Cleanhouse I Väst AB

Cleanhouse I Väst AB

cleanhousevast.se
  • BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till Cleanhouse I Väst AB! Vi är din städfirma i Göteborg. När du varken har tid eller ork för att ta tag i städning så finns vi på Cleanhouse I Väst AB nära till hands. Våra professionella medarbetare tvättar, torkar och städar rent i ur och skur. Vi utlovar städjobb med garanti. Det innebär att om du skulle hitta...

492 omdömen om Cleanhouse I Väst AB

Sedan starten hos Reco 2020

Christer B
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Är mycket nöjd när det är våra ordinarie som är här. Vid tillfällen när det är någon annan används exempelvis bara tre, fyra trasor till hela huset. Vissa tillfällen är en del av soporna inte slängda. Har också hänt några gånger att dom inte är här den tid vi betalar för.

Ingelie M
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Trevligt bemötande av personerna som kommer och städar. De är två pers. som städar , de är punktliga och pålitliga. Vi har hjälp två ggr pr. Månad . Det blir rent och fint och vi har ingenting att klaga på. Vi blev rekommenderad cleanhouse väst av goda vänner,

Lars K
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Dom gjorde ett bra jobb rent och snyggt.

Maria A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Fantastiskt duktiga, trevliga och bra på att kommunicera! Förutom att dom städar superbra

Eva-lena Ö
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Flyttstäd hos oss. Allt till stor belåtenhet. Kom punktligt och städade så noggrant. Om jag flyttar fler gånger blir det Cleanhouse i Väst som jag väljer igen.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Eva-Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! 💙 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med flyttstädningen. Tack för förtroendet och varmt lycka till i ditt nya hem! 🏡✨ Vänliga hälsningar Cleanhouse i Väst

Johanna A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket bra pch nöjda med vårt flyttstäd, bra kommunikation innan, inget att anmärka på efter städning. Kan varmt rekommendera!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Johanna, Tusen tack för rekommendationen! 🌟 Härligt att höra att både kommunikationen och flyttstädningen motsvarade era förväntningar. Tack för att ni valde oss! Vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Lisa A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Jag köpte flyttstädning av en uthyrningslägenhet plus lite bortforsling av skräp. Allt funkade perfekt. Bra bemötande, snabb återkoppling och flexibilitet.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Lisa, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både flyttstädningen och bortforslingen fungerade smidigt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Magnus T
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Bra service kontakt inför städningen och att det gick att ordna snabbt. Städningen blev också mycket bra genomfört. Vi kommer använda er igen och kan starkt rekommendera till andra…

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Magnus, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kontakten och städningen. Ni är varmt välkomna att anlita oss igen! 😊 Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Christel I
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Bra och grundlig städning. Förvisso ej svensktalande vilket borde ha framgått men min engelska är god och en av tjejena kunde engelska så allt gick bra. Anlitar er gärna igen för grovstäd... tvätt av kakel, rengöring av ugnen och skåpsluckor osv. Trevligt bemötande och de hade allt rengöringsmateriell, dammsugare etc med sig. Med vänlig hälsning Christel

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Christel, Stort tack för ditt fina omdöme och din feedback, Christel! Vi är glada att du blev nöjd med städningen och vårt bemötande. Varmt välkommen att anlita oss igen! Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Ritva C
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Tyvärr så var vi inte på plats vid flyttstädningen, vi hade redan flyttat ca. 50 mil...Men vi har inte fått något klagomål på städningen från de nya ägarna...så då har Cleanhouse gjort det, bara såå bra, som vi också trodde... / Med vänlig hälsning /Ritva Carlsson

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Ritva, Tack för förtroendet, Ritva! Vad skönt att allt gick smidigt trots det långa avståndet och att de nya ägarna var nöjda med flyttstädningen. Vi önskar er all lycka i det nya hemmet! Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Jesper L

