Blev glatt överraskad när jag kom hem o mina fönster var putsade
Putsa Borås
Putsa Borås är det självklara valet för dig som önskar professionell fönsterputs i Borås med omnejd. Vi erbjuder kontinuerlig och kvalitetssäkrad putsning genom prenumeration, en flexibel och trygg lösning anpassad efter dina behov. Vårt engagerade team i Sjuhäradsbygden arbetar strukturerat och med känsla för detaljer, alltid...
41 omdömen om Putsa Borås
Hej Lilian! Vilken härlig reaktion – det är precis så vi hoppas att våra kunder ska känna! Att komma hem till skinande rutor utan att behöva lyfta ett finger är ju ändå lite av en vardagslyx. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Önskar dig en riktigt fin vinter och en god jul när det närmar sig! /Teamet på Putsa
bemött bra , fick mina fönster putsade och är jättenöjd.
Tack snälla, Birgitta, för dina fina ord! Vad härligt att höra att du kände dig väl bemött och att du är så nöjd med fönsterputsningen – precis så vill vi att det ska kännas. Vi ser fram emot att få komma tillbaka nästa gång och hålla fönstren skinande klara även framöver. Varmaste hälsningar /Teamet på Putsa
Trevliga ,snabba, håller vad de lovar. RENA fina fönster
Tack för ditt fina omdöme, Pia! Att du upplever oss som pålitliga, effektiva och trevliga betyder mycket – och rena fönster är ju vårt allra viktigaste mål. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. /Teamet på Putsa
Alltid nöjd, snyggt och prydligt
Hej Eleonore, Stort tack för din fina feedback – vad roligt att du alltid är nöjd med vårt arbete! /Teamet på Putsa Borås
Hej vi är jätte nöjda på era arbeten. Ni kommer in så tyst att tyst att hunden inte ens våknar😊/Leo
Hej Eila och Leo! Så kul att läsa ert omdöme – tack! Vi tar det som ett riktigt fint betyg att vi putsar så tyst att även fyrbenta familjemedlemmar får sova ostört 😄 /Teamet på Putsa Borås
Så himla skönt när bilen dyker upp!
Hej Lotta! Haha, vilken härlig kommentar – tack! 😄 Det är precis så vi vill att det ska kännas när Putsa-bilen rullar in: lite vardagslyx och skinande fönster på köpet! /Teamet på Putsa Borås
Ett bra företag som utför sitt jobb på ett proffsigt sätt, trevlig personal. Bästa rekomendationer.
Stort tack, Björn! Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och att du rekommenderar oss vidare. Härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet! /Teamet på Putsa Borås
Är nöjd med fönsterputsen från Putsa!
Stort tack, Anna! Härligt att höra att du är nöjd med resultatet – det är precis vad vi strävar efter vid varje besök. /Teamet på Putsa Borås
Smidigt, snabbt, pålitligt, trevliga medarbetare, fina fönster.
Stort tack Andrea för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både bemötandet och resultatet – det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med dina fönsterputsningar. /Teamet på Putsa Borås
Trevlig personal och bra utfört arbete på vår inglasade balkong i Sandared Tack för hjälpen!
Hej Stefan! Tusen tack för din fina återkoppling. Vad härligt att höra att ni är nöjda både med bemötandet och arbetet på er inglasade balkong. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva! /Teamet på Putsa Borås
Fick putsat en inglasad balkong som blev bra med lite mindre missar . Men tyvärr har dom högt priset för mycket !
Hej Lena, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att balkongen blev bra, även om vi beklagar att det blev några små missar – det vill vi gärna undvika framöver. Vi tar också till oss din synpunkt om priset. Vår prissättning bygger på antal fönster och moment, inte på tid, så att det blir rättvist och transparent oavsett vem som putsar. Hör gärna av dig till oss på 010-155 64 00 om du vill att vi ser över din prenumeration, så kan vi kika på om något går att justera. /Teamet på Putsa Borås
Man kommer punktligt, jobbar snabbt och det blir alltid bra!
