Jag är nöjd med putsningen. Skulle vilja att man fick en liten förvarning vilken vecka dom kommer så man kan planera efter som jag har persienner som går ner med automatik .
Putsa Skaraborg
Putsa Skaraborg är en pålitlig fönsterputsare som arbetar i bland annat Lidköping, Skara och Götene. Vi erbjuder prenumerationsbaserad fönsterputsning med fokus på kvalitet, tillgänglighet och långsiktiga kundrelationer. Vårt erfarna team är utbildat, serviceinriktat och lokalt engagerat. Oavsett om du är privatkund eller företagskund...
81 omdömen om Putsa Skaraborg
Stort tack, Gunilla, för både beröm och klok återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med putsningen – och vi förstår verkligen behovet av en liten förvarning, särskilt när man har automatiska persienner att ta hänsyn till. Vi jobbar faktiskt just nu med att införa en förbättrad aviseringstjänst som ska lanseras under året, så vi hoppas det kommer underlätta för dig framöver. Tack för att du hjälper oss bli bättre! /Teamet på Putsa
Själva putsningen är bra, dom är snabba men ligger alltid efter i tidsschemat.
Hej Carolina, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi blir glada att höra att putsningen upplevs som bra och effektiv. Vi strävar alltid efter att alla våra prenumerationskunder ska få sin putsning i rätt månad, men under vissa perioder – särskilt högsäsong – kan det tyvärr bli en viss försening. Det är något vi jobbar aktivt med att minimera inför framtiden. Tack för din förståelse och din feedback! /Teamet på Putsa
Har bara positivt att säga om hjälpen med Putsa. Har enbart hjälp med puts på utsidan. Denna gång var det extra trevligt eftersom jag putsade mina fönster inifrån helt plötsligt stod jag näsa mot näsa med fönsterputsaren och det blev ett trevligt möte.
Tack snälla Barbro – både för dina fina ord och för den charmiga beskrivningen av ert oväntade fönstermöte! Det är ju precis sådana små ögonblick som gör jobbet ännu roligare. Vi är glada att du är nöjd, och ser fram emot nästa gång vi ses – kanske genom rutan! /Teamet på Putsa
Till belåtenhet, nöjd över att det dröjde till november.
Hej Annette, Tack så mycket för din fina kommentar! Vad härligt att höra att du blev nöjd – och att novembertidpunkten passade dig bra. Vi är glada att vi kunde pricka in det så att det blev som du önskat! /Teamet på Putsa
Slarvigt och hafsigt mycket ränder kvar
Hej Lennart, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – och vi är verkligen ledsna att det inte blev bra vid första tillfället. Så ska det förstås inte vara. Vi hoppas att det kändes bättre efter att vi kom tillbaka och gjorde om jobbet – du förtjänar inget annat än ett riktigt bra resultat. Tveka inte att höra av dig om något fortfarande känns oklart eller behöver åtgärdas! /Teamet på Putsa
Enkelt med fönsterputs på abonnemang och alltid bra resultat. Oftast är jag inte hemma vid putstillfällen men då jag varit det är det alltid trevlig, kunnig och supereffektiv personal. Kan varmt rekommendera till andra och har även gjort det. / Ingela
Hej Ingela, Tack snälla för ditt fina omdöme! Det betyder otroligt mycket att höra att prenumerationen fungerar smidigt för dig och att du alltid känner att resultatet blir bra – även de gånger du inte är hemma. Att du dessutom rekommenderat oss vidare gör oss verkligen glada och stolta. Tack för förtroendet! /Teamet på Putsa
Fönsterputs av utsidan. De har varit här förut så jag är nöjd. Det enda som jag har att anmärka är att jag har önskat att det kommer i oktober men de kom inte förrän i november
Hej Anders! Så kul att höra att du är nöjd med resultatet – och tack för att du delar med dig. Jag tar till mig det du skriver om att du hade velat ha besöket redan i oktober. Ibland hamnar vi lite senare i schemat än tänkt, men målet är såklart alltid att ligga så nära kundens önskemål som möjligt. Din feedback hjälper oss att skruva på planeringen där det går. Stort tack för ditt förtroende! /Teamet på Putsa Skaraborg
Perfekt. Bra bokning via mail. I utsatt tid anlände en mycket trevlig fönsterputsare som snabbt fixade alla fönster samt en stor skjutdörrsgarderob med 3 stora spegeldörrar. +++++
Tusen tack, Klas! Vilken härlig recension – vi blir verkligen glada att höra att allt fungerade smidigt från bokning till färdigt resultat. Extra roligt att du lyfter fram både bemötandet och noggrannheten, det betyder mycket för oss! /Teamet på Putsa Skaraborg
Bra. Generellt bra putsat. Önskar att det torkas bättre i kanterna
Tack Johannes för din återkoppling! Vi blir glada att du är nöjd i stort, och tar till oss din synpunkt om kanterna – det är just såna detaljer som hjälper oss att bli ännu bättre. /Teamet på Putsa Skaraborg
Fönstrena blev rena och jag är nöjd med arbetet och bemötandet.
