Alltid trevliga och gör sitt arbete snabbt och smidigt
Putsa Kungälv
I Kungälv levererar vi fönsterputs med fokus på hög servicegrad och kvalitet i varje detalj. Vår lokala närvaro gör att vi kan erbjuda snabb, trygg och punktlig service – oavsett om det gäller hem, kontor eller butik. Genom vår prenumerationstjänst får du kontinuerlig fönsterputs utan att behöva tänka på bokningar eller påminnelser....
35 omdömen om Putsa Kungälv
Tusen tack, Julia! Vi blir så glada av att höra att du upplever oss som både trevliga och effektiva – precis så vi vill att det ska kännas! Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster framöver. /Teamet på Putsa Kungälv
Putsa är noggranna och tillmötesgående .
Hej Barbro! Tack för ditt fina omdöme – kort och träffsäkert! 😄 Vi älskar att höra att vår noggrannhet och vårt bemötande märks. Det är ju just det vi siktar på – glasklara fönster och ett gott intryck varje gång. Vi ses snart igen! /Teamet på Putsa Kungälv
Konstaterade att priset hade gått upp. Borde fått meddelade läm detta
Hej Göran, Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vi gör mindre prisjusteringar en gång per år, och de baseras på SCB:s städindex eftersom även våra kostnader (som bränsle och material) förändras. Informationen skickades ut i ett nyhetsbrev tidigare i år, men vi förstår att det inte alltid når fram till alla – och det tar vi till oss. Vi jobbar just nu med att förbättra vår kommunikation kring sånt här, så tack för att du uppmärksammar det. Vi vill att det ska vara tydligt och...
Fint putsat 🌟 men ett fönster inomhus på toaletten är glömt dvs ej putsat!! 🌸
Hej Jeanette! Tack för att du hörde av dig – och vad skönt att du ändå är nöjd med det som blev putsat! Att ett fönster blev glömt är förstås inte som det ska vara, så tack för att du uppmärksammade det. Hör gärna av dig till kundtjänst så hjälper vi dig rätta till det. Vi vill ju att alla rutor ska glänsa! 🌸 /Hälsningar från Putsa Kungälv
Vi är jättenöjda med Putsa . Fina fönster o alltid trevligt bemötande
Hej Anita, Stort tack för ett riktigt fint omdöme! Vi uppskattar att ni lyfter både resultatet och bemötandet – det är precis vad vi vill att våra kunder ska känna. Allt gott! /Teamet på Putsa Kungälv
Har haft Putsa fler år.Är nöjd och glad kund .Trevliga och fort går det Så tack från mig
Hej Agneta, Tack för dina fina ord och för att du har valt oss år efter år – det är vi väldigt tacksamma för. Det gläder oss att du är nöjd och att allt flyter på smidigt! Allt gott, /Teamet på Putsa Kungälv
Trevligt bemötande, superb tvätt av våra fönster ⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Benthe! Vilken fullträff till kommentar – vi blir riktigt glada av att läsa det här! Ett stort tack för dina fem stjärnor och de fina orden om både bemötande och puts. Vi ses nästa runda! /Putsa-gänget i Kungälv ✨
Grym finnish och bra killar som gjorde jobbet.
Hej Peter! Vilken grym kommentar – tack! Vi blir riktigt glada över att höra att både finishen och grabbarna på plats levererade som de skulle. Alltid kul med nöjda kunder – vi ses vid nästa puts! /Teamet på Putsa Kungälv
Mycket trevlig personal som utför ett jättebra arbete som jag är mycket nöjd med🙏😊
Tack snälla Ingela! 🙏 Vi blir så glada över dina ord – det betyder verkligen mycket att du är nöjd med både vårt arbete och bemötandet. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster med samma glädje varje gång! 😊 /Teamet på Putsa Kungälv
Jättenöjd. Trevliga och gör ett bra jobb.
Tack snälla Susanne för din positiva kommentar! Att du är jättenöjd och upplever oss som trevliga är verkligen härligt att höra – vi uppskattar ditt förtroende. /Teamet på Putsa Kungälv
Bra bemötande bra personal det bästa är när det kommer en och samma man och putsar Tack för ett bra samarbete.
Tack Lars-Gunnar – så roligt att du är nöjd! Vi håller helt med dig, det är något speciellt när det är samma person som återkommer. Vi är tacksamma för samarbetet och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med skinande rutor! /Teamet på Putsa Kungälv
Var inte hemma vid besöket så de glömde putsa gäststugan.
