Vi beställde Flyttstäd. Mycket hög nivå både på bemötandet och resultatet. 10/10 helt enkelt. Jag kan varmt rekommendera RenaHus.
Renahus
Renahus är ett familjeägt städbolag i Göteborg med omnejd. Vi har som mål att göra din vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster för ditt företag och för dig som privatpersoner till rimliga priser. Vi är en flexibel organisation och anpassar oss och städningen helt efter ditt behov. Vi vill att du som kund...
439 omdömen om Renahus
Sedan starten hos Reco 2021
Inga problem alls , rent städat , vänligt bemötande, jag visste att det skulle bli bra då jag använt renahus tidigare
Flyttstäd, undermålig och blev ej godkänd. Tar extra betalt för att rengöra bakom ugn/spis. Öppnade ej fönster och städade ej fönsterkarmen. Golv, lister väggar ej städade. Har aldrig varit med om att en hel lägenhet städas på 4-5 timmar av en person som Dom uttryckte det "jobbar för två". Det blev inte bra. Jag kommer inte rekommendera eller anlita dem igen.
Toppenbemötande, väldigt nöjda med städningen. Kan varmt rekommendera Rena Hus.
Underbart att höra! Det gläder oss att ni är så nöjda med bemötandet och servicen. Tack för att du rekommenderar oss! Med vänlig hälsning, Karin
Väldigt proffsigt företag. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med vår service! Tack för att ni rekommenderar oss, det betyder mycket! Med vänlig hälsning, Karin
Fick ett väldigt trevligt bemötande. Ville att köparen av min lägenhet skulle känna att det var rent o fräscht efter mig o hon är nöjd o då är jag det också. Så bättre kan det inte vara med en flyttstäd.
Tack Ingrid för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att både du och din köpare kände sig nöjd med städningen. Det betyder mycket för oss att ni är nöjda. Vi ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden! Med vänlig hälsning, Karin
Lite märkligt upplägg att man tar ett pris för att städa och sen behöva mer personal på plats och ta mer betalt. Dessutom var det fortfarande dammigt på flera ställen efter städet
Hej Emma och tack för din feedback. Då bostaden var mycket smutsigare än normalt behövde vi tillsätta ett extra städteam till för att bli klara som vi lovade samma dag. Vi reserverar oss alltid om bostäderna är extra smutsiga och behöver mer städtimmar. Antingen behöver vi då tillsätta mer personal eller om befintligt team kan jobba längre. Då detta var en eftermiddagstid skulle befintlig personal behövt arbeta till 22 på kvällen ansåg vi då att det blev bättre att tillsätta ett team extra. Vår städgaranti gäller i 7 dagar...
Väldigt enkel och tydlig kommunikation inför beställningen och med beställningen. Det var även väldigt bra kommunikation inför själva flyttstädningen och efter. Och själva flyttstädandet som sådant (det viktiga) var precis så bra som vi hade hoppats, så kan varmt rekommendera Renahus.
Fantastiskt! Supernöjd som vanligt ⭐⭐⭐⭐⭐
Tack Victoria för fint omdöme. Vi är så glada att du är vår kund. 🤩 Önskar en fin vecka Med vänlig hälsning Michael, Renahus
Professionell personal och städningen blev jättebra.
Super roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme och betyg! Härligt att ni är nöjda! Tack // Karin
Super nöjd med bemötandet och snabbheten, rekommenderar varmt till andra. Så nöjd!
Vad härligt att få sådana fina ord! Det gläder mig att du är så nöjd med bemötandet och servicen. Tack för att du rekommenderar oss! Med vänlig hälsning, Karin
Våra förnster har aldrig varit så här rena innan. Stort tack och jätte trevligt bemötande 😊
Tack Mattias för fint omdöme. Vi är väldigt glada att vi även får börja med löpande städning hos er och hoppas ni kommer bli lika nöjda med det 😊 Önskar en fin vecka /Michael
Vi anlitade Renahus för fönsterputsning och vi är mycket nöjda med Michaels arbete hos oss. Därför har vi bestämt oss för att anlita dem även för regelbunden hemstädning.
Stort tack för fint omdöme Andjela. Så roligt att ni även vill anlita oss för löpande hemstädning. 🤩 Önskar en fin helg /Michael
Mycket trevligt och entusiastiskt telefonmottagande. Professionellt bemötande som ger stort förtroende för Renahus som företag och hur företaget utför sina uppdrag. Bland de bästa vi mött. mvh Göran Ekstedt info@goranekstedt.se PS Resultatet blev utmärkt, städningen av vår lägenhet. DS
Hej Göran, Stort tack för din positiva feedback! Vi är väldigt glada att du har haft en så bra upplevelse med vårt telefonmottagande och vårt team. Vi strävar alltid efter att ge ett professionellt bemötande och att bygga förtroende hos våra kunder. Ditt beröm betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar, Karin
Trevligt bemötande genom hela bokningen, från första samtal till till personalen som kom. städningen va utfört enligt önskemål till ett vettigt pris! kan varmt rekommendera!
Stort tack för din fina feedback! Vi är super glada att du har haft en så bra upplevelse med vårt bemötande, team och självklart städningen!. Ditt beröm betyder mycket för oss! Tack för din rekomendation! Med vänlig hälsning, Karin
Mycket nöjd med vårt återkommande städ.
Hej, Härligt att att ni är nöjda med vårt städ! Vi värdesätter att vi får städa hos er, och ser fram emot att fortsätta leverera ett rent och fräscht hem för dig. Tack för att ni valt oss! Vänliga hälsningar, Karin
Man vet inte riktigt vad de gör men i det stora hela är det ok. Man får aldrig någon återkoppling. Svårt att få någon som kommer och kollar efter städning. Vet inte riktigt vad som ingår i paketet. Det har blivit dyrare utan att det blivit mer eller bättre städat. Timkostaden är högre om man får städat 1ggn/mån istf 2. Ser inte logiken i det. Man städar ju själv dessemellan. Undrar om de stannar hela tiden man betalar för? Är ej hemma och kollar…
Mycket nöjd väldigt fint bemötande. Kan varmt rekommendera Rena Hus
Vad härligt att höra! Det gläder mig att du är så nöjd!. Tack för att du rekommenderar oss! //Karin
På plussidan: de är trevliga och lätta att ha att göra med. Mycket flexibla. Har varit nöjd med städningen 80% av tiden. På minussidan: har dykt upp på fel tider flera gånger. En gång när jag låg och sov. Vissa städningar har varit mindre bra då saker har gått sönder.
Första besök av Renahus för fönsterputs i min lägenhet, ute, inne och mellan alla fönster inkl balkongdörrar. Smutsiga fönster, en del svåra att öppna (original från 30-talet, renoverade). Mycket trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete. Michael och Josefin tog sig den tid som behövdes! Min dotter och hennes familj rekommenderade Renahus och jag är nu lika nöjd som hon.
Supertrevligt och kompetent företag
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Det gläder mig att höra! Med vänlig hälsning, Karin
Flyttstäd av hus. Bra kontakt och snabb respons vid frågor. Bra och informativt hemsida om vad som ingår. Trevlig personal som kom och städade. Fick ett fint och välstädat hem inför nya ägare. Rekommenderas varmt.
Vad härligt att få sådana fint omdöme och betyg! Det gläder mig att du är så nöjd med bemötandet och servicen. Tack för att du rekommenderar oss! // Karin
Vi har just börjat att anlita Renahus och är nöjda med utförandet av den städning vi beställt . Då vi inte är här när städningen utförs blir det svårt att svara på bemötande . Vad gäller kontakt via mejl har den varit bra. Vi har köpt storstädning av våra lokaler samt städning var 14:e dag
Bra service, bra kontakt och snabbt städat även om det hade missats på några ställen, men kan absolut tänka mig att anlita dem igen.
Lite högre pris än övriga företag som lämnade offert via Reco, men så himla smidigt, lätta att få tag på, kom i tid, superrent när de gick. Allt man önskar vid flyttstäd!
Grymma städare. Har löst allt och mycket mer hos oss
Mycket flexibla gällande eventuella behov av att ändra städdag, lägga till tjänst etc. Lite inkörningsproblem i början avseende noggrannhet i städningen. Lite svårt ibland att få sophanteringen rätt.
Bra och noggrann städning samt trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Stort tack för att vi får städa hos dig och för dina rekommendationer!! /Karin
Bra och smidig kontakt för offert och bokning.
Vänlig personal, ordningssam och renlig.
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Gläder oss att du är nöjd med både bemötande och städning! //Karin
Trevligt bemötande när jag bokade flyttstäd. Allt flöt på smidigt, tider passades och resultatet blev bra. Nöjd kund :)
Fantastiskt! Vårt hus vi flyttade från som Rena hus gjorde slutstädning i var inte så lätt att städa. Många vrån, trappor osv. Men huset har aldrig varit renare! Superbra
Tack för din fina recension! Underbart att vi kunde möta dina förväntningar. Precis som vi att det ska vara, Från start till klart! Ni är varm välkomna att kontakta oss igen om ni behöver hjälp! Med vänlig hälsning, Karin
Inget att klaga på! Proffsig offert, bra och smidig dialog och fint resultat.
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Härligt att ni är nöjda! Tack // Karin
Han är noggrann och utför perfekt arbete
Stort tack för erat fina omdöme 🤩 Härligt att ni blev nöjda med fönsterna 👍 Önskar en fin sommar. /Michael
Jättebra städning och trevligt bemötande. Proffsigt!
Tack! Gläder oss att du är nöjd med både bemötande och städning! //Karin
Trevlig bemötande och bra städning.
