    Josef S: Vi beställde storstädning med kort varsel och fick snabb service med ett utmärkt resultat.
  • Agnes Städ i Göteborg

397 avaliação
    Välkommen till oss på Agnes Städ! Vi utför professionell städning för både privatpersoner och företag i Göteborgsområdet.
    Carin Varverud H
    Carin Varverud H: Agnes Stad har alltid varit valdigt service minded och flexibla! Har haft regelbunden stadning i manga ar samt anlitat Agnes Stad for flyttstadning - alltid till stor belatenhet!
  • Varmkusten AB

133 avaliação
    Välkommen till Varmkusten tidigare Fennix - Fönsterputsning och lokalvård som ger dig insikt om utsikt.
    Maria C
    Maria C: Superbra, trevlig och snabb service 😀
  • Städly

96 avaliação
    Tobias M
    Tobias M: Väldigt bra, proffsigt och punktligt. Inga konstigheter att be om en lite justering efter första städet. Varm rekommendation!
  • Attica Städ AB

206 avaliação
    Hanni G
    Hanni G: Sååå trevliga! Bra och noggranna! Magiskt bra service.
  • 179 avaliação
    Välkommen till Akut rut och städtjänst - Vi är städföretaget du kan lita på till 100%!
  • 146 avaliação
    Marie H
    Marie H: Experter på sitt område och alltid supertrevliga och tillmötesgående.
  • 45 avaliação
    Nicklas N
    Nicklas N: Vi anlitade Besas städ för en flyttstädning av en lägenhet. Städningen gjordes i rätt tid och jobbet som utlovades var mycket väl utfört. Det var enkelt att komma i kontakt med dom och vi fick klara och tydliga svar på våra frågor.
  • Eleonora's Städ

33 avaliação
    Ulla L
    Ulla L: Bemötande: Jättebra. Lätt att kommunicera, bestämma tid och info om pris. De åkte ut kostnadsfritt för att ge oss en uppfattning om kostnaden. Sammanfattningsvis: Eleonora's Städ var noggranna, trevliga och professionella. Vi fick huset slutstädat samt fönstrena putsade och vi är jättenöjda. Rekommenderas!
  • Putsa Fyrstad

52 avaliação
    Sven-Erik M
    Sven-Erik M: Snabbt bra o diskret närvaro runt huset!
  • Greenstädbyrån AB

158 avaliação
    Välkommen till Greenstädbyrån - Ett miljövänligt städföretag med professionella medarbetare!
    Gerd A
    Gerd A: Jag har haft städhjälp av Greenstädbyrån i många år och jag har alltid varit väldigt nöjd.Nöjd med jobbet, nöjd med bemötandet och jag har aldrig funderat på att byta städfirma. Litar på Paul och vet att han har duktiga medarbetare.
  • Putsa Skaraborg

93 avaliação
    Anna-Lena J
    Anna-Lena J: Härligt med så fina och rena fönster efter duktiga och trevliga fönsterputsare. Skönt också med ett abonnemang så jag inte behöver tänka på att boka.
  • Putsa Borås

46 avaliação
    Bo Arne N
    Bo Arne N: De gör fönsterna skinande rena. Priset för det är lite i överkant men resultatet blir verkligen bra.
  • Buskhaga Trestad

70 avaliação
    Bengt H
    Bengt H: Alltid perfekt städat och suverän information om det skulle bli någon avvikelse från det överenskomna. Mycket trevlig personal.
  • 133 avaliação
    Ann A
    Ann A: Väldigt trevliga och snabba. Rena fönster och vi är tacksamma.
  • Camilla A
    Camilla A: Älskar att komma hem efter att Rönnäng Industritjänst har varit hos oss och städat. Är trevliga och flexibla vilket är ett stort plus i kanten.
Mostrar página: