Ett mycket fin putsning!!Högsta betyg!!
Putsa Fyrstad
Putsa Fyrstad täcker hela Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Ljungskile med en service som kännetecknas av kvalitet, pålitlighet och lokalkännedom. Vi erbjuder fönsterputs på prenumeration, en återkommande tjänst utan bindningstid, anpassad för dig som vill ha skinande rena fönster året runt. Vårt professionella team arbetar...
42 omdömen om Putsa Fyrstad
Tusen tack, Hjördis – vilken fantastisk respons! Det betyder mycket för oss att få högsta betyg och höra att du är nöjd med putsningen. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera samma fina resultat varje gång! Varma vinterhälsningar /Teamet på Putsa
Inget att anmärka på i bemötandet. Nöjd med utförandet. Har varit kund hos er några år och tänker fortsätta att anlita er.
Hej Ann-Sofi! Så roligt att läsa ditt omdöme! Att du både trivs med bemötandet och är nöjd med resultatet – och dessutom har valt att hänga kvar hos oss år efter år – det gör oss riktigt glada. Tack för förtroendet! /Teamet på Putsa
Något sämre resultat denna gång. Men vi har alltid varit nöjda tidigare
Hej Joakim, Tack för att du berättar hur ni upplevde senaste putsningen. Det betyder mycket för oss att ni brukar vara nöjda, och lika viktigt att vi får veta när något inte riktigt landar som det ska. Hör gärna av er till oss på 010-155 64 00 så tittar vi på en lösning – vi vill såklart att ni ska känna er lika nöjda varje gång. /Teamet på Putsa
Jag har fått fönstren putsade av Putsa Alingsås som jag har avtal med. Jag känner inte till ert företag.
Hej Jakob! Tack för att du uppmärksammade det – här verkar det ha blivit ett litet tekniskt misstag. Det är samma företag du är kund hos, men enheten ”Fyrstad” har råkat visas i stället för ”Alingsås”. Vi ser till att rätta till det. Tack för att du säger till – och vad roligt att du är nöjd med putsningen! /Teamet på Putsa Alingsås
Bra bemötande och företaget är lätt att ha att gör med
Hej Christer! Vad kul att läsa – tack för dina fina ord! Vi försöker alltid göra det så enkelt och trevligt som möjligt för våra kunder, så det värmer att höra att du tycker vi lyckas. /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevlig personal och perfekt utfört vi är nöjda
Tusen tack för ditt fina omdöme, Ingvar. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och är glada att ni är nöjda med både bemötande och putsning. /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevliga, noggranna, och resultat blir rena fina fönster 😊
Hej Anette, Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du upplever oss som både trevliga och noggranna, och att resultatet blev riktigt rena och fina fönster. Dina ord värmer! 🌟 /Teamet på Putsa Fyrstad
Snabbt och effektivt. Dessutom bra med rotavdrag.
Hej Malin, Tack för att du tog dig tid att skriva! Härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och avdraget. Som en liten förtydligande notering är det RUT-avdrag som gäller för fönsterputs, och det drar vi alltid av automatiskt. /Teamet på Putsa Fyrstad
Utför ett jobbet på ett professionellt sätt
Hej Gunnar, Tack för din fina återkoppling! Det gläder oss mycket att höra att du upplever vårt arbete som professionellt – det är precis så vi vill att det ska kännas varje gång vi putsar. /Teamet på Putsa Fyrstad
Jag är mycket nöjd med Putsa. Fönstren blir rena och killarna är alltid trevliga.
Hej Arne! Tack för ditt härliga omdöme! ✨ Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med rena fönster och med bemötandet från våra killar. Precis så vill vi att det ska kännas. /Teamet på Putsa Fyrstad
Snabbt och väl utfört arbete . Har putsning utvändigt 4 ggr/ år, mars, juni, september och december. Senaste putsningen utfördes dock i augusti, och jag hoppas att det inte innebär en förskjutning av månaderna.
Hej Margaret, och tack för ditt fina omdöme! 🌸 Härligt att höra att du upplever putsningen som både snabb och väl utförd. När det gäller tidpunkterna för dina putsningar så ligger schemat kvar på fyra tillfällen per år, men det kan ibland variera några veckor hit eller dit beroende på ruttplaneringen. Det påverkar däremot inte antalet tillfällen du har i din prenumeration – septemberputsningen kommer alltså inte ”försvinna” bara för att senaste putsningen blev i augusti, men vi kanske planerar in det sent i September så...
Trevliga , arbetsamma och nogranna. Vi är mycket nöjda .
Hej Per, tack för att du tog dig tid att skriva några rader! Att ni upplever våra putsare som trevliga och noggranna betyder mycket för oss – det är precis så vi vill att känslan ska vara när vi kommer på besök. Härligt att ni är så nöjda! /Teamet på Putsa Fyrstad
Vi är två personer i hushållet och har alltid klarat fönsterputsen själva men som äldre 85/88 är det arbetet för tungt. Varken orken eller armarna räcker till så det är skönt att få putsat i alla fall på utsidan.
Tack Mona för att du delar med dig! Vi förstår verkligen att det kan kännas tungt att ta hand om fönsterputsningen själv, och det känns fint att vi kan underlätta vardagen för er. Att få bidra till att ni kan njuta av rena fönster utan att behöva anstränga er själva gör vårt arbete extra meningsfullt. /Teamet på Putsa Fyrstad
Fint resultat av putsningar Dock vore det bra med förvaring även av utvändig puts så stt vi kan flytta undan utemöbler för att underlätta ptkomst åt putsarns
Hej Göran! Vad kul att höra att du är nöjd med putsningen. Tack också för tipset om att få avisering inför utvändig puts så att man kan flytta undan utemöbler – det är en smart idé! Vi jobbar faktiskt på att förbättra vår aviseringstjänst, så din synpunkt kommer helt rätt i tiden. /Teamet på Putsa Fyrstad
Proffsigt arbete och mycket bra bemötande!
Hej Malin! Så roligt att höra! Proffsigt arbete och gott bemötande är precis vad vi strävar efter vid varje besök, så det värmer att få veta att vi lyckats hos dig. Tack för att du tog dig tid att skriva! /Teamet på Putsa Fyrstad
Snabb och effektiv fönsterputsning och trevliga fönsterputsare. Allt till belåtenhet!
Hej Cevy! Så roligt att höra – tack! Vi strävar alltid efter att göra jobbet snabbt och snyggt, men också att det ska vara trevligt när vi är på plats. Kul att det märks! Ha en riktigt fin sommar och njut av utsikten genom skinande rutor. 🌼 /Teamet på Putsa Fyrstad
Gör ett mycket bra jobb och är duktiga.
Tack snälla för omdömet, Eva. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva några rader, och det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete. Önskar dig en fortsatt skön sommar! /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevlig kille som var här pratade och var social, tyvärr glömt namnet ( troligtvis ganska glömsk) rent och fint blev det. Tack
Tack Marita – så roligt att du blev nöjd både med putsningen och med besöket! Namn glömmer vi alla ibland, men vi ska hälsa den trevlige killen(Rasmus) att han gjort ett bra jobb. Önskar dig en solig sommar! ☀️ /Teamet på Putsa Fyrstad
Bra bemötande förra gången ni var här skaffade jag ytterligare en kund till er som också är nöjd. Bra att man kan bestämma när vi vill att ni ska komma.
Stort tack, Hans, för ditt fina omdöme och för att du till och med rekommenderat oss till en ny kund – det värmer verkligen! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och flexibiliteten kring tider. Vi ser fram emot nästa putsning hos dig! /Teamet på Putsa Fyrstad
Putsa Fyrstad har alltid levererat en bra tjänst med ett mycket gott resultat. Trevlig och proffsig personal. Efter genomförd fönsterputsning är vi alltid väldigt nöjda.
Stort tack för din återkoppling, Börje. Det gläder oss att vi gång på gång lyckats leva upp till era förväntningar – och att ni känner er trygga med både vår service och personal. Vi uppskattar verkligen ert förtroende. /Teamet på Putsa Fyrstad
Kommer regelbundet utan att jag behöver ha koll på detta. Trevlig personal. Bra putsning.
