Flyttdax Göteborg AB

Flyttdax Göteborg AB

www.flyttdax.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Flyttdax Göteborg AB är en trygg flyttpartner som hjälpt både både privatpersoner och företag i och omkring Göteborg sedan år 2001. Med erfarenhet från över 50 000 flyttar kan du som kund vara säker på att vi levererar högsta kvalitet i vårt arbete. Vi strävar efter ett nära samarbete med kunden där vi tillsammans löser de...

71 omdömen om Flyttdax Göteborg AB

Sedan starten hos Reco 2024

Mikael K
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Jag tycker att allt fungerade bra jag är nöjd med eran arbete

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Mikael, Tusen tack för din recension, alltid skönt när allting flyter på. Hoppas du och sambon ska trivas i nya boendet! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Alexia K
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Smidigt och glad personal både vid kontakt men framförallt killar som var på plats! Allt funkade perfekt och jag rekommenderar företaget på alla sätt.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Alexia, Tack för din härliga recension. Vad roligt att ni fick en trevlig Lördags flytt! Hoppas ni ska trivas i nya villan nu! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Anton S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Kanon, enkla att prata med. Löser allt enligt spec och flexibla för tillägg och har med sig extra material för eventualiteter när dom kommer.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Anton! Tack för din härliga recension, vi ser fram emot att flytta med dig igen här framöver! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Gunard A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Vänligt bemötande var ett stöd i flytten ställde upp på alla sätt vänliga och positiva trevlig personal toppen tack för hjälpen 🤗

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Gunard, Tusen tack för din fina recension. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med din flytt och flyttstädning. Hoppas du ska trivas i nya lägenheten! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Maja S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Duktiga killar som gjorde allt vi bad om. Trevligt bemötande och smidig flytt! Rädd om moblerna och embalage runt ömtåliga saker! Tack för proffsig flytt!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Maja! Tack för din fina recension! Det gläder oss att ni är nöjda med flytten och att ni kände er trygga med hur vi hanterade era möbler och ömtåliga saker. Jag önskar din syster all lycka till i det nya hemmet! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Elisabeth E
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Super nöjd!! Så bra killar som kom, lugna jobbade metodiskt, packade in möblerna i plast, inget skadat. Monterade säng .

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Elisabeth! Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd och att våra killar gjorde ett toppenjobb! Hoppas du ska trivas i nya lägenheten. Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

David T
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Superbra genomfört! Professionellt rätt igenom, seriöst och bra bemötande i alla led. Rekommenderas! Och så fick man äta praliner varje gång man kom in på kontoret....

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej David, Tack för din fina recension. Du är alltid välkommen in på en pralin, eller fler! Vi ser fram emot att få hjälpa till med flytten i sommar igen. Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Leif G
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Mycket nöjda och belåtna med allt. Toppenkillar som utförde flytten till vår fulla belåtenhet och var mycket trevliga och kompetenta.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Leif! Härligt att vi kunde vara till er belåtenhet, killarna tackar så mycket för din fina recension! Hoppas ni kommer trivas tillsammans i villan! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Aldrin A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Högsta betyg ska man bara få om man förtjänar det. Flyttdax är en 5a på alla plan!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Aldrin, tack så jätte mycket för din fantastiska recension! Så kul att att träffa dig idag, lycka till med allt! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Pia Margareta E
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Fick snabbt och enkel väldigt god hjälp. Superservice, tusen tack!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Margareta! Härligt att ni är nöjda, tusen tack för ert förtroende. Hoppas ni kommer trivas i nya lägenheten! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Victor B
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Bra bemötande och bra resultat. Rekommenderar!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Victor, tack för din fina recension! Och roligt att höra att du är nöjd med flyttstädet, tack för förtroendet! Hoppas du får en trevlig vecka. Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Lena A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Proffsigt🤩🚚🤩 Bokning Bemötande Genomförande Just in time Allt fungerade enligt förväntningarna 🤩🙌🤩