Bra service och flexibilitet. Rekommenderar

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Jesper, Tack för de fina orden och för att du rekommenderar oss! Vi uppskattar det verkligen. Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Eva L
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Har anlitat CleanHouse i Väst AB då och då de senaste åren. Har varit mycket nöjd med den städning som utförts. Vid de senaste tillfällena har det var svårt att kommunicera p g a språkförbistringar och då upplever jag att städningen nye utförts lika bra som tidigare.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Eva, Tack för din feedback. Enligt vårt bokningssystem har du haft ett städtillfälle hos oss under det senaste året, och dessförinnan var din senaste bokning för cirka två år sedan. Vi beklagar självklart om den senaste städningen inte motsvarade dina förväntningar och tar dina synpunkter kring både kommunikationen och städresultatet på allvar. Du är varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan följa upp vad som hände. Mvh, Cleanhouse i väst

Viktor A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Toppen kommunikation och grym städning! Kan rekommenderas till alla:)

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Viktor, Så härligt att höra! Tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss 😊 Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Annika H
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Superbra städhjälp, med hög flexibilitet. Tar hjälp för både hemstäd och airbnb och är jättenöjd. Bra och snabb kommunikation och service. Rekommenderar!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Annika, Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att hjälpa dig med både hemstädning och Airbnb! Vi är glada att du uppskattar vår flexibilitet och service 😊 Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Bidyut Kumar M
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Cleanhouse has always delivered what they do the best with most affordable cost. I've been using the service for over 4 years now and no complain in terms of quality and commitment. I do recommend for others as well.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hi Bidyut, Thank you for your continued trust over the past four years! We truly appreciate your kind words and recommendation. Best regards, Cleanhouse i Väst

Tobias S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Trevligt personal som gjorde ett jättebra jobb!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Tobias, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår personal och arbetet. Varmt välkommen att anlita oss igen! 😊 Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Rikard E
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket väl utfört arbete på vår lilla lägenhet. Så rent och fint. Klart topp klass.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Rikard, Tusen tack för de fina orden! 🌟 Vi blir så glada att höra att ni är nöjda med resultatet och att lägenheten blev riktigt ren och fin. Tack för att ni valde oss! 😊 Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Lars L
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Ett perfekt utfört arbete. Högsta möjliga betyg!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Lars, Stort tack för det fina omdömet! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vårt arbete. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter! 😊 Hälsningar, Cleanhouse i Väst AB

Håkan J
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

trevlig personal noggranna mvh hj

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Håkan, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både vår personal och städningen. Varmt välkommen att anlita oss igen! Med vänliga hälsningar, Cleanhouse i Väst

Marcus N
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Det har funkat mycket bra, både vid kommunikation, offert och genomförande.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Marcus, Tack för den fina återkopplingen! Det är roligt att höra att allt fungerade smidigt från första kontakten till slutfört arbete. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Monica S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Jätte bra städat! Dock hittade vi några fläckar som vi vet inte fanns innan städning. Företaget påstod att de inte tillfogats fläckarna.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Monica, Tack för ditt omdöme! Kul att höra att ni är nöjda med städningen. När det gäller fläckarna tog vår personal bilder på dem när de kom till bostaden, innan städningen påbörjades. Därför kunde vi se att fläckarna fanns där sedan tidigare. Med vänlig hälsning, Cleanhouse i Väst

Viktor O
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Gjorde ett bra jobb till ett billigt pris. Kan rekommenderas.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Viktor, Tack för rekommendationen! Vad roligt att du är nöjd med både arbetet och priset. 😊 Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Julia S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Jag har beställt flyttstädning. Vi är nöjda med deras service. Jag var tvungen att byta tid några gånger. De var flexibla.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Julia, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar det verkligen och är glada att ni är nöjda med oss. 😊 Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Frida A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket snabba svar på mail, klart och tydligt och vänligt. Mycket trevlig personal som städade. Pålitliga! Städet går snabbt och det blev rent och snyggt. Mycket bra för det priset vi betalade - lite damm kvar i hörnen men absolut att rekommendera vid airbnb städ. Vi är supernöjda!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Frida, Stort tack för det fina omdömet och för rekommendationen! 😊 Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Elisabeth S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Kom i tid, trevligt bemötande och ett mycket bra arbete utfört 👍🏻👌🏻