Tack så mycket, Annelie! Det är precis så vi vill att det ska kännas – enkelt, smidigt och tryggt. Vi är så glada att du uppskattar både personalen och resultatet! /Teamet på Putsa Fyrstad
Snabba, trevliga och bra resultat. Utvändig putsning.
Snabbt, trevligt och bra resultat – det låter som ett drömomdöme i våra ögon! Tack Krister för att du tog dig tid att lämna en så fin kommentar. Vi ser fram emot att få glänsa med fler putsningar framöver! /Teamet på Putsa Fyrstad
Väldigt trevlig och artig fönsterputsare som efterlämnade ett kanonresultat trots regn och rusk och starka vindar👍
Hej Nina! Wow – stort tack för ditt omdöme! Vi skickar en extra eloge till vår putsare som trotsade vädergudarna och levererade ett resultat du blev nöjd med. Så kul att höra att både bemötandet och slutresultatet uppskattades! Tack för att du är kund hos oss 💛 /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevliga, snabba och gör ett mycket bra jobb!
Hej Sofia, Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tycker vi gör ett bra jobb och att bemötandet och tempot också känns rätt. Vi är glada att ha dig som kund! Med vänlig hälsning, /Teamet på Putsa Fyrstad
Gör ett bra jobb så jag är nöjd med erat arbete. Trevligt bemötande av er personal.
Hej Ann-Britt, Tusen tack för dina vänliga ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både arbetet och bemötandet från vår personal – det är precis den upplevelsen vi alltid vill leverera. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster! Varma hälsningar, /Teamet på Putsa Fyrstad
Är väldigt nöjd med Putsa trevligt bemötande.
Hej Agneta, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och bemötandet – vi lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig väl omhändertagen varje gång. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina fönster! /Teamet på Putsa Fyrstad
Mycket bra arbete utfört och trevligt bemötande!
Hej Elisabeth, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både resultatet och bemötandet – två saker vi alltid lägger stor vikt vid. Att få höra att det märks gör oss riktigt stolta. Vi ser fram emot nästa gång! /Teamet på Putsa Fyrstad 💛
Fungerar mycket bra! Inga problem. Bra resultat
Hej Åsa, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att allt fungerat smidigt och att du är nöjd med resultatet. Vi strävar alltid efter att göra våra kunders vardag lite enklare – så det här var riktigt glädjande att läsa. /Teamet på Putsa Fyrstad
Bra o smidigt att anlita till fönsterputs
Tack så mycket, Sven-Erik! Vi är glada att du upplever det som enkelt och smidigt att anlita oss – det är precis vad vi strävar efter. Hoppas vi får fortsätta hjälpa dig med fönsterputsningen framöver! /Teamet på Putsa Fyrstad
Jag tyckte besöket var smidigt! Dom var snabba och väldigt noggranna. Så jag är väldigt nöjd!
Hej Mona! Så roligt att höra att allt flöt på smidigt och att du kände dig riktigt nöjd med resultatet – snabbhet och noggrannhet är ju bästa kombon om du frågar oss! Tack för att du tog dig tid att skriva! /Hälsningar från Putsa Fyrstad
Tack. Är alltid jättenöjd med fönsterputsning.
Hej Camilla, Så fint att höra att du känner dig jättenöjd med vår putsning – det betyder mycket för oss! Tack för att du låter oss ta hand om dina fönster och för att du tog dig tid att skriva några rader. Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa till! /Teamet på Putsa Fyrstad
Balkong fönstren blir rena och fina. Personalen är lätta att ha och göra med, trevliga. Får tider som passar mig. Vi hade tur som hittade detta företag, när vi flyttade in i vår nybyggda lägenhet. Har bara positiva saker att säga. Tack Putsa!