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Lena, Så roligt att vi kunde leva upp till era förväntningar! Hoppas ni och lilla vovven kommer att trivas i den nya lägenheten! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Marita Gull-britt A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Fantastiskt bemötande både på kontoret vid beställning och vid frågor inför flytten. Hjälpsamma killar som skötte flytten och tog egna initiativ så att jag inte missade något. Kunde inte fått bättre service. Rekommenderar till 100 procent.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Marita, tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med hela processen, tack för att vi fick erat förtroende att hjälpa er med flytten. Hoppas ni kommer trivas i nya huset! Önskar dig en jätte fin vecka! Varma hälsningar Emmy på Flyttdax

Robert S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Toppklass från första kontakt till färdig flytt!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med hela processen. Vi hoppas att du ska trivas i nya lägenheten! Önskar dig en glad påsk! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Kerstin S

Trevligt bemötande. Bra utfört städning

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Kerstin, det glädjer oss att du är nöjd med bemötandet och städningen! Hoppas våra vägar möts igen någon gång i framtiden. Önskar dig en trevlig helg Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Marin S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Mycket nöjda med flytten som gick väldigt smidigt och precis som planerat. Killarna som hjälpte oss var proffsiga och väldigt effektiva. Topp betyg till Flyttdax!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Marin, stort tack för ditt fina omdöme, och tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med er flytt. Hoppas ni ska trivas i nya huset! Varma hälsningar Gisela Flyttdax

Birgit P
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Dödsbo/flyttstädning. Det enda vi har att anmärka på är de två stora rutorna i vardagsrummet är väldigt ”randiga” (vatten som har runnit)

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Tack så mycket för recensionen. Vi tar med oss kritiken och tänker extra på det i framtiden. Bra att veta är att det i vår städtjänst ingår 5 arbetsdagars städgaranti. Önskar er en fin vecka! Varma hälsningar Gisela Flyttdax

Veronika A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Flyttdax hjälpte oss med en längre flytt ca 20 mil och det gick jättebra. Trevligt bemötande både från kontoret och från flyttkillarna. Kände att de verkligen ansträngde sig för att ordna så allt skullle lösa sig så enkelt som möjligt. Jag kan varmt rekommendera denna firma!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Veronika, Fantastiskt att ni är så nöjda med hela processen, det gläder oss. Tack så mycket för din fina recension och för att vi fick hjälpa er. Vi hoppas ni får en fin start i ert nya hem och trevlig onsdag! Varma hälsningar Linnéa på Flyttdax

Manoochehr E
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

FLYTTDAX är ett exemplariskt flyttföretag med professionell och serviceinriktad personal. Arbetet utfördes med stor noggrannhet, effektivitet och trygghet. Vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!”

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Tusen tack Manoochehr för din fina recension! Hela teamet på Flyttdax tackar för ett fint samarbete och för god kommunikation genom hela processen. Önskar dig en fin onsdag! Varma Hälsningar Linnéa på Flyttdax

Birgit S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Då Birgit bor i ett ålderdomshem, har hon ingen möjlighet att bedöma städningen. Vi har dock inget negativt hört av mäklaren, så man kan antaga att det har fungerat väl.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Birgit med familj, tack för ert omdöme! Då hoppas vi att ni och mäklaren är nöjd med städningen, och att ni tycker att allt fungerat väl i övrigt. Ha en fortsatt fin tisdag! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Lena E
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Bara att genomföra bokningen gav ett väldigt bra intryck, trevligt bemötande, snabb kommunikation och tydlighet. Genomförandet av delflytt för magasinering gick superbt. Vi ser fram mot att även få hjälpa med flytten av resterande bohag när det blir dags.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

