Varmkusten AB

Varmkusten AB

www.varmkusten.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till Varmkusten! I nästan fyra decennier har Varmkusten skapat rena och fräscha miljöer för både företag och privatpersoner i Göteborg. En ren arbetsplats ger energi och inspiration till medarbetare, medan ett rent hem ger lugn och harmoni. Med ett starkt engagemang för att betjäna företag är vi experter på kontorsstädning...

121 omdömen om Varmkusten AB

Sedan starten hos Reco 2021

Doris B
Skrev om Varmkusten AB

Jag är jätte nöjd, och har redan rekommenderat er.

Salario L

Trevligt bemötande . Snabb återkoppling

Christina F
Skrev om Varmkusten AB

Utmärkt jobb och mycket trevligt bemötande.

Finn H
Skrev om Varmkusten AB

Mycket trevlig, noggrann, punktlig, pålitlig utförare. Vi kan inte tänka oss någon annan å ger Varmkusten AB bästa tänkbara rekommendation.

Gunilla L
Skrev om Varmkusten AB

Utmärkt som alltid. Pålitlig och noggrann fönsterputs.

Kerstin N
Skrev om Varmkusten AB

Väldigt bra. Snabba och med bra resultat.

Birgitta H
Skrev om Varmkusten AB

Har anlitat Varmkusten många gånger för fönster och balkongtvätt. Alltid varit lika nöjd med arbetet som utförts snabbt och noggrant. Mycket trevligt bemötande dessutom.

Bostadsrättsföreningen Duvan

Varmkusten gör alltid ett jättebra jobb!

Eva A
Skrev om Varmkusten AB

b trevlia killar sobm gör sitt jobra.

Susanne A

Mkt trevligt bemötande. Så nöjd

Eva T
Skrev om Varmkusten AB

Vi har tagit hjälp av Varmkusten de senaste åren och alltid varit lika nöjda! Vi rekommenderar verkligen Varmkusten för fina rena fönster!!

Evert L
Skrev om Varmkusten AB

Mycket väl utfört arbete och trevligt bemötande både vid beställning av tjänst och i direktkontakt vid utförandet. Gör allt för att underlätta för kunder som har svårt med digital och betalning.

Gunvor A
Skrev om Varmkusten AB

Jeremy är fantastiskt trevlig och duktig och gör ett väldigt bra jobb och är verkligen värd högsta betyg

Bostadsrättsföreningen U

Serviceinriktade, effektiva och flexibla och bra kvalite

Gunilla L
Skrev om Varmkusten AB

Väl utfört arbete, alltid trevlig!👋

Margareta O
Skrev om Varmkusten AB

Alltid lätt att boka, kommer i tid och gör ett utmärkt arbete

Lisbeth G
Skrev om Varmkusten AB

Vi är jättenöjda med fönsterputsningen och kan rekommendera Jeremy på Varmkusten. .

Peter A
Skrev om Varmkusten AB

Toppen! Väldigt bra service. Allting funkar jättebra.

Renette Å
Skrev om Varmkusten AB

Väldigt duktig och pålitlig! Lätt att få kontakt med och boka tid.

Margareta W
Skrev om Varmkusten AB

Jag blev förvånad av hur snabbt det gick, och hur noggrant det gjordes. Jag är mycket nöjd över resultatet!

Ann Z
Skrev om Varmkusten AB

Bästa fönsterputsare , trevlig, snabb och noggrann .

Kajsa P
Skrev om Varmkusten AB

Trevligt bemötande av jeremy högberg

Ulf A
Skrev om Varmkusten AB

Snabb och noggrann vid tvätt av balkongfönster.

Mette H
Skrev om Varmkusten AB

Både jag och mina grannar som anlitade er samma dag är mycket nöjda. Tack.

Eva H
Skrev om Varmkusten AB

Mycket välgjort arbete, jag är mycket nöjd

Ragna D
Skrev om Varmkusten AB

Första gången jag anlitade dem. En granne rekommenderade dem. Mycket nöjd.

Elke P
Skrev om Varmkusten AB

Mycket trevligt bemötande och framför allt ett perfekt utfört arbete!

Sylvia P
Skrev om Varmkusten AB

Mycket bra jobbat, vi är väldigt nöjda!

Brightmedia A
Skrev om Varmkusten AB

Hej! Ni är jättebra. Städar bra och återkopplar via mail när det gäller övrigt. Toppen!

Birgitta A
Skrev om Varmkusten AB

Allt var av högsta klass. Trevligt och ”artigt” bemötande såväl vid beställningen som vid själva tvätten. Sitter nu och njuter av att se ut genom glasklara fönster.

Ann-Christine L
Skrev om