väldigt trevlig bemötande, snabba svar och tydliga förklaringar. väldigt nöjd med utförandet också
HomeMaid i Göteborg
Välkommen till HomeMaid i Göteborg! Vill du ha en professionell och personlig städhjälp i Göteborg med omnejd så har du kommit rätt. Vi ser till att lyfta bördan av att städa i vardagen från dina axlar. Hitta på nått kul. Utöva en sport som du länge funderat på att testa, käka en middag ute med vänner eller familj eller kom...
88 omdömen om HomeMaid i Göteborg
Sedan starten hos Reco 2022
Hejsan Anja, kul att höra att du är nöjd med oss, tusen tack!
Mycket trevlig flicka på kontoret. Killen som städat 2 ggr också vänlig, trevlig. Städade till min belåtenhet.
Tack för din återkoppling, kul vi kunde göra dig nöjd !
Har blivit mycket bra bemött, och är mycket nöjda med er fönsterputs! Alltid bra service om man behöver ändra tid eller om det är något man vill ha info om.
Hejsan Lillemor! Tack för din feedback, vi ser fram emot att städa hos er igen!
Beställning och kontakt med företaget fungerade bra. Efter noggrann granskning fanns det några saker som hade missats, men i stort var det bra.
Hej Bo, så roligt att du är nöjd med vår tjänst! Vi ser fram emot att hjälpa er snart igen. Trevlig dag!
Det var mycket bra! Snälla och hjälpsamma människor. Rekommendera till alla.
Tack snälla för din fina återkoppling, önskar en fin sommar🌞
Nöjd men kom inte på avtalad tid.
Hejsan Dennis, Kul att höra att du är nöjd med oss, ska meddela mina kollegor att komma på avtalstid nästa gång
Jag är missnöjd med deras bemötande efter att de hade sönder saker i vårt hem. Har förståelse för att saker händer. Men förväntar mig tydlighet och att de löser problem som uppstår. Nu fick vi själva både fixa och betala allt samt upplevde det riktigt dåligt med informationen. Hade bokat flyttstäd och utförandet i övrigt godkändes av köparen.
Hejsan, Tack för din återkoppling! Ska föra vidare detta till mina kollegor,
Hej, HomeMaid tvättar våra fönster. Vi vill dock alltid ha samma kille, Rahman, då han alltid levererar ett mycket gott resultat. Detta har vi tyvärr inte upplevt av andra medarbetare än Rahman. Skulle Rahman sluta hos HomeMaid kommer jag omgående att genomföra en prisjämförelse. De gånger jag har klagat hos HomeMaid har det agerat på ett föredömligt sätt.
Hej, så glädjande att läsa att vi kan underlätta för er i er vardag! Vi blir mycket glada över er återkoppling och ska se till att er serviceassistent får ta del av hälsningen.
Grova missar i flyttstädningen, spisen var inte städad bl.a. Väldigt dålig kommunikation från HomeMaid i Göteborg trots löften att de skall återkomma, både från chef och receptionist. Rekommenderar inte!
Hej Christian, Tack för din återkoppling!
Haft storstädning. Nöjd med bemötande och utfört arbete.Dock missnöjd med fakturabehandlingen. Vid 2 olika tillfällen har fakturan kommit på avvägar eller inte kommit alls. Fått ringa och få kopia på fakturan.Detta har dragit ner det positiva betyget!
Hej Gunvor, tack för din återkoppling. Vi är glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar din fina feedback!
Bra! Förutom att ni glömde torka golven i kök och vardagsrum, samt missade torka av köksluckorna ordentligt. Annars bra👍
Hejsan, tack snälla för din återkoppling!
Vänliga och duktiga fönsterputsare som gjorde ett gott jobb!
Hejsan, stort tack för din återkoppling! Att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Sjukt besviken på utförande och kommunikationen. Fick leta upp ett nytt städbolag för våra veckostädning.
Hejsan, vad tråkigt att höra, hoppas att vi kan ge er en ny chans!
Hej. Jag köpte en storstädning av 4 rum o kök. De skulle komma på morgonen men kom inte förrän kl 13. Då efter jag ringt och frågat var de var. Var otrevliga mot min värd. Det enda som var bra städat var köket. Resten var under all kritik. Jag fick själv städa om lägenheten själv eftersom den skulle besiktigas 2 dagar efterJag ringde o sa till. Fick bara 600 kr i rabatt. Under all kritik. Kommer aldrig att rekommendera eller anlita homemaid igen.
Hej Katarina, tack för din återkoppling. Jag ska förmedla detta vidare till mina kollegor.
Bra bemötande av både personal och ledning. Jag skulle vilja sätta både en tvåa och trea ihop. Resultatet på städningen blev tyvärr väldigt dåligt och den upplevelsen hade jag inte sedan tidigare av dem. Det fanns så många delar som inte blev gjorda och det var tyvärr väldigt tydliga områden som ej hade städats och dammats. Det blev en väldigt ytlig städning fast vi beställt storstädning. Jag blev besviken. Jag förväntade mig att det skulle bli rent och att städarna följde beskrivningen som företaget förmedlar som ska städas och bli rent.
