Putsa fönster i Västra Götaland

Alingsås  (1 st)
Kungälv  (1 st)
Stenungsund  (1 st)
  • Birgitta L
    Birgitta L: Jag har alltid bemötts med vänlighet och intresse. De har kunniga och arbetssamma arbetstagare. Jag har varit så nöjd med de tjänster jag köpt, städning, fönsterputs, målning mm. Har rekommenderat dem till andra, bl a flyttstädning som har utförts till största belåtenhet.
  • 32 omdömen
    Badrumsprecision AB  I
    Badrumsprecision AB I: Kan varmt rekommendera Clear 2 Go Testade dom efter vi på företaget byte ut våra andra städare. Mats kom snabbt ut å resultatet blev strålande bra. Även vår egna kund skickade bild med tummen upp. Vi har dom nu på alla våra uppdrag och det funkar klockren. Är super nöjd.
  • Sofia R
    Sofia R: Toppenbetyg! Flytthjälpen var grymt bra, duktiga på att stuva, fick med massor av möbler/kartonger på ett flyttlass och inget gick sönder. Flyttstädet var perfekt utfört, skinande rent! Allt dessutom till ett riktigt bra pris, inget att anmärka på.
  • 30 omdömen
    David B
    David B: Mycket bra. Så jag är nöjd och har inga anmärkningar
  • 41 omdömen
    Britt-marie L
    Britt-marie L: Hej! 2 skador på varan som jag dokumenterat. Vet ej eller har ej fått uppgift om var man sänder in foto på detta
  • 67 omdömen
    Irene G
    Irene G: Blev väldigt nöjd, blev verkligen fint. Trevligt bemötande, kan varmt rekommendera Daily hemservice.
  • 120 omdömen
  • 33 omdömen
    Sofia L
    Sofia L: Mycket nöjd med städningen! Rekommenderas varmt! Trevligt bemötande och snabba svar! Anlitar gärna Theresas Städ igen!
  • 18 omdömen
    Calle R
    Calle R: Beställde flyttstädning. De kom som utlovat, fast till fel adress. :) Det spelade mindre roll. Vi löste det. Städningen var ok. Då köparen (av lägenheten) inte haft några invändningar mot städningen, så får jag säga att jag är nöjd med det utfärda jobbet.
  • 23 omdömen
    MARTIN O
    MARTIN O: Tack för hjälpen .. snyggt jobbat med tvätt av vårat tak. Trevligt och professionellt bemötande , fick offerten på eftermiddagen och kom på utsatt tid ,förstår vad man vill ha gjort. Städat och rent efteråt. Kan varmt rekommendera Fixer Göteborg AB.
  • Solveig D
    Solveig D: Bra dialog inför flyttstädning och ett utmärkt städjobb. TACK!
  • 18 omdömen
    Oliver D
    Oliver D: Bra kontakt och bra slutresultat
  • Kristina Maria T
    Kristina Maria T: Mycket bra företag! Trevlig personal!
  • OLIVER M
    OLIVER M: Trevlig personal, de hjälpte mig med både flytt & städ simultant så det gick snabbt och smidigt. God kommunikation med utmärkt service, kommer definitivt att höra av mig igen om jag behöver flytta i framtiden!
  • 13 omdömen
    Charlotta H
    Charlotta H: Den verkliga städningen är jättebra och det märks att Ria och Vera ibland gör det lilla extra som gör en kund extra glad. Tack!
  • 14 omdömen
    Linda Ö
    Linda Ö: Vi är nya kunder och har haft städ två gånger. Hittills nöjda! Bra kontakt med företaget och bra städning. Trevlig personal.
  • 12 omdömen
    Anne Maria Jeanette H
    Anne Maria Jeanette H: Superbra! Varje gång! Vill gärna få städning flera gånger! Välkomna!
  • Sina M
    Sina M: Ganska trevliga personal dom har.
  • 9 omdömen
    Mervan A
    Mervan A: Bokade hemstäd via Adoras hemsida som var super enkel. Allt gick smidigt och enkelt då dem har en gratis konsultation. Förväntade mig en ren lägenhet och det var vad jag fick , Adora vi ses igen !
  • Oldouz P
    Oldouz P: Vi är super nöjda och trivs i vårt städade hem!
  • 10 omdömen
    Markus J
    Markus J: Rent o fint utfört snälla personer som jobbar på swiftshine
  • 10 omdömen
    Kevin C
    Kevin C: Blev jättenöjd med städningen samt bemötandet. Kommer definitivt boka igen.
  • 15 omdömen
    Francesca P
    Francesca P: Effektiv, kind, professionel service. 100% nöjd.