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Elisabeth, Tusen tack! 😊 Härligt att ni blev nöjda med resultatet. Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er igen framöver! /Cleanhouse i Väst

Kristina B
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket väl genomfört arbete. Kan varmt rekommendera.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Kristina, Tack för de fina orden och för att du rekommenderar oss! Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende. Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Maria M
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Trevlig och mkt tillmötesgående Bästa städresultat , mkt imponerand av deras professionella attityd Vi är mycket nöjda med allt. Skulle anlita dem igen vid behov.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Maria, Tusen tack för ett fantastiskt omdöme! 🌷 Det betyder mycket för hela vårt team. Ni är alltid välkomna tillbaka när ni behöver vår hjälp! Hälsningar, Cleanhouse i Väst

Christian A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Bra kontakt, snabb feedback, bra priser och viktigast av allt, pålitliga tjänster av hög kvalitet. Rekommenderas!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Christian, Tack så mycket för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att ni är nöjda. Tack för förtroendet! Med vänliga hälsningar, Angelika

Julia L
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Supernöjd! Från första kontakt till att städningen var utförd. Hon som städade hos oss gjorde verkligen ett väl utfört arbete och städningen gick igenom besiktningen utan anmärkning. Kan varmt rekommendera!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Julia, Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt gick igenom utan anmärkning. Tack för förtroendet! Med vänliga hälsningar, Angelika

Julia G
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Bokade flyttstäd och är jättenöjda! Rekommenderar verkligen företaget!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Julia, Stort tack för din fina recension och rekommendation! Det gläder oss att ni är så nöjda med flyttstädningen. 😊 Med vänliga hälsningar, Angelika

Jeanette H
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Bra service, snabba svar. Trevligt bemötande.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Jeanette, Tack så mycket för din feedback! Kul att höra att ni är nöjda! Varmt välkommen att anlita oss igen! Med vänliga hälsningar, Angelika

Maja G
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket professionell och noggrann flyttstädning. Allt blev rent och fint, och kommunikationen fungerade smidigt. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar gärna företaget vidare. Tack!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Maja, Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med både flyttstädningen och kommunikationen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Varmt välkomna att kontakta oss igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Cleanhouse i Väst

Mikael S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Paret som städade vårt hus under större delen av året var verkligen väldigt bra. Barnen tyckte särskilt mycket om hur de bäddade sängarna och såg alltid fram emot att komma hem och se vad de hade gjort. Det blev nästan en liten överraskning varje gång de hade varit här. Sedan vi fick andra städare har vi tyvärr märkt att kvaliteten på städningen inte riktigt är densamma. Toaletterna blir inte alltid ordentligt rengjorda, och det finns ofta kvar märken och avlagringar längst ner i toalettstolen efter städningen. Vi upplever...

Maria M
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket nöjd! Trevligt bemötande vid bokning. Ett extra plus att de jobbar även på söndagar, då jag behövde flyttstäd!

Fp A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Googlade lite och hittade detta bolag, kan säga att jag själv har Reco i mitt bolag och jag vet hur jag ska välja bland alla företag, men att hitta rätt kan ändå vara lite svårt. efter att ha läst och bestämt mig så kan jag med trygghet rekommendera detta bolag. kom hem till ett skinande lägenhet och njöt av att det var så fint städat och rent. Har nu bokat så de kommer och städar varje fredag och jag var även nöjd med priset jag fik. stort tack..

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Karimi, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med städningen och att du valde oss. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa er varje vecka. Tack så mycket! 😊 Med vänliga hälsningar, Angelika

Leif A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Våra erfarenheter av Clean House West är bra vi kontaktar oftast via Mail och det har fungerat utmärkt vi köper städtjänsten ingår i månaden

Anna A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Jag hade redan relativt höga förväntningar på Cleanhouse vad gäller deras städtjänster då jag har hört mycket positivt av de grannar som anlitar Cleanhouse. Jag kan bara instämma i deras positiva omdömen o säga att städerskan Alla gjorde ett utomordentligt jobb med städning av min bostad o jag ser framemot att fortsätta att anlita Cleanhouse.