Tack Gunnar! Så roligt att höra att du tycker vi levererar både snabbt och med kvalitet – och dessutom på utsatt tid. Det gör oss stolta att vi kan ge dig den upplevelsen varje gång. /Teamet på Putsa Borås
Trevlig personal som jobbar snabbt och effektivt. Bra resultat.
Hej Bertil! Vad kul att höra – snabbt, effektivt och med bra resultat är precis det vi vill leverera. Tack för att du tog dig tid att skriva, det uppskattar vi massor! /Teamet på Putsa Borås
Bra utfört arbete, trevlig personal, både putsare och kundtjänst.
Hej Anders, tusen tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada av att höra att både putsningen och bemötandet uppskattades – hela teamet strävar efter just det. Hoppas fönstren sprider lite extra ljus hemma hos dig nu! /Teamet på Putsa Borås
Alltid trevliga och riktigt rent. Kommer när dom ska också 👌
Hej Sandra! Så roligt att läsa – trevligt bemötande, skinande rent och punktlighet är exakt vad vi vill leverera varje gång. Stort tack för att du delar med dig! /Teamet på Putsa Borås
Är nöjd, skönt att ha bokat när de ska komma. Snabbt och smidigt
Toppenkul att läsa ditt omdöme, Emilia! Vi blir alltid lite extra glada när det märks att vårt upplägg med planerade besök gör vardagen enklare för våra kunder. Tack för att du tog dig tid – och ha en riktigt fin sommar med skinande fönster! ☀️ /Teamet på Putsa Borås
Bra o effektiva. Lätt att få kontakt m om man behöver. MVH Maria af Wetterstedt
Stort tack, Maria, för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du tycker att vi är effektiva och att det är lätt att nå oss när det behövs – det är precis så vi vill att det ska fungera. Tack för förtroendet! /Teamet på Putsa Borås ☀️
Snabba och superbra att ha på abonnemang då fönstren alltid är rensning fina.
Tack Ulrika – så kul att höra att du uppskattar både abonnemanget och vårt arbete! Vi tycker också det är toppen när fönstren hålls fina hela året utan krångel. Vi ses vid nästa puts! /Teamet på Putsa Borås
Toppenkillar som kommer och putsar med glatt humör trots väder och vind! Frågar alltid om det är något extra som önskas! Rekommenderas varmt!
Men åh, vilket härligt omdöme Eini – det gör oss riktigt glada att läsa! Vi är så stolta över vårt gäng som levererar med både kvalitet och gott humör, oavsett väder. Tack för att du lyfter det – och för att du rekommenderar oss så varmt! /Teamet på Putsa Borås
Snabbt och snyggt! Prisvärt och enkelt
Tack Henrik! Snabbt, snyggt och smidigt – vi kunde inte sagt det bättre själva. Riktigt roligt att höra att du är nöjd! /Teamet på Putsa Borås
Snabb och proffsig putsning och trevligt bemötande.
Tack Marianne – snabbt, proffsigt och trevligt är precis så vi vill jobba! /Teamet på Putsa Borås ✨
Fönsterputs utvändigt. De gör ett bra jobb!
Tusen tack Emma för att du tog dig tid att skriva några rader! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med putsningen – det betyder mycket för oss att få förtroendet att ta hand om dina fönster. Vi ser fram emot nästa tillfälle! /Teamet på Putsa Borås
Enkelt och välgjort. Två gånger har jag reagerat på att det varit ränder på någon ruta. En gång sa jag till och de var här och fixade det.
Tack så mycket för att du delar med dig, Margareta! Vi är glada att du tycker putsningen generellt känns enkel och välgjord, och uppskattar verkligen att du hörde av dig när något behövde rättas till – så ska det fungera. Vi finns här om du skulle uppleva något liknande igen! /Teamet på Putsa Borås
Fönsterputs. Putsas personal, två män, som varit här, är pålitliga och trevliga. Arbetar snabbt och noga.