God morgon Lena, stort stort tack för din fina recension! Vad roligt att ni tyckte allt gick bra med första delen av flytten. Vi ser fram emot att även få hjälpa er med den stora flytten senare. Önskar er en fin helg! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Per R
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Bra info innan och väldigt smidig och bra genomförd flytt. Trevlig och kunnig personal.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Stort tack för ditt fina omdöme Per, och tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er med er flytt. Hoppas våra vägar möts igen! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Erik F
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Mycket bra bemötande och väl utfört arbete. Flytten gick snabbt utan problem.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Stort tack Erik för att vi fick förtroendet att hjälpa er med er flytt, och tack för den fina recensionen. Hoppas ni skall trivas i nya lägenheten! Ha en fin vecka Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Anders N
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Mycket hög servicegrad och positiv samt snabb personal.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Anders, vad kul att du tycker att allt har gått bra med flytten! Stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa er ännu en gång. Ha en fin dag! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Magnus Patrik T
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Kändes tryggt, proffsigt och välkomnande.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Magnus, tack själv för en smidig och trevlig flytt. Och tack för din fina recension! Önskar dig en fin vecka! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Marlene S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Supersmidigt leverantör från första mail till flytt och städ. Trevliga, lyhörda och flexibla. Allt fungerade så otroligt bra.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Marlene, det glädjer mig att ni tycker att allt har fungerat bra med både flytten och flyttstädningen. Tack för ett trevligt samarbete och hoppas ni ska trivas i er nya bostad! Önskar er en fin måndag! Varma hälsningar, Gisela på Flyttdax

Maria H
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Vi har anlitat Flyttdax för både mindre och större flyttar. Tre gånger har vi anlitat Flyttdax för både flytt och städ. Vi är mycket nöjda med utförda tjänster. Personalen har haft trevligt bemötande både i det personliga mötet och vid mail kontakt.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Maria, Stort tack för din fina recension. Och tack för att vi har fått förtroendet att hjälpa er med era flyttar! Hoppas vi möts igen. Önskar er en fin vecka! Varma hälsningar, Gisela på Flyttdax

Peter M
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Väldigt trevlig killar som fixade vårt uppdrag galant och smidigt. Snabb service tog 2 dagar från offertförfrågan till utfört uppdrag. Så behöver ni en flyttfirma så kan jag varmt rekommendera Flyttdax.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Peter, vad kul att du tycker att allt har gått bra och smidigt från första kontakt till utförd flytt! Tack för din fina recension och rekommendation! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Jonas B
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Erfarenheten av att flytta med Flyttdax har varit perfekt från första början. Fantastiskt trevligt bemötande vid de första kontakterna, bra guidning genom processen med tydliga instruktioner. Själva flytten var exceptionellt smidig och bra. Effektiva killar som gjorde flytten och de var noga med alllt. Vi kan varmt rekommendera Flyttdax för flytten!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Jonas, Tack så mycket för er fantastiska recension! Vi är otroligt glada att ni haft en så positiv upplevelse med oss, från första kontakten till själva flytten. Vi på kontoret och våra killar som hjälpte er med flytten tackar för ett fint bemötande och gott samarbete genom hela processen. Hoppas ni skall trivas i nya lägenheten. Varma hälsningar Linnéa Flyttdax

Olle W
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Flytten fungerade helt enligt plan. Vi är mycket nöjda.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Olle, Tack för att vi fick hjälpa er med flytten! Det är verkligen roligt att höra att allt gick så bra och att ni är nöjda. Varma hälsningar Linnéa Flyttdax

Maria H
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Superduktiga lyhörda hjälpsamma och proffsiga, vid både hämtning och lämning av vårt bohag. Kommer varmt rekommendera er om jag hör någon ska flytta.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Tack så jättemycket för de fina orden Maria! Tack för förtroendet att vi fick hjälpa er med er flytt! Hoppas våra vägar möts igen nästa gång det är flyttdax. Varma hälsningar Gisela Flyttdax

Sofia C
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Väldigt positivt bemötande på alla sätt. Jättenöjd med både flytt och städ. Flyttkillarna var försiktiga med allt bohag och städet var noggrannt och bra utfört. Rekommenderas verkligen. Sofia