Gun Z
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Mycket trevliga. Gör ett bra jobb. Är punktliga.

Annie B
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Väldigt bra städat. Jag är jättenöjd.

Lars O
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Utmärkt resultat gång efter gång, år efter år.

Maria G
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Snabb konversation, håller tider, städar jättebra!

Henric A
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Flyttstädning beställdes 3 månader i förväg. Blev precis som man hoppas och förväntar sig. Vänligt och proffsigt bemötande.

Lotte S
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Fick en lapp i brevlådan med ett bra pris på flyttstädning och mejlade till Cleanhouse med några frågor. Fick snabbt svar och avtalade flyttstäd med dem. Via telefon lämnade jag information om vissa specifika saker vi ville ha gjort. Firman kom på utsatt tid var mycket trevliga och gjorde ett strålande jobb i huset. Personalen var väl informerade om de specifika sakerna jag ringt om. De nya ägarna var också mycket nöjda med städningen när vi gjorde städinspektion. Vi kan med varm hand rekommendera Cleanhouse i Väst AB. De...

Pär-axel F
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Allt med flyttstädet fungerade utmärkt. Bra städat, bra bemötande. Signering av avtal så att det var tydligt med vad som ingår. Fick fråga under tiden de städade om en detalj vi inte hade nämnt som reddes ut direkt. Min erfarenhet av olika liknande serviceföretag är att utförarna (adminstrationen behärskar svenska) inte helt behärskar svenska språket, så var det också i detta fall. Inga problem för mig som kan engelska.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Pär-Axel, Stort tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både flyttstädningen och bemötandet, samt att avtalet upplevdes tydligt och tryggt. Du är varmt välkommen att anlita oss igen framöver! Med vänliga hälsningar, Angelika på Cleanhouse i Väst

Lars J
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Dom e noga o seriösa kanon att ha o göra med dom gör nästan mer än vad som ingår i deras uppdrag alltid trevliga o glada bästa jag gjort

Eva I
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Jag är väldigt nöjd. Hon har gjort ett fint jobb. Bästa med ugnen som ser ny ut efter städning. Hon var punktlig, trevlig och duktig. Skönt att komma hem till välstädat hem.

Fredrik R
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

En bra städfirma att ha och göra med, enkel kommunikation samt ett bra resultat!

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Fredrik, Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång! 😊 Med vänliga hälsningar, Angelika på Cleanhouse i Väst

Andreas R

Utmärkt städföretag! Rekommenderas

Matilda P
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Tyvärr inte nöjda med flyttstädningen. De fick komma tillbaka dagen efter och göra om, men inte ens då blev vi helt nöjda.

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Matilda, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att ni upplevde att flyttstädningen inte motsvarade era förväntningar. Enligt vår städgaranti kom vi tillbaka dagen efter för att åtgärda de punkter som påpekades, vilket är en del av vårt kvalitetsarbete och vår service. Vi vill samtidigt förtydliga att vi följer branschstandard för flyttstädning. Det innebär bland annat att vi inte demonterar lister från köksskåp eller tar ut och plockar isär lådor. Gällande dammet som nämns på golvet var detta placerat under kylskåpet....

Eva R
Skrev om Cleanhouse I Väst AB

Väldigt nöjd med städningen överlag..lite fundersam bara över vår spishäll i glas som fått små repor...

Svar från Cleanhouse I Väst AB

Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme, vi är verkligen glada att du är nöjd med städningen i stort! När det gäller spishällen vill vi förtydliga att vi endast har använt en mjuk trasa samt rengöringsmedel som är avsett för glashäll, vilket i sig inte ska orsaka repor. Hällen hade en del beläggningar innan rengöringen, och ibland kan eventuella befintliga märken eller repor bli mer synliga när ytan blir ordentligt rengjord och blank. Med vänliga hälsningar, Angelika