Hej Ingrid, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du uppskattar både bemötandet och det noggranna arbetet. Vi ser till att hälsa Martin och Pierre – de kommer bli väldigt glada att höra att du är nöjd med deras insats! Stort tack för förtroendet. /Teamet på Putsa Borås
Alltid bra utfört arbete, och lugn och trevlig . Vi är mycket nöjda👌
Hej Charlotta, Tack för er fina feedback! Det är verkligen uppskattat att ni upplever arbetet som väl utfört och att bemötandet känns lugnt och trevligt. Vi är glada att ha er som kunder! Vänliga hälsningar, /Teamet på Putsa Borås
Putsar snabbt och effektivt med ett kanonbra resultat. Samt har ett trevligt bemötande.
Hej Nina! Vilken toppenrecension – stort tack! Att du lyfter både snabbheten, resultatet och vårt bemötande gör oss verkligen glada. Det betyder mycket att du känner att både arbetet och kontakten med oss fungerar som det ska. Vi ser med glädje fram emot nästa gång vi får komma förbi. Vänliga hälsningar, /Teamet på Putsa Borås
Mycket bra upplevse av Putsa Borås men synd att ni kallar kunder för fel namn när ni skickar ut detta. Mitt namn är INTE Camilla
Hej, Tack för din fina kommentar om vår insats i Borås – det gläder oss verkligen att du är nöjd med själva upplevelsen! Vi vill också be så hemskt mycket om ursäkt för namnförväxlingen. Det verkar ha blivit något tekniskt fel i samband med kopplingen mellan e-postadress och namn. Vi kikar närmare på det så att det inte händer igen. Tack för att du sa till, och för ditt tålamod! /Teamet på Putsa Borås 💛
Det gick snabbt och lätt. Fönstren blev rena och vi är nöjda. Tack så mycket!
Stort tack för de fina orden, Leif! Det gläder oss att ni upplevde det som enkelt och blev nöjda med resultatet – det är så vi vill jobba varje gång. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! /Teamet på Putsa Borås
Fönsterputsen är bra men den som putsar sätter aldrig tillbaka spröjsen rätt, flera clips har försvunnit/ramlat ser och sätts inte tillbaka. Så efter några putsningar nu så saknas det flera och spröjsen sitter inte fast ordentligt.
Hej Anna, Det känns tråkigt att läsa att spröjsen inte blivit rätt återmonterade och att clips har försvunnit – det är sånt vi vill undvika, och vi uppskattar verkligen att du säger till. Skulle det vara något du fortfarande vill få fixat så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så kikar vi på det tillsammans. /Teamet på Putsa Borås
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hej Carl, Det där var kanske det längsta bra vi fått – och vi älskar det! Tack för din glada feedback, den satte leenden på våra läppar. Vi ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå! /Hälsningar från Putsa Borås
Perfekt för en mej som inte kan stå på stegar längre ,Har försökt värva fler kunder ,men de klarar sej
Hej Kerstin, Tack för din fina kommentar – och för att du till och med försökt tipsa andra om oss, det betyder verkligen mycket! Det är precis sådana ord som gör vårt arbete meningsfullt, särskilt när vi får vara till hjälp i vardagen. Vi noterar att det blev ett lågt betyg i stjärnorna, vilket vi blev lite förvånade över med tanke på det du skriver – det kan såklart ha råkat bli fel vid klicket. Men oavsett, så är vi väldigt tacksamma för din feedback! Tack för ditt förtroende – och varmt tack för att du hjälper oss sprida Putsa! /Teamet på Putsa Borås
Snabba, det blir rent, bra kommunikation
Hej Marianne, Tack för de fina orden – snabbt, rent och bra kommunikation är tre saker vi är extra stolta över. Så kul att det märks! /Vänliga hälsningar från oss på Putsa Borås
Lägg gärna ett kort i BREVLÅDAN ATT NI HAR VARIT HÄR. P-A
Hej Per-Arne, Tack för din kommentar! Vi förstår att det kan vara skönt med en bekräftelse när man inte är hemma. I dagsläget skickar vi ett mejl efter utförd putsning för att minska pappersanvändningen och tänka grönt – men vi tar med oss ditt önskemål och ser över möjligheten att komplettera med en lapp i vissa fall. /Teamet på Putsa Borås
Bra och snabb service, alltid glada och alltid rena fina fönster
Tack Eva – vilken härlig kommentar! Vi blir så glada att du upplever både servicen och stämningen som positiv, och att fönstren får den finish de förtjänar. Vi ser fram emot nästa besök hos dig! /Teamet på Putsa Borås
Putsa gör alltid ett bra jobb, är flexibla och servicenivån hög.