Wow, vilket fint omdöme – tack Marie-Lousie! Att ni hittade oss när ni flyttade in och känner att allt bara funkat – det gör oss så glada. Vi ska fortsätta se till att balkongfönstren glänser och att tiderna passar dig. /Teamet på Putsa Fyrstad
Alltid ett trevligt bemötande. Utför ett fint arbete. Kan varmt rekommendera dem för vänner. Tjänsten hos mig var putsning av fönster och inglasad balkong.
Hej Katarina, Stort tack för att du delar med dig! Det gläder oss att du upplever oss som trevliga och noggranna, och att vi fick ta hand om både fönstren och den inglasade balkongen. Din rekommendation betyder mycket för oss! /Teamet på Putsa Fyrstad
Hej jag är skitnöjd med både bemötande och putsning av fönsterna 👍
Hej Lennart, Wow, stort tack för det glada omdömet – bättre betyg än "skitnöjd" får man nog inte! 😄 Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både bemötande och putsning. /Teamet på Putsa Fyrstad
Ett väl utfört arbete, snabbt och effektivt.
Hej Tord! Tack för de uppmuntrande orden! Snabbt, effektivt och väl utfört är precis det vi strävar efter – kul att det märks. /Teamet på Putsa Fyrstad
De är finns inget att anmärka på, de är trevliga, gör ett flawless jobb och de är otroligt snabba! De lever verkligen upp till alla förväntningar och priset för det möjligt för oss att unna oss den lyxen så vi kan lägga vår tid på annat!
Hej Kit! Flawless, snabbt och trevligt – bättre betyg kan vi knappt få! Tusen tack för att du delar med dig. Vi är superglada att vi får hjälpa till att förenkla vardagen för dig. På återseende! /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevligt De uppfyllde verkligen mina förväntningar Snabbt och välgjort Väldigt nöjd varje gång de varit här Överraskad av hur snabbt de arbetade
Stort tack för din fina återkoppling, Inga-Britta! Vi är så glada att du känner dig nöjd varje gång vi varit hos dig – och att både tempo och resultat uppskattas! /Teamet på Putsa Fyrstad
Mycket bra service dock saknar jag att dom inte har putsats min altan dörrar
Tack snälla Jennica för dina fina ord – det gläder oss att du är nöjd med servicen 💛 Samtidigt är det såklart tråkigt att höra att altandörrarna inte blev putsade. Det ska vi självklart kika närmare på! Hör gärna av dig till oss direkt så ser vi till att lösa det på bästa sätt. /Teamet på Putsa Fyrstad
Bra förutom att föra gången hade det runit vatten efter dom hade åkt härifrån.
Tack för återkopplingen, Björn! Vi uppskattar att du är nöjd i stort, och vi tar till oss det du nämner om vattnet – vi ska vara extra uppmärksamma framöver. /Teamet på Putsa Fyrstad
Jättebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Lars, Vilken energi i din kommentar – tusen tack! 🙌 Vi blir verkligen glada av att höra att du är så nöjd. Hoppas vi får fortsätta sprida skinande glädje hos dig framöver! /Teamet på Putsa Fyrstad
Supernöjd efter alla gånger😀 , haft ett abonnemang med utvändig tvätt några ggr per år och det har funkat bra och smidigt varje gång. Lätt att få kontakt med så bara massa +++++ från mig
Wow Jenny, tack för ditt fantastiska omdöme och all positiv energi! 😄 Det gör oss verkligen glada att höra att abonnemanget funkar så smidigt och att du är nöjd varje gång. Att det dessutom är lätt att få kontakt med oss – precis så vill vi att det ska kännas! Stort tack för alla plustecken – vi skickar minst lika många tillbaka! /Teamet på Putsa Fyrstad
Trevligt bemötande, snabba och ett kanonbra resultat till rimligt pris.
Stort tack för dina fina ord, Dennis! Det gläder oss att höra att du upplevt både trevligt bemötande, snabb service och ett riktigt bra resultat – precis det vi alltid strävar efter. Att kunna erbjuda detta till ett rimligt pris gör det extra roligt att få ett så fint betyg från dig. Varmt tack för att du tog dig tid att skriva – vi ser fram emot att fortsätta ta hand om putsningen framöver! /Teamet på Putsa Fyrstad