Göteborgs Städ & Miljöservice

Göteborgs Städ & Miljöservice

gbgstadservice.se
  • Badge2026
5.0

Göteborgs Städ & Miljöservice är ett serviceinriktat städföretag som erbjuder professionella städtjänster för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd. Vårt mål är att skapa rena, trivsamma och välskötta miljöer genom hög kvalitet, noggrannhet och personlig service. Vår vision är att vara det...

15 omdömen om Göteborgs Städ & Miljöservice

Sedan starten hos Reco 2026

Karlsson N
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Allt gick bra och var jätte snabbt🙏!

Mary P
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Väldigt nöjd med både service och resultat

Corn K
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Noggrant arbete och trevligt bemötande.

Karlsson N
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Bra Kommunikation och Utmärkt Resultat!

Moa J
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Fantastisk service och resultat!

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack, Moa! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Irene U

Kan varmt rekommendera. Mycket nöjd! 😊

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp.

Hellen S
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Rent, fint och professionellt utfört. Rekommenderas!

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden!

Nichester D

Ansvarfull, noggrant, kompetent.

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Det betyder mycket för oss. Välkommen åter!

Derek K
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Kanon bra jobb utfört och dessutom kunde även komma på kort varsel. Daniel gjorde en extra insats med att även städa de områden som inte ingick i det ursprungliga uppdraget, vilket jag inte hade tänkt på men uppskattade väldigt mycket. Städningen utfördes snabbt och inom den avtalade tiden. Jag hade en jättebra upplevelse och kommer självklart att anlita hans firma igen. Jag rekommenderar honom varmt.

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både städningen och servicen. Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för våra kunder, så det värmer att det uppskattades. Tack för ditt förtroende och din rekommendation – du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden!

Joanna M
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

⭐⭐⭐⭐⭐ "Pålitlig, trevlig och effektiv. Städningen utfördes enligt överenskommelse och resultatet överträffade våra förväntningar. Kan varmt rekommendera Göteborgs Städ & Miljöservice."

Helena C
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Beställde storstäd för mitt kök vilket gjordes utomordentligt. Städningen var från golv till skåpsluckor och ovanpå dom. Daniel gjorde ett perfekt jobb enligt min mening och tar honom gärna för storstäd igen.

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder mig att du är så nöjd med storstädningen av köket. Tack för förtroendet och de vänliga orden. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags för nästa storstädning!

Mokiss L
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

⭐⭐⭐⭐⭐ "Fantastiskt resultat! Hemmet känns rent och välstädat. Bra kommunikation före och efter städningen och ett professionellt bemötande. Kommer gärna anlita igen."

Monic S N
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Mycket nöjd! Rent och fint överallt. Rekommenderas!

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack för din fina rekommendation! Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd och att resultatet motsvarade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp med städningen! Med vänliga hälsningar Göteborgs Städ & Miljöservice

Daniel N
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Professionell städning och trevligt bemötande.

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar både vår städning och vårt bemötande. Att leverera hög kvalitet och ge god service är alltid vårt mål. Varmt tack för förtroendet och välkommen att anlita oss igen! Med vänliga hälsningar Göteborgs Städ & Miljöservice

Birgitta C
Skrev om Göteborgs Städ & Miljöservice

Mycket trevlig och duktig. Nu har jag äntligen hittat min fönsterputsare! Återkommer!

Svar från Göteborgs Städ & Miljöservice

Tack så mycket för dina fina ord, Birgitta! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår fönsterputsning. Din uppskattning betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Göteborgs Städ & Miljöservice