Hejsan Sofia, tack för din återkoppling, tråkigt arr höra att du inte blev helt nöjd med oss, hoppas vi kan göra dig nöjd nästa gång !
De stdafe inte bakom sängbord och andra möbler. Dammtissarna var kvar. Jag betalade dyra på har för en storsatsning och möbeltengörong. Det blev inte bättre städat än vad hemtjänsten gör
Hejsan, tack för din återkoppling! Jag ska föra vidare detta till mina kollegor i Göteborg
Tillmötesgående och vänligt bemötande. Smidigt!
stort tack för din återkoppling!
Bemött vänligt och korrekt, fick svar på mina frågor om vilken personal som förväntas städa. Överenskom om städning varannan onsdag klockan 1015,
Hejsan Lars, å roligt att ni är så nöjda med ert veckostäd! Vi älskar att underlätta vardagen för våra kunder och ser fram emot att städa hos er snart igen!
Utförd fönsterputs var enligt förväntan. Dvs. helt ok. Ung försynt person som t o m stängde dörren i det rum han jobbade i för att inte kyla ut resten av bostaden. Kommer inte anlita Homemaid igen pga. av deras rutiner kring offerering och fakturering. Fick göra en bankId-kvittens för en summa. Därefter kontaktades jag på telefon. Man hade glömt att räkna in avtorkning av karmar med 200 kr. Jag frågade om den summa jag fick var totalsumman och fick svar ja. Någon ny begäran om bankId-kvittens kom inte. Fakturan landade...
Hejsan, tråkigt att höra att du inte är nöjd med oss, tack för din återkoppling!
Homemaid är trevliga och tillmötesgående och dom gör ett bra städjobb //Karin
Hej Karin! Tusen tack för den fina återkopplingen, önskar dig ett gott nytt år!
Snabb och smidig avtalsprocess. Trevligt bemötande.
Hej Sara! Tack snälla för din fina feedback!
Bra städerskor. Dåliga rutiner för att boka om en städning m.m.
Hej Niklas! Tack för feedbacken, detta ska självklart förmedlas vidare till mina kollegor i Göteborg!
Är generellt nöjd med Homemaids tjänster.
Hej Ellinor! Tusen tack för den fina återkopplingen, önskar dig ett gott nytt år!
Bra men för dyrt. Strul i samband med semestertider, men gick att rätta till.
Hej Thomas! Tack för återkopplingen!
Städning är bra. Kommunikation från HomeMaid är bra. Ingen kontinuitet med städpersonal. Sedan augusti har vi haft minst 4 olika personal och imorgon kommer ytterligare en ny.
Hej Annette! Tack för feedbacken, detta ska självklart förbättras och anser att du ska tala om din önskningar för Göteborgskontoret!
trevligt sätt jag fick de städning som skulle göras
Hej Gunhild! Tusen tack för den fina återkopplingen!
Kontakter med företaget har varit föredömliga! Värt 5* ! Att städare inte alltid uppfyller kraven är knepigt och sjukdom är svårt att göra något åt. Men visst större kontinuitet hade jag önskat mig . Därav 4*, som nog borde var 4 1/2*.
Hej Birgitta! Tack snälla för er återkoppling!
Jag tycker att HomeMaids koncept är bra. Det fungerar dock inte alltid i verkligheten. Har varit kund i säkert 20 år och kvaliteten varierar. Upplever inte att samarbetet mellan kontor och assistenter fungerar till 100%. Speciellt är det jobbigt att väldigt ofta få nya assistenter. De nya lärs inte upp/överlämning sker inte alltid, så i princip får man göra det själv. Fungerar inte när man inte är hemma. Nyligen träffade jag för första gången på en arbetsledare som kom för att kolla utfört arbete. Det var bra, men skedde...
Hej Bo! Tack för er återkoppling, detta ska självklart förmedlas vidare till mina kollegor i Göteborg och hoppas på en förbättring!
Hade fått löfte om hembesök o efter detta göra en gemensam genomgång med det som jag behöver hjälp med . Men ingen kom bara de som skulle städa . Kändes o känns helt fel Cecilia
Hej Cecilia! Tack för er återkoppling, beklagar att ni som kund inte är nöjda med oss!
Lätt att ha att göra med och snabb återkoppling Har städning av hela huset men sköter dammig själv. Ända felet är att de oftast är en kvart försenade. Passar ju på att gå ut när de är här så det blir ofta väntan. Annars ä4 allt bra och personalen trevlig
Hej Christina! Tack snälla för er återkoppling, detta ska självklart förmedlas vidare till mina kollegor i Göteborg!
Jag förväntar mig att städfirma jag anlitar inte bara dammar runt grejerna i fönstret utan också lyfter grejerna och dammar under.
Hej Anette! Tack för er återkoppling, beklagar att ni som kund inte är nöjda med oss och detta ska självklart förmedlas vidare till kontoret i Göteborg!
Har städning en gång i månaden. Det fungerar bra
Hej Margareta! Tack snälla för er fina återkoppling!
