50-femme Göteborg

50-femme Göteborg

www.50-femme.se
  • BadgeFourYears
4.9

50-femme grundades 2018 med en tydlig vision om att göra något annorlunda. Idéen växte fram ur en frustration kring samhällets orättvisor och en vilja att skapa förändring på riktigt. Tanken var att utmana en prispressad bransch där lönerna är låga, anställningsvillkoren osäkra och kraven orimliga. Vi vill göra revolt, ifrågasätta...

120 omdömen om 50-femme Göteborg

Sedan starten hos Reco 2019

Narin C
Skrev om 50-femme Göteborg

Bra kommunikation, trevlig personal och väl utfört arbete. Vi är supernöjda med städningen.

Elin H
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag har haft Femme50 i flera år och de är mycket pålitliga. Samma städerska utför vår hemstädning och vet hur vi vill ha det. Det bytts inte ut personal hela tiden utan en och samma person som kommer (utomhus semester och sjukdom förstås, men då hör de av sig i tid). Hör jag av mig om tillägg som fönsterputsning med mera är de snabba att återkomma med besked och förslag.

Nika D
Skrev om 50-femme Göteborg

Väldigt trevliga och proffsiga, både i utförande och bemötande!

Olof H
Skrev om 50-femme Göteborg

Supernöjd. Tack alla som fixade städningen på så snabb notis

Marie J
Skrev om 50-femme Göteborg

Bokade flyttstäd med 50-femme. - Snabb och trevlig mejlkontakt i samband med bokning. - Trevlig och punktlig personal. - Väl utfört städarbete. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd och tar gärna hjälp av dem igen!

Erik P
Skrev om 50-femme Göteborg

Mycket trevlig personal som var mycket ärliga när olyckan var framme och fixade skadan otroligt snabbt. Städningen hade jag inget att anmärka på heller.

Aoife T
Skrev om 50-femme Göteborg

De hjälpte mig på kort varsel, var enkla att kommunicera med och jag är mycket nöjd med resultatet!

Mariana L
Skrev om 50-femme Göteborg

Nöjd med städning. Trevlig personal. Kommer gärna använda deras service igen.

Annika J
Skrev om 50-femme Göteborg

Bemötandet är i toppklass från början till slut. Jag hade stora förväntningar och företaget levde verkligen upp till dem. Min upplevelse blev mycket positiv både med resultatet av visningsstädningen och upplevelsen av personalens kunnande och bemötande. Jag kommer köpa tjänst av företaget igen!

Lovisa H
Skrev om 50-femme Göteborg

Ett företag man trodde var seriöst och etiskt. Visar sig vara så långt ifrån det man kan komma. En städerska repade vårt 1-månaders nya Playstation under hennes första städning från oss. Inte en repa utan flera långa rätt över skalet. Vi hittade även repor i vår TV-bänk och på andra träytor. Vi hörde av oss och först agerade de professionellt, det enda vi ville ha var ersättningen för Playstationet eftersom det är väldigt dyrt, svårt att få tag på samt att andrahandsvärdet som är högt är nu förstört. Vet ni vad de tar...

Svar från 50-femme Göteborg

Hej Lovisa, Först av allt vill vi beklaga att du är missnöjd med vårt beslut, trots att vi har erbjudit dig full ersättning. Tanken med ersättningen är att ni ska försättas i samma ekonomiska situation som innan skadan. Ert yrkande om full ersättning samt rätten att ha kvar det skadade föremålet är inte förenligt med detta. Vi har erbjudit er förslag på ersättning som innebär att ni kan få en ny spelkonsol. Vi har exempelvis erbjudit er att vänta tills konsolen finns på marknaden igen så vi kan köpa en ny till er och...

Mikaela N
Skrev om 50-femme Göteborg

Perfekt flyttstädning! Smidig bokning och kommunikation, noggrant och bra på alla sätt

Svar från 50-femme Göteborg

Tack Mikaela för dina fina ord!

Monica S
Skrev om 50-femme Göteborg

Toppenstädning, har haft städtjänsten varannan vecka i flera år och har inte behövt klaga på något en enda gång. Inga problem med att ändra städtillfälle (med lite framförhållning). Rekommenderas!

Svar från 50-femme Göteborg

Tack Monica. Du har verkligen hängt med från första början, så himla roligt!

Kjell C
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag har blivit mycket väl bemött och de har uppfyllt mina förväntningar. Att vårt företag valde dem för att städa våra kontor, beror på att de har rättvisa löner för sina anställda.

Siobhan Ö
Skrev om 50-femme Göteborg

Fantastiskt bra! Svarar snabbt på Mail vid frågor och städet var fenomenalt !