Tack så mycket, Astrid! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet – precis så vi vill att det ska kännas efter en putsning. /Teamet på Putsa Skaraborg
Rena o fina rutor o trevlig personal
Tack snälla, Carina! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd både med resultatet och vårt gäng ute på plats. Det betyder mycket för oss att få den typen av uppskattning – vi ser redan fram emot nästa gång vi får komma och hålla rutorna skinande! /Teamet på Putsa Skaraborg
Var bra i början men lämnar tyvärr fönstren fläckiga. Det har vart en besvikelse de två sista putsningarna
Hej Madeleine, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att fönstren inte blivit helt klara de senaste gångerna – så ska det förstås inte vara. I vissa fall kan det röra sig om etsningar eller beläggningar som inte går bort med vanlig puts, men vi utreder det gärna så vi vet säkert. Hör gärna av dig till oss på 010-155 64 00 så tittar vi närmare på det tillsammans. /Teamet på Putsa Skaraborg
Smidigt och fungera jättebra. Är nöjd
Hej Annika! Vad härligt att höra att allt flyter på bra och att du är nöjd med oss! Tack för att du tog dig tid att skriva. /Teamet på Putsa Skaraborg
En trevlig kille ringde på o talade om att han skulle putsa fönstren. De blev så rena o fina Jag är så nöjd
Hej Leif! Vad härligt att läsa – tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med både killen som putsade och resultatet. /Teamet på Putsa Skaraborg
Härligt med så fina och rena fönster efter duktiga och trevliga fönsterputsare. Skönt också med ett abonnemang så jag inte behöver tänka på att boka.
Hej Anna-Lena! Tusen tack för ditt härliga omdöme – så roligt att höra att du är nöjd både med resultatet och med våra putsare! Och visst är det skönt med abonnemanget, så fönstren hålls fina utan att du behöver tänka på något. /Teamet på Putsa Skaraborg
Det fungerad bra med både tid och arbete.
Hej Brittmari! Tack snälla för ditt fina omdöme – så roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du är nöjd både med arbetet och punktligheten! /Teamet på Putsa Skaraborg
Mycket nöjd kan rekommenderas .
Tusen tack, Elisabeth! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd och att du gärna rekommenderar oss vidare – det betyder mycket för oss. 🌟 /Teamet på Putsa Skaraborg
Trevliga hantverkare som gör ett fantastiskt jobb Så härligt att få fina fönster Snabba och skickliga
Hej Inga-Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du både är nöjd med resultatet och uppskattar våra medarbetares insats. Vi ser fram emot att fortsätta leverera blanka rutor till dig framöver. /Teamet på Putsa Skaraborg
Utvändig putsning av fönster. Fungerat bra med att komma i kontakt med kundservice. Vänligt bemötande av fönsterputsarna. Bra resultat.
Hej Else-Marie, Tack för din fina återkoppling! Vi blir väldigt glada över att höra att både kundservice och putsarna gav ett bra bemötande och att resultatet motsvarade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att veta att hela kedjan fungerar smidigt för dig. /Teamet på Putsa Skaraborg
Denna gång pratade jag med personalen och det tyckte jag var bra. Nu visste jag att Putsa hade varit här. Vissa gånger har jag bara gissat att de har varit här och förstått när jag fick räkningen.
Hej Anne-Marie! Så roligt att höra att du fick ett bra möte med våra putsare den här gången. Vi förstår verkligen vad du menar – det kan bli lite snopet när man bara märker att vi varit där först när fakturan kommer. Därför håller vi på att bygga upp en aviseringstjänst som ska göra det mycket tydligare framöver. Tack för att du tog dig tid att skriva, det hjälper oss att bli bättre! 🙏 /Teamet på Putsa Skaraborg
Fungerar mycket bra!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Gunnar! Vilken energi i ditt omdöme – stort tack för det 🌟 Det gör oss verkligen glada att höra att allt fungerar så bra. Vi ser fram emot att fortsätta hålla dina fönster skinande fina framöver. /Teamet på Putsa Skaraborg
Har även tidigare köpt tjänster av Putsa och varit mycket nöjd. Tillgänglig personal och fint bemötande.
Hej Gunnel, stort tack för ditt fina omdöme. Att du både tidigare och nu känner dig nöjd med Putsa är den bästa bekräftelsen vi kan få. Vi vill alltid finnas nära till hands med både bra service och ett gott bemötande – därför känns det extra värdefullt att du lyfter just det. /Teamet på Putsa Skaraborg
Allt fungerar bra Jag har abonnemang på fönsterputs 4 ggr/år
Tack snälla Åsa! 🌟 Så kul att höra att allt rullar på smidigt med ditt abonnemang. Fyra gånger om året brukar vara en perfekt rytm för att hålla fönstren fräscha i alla säsonger. Vi ses vid nästa runda! /Teamet på Putsa Skaraborg
Trevligt bemötande och gör ett bra jobb. Köper tjänsten för att själv slippa klättra på stegar då vi har en del fasta fönster och med spröjs som skall rengöras och även 15 st altanglasdörrar.
Stort tack Kerstin för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att både bemötandet och putsningen motsvarar dina förväntningar. Att slippa klättra på stegar och ändå få blanka rutor är precis det vi vill kunna hjälpa till med – oavsett om det är spröjsade fönster eller många altandörrar. 🌟 /Teamet på Putsa Skaraborg
Trevligt bemötande och fint utfört arbete. Påtalar man missar eller brister försöker de åtgärda detta.
Hej Pernilla, tack snälla för ditt omdöme! Vi blir glada över att höra att du uppskattar både bemötandet och arbetet, och att du känner att vi tar ansvar om något behöver rättas till. Det är precis så vi vill arbeta – att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss. /Teamet på Putsa Skaraborg
Dåligt tyvärr. Putsen inte bra plus att ni inte tog alla fönster som står i avtalet. Kommer nog att säga upp er snart. Finns ju andra på marknaden
Hej Niclas, Det är tråkigt att höra att vi inte levt upp till dina förväntningar den här gången. Vi vill gärna förstå mer om vilka fönster som missats och vad som inte blev bra, så vi kan fixa det direkt. Hör gärna av dig till oss på 010-155 64 00 så vi kan reda ut det – vi vill ju att du ska känna att vi är det bästa valet för dig. /Teamet på Putsa Skaraborg
Putsa gör ett bra jobb med hos oss, så vi är verkligen nöjda med resultatet!
Hej Cal-Åke! Tusen tack för de fina orden – det gör oss verkligen glada! Vi vill att era fönster ska kännas lika trevliga varje gång vi varit där, och det är kul att höra att vi lyckas. Ha en fortsatt härlig sensommar och låt solen stråla in genom skinande glas! /Teamet på Putsa Skaraborg
Tyvärr glömde de att puta ett par fönster den här gången.