Hemstäd. I det stora hela är det inte några större problem. När de dammar så flyttar de saker och glömmer att ställa tillbaka dem. De verkar ha svårt att rengöra ytor som inte ligger helt öppet. De är bra på badrum.
Hej Martin! Tack för er feedback, hoppas vi kan ge er en ny chans med förbättring!
Över lag är vi väldigt nöjda med Homemaid. Snabb och bra kommunikation. Oftast väldigt bra städ-resultat. Förbättrningspotentialen är främst i att se till att de "krav" vi har uppfylls när det byts assistenter ganska ofta. Vi tänker främst på en sådan enkel sak som att se till att larma på när man går vilket tyvärr ofta missas. I övrigt, mycket bra!
Hej Niklas! Tack snälla för er feedback och tack för att ni tog er tid att skriva, detta uppskattas!
Mycket bra bemött av företaget Städassistent varannan vecka olika personer - från mycket bra till ganska bra. En flopp - en person som inte förstod mitt språk och jag förstod inte hans.
Hej Anita! Stort tack för er återkoppling!
Bra bemötande av både städpersonal och kontoret. Mina förväntningar är att det skall fungera smidigt och vara bra kvalité på tjänsten. Det tycker jag att de uppfyller! Jag är nöjd med ordinarie städpersonal men har haft enstaka ersättare som jag varit mindre nöjd med. Men vid återkoppling har jag fått bra lösning och bemötande. Sammanfattningsvis är jag nöjd med städtjänsten!
Hej Skanska! Tack för er feedback och vad roligt att ni är nöjda med oss och våra tjänster!
Nöjd kund till HomeMaid sedan flera år. Gott bemötande och väl utfört arbete!
Hej Åse! Tack snälla för er fina feedback, önskar er en trevlig helg!
Jag tycker att det ibland är slarvigt städat. Möbler/blommor är inte tillbaka ställda på sin plats.
Hej Stina! Beklagar att ni inte är nöjda med oss, hoppas vi kan ger er en ny chans med förbättring!
Tycker tjänsten är bra men för dyr.
Hej Jörgen! Tack för din återkoppling
Fungerar bra! Han som fixar hemma kommer och efter 2 timmar är det fint! Tack!
Hej Inger! Tusen tack för er fina återkoppling!
Bra bemöt av företaget Tyvärr är det olika städare som kommer allt för ofta, inte bra att jag måste dirigera dem var och varannan gång 👎 Att de skall vara noggranna måste jag påpeka varje gång.
Hej Sivert! Tack för er återkoppling, beklagar att ni inte är nöjda med oss. Detta ska jag självklart förmedla vidare till mina kollegor i Göteborg!
Duktig tjej som sköter fredagsstädning med det lilla extra.
Hej Henrik! Vi är så glada över att ni är nöjda med oss, och ska se till att er serviceassistent ska få ta del av hälsningen!
Bra utfört veckostäd. Fungerar bra. Beställde extra fönsteputs idag vilket vi gjort varje år i 10 års tid. Fick då frågan hur många fönster vi har och vilken typ. Konstigt då vi aldrig fått denna frågan innan.
Hej Kristian! Tack för er återkoppling, trevlig helg!
Är supernöjd med vår assistent Jessica Kide! Hon är noggrann, initiativrik och mycket trevlig. Vi litar helt och fullt på henne! Har någon gång haft en vikarie, men då har vi inte varit nöjda med resultatet! Vi har städning varannan vecka.
Hej Gudrun! Tack snälla för er återkoppling, vi ska se till så att er serviceassistent får ta del av hälsningen!
Trevligt bemötande från alla 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Siv! Vad roligt att höra att ni är nöjda med oss och våra tjänster, tack för återkopplingen!
Bra. Köpt städning.Förväntningarna var att det skulle bli rent som vanligt.
Hej Barbro! Tusen tack för återkopplingen, trevlig helg!
Trevliga att ha att göra med. Städassistenten är toppen.
Hej Agneta! Stort tack för din återkoppling, att du som kund är nöjd med de tjänster vi utför är vårt viktigaste mål!
Trevligt bemötande av företaget. På senare tid har sevicen levt upp till förväntningana. Hemstädning
Hej Tapani! Vi är så glada över att du är nöjd med våra tjänster och uppskattar din fina feedback!
Jag har blivit väldigt bra bemött men jag hade en utebliven städning och fick inget meddelande om det innan så blev väldigt förvånad när jag kom hem den dagen.... Hade väldigt stora förväntningar på kvalitén då det är ett stort väletablerat företag, men de lever inte riktigt upp till den övre delen av skalan. Tycker att det är lite slarvigt. Köper städning varannan vecka.
Hej Heli! Beklagar att du som kund inte är nöjd, detta ska självklart förmedlas vidare till mina kollegor i Göteborg, tack för återkopplingen!
Vi har haft Homemaid i över 10 år och har hittills varit väldigt nöjda med både bemötande och jobbet. Nu har vår assistent slutat vilket vi sörjer . Därför blir betyget lite lägre ,det har inte varit lika bra som tidigare, men de nya kanske måste bli mer varma i kläderna
Hej Gunilla! Stort tack för er återkoppling och vad glada vi blir att ni varit vår kund så länge!