Helena L
Skrev om 50-femme Göteborg

Trevligt bemötande! Fantastiskt bra utförande samt att det är seriöst företag, vilket känns viktigt. Kan varmt rekommendera detta företag/städfirma till andra! Med vänlig hälsning, Helena

Eva N
Skrev om 50-femme Göteborg

50-femme storstädade hemma hos mig och jag har bara ros att ge dem. Bemötandet från kontaktpersonen var så serviceinriktat och snabbt, städningen var så väl utförd och alla mina förväntningar infriades. Rekommenderar detta företag å det varmaste.

Lena B
Skrev om 50-femme Göteborg

Perfekt utförd städning! Trevliga och hjälpsamma medarbetare! Känns riktigt bra med ett företag som har bra villkor för sina anställda. Sådana gynnar jag gärna!

Marcus L
Skrev om 50-femme Göteborg

Vilket företag 👍👍👍👍👍 Trevlig kundtjänst och kunnig personal helt enkelt grymma. Kommer att rekommendera er vidare. //Marcus

Maria H
Skrev om 50-femme Göteborg

Super. Fin kommunikation och bra städ. Toppennöjd!

Mostafa H
Skrev om 50-femme Göteborg

Vi har hemstädning av 50-femte. Vi är väldigt nöjda med städningen samt bemötandet av både kundtjänst och städerskan.

Ivan F
Skrev om 50-femme Göteborg

Mycket nöjd kund. Grymt jobb, trevlig personal kan varmt rekomenderas!

Farkhondeh A
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag köpte tjänst och blev väldigt väl bemötta av personalen, jag ville vara säker på personer som lämnar in i min lägenhet och de skulle vara expert på sin sak, de skulle lyssna och göra det som jag behöver att de gör med respekt, företaget skickade alltid personer som var bäst på sin sak och jag är nöjd med,jag är 100 procent nöjd och vill tacka för all hjälp jag får

Johan R
Skrev om 50-femme Göteborg

Arbetsledare och personal var på plats vid utsatt tid. Trevligt bemötande och professionellt utförd städning. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera detta företag.

Linus A
Skrev om 50-femme Göteborg

Köpte flyttstädningen, väldigt nöjd med både utförande och servicegrad! Rekommenderas starkt.

Mattias J
Skrev om 50-femme Göteborg

Flyttstädning med toppenresultat! Kvalitetsfokuserat, lyhört och framförallt samhällsnyttigt.

Annika J
Skrev om 50-femme Göteborg

Vi hade flyttstäd från 50-femme och är så nöjda! Trevlig personal som gjorde att snyggt jobb, in i minsta detalj! Vi var först inte nöjda med fönsterputsen, men detta åtgärdades fort och utan problem. Superbra att personalen får en rimlig lön! Rekommenderar detta bolag varmt!

Södra Liden Kök Bar R
Skrev om 50-femme Göteborg

Städning av restaurangkök. Drog över lite av uppskattad tid men det låg nog lika mycket hos oss som beställare. Men resultatet va perfekt

Jenny R
Skrev om 50-femme Göteborg

Jättesmidigt och bra på alla sätt, kan verkligen rekommendera!

Jennifer S
Skrev om 50-femme Göteborg

Det blev helt skinande rent. Så duktiga och kunniga. Rekommenderar starkt till alla jag känner!

Svar från 50-femme Göteborg

Så kul att höra! Hoppas vi ses snart

Sandra E
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag har haft hemstäd av 50-femme sedan ett och ett halvt år när de startade. Jag har alltid varit 100% nöjd med tjänsten och bemötandet av både personal och chef. När jag behövde hemstäd för att hinna med flera åtaganden så var 50-femme med sin rättviseprofil det självklara valet. Kan bara rekommendera!

Svar från 50-femme Göteborg

Sandra! Tack för denna tid och hoppas så vi får äran att hjälpa er i framtiden.

Hanna K
Skrev om 50-femme Göteborg

Beställde flyttstäd av hyresrätt. Allt har gått väldigt smidigt, från första kontakten till svar på frågor under tiden. Fint bemötande. Välstädat! Rekommenderas!

Fabiana N
Skrev om 50-femme Göteborg

Professionella. Andra gången vi använder dem. Superbra att personalen har kollektivavtal. Städningen var mycket väl genomförd. Kommer sannolikt anlita dem igen i framtiden.

Svar från 50-femme Göteborg

Tack Fabiana. Vi hoppas också att vi får ses igen.

Anna W
Skrev om 50-femme Göteborg

Bokade storstäder inkl fönstertvätt. Blev mycket nöjda med resultatet! Dessutom är företaget väldigt trevliga och snabba i kontakten 👍🏻

Amadeus H
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag är verkligen supernöjd med flyttstädningen. Jag har tidigare använt Hemfrid innan och jag var inte alls nöjd med dom. Men 50-femme har varit helt toppen från kommunikation till finish!