Hej Anna, Oj, här verkar vi ha gjort en miss och det är vi verkligen ledsna för. Alla fönster som ingår ska putsas vid varje besök, så vi vill gärna komma tillbaka och fixa det vi missade. Ring oss gärna på 010-155 64 00 så löser vi det direkt. /Teamet på Putsa Skaraborg
Funka bra! Vi är nöjda! Bra med abonnemang!
Tack för ditt omdöme, Lena! Vi är glada att allt funkar bra och att ni är nöjda med abonnemangslösningen. Vår ambition är att göra fönsterputs enkelt och bekymmersfritt – så det är roligt att höra att det fungerar som tänkt. Önskar er en fin sommar! /Teamet på Putsa Skaraborg
Rena fina fönster, men jag saknar att alla spröjs rengörs. Det ser olika ut på våra fönster, några är rena andra inte.
Tack för din ärliga återkoppling, Jennie. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att berätta vad som fungerat – och vad som kan bli bättre. Just när det gäller spröjs kan det variera lite beroende på vad som är avtalat i prenumerationen, så vi vill gärna kika närmare på detta. Ring gärna vår kundtjänst på 010-155 64 00 så hjälper vi dig få det precis som du önskar! /Teamet på Putsa Skaraborg
Det har gått jättebra när de putsat. Det jag bara undrar är att den första som var hos oss var jättenoga med fönsterblecket att det var rent men inte som andra. Har betalat för det men ska det då vara slarvigt avtorkat? Annars som sagt har allt varit bra. Med vänlig hälsning, Christina o Mikael
Tack så mycket för er återkoppling, Christina och Mikael! Vi är glada att ni i stort sett är nöjda med putsningen – och tack för att ni tar er tid att lyfta det som kändes mindre bra. Fönsterblecken ska såklart torkas av på ett noggrant sätt om det ingår i momentet, och det låter som att vi varit lite ojämna där. Vi tar det vidare internt, så att nästa tillfälle blir bättre. Hör gärna av er till oss på 010-155 64 00 om ni vill prata igenom det – vi hjälper gärna till! /Teamet på Putsa Skaraborg 🌿
Putsning är bra utförd men priset. Fick ett pris när jag kontaktade putsa men när dom hade putsat första gången höjdes priset drastiskt. Sen när man känner att man inte behöver få sina fönster putsade 4 ggr per år och önskat färre då blir det ännu dyrare. Tycker detta blir på tok för dyrt.
Hej Emelie, tack för att du delar med dig. Vi är glada att du är nöjd med själva putsningen! När det gäller priset så valde du kampanjen ”Första putsen 379 kr”, vilket gäller just första tillfället när man startar en prenumeration med puts 4 gånger per år. Därefter sätts ditt ordinarie pris utifrån antal fönster och vad som ska ingå – och det står också i bekräftelsemejlet som skickats. Vi hoppas det känns lite tydligare nu, och du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar något mer! /Teamet på Putsa Skaraborg
Trevlig personal och bra utfört arbete!
Hej Sandra, Stort tack för din återkoppling! Det betyder mycket att du är nöjd med både personalen och resultatet. Vi ser fram emot nästa tillfälle. /Teamet på Putsa Skaraborg
De är väldigt Snabba, har varit hemma några enstaka tillfällen när de är här, ibland flera som tvättar, ibland bara en. Mina fönster ser fina ut. Putsar inne kanske bara nån gång ibland
Hej Annica! Tack för din ärliga återkoppling – det uppskattar vi verkligen. Vi är glada att du upplever att det blir fint putsat! När det gäller invändig puts så gör vi den gärna, så hör gärna av dig om du vill boka till det till något kommande tillfälle. Vi finns här för att hjälpa! /Teamet på Putsa Skaraborg
Funkar bra och är ju helt problem fritt.