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Sofia, Vad kul att du är nöjd med allt ifrån bemötandet till utfört jobb från oss. Tack så mycket för ett trevligt samarbete och den fina recensionen! Önskar dig en fin vecka! Varma hälsningar Gisela Flyttdax

Sara F
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Proffsiga i alla led! Flyttdax gjorde vår flytt från villa till lägenhet enkel!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

God morgon Sara, stort tack för din fina recension, och vad kul att ni är nöjda med både flytten och städet. Hoppas ni skall trivas i nya lägenheten, och så önskar jag er en fin vecka! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Mikael B
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Allt gick väldigt snabbt o enkelt till offert och därefter till godkännande och prisuppgift. Även med nyckelutlämning o städ och återlämnande av nycklar. Allt var toppenbra!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Mikael, tack så jättemycket för din fina recension! Vad kul att du är nöjd med allt från första kontakt med oss till att nycklarna var inlämnade! Vi lägger stor vikt vid att kommunikationen ska ske snabbt och tydligt från start för att underlätta hela processen sedan. Önskar dig en trevlig helg! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Linus J

Trevliga, hjälpsamma, prisvärda.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Linus, stort tack för din recension! Vad kul att du är nöjd med flyttstädningen. Hoppas våra vägar möts igen! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Håkan S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

bra service, snabba svar och framförallt proffsig flytt- och städhjälp. Ha anlitat dem ett antal ggr de senaste åren och alltid varit nöjd

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Håkan, stort tack för att vi har fått äran att hjälpa dig med flera flyttar och flyttstädningar under åren! Och tack för din fina recension! Hoppas våra vägar möts igen ! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Irene A
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Trevliga uppmärksamma tjänstvilliga och starka.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Irene, tack så hjärtligt för de fina orden! Vad roligt att du är nöjd med din flytt och mina fantastiska kollegor som hjälpte dig. Hoppas våra vägar möts igen. Önskar dig en trevlig helg! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Britt G
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Jag var mycket nöjd med personalen som hjälpte mig med flytten. Mycket trevliga och proffsiga. Städningen verkar också ha fungerat bra. Har ännu inte talat med ägarna som ska flytta in.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Britt, stort tack för din fina recension! Det glädjer mig att du är nöjd med din flytt. Vi är väldigt stolta över vår trevliga och duktiga personal! Önskar dig en fin vecka, och att du ska trivas i din nya lägenhet! Varma hälsningar Gisela Flyttdax

Rolf S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Trevligt och proffsigt bemötande.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Rolf, vad kul att ni är nöjda med det bemötande ni fått! Och stort tack för den fina recensionen! Ha en fin vecka Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Tove R
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Trevligt bemötande när vi kontaktade Flyttdax i samband med flyttstädning av vår övernattningslägenhet. Snabb återkoppling vid frågor och fin service generellt.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Tove, stort tack för din fina recension, och tack själv för ett trevligt och smidigt samarbete! Ha en fin vecka! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Claes R
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Proffsiga, smidiga och noggranna samt lätta att jobba med.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Claes, tack så mycket för de fina orden och tack för att vi ännu en gång fick förtroendet att hjälpa er med er flytt! Hoppas ni ska trivas i er nya lägenhet! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Cecilia K
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Tydligt vad de gör och inte gör, bra service och suveränt resultat!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Cecilia, tack så jättemycket för den fina recensionen. Det glädjer oss att du är nöjd med vår tjänst! Hoppas våra vägar möts igen, och vi önskar dig en fin vecka! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Johanna E
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Flyttdax har ett helhetskoncept som är unikt. Allt funkade perfekt från beställning till flytt. Mycket bra service och prisvärt. Killarna som flyttade åt mig var noggranna och lindade in möblerna så de inte blev förstörda. Rekommenderar dem starkt.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Johanna, stort tack till den fina recensionen! Vi alla här på Flyttdax tackar för ett trevligt samarbete. Önskar dig en trevlig helg! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Anna H
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