Svar från 50-femme Göteborg

Inget ont om hemfrid, men det värmer såklart lite extra i hjärtat😉

Rebecca S
Skrev om 50-femme Göteborg

Otroligt nöjda efter en väldigt väl utförd fönsterputsning! Allt har fungerat jättebra med kontakten med företaget och S som var här var punktlig, noggrann och jättetrevlig. Kommer definitivt anlita dem igen.

Klas C
Skrev om 50-femme Göteborg

Mycket trevliga och städningen var kanon!

Marianne S
Skrev om 50-femme Göteborg

Städning, mycket bra bemött av alla på företaget. Städningen är över min förväntan. Proffsigt och fint.

Annalisa W
Skrev om 50-femme Göteborg

Bokade flyttstädning med 50-Femme förra året o har nu även valt att boka hemstädning med dom. Helt fantastiskt, inga synpunkter utöver det! ☀️

Lisa V
Skrev om 50-femme Göteborg

Har under lång tid haft hemstäd varannan vecka hos annat företag, bytte till 50-Femme då deras affärsidé överensstämmer med mina värderingar. Har aldrig varit nöjdare! Fantastisk personal, alltid samma person som kommer och städar och alltid god kontakt med kontoret. Rekommenderar starkt 50-Femme!

Sofia E
Skrev om 50-femme Göteborg

Vi använder 50femme för löpande städning. Det funkar jättebra och är aldrig några problem med kommunikationen.

Oskar J
Skrev om 50-femme Göteborg

Grymt nöjd med städningen. Välputsat och väldigt rent.

Malin A
Skrev om 50-femme Göteborg

Helt magiskt bemötande av fantastiska Evelina! Kom hem till så mycket mer, bäddad säng och du kunde faktiskt ”slicka” på golvet så rent var det! Första bemötandet av ägaren som bokade in mina dagar är så fylld av energi och arrangemang! Kommer bli städ för resten av mitt liv med dem <3

Emma L
Skrev om 50-femme Göteborg

Valde en storstädning som inledning. Kom hem till ett skinande rent hem. Så himla nöjd och älskar att tjejerna får bra villkor. Jag är själv väldigt pedant och resultatet var bättre än jag kunnat någonsin önska!! De satte sin egen prägel genom att exempelvis sätta gosedjur i sängen på barnets rum, vilket var ett gulligt inslag. Trevligt bemötande innan med en av ägarna som förklarade tydligt vad vi behövde tänka på innan. Dagen efter städning ringde samma person bara för att kolla hur vi upplevt och om vi hade...

Svar från 50-femme Göteborg

Stort tack för denna ingående recention!

Abhilash R
Skrev om 50-femme Göteborg

Köpte flyttstadning av 50-femme. Det kändes väldigt bra från de allra bojan till det slutet. De var flexibla med att ändra tiderna och datumen, bra och noggranna på sitt jobb och t.o.m. Hittade saker jag själv hade missat. Linda och Sofia är de bästa som finns tycker jag. Tack för att ni gjort ett sådant bra jobb. Jag verkligen uppskattar det ni gjort.

Tack Abhilash. Du är en riktig drömkund :) Trevlig och rak. /Sofia

Maria G
Skrev om 50-femme Göteborg

Hi! I contacted them with a very short time and they were very helpful and nice. Very good service. We will come back to them :)

Anna B
Skrev om 50-femme Göteborg

Jag har beställt städning 1ggn/månad. Alla de där detaljerna jag aldrig prioriterar i mitt vardagsliv. Skrubba kaklet i duschen, torka svåråtkomliga lister, dammsuga bakom soffan, tvätta fönster o dyl. Är litet av en perfektionist när det kommer till detaljer. Första städningen är gjord, av en väldigt trevlig tjej! Det blev skinande rent och jag är jättenöjd! Otroligt skön avlastning! Rekommenderar starkt!

Marie W
Skrev om 50-femme Göteborg

Supernöjd trots höga förväntningar, tack!

Niklas V
Skrev om 50-femme Göteborg

Mycket bra städning och kommunikation. Dock tar dom långt tid på sig med högt timpris. Fokus för 50-femme är på antal debiterade timmar istället för innehållet i städningen.

Svar från 50-femme Göteborg

Tack för din feedback! Vi låter våra städerskor avgöra hur mycket tid som behövs och vi är noga med att följa det.

Lena B
Skrev om 50-femme Göteborg

Noggrann, snabb, glad, ,positiv., trevligt bemötande.

Sara A
Skrev om 50-femme Göteborg

Trevligt och personligt, rent och snyggt!