Hej Jerker, Stort tack för ditt omdöme! Att du upplever vår tjänst som smidig och utan krångel betyder mycket – det är exakt så vi vill att det ska kännas. /Teamet på Putsa Skaraborg
Fungerar alldeles utmärkt! Bra och trevlig personal!
Tack Gerd – så kul att höra att allt funkar som det ska och att du tycker vi har bra och trevlig personal! Vi ses vid nästa putsning. /Teamet på Putsa Skaraborg
Har funkat bra hittills! Normalt inget att anmärka på.
Tusen tack, Magnus, för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att du upplever att allt fungerar bra och vi strävar såklart efter att det ska kännas så vid varje tillfälle. Hör gärna av dig om det skulle dyka upp något vi kan förbättra! /Teamet på Putsa Skaraborg
Har alltid var 100 procent men nu sista gången har dom slarvat helt svart på fönster ramen på altannan arvingen i nerekant
Tack för din återkoppling, Fredrik. Vi beklagar att senaste putsningen inte blev som du förväntat dig – det tar vi på allvar. Hör gärna av dig till oss på 010-155 64 00 så vi kan reda ut det och åtgärda det som blev fel. Vi vill gärna att du ska känna dig 100 % nöjd igen. /Teamet på Putsa Skaraborg
Vi upplever putsakillarna bra har köpt tjänsten. Fönsterputs
Tusen tack, Kjell! Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Det gläder oss att ni är nöjda med våra putsare och med tjänsten ni valt. Vi ser fram emot att fortsätta hålla era fönster skinande rena! /Teamet på Putsa Skaraborg
Vi har haft abonnemang hos Putsa sedan 2016 och har varit nöjda varje gång. Dom kommer 1 gång i kvartalet, runt Påsk, midsommar, hösten och vid jul. Perfekt! Vi har utvändig putsning på hus och garage och det har fungerat perfekt. Första kontakten med Putsa var en påringning på dörren och det var ett trevligt samtal som fick mig att vilja välja deras tjänster och det har vi aldrig ångrat. Putsa får toppbetyg av oss 👌
Vilken glädje att läsa dina ord, Karin! Att ha fått förtroendet ända sedan 2016 och att få toppbetyg från dig betyder verkligen massor för oss. Vi minns många av våra första samtal med kunder – och extra roligt att höra att det samtalet ledde till ett samarbete vi båda är glada för. Stort tack för att vi får fortsätta putsa hos er! /Teamet på Putsa Skaraborg
Toppen jobb rent och fint. Bra och snabbt. Bra pris!
Tack Joakim – vilken toppenfin kommentar! Rent, snabbt och bra pris – precis så vi vill att det ska kännas. Vi ses vid nästa puts! /Teamet på Putsa Skaraborg
Har anltitat Putsa under ett par års tid. Överlag nöjd men hade gärna sätt att man fått information i förväg angående vilken dag de kommer putsa fönstrena. Det är alltid så att de bara dyker upp utan förvarning.
Stort tack, David, för att du tagit dig tid att ge oss din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med putsningen, och vi förstår verkligen att det skulle kännas bättre att få information innan vi kommer. Vi arbetar just nu med att ta fram en förbättrad aviseringstjänst som vi hoppas kunna lansera under året. Tack för att du delar med dig och hjälper oss att bli bättre! /Teamet på Putsa Skaraborg
Har fungerat jättebra hela tiden, bra resultat varje gång. Enda nackdelen är att men inte får reda när de kommer.