2 st trevliga killar som skötte flytten exemplariskt. Noggrant och varsamt men inte långsamt!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Anna, tack för din recension! Kul att du tycker att killarna gjorde ett bra jobb, vi är väldigt stolta över dem. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar Gisela på Flyttdax

Malin Elin Maria F
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Jag och min sambo är supernöjda med all hjälp vi fått av Flyttdax. Allt ifrån bra instruktioner hur vi skulle förbereda innan flytten till en otroligt smidig upplevelse när flyttlasset gick. Tusen tack för all hjälp! Ni får våra varmaste rekommendationer!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Malin, tack så jättemycket för den fina recensionen! Det glädjer mig att ni tycker att hela flyttprocessen har gått bra och smidigt. Önskar er en trevlig helg och att våra vägar möts igen! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Ebru N
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Vi blev väl bemötta och killarna var duktiga. Men det var fööööööörrrrrr dyrt och kommer aldrig mer att anlita dom i framtiden, ska även medla alla våra nära och kära att inte anlita dom på grund av för höga kostnader. 👎👎👎

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Ebru, tack för din recension, och vad bra att du är nöjd med bemötandet och killarna! Våra ledord vid varje flytt är – hållbarhet, kvalitét, noggrannhet och effektivitet. Den prissättning vi har på våra tjänster är en förutsättning för att vi ska leva upp till våra ledord och ge våra killar de bästa förutsättningarna. Önskar dig en trevlig helg! Vänliga hälsningar Gisela på Flyttdax

Mia L
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Kontakten redan från början i telefonen var jättebra. Kunnig och trevlig personal i växeln och redan där bestämde jag mig för att anlita flyttdax både för flytten och städning av vårt hus. Så bra att de svarade på en gång också så man slapp att ringa igen och igen för då tröttnar man och anlitar en annan firma. Killarna som kom och lämnade kartongerna m.m. i god tid var mycket trevliga. Killarna som hjälpte oss med flytten var också mycket trevliga och försiktiga med vårt bohag. Städningen var också jättebra gjort. Vi har...

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Mia, vilken fantastiskt fin recension, tack så jättemycket! Tack för ett trevligt samarbete och tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig med din flytt och flyttstädning. Precis som du skriver så kommer vi och hämtar kartongerna när du packat upp och kommit i ordning i nya lägenheten. Det är bara att ringa eller maila in till oss så bokar vi tid för det! Önskar dig en fin vecka Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Maria Cecilia S
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Snabba, proffsiga, kunniga. De har packat, flyttat och flyttstädat.

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Maria Cecilia, tackar tackar för den fina recension! Kul att du är nöjd med allt ifrån packning till flytt till flyttstäd. Alltid roligt att höra! Önskar dig en fin vecka! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Kjell B
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Köpte flyttstäd och trodde att det var ett bra pris men tyvärr väldigt dyrt man lär av sina misstag….

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Kjell, tack för din recension! Vår prissättning på alla våra tjänster grundar sig i att garantera trygga och serviceinriktade tjänster till våra kunder och för att all vår personal ska få goda arbetsvillkor. Hoppas flyttstädningen levde upp till dina förväntningar i övrigt! Varma hälsningar Gisela på Flyttdax

Victor Peter Alexander H
Skrev om Flyttdax Göteborg AB

Vi är otroligt nöjda med flyttdax! Därför var det inget snack om att anlita dem en andra gång på kort tid när det skall vankas flytt. Proffs ut i fingerspetsarna från kontoret ut till flyttkillarna. Anlita Flyttdax, ni kommer inte bli besvikna.Tusen tack för all hjälp, Teddan med hela gänget!

Svar från Flyttdax Göteborg AB

Hej Victor, tack så mycket för din fina recension! Och tack för ett väldigt trevligt samarbete! Önskar dig en fin vecka! Varma hälsningar Gänget på Flyttdax