Tack, Härligt att du är nöjd med både bemötande och städning! //Karin
Är väldigt nöjd med flyttstädningen. Allt blev rent och fint, och arbetet gjordes noggrant och professionellt!
Härligt att höra! Tack för ditt fina omdöme och betyg! Det värmer att höra, ska se till att berörd personal ser detta! // Karin
De svarade på offerten omgående, först på telefon och därefter på mejl. De var väldigt duktiga och utförde städningen, i mitt fall flyttstädning, på ett professionellt sätt. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Renahus.
Tack för ditt fina omdöme och betyg! Tusen tack!! Det glädjer oss att höra att du är nöjd! // Karin
Två tjejer kom till mig och städade högt och lågt i mitt badrum under 45 minuter. Jag hade lyft ut mitt badkar och behövde hjälp att städa bakom å under där detta hade stått. Hade själv svårt att röra mig då jag skadat mitt knä. Underbart att kunna få sådan hjälp. 👌
Tack för ditt fina betyg! Härligt att vi det blev bra, hoppas det blir fint nu när det blir dusch i stället! //Karin
Fantastisk bra bemötande, snabbt svar och väldigt bra service då jag behövde flyttstäd med kort varsel så löste Renahus detta för mig, STORT TACK:) Bara och tydlig bekräftelse på vad jag beställt för städ, bra dialog gällande dag tid och överlämning av nyckeln till min lägenhet. Trevlig personal som kom och städade och de gjorde ett kanonbra jobb, lägenheten var mycket bra städad och skinande ren. Checklista låg på diskbänken på vad de hade städat, mycket bra och tydligt att alla punkter på listan var genomgångna. Kan varm...
Tack för din fina och utförliga recension! Underbart att vi kunde möta dina förväntningar. Precis som vi att det ska vara, Från start till klart! Ni är varm välkomna att kontakta oss igen om ni behöver hjälp! Hoppas ni ska trivas i er nya lya. //Karin
Vi köpte fönsterputs, men efteråt var fönstren randiga och grådaskiga och såg inte alls nyputsade ut. Kändes inte professionellt genomfört.
Hej Hanna. Tack för din recension. Som vi även nämnde för beställaren kommer vi mer än gärna att putsar om fönsterna. Kontakta oss på 010 750 08 06 eller info@renahus.com så bokar vi in något som passar. Önskar en fin sommar. /Michael.
Vi anlitade RenaHus för att tvätta vår altan – och det blev helt fantastiskt! Från första kontakt till färdigt jobb var allt smidigt, proffsigt och trevligt. Altanen såg verkligen trött och smutsig ut innan, men efter deras behandling ser den ut som ny! Vi är supernöjda med både resultatet och servicen. Rekommenderas varmt till alla som vill ge sina uteytor nytt liv. Tack för ett grymt jobb!
Stort tack för erat fina omdöme. Härligt att ni blev så nöjda. Önskar er en fin sommar ☀️ /Michael.
Kanonbra. Ordning och reda. Enkelt att beställa. Snabba offerter.
Tack för ditt fina betyg och recension! Underbart att det känns enkelt och bra resultat! /Karin
Bra och tydlig planering, rimligt pris och framför allt: Elenas städning gör mig rätt och slätt lycklig varenda gång jag kommer hem efter att hon varit där!
Tack!! Underbart att höra! Jag ska hälsa henne detta!! Önskar er en fin sommar! /Karin
Mycket trevlig personal. Mina förväntningar uppfylldes. Storstädning. Mycket nöjd med arbetet som utfördes
Tusen tack för detta! Det gläder oss enormt att du är nöjd med resultatet! Ska meddela berörd personal!! / Karin
Jag har hela tiden bemöts mycket bra och vänligt av Renahus. Jag är mycket nöjd.
Tack! Underbart att höra, jag ska meddela berörd personal! / Karin
Ställde upp på kort varsel med flyttstäd och storstädnnng . Resultatet blev rent o fint kan med varm hand rekommendera Renahus
Stort tack för ditt fina betyg och feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med både flyttstädningen och storstädningen. Det är underbart att höra att du blev nöjd med resultatet. Din rekommendation betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Karin
Jag tycker Renahus har utfört arbetet jättefint. Bra service och man känner sig väl bemött och hörd kring vad man önskar. Rekommenderar Renahus alla dagar i veckan. Mvh Fredrik, Lindome
Tusen tack för ditt fina betyg! Härligt att ni känner så, då har vi gjort vår jobb rätt, Hela vägen. Tack / Karin
Mkt bra bemötande och ett bra jobb
Tack 🙏 Rigmor för fint omdöme. Det värmer ☀️ Vi önskar dig en fin sommar. /Michael. Renahus
Noggranna och trevliga! Väldigt nöjda!
Tack! Härligt att ni är nöjda, precis som vi vill att det ska vara! / Karin