Stort tack för din fina återkoppling, Tomas! Vi blir glada att höra att du är nöjd med resultatet varje gång. Vi tar också till oss det du nämner om avisering – vi jobbar faktiskt på att införa en förbättrad påminnelsetjänst som vi hoppas kunna lansera under året. Tack för ditt tålamod och för att du delar med dig! /Teamet på Putsa Skaraborg
Jag har tjänsten " putsa utvändigt" . En mycket trevlig kille som kom! Har alltid önskan om "nu blir det perfekt i alla hörn ". Men inte alltid. Om jag fick reda på innan, att ni tänker komma, så kanske jag hinner putsa insidan själv. Nu hade jag ett ärende denna dagen, så jag var inte hemma och kunde "inspektera " . Är jag hemma går jag alltid runt och kollar. Då är det enkelt att visa på om dom missat något. Mvh Gunilla
Tack för att du delar med dig, Gunilla – och för dina fina ord om vår kollega som var hos dig! Vi förstår verkligen din önskan om att få veta i förväg när vi kommer, särskilt när du själv vill kunna följa upp resultatet direkt. Vi arbetar just nu med att införa en förbättrad aviseringstjänst, så vi hoppas snart kunna ge tydligare framförhållning. Tack för att du hjälper oss bli bättre! /Teamet på Putsa Skaraborg
Som vanligt ett jättebra resultat, men denna gången var putsningen tuffare än vanligt. Ett igengrott glasräcke med massor av grönalger. Ett toppen bra utfört arbete! Tack!
Stort tack, Kent! En tuffare puts tar vi med en klackspark – särskilt när det gäller att få glasräcken fria från grönalger. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende, gång på gång! /Teamet på Putsa Skaraborg
När jag började anlita Putsa var de mer noga mot idag. Försökte ta en bild på 2 fönster när de putsat som inte blivit riktigt putsade men fick inga bra bilder.
Tack för att du delar med dig, Madeline. Det är tråkigt att höra att du upplevt en försämring över tid – så ska det förstås inte vara. Vi vill gärna att du känner samma noggrannhet vid varje tillfälle, så om det är något som inte blivit helt bra den här gången får du gärna höra av dig till oss på 010-155 64 00, så ser vi till att följa upp. Tack för att du hjälper oss bli bättre! /Teamet på Putsa
Pålitliga. Duktiga. Trevliga. Punktliga
Tusen tack för dina fina ord, Linnéa – de gör oss riktigt glada! Vi önskar dig en riktigt härlig midsommar med sol, god mat och mycket glädje. /Teamet på Putsa Skaraborg 🌸🌞
Killen som kom denna gång var trevlig och gjorde ett jättebra jobb. Fick bort märken efter små barnhänder som kladdat på fönstren. Förra gången var det två andra personer och de fick inte bort detta vilket jag påpekade i mail till Putsa.
Hej Carina! Åh, de där små kladdiga barnhänderna är envisa – så kul att höra att vår fönsterputsare lyckades få bort spåren den här gången! Tack för att du berättar, både när det blir bra och när det inte riktigt landar rätt. Vi lär oss av det och hoppas att vi fortsätter leverera på topp framöver. /Teamet på Putsa Skaraborg
Nu var jag inte hemma när fönsterna putsades men de var rena och fina när jag kom hem👍🏻 Mvh Annette
Tack snälla för din kommentar, Anette! Vi är glada att du blev nöjd med resultatet – oavsett om vi syns eller inte, vill vi alltid lämna ett skinande intryck. /Teamet på Putsa Skaraborg
Hej! Senast missade putsaren två av fönstren. Detta påpekade vi och fick ett bra bemötande med nedsatt pris på fakturan. Bra skött - att göra en miss är mänskligt och ingen fara när det rättas till. Hälsningar Bengt A Lantmannagatan 20 i Skara
Hej Bengt, Tusen tack för din förståelse och för att du tog dig tid att skriva några rader. Det betyder mycket för oss! 🙏 Visst händer det att något missas ibland – vi är trots allt människor – men då känns det extra fint att vi fick chansen att rätta till det direkt och att du blev nöjd med bemötandet. Precis så vill vi att det ska fungera. Vi ser fram emot att fortsätta putsa dina rutor i Skara med full koll nästa gång! 😊 /Teamet på Putsa Skaraborg