Hej Janice, Tack för att du hörde av dig! Vi ber verkligen om ursäkt för att gäststugan missades – det var inte meningen. Hör gärna av dig till oss så hittar vi en lösning och ser till att den blir putsad så snart som möjligt. /Teamet på Putsa Kungälv
Hej! En mycket trevlig man som var här och tvätta mina fönster. Han knackade på dörren vilket jag uppskattade innan han började. Fönsterna blev mycket fina. Så glad och tacksam för detta. Mvh Ulla Larsson
Hej Ulla! Vad roligt att läsa – tack så mycket! Det var vår platschef Anders som var hos dig, och han kommer att bli extra glad att höra att du blev så nöjd. Detaljer som att knacka på dörren kan verka små, men vi vet att de gör stor skillnad – tack för att du lyfte det! /Teamet på Putsa Kungälv
Telefon beställning gick utmärkt. Vi är nöjda med putsningen!!!
Tack Janne – så härligt att höra! Vi blir riktigt glada över att både telefonbeställningen och putsningen levde upp till förväntningarna. Hoppas ni får njuta av skinande rutor länge! /Teamet på Putsa Kungälv
Väldigt nöjd med putsningen. Bra bemötande och bra utförande.
Tack Kenneth – vilken toppenrespons! Så roligt att höra att både utförandet och bemötandet lever upp till dina förväntningar. Vi ses vid nästa puts! /Teamet på Putsa Kungälv
Kommer som avtalat. Duktiga, trevliga och noggranna.
Hej Wivianne! Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle – och att du tycker vi är både trevliga och noggranna. Tack för förtroendet! /Teamet på Putsa Kungälv
Det har varit enkelt för oss att få kontakt (genom Anders) och få en tid för putsning. Putsa har levt upp till våra förväntningar: punktliga, snabba, trevliga och framförallt rena fönster och till ett anständigt. Vi har putsning en gång om året i ett gammalt hus med fönster med spröjs. Vi är mycket nöjda !
Hej Anita! Tusen tack för ditt fantastiska omdöme – vi blir verkligen glada av att läsa det! Vad fint att höra att kontakten via Anders fungerat smidigt och att ni är nöjda med både resultatet och bemötandet. Fönster med spröjs i ett äldre hus kräver lite extra fingertoppskänsla – så roligt att ni upplevde det som väl utfört! /Teamet på Putsa Kungälv
Bra och ansvarsfulla. Inte perfekt men ok, kan vara att vi har väldigt höga fönster på framsidan
Hej Britta, Tack för att du delar med dig – vi uppskattar verkligen din ärlighet. Höga fönster kan ibland vara en utmaning beroende på tillgång och utrustning, men vi vill såklart att resultatet ska bli så bra som möjligt. Hör gärna av dig om du vill att vi ser över det inför nästa besök! /Teamet på Putsa Kungälv
Trevliga hälsar när dom kommer
Hej Margareta! Tack för dina fina ord – det värmer att höra att våra putsare lämnar ett gott intryck redan vid dörren. Ett hej ska alltid komma med ett leende! /Teamet på Putsa Kungälv
Hej! Jag blev väl bemött,fönstren blev rena,jag köpte yttre fönsterputs.
Hej Anita, Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi blir jätteglada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet efter din yttre fönsterputs – det är precis det vi vill uppnå! /Teamet på Putsa Kungälv
Alltid trevliga killar som kommer, gör ett bra jobb med gott resultat alltid. Rekommenderar er alltid!
Wow, vilken härlig feedback – tusen tack Eva Birgitta! Att du alltid är nöjd med resultatet och att vi får din rekommendation betyder otroligt mycket för oss. Vi ser redan fram emot nästa puts! /Teamet på Putsa Kungälv
Trevliga personer som gör jättefina jobb och kannhjälpa till om man behöver något extra Lätta att få kontakt med
Stort tack, Ulla! Det värmer att höra att du tycker vi gör ett jättefint jobb och att det är lätt att få tag på oss – just tillgänglighet och hjälpsamhet är något vi verkligen värdesätter. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med skinande rena fönster! /Teamet på Putsa Kungälv
Trevlig personal som utför arbetet snabbt och bra!
Stort tack för dina fina ord, Denny! Vi blir så glada att höra att du uppskattar både vår personal och hur arbetet utförs – snabbt och bra är precis vad vi strävar efter. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster! /Teamet på Putsa Kungälv
Trevlig personal. Inga konstigheter..rent och snyggt blir det
Tack Anders – precis så vill vi att det ska kännas: trevligt, enkelt och skinande rent! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. /Teamet på Putsa Kungälv
Trevliga och duktiga killar. Alltid fint utförande. Jag är väldigt nöjd
Tack snälla, Barbro! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat – det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att få fortsätta ta hand om dina fönster! /Teamet på Putsa Kungälv
Alltid lika glad/nöjd efter Putsa har varit hemma och gjort rent fönstrena.