Hej Henrik! Vilken glädje att läsa din kommentar – tack för att du lyfter både vårt jobb och hur vi försöker anpassa oss efter varje kund. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster med samma höga standard! /Teamet på Putsa Borås
Målade huset och fick färg fläckar på rutorna i höstas, de skrapade bort dessa vid besöket nu i vår utan att reflektioner.
Tack så mycket för ditt omdöme, Johan! Vi är glada att du är nöjd med hur färgfläckarna togs bort – och att resultatet blev helt utan reflektioner eller spår. /Teamet på Putsa Borås
1. På ett positivt sätt, människor som var lätta att ha att göra med. 2. Att Putsa skulle leverera det de erbjöd, förväntningarna blev bättre än vi trodde. 3. Fönsterputs två gånger per år, trevliga människor som kunde sin sak på ett utmärkt sätt.
Hej Willy! Vilken härlig lista – tack för att du tog dig tid att skriva så konkret och positivt! Det känns fantastiskt att vi lyckats både leverera och överraska på ett bra sätt. Vi ser fram emot varje gång vi får komma tillbaka och göra det igen! Allt gott, /Teamet på Putsa Borås
Väldigt snabba med kvalitet bibehållen. Bra att komma överens om tid,ändring MM.
Hej Djamal, Stort tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! 🌟 Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar både vårt tempo och att vi håller hög kvalitet i arbetet. Flexibilitet och en smidig kommunikation är något vi värdesätter högt, så det känns extra roligt att du lyfter fram just det! Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster på bästa sätt. Varma hälsningar, Teamet på Putsa Borås
Mycket bra! Kommer på utsatt tid och är effektiva!
Hej Olle, Stort tack för det fina omdömet! Vi blir verkligen glada över att du uppskattar vår punktlighet och effektivitet – det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma goda service framöver! /Teamet på Putsa Borås
Snabbt brautfört arbete! Supernöjda.
Stort tack Jan-Magnus – så roligt att höra att ni är supernöjda! Vi är glada att arbetet upplevdes som snabbt och väl utfört, precis som det ska vara. Vi uppskattar verkligen din återkoppling! /Teamet på Putsa Borås
Jag hade uppskattat om Putsa hade aviserat tidpunkt för putsning via SMS. Den sista gången var jag inte hemma, visste inte att de skulle komma. Jag vill gärna vara hemma vid putsning. Lättare att putsa om persiennerna är uppdragna. Resultatet är OK, men på vissa fönster var det insektsprickar kvar på rutorna.
Hej Kristina, Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen tacksamma för din återkoppling. Vi förstår absolut vikten av att få avisering i god tid, särskilt om man vill vara hemma vid putsningen och till exempel dra upp persienner. Vi arbetar just nu med att införa SMS-aviseringar, och planen är att lansera detta under året – något vi hoppas kommer att underlätta för dig framöver. Vi tar också till oss av kommentaren kring insektsprickar. Självklart ska fönstren bli ordentligt rena, och om du...