Hej Anna, Tack snälla för dina fina ord! 🌸 Att få höra att du alltid känner dig glad och nöjd efter våra besök betyder verkligen mycket för oss. Det är just den känslan vi vill skapa varje gång vi putsar dina fönster – en vardag lite klarare och lättare! Vi ser fram emot att få fortsätta ta hand om dina fönster många gånger till. Varma hälsningar, Teamet på Putsa Kungälv
Väldigt nöjd med både putsning och de trevliga putsarna. Alltid lika bra gjort!
Hej Ann Carina, Stort tack för din fina återkoppling! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd både med resultatet och med bemötandet från våra putsare – vi strävar alltid efter att leverera både kvalitet och ett leende. Vi ser fram emot att få fortsätta ta hand om dina fönster länge framöver! /Teamet på Putsa Kungälv
Trevliga, pålitliga och putsar väldigt fint.
Hej Björn, Tack för ditt omdöme! 🙌 Vi blir riktigt glada att höra att du tycker vi är både trevliga och pålitliga – och att fönstren blir riktigt fina. Vi ses igen snart! /Teamet på Putsa Kungälv
Vi blir bemötta helt otroligt fint av både tjejen och killarna som kommer och putsar våra fönster. Vi behöver inte några förväntningar på Putsa därför att de vet vad som ska göras. Vi har aldrig behövt att påpeka något alltid lika nöjda! Vi kan varmt rekommendera Putsa . Vi har best. fönsterputsning ute och ibland rakt igenom och de jobbar oerhört snabbt och väl!
Hej Thorgny, Tusen tack för din fantastiska återkoppling och för att du delar med dig av din fina upplevelse! 🌟 Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du känner så stort förtroende för oss och att du är nöjd med både bemötandet och resultatet varje gång. Vi blir verkligen glada av att läsa dina ord och ser fram emot att få fortsätta leverera skinande fönster snabbt och noggrant hos dig! /Teamet på Putsa Kungälv
Jag är mycket nöjd med bemötandet från Putsa. Både per telefon och mail för att planera och med hjälp och frågor på plats av den som utför självs jobbet.
Tusen tack för ditt fina omdöme, Marie! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet – både i kontakten innan och under själva fönsterputsningen. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, tydligt och personligt, så det känns extra roligt att du upplevt just det. Varmt tack för förtroendet! /Teamet på Putsa Kungälv
Jag är nöjd med Putsa. Det blir bra putsat och är trevliga i bemötandet. Jag har tjänsten puts av fönster på utsidan.
Stort tack för ditt fina omdöme, Maria! 🌟 Vad härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet – det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om utsidan av dina fönster och ge dig samma glansiga känsla varje gång. Allt gott så länge! /Teamet på Putsa Kungälv
Fönsterputs! De är duktiga och även flexibla och ordnar till det lite extra man kan tänkas behöva! Dessutom himla trevliga!
Tack snälla, Ulrica! 💛 Vi blir så glada av att läsa dina ord – det där lilla extra är något vi alltid försöker få med, så det känns extra fint att du lagt märke till det. Och att du dessutom tycker vi är trevliga gör oss bara ännu gladare! Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster med samma känsla framöver. /Teamet på Putsa Kungälv
Proffsiga och trevliga! Rekommenderas ☺️
Tack snälla, Shanna! 😊 Vi blir så glada av dina ord – att du upplever oss som både proffsiga och trevliga är precis vad vi hoppas att alla våra kunder ska känna. Extra kul att du vill rekommendera oss vidare, det betyder mycket! /Teamet på Putsa Kungälv
Alltid tillmötesgående & flexibla. Proffsigt utfört arbete
Stort tack för dina värmande ord, Eva-Lotta! 🌟 Att du upplever oss som tillmötesgående, flexibla och proffsiga betyder mycket – det är precis den känslan vi vill förmedla i varje putsning. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster framöver! /Teamet på Putsa Kungälv
Punktliga trevliga fönsterputsare som alltid gör ett perfekt jobb
Hej Annika, Stort tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du uppskattar både punktligheten, det trevliga bemötandet och resultatet av jobbet – precis så vill vi att det ska kännas. Vi ser fram emot att fortsätta leverera skinande rena rutor till dig! Allt gott, Ditt team på Putsa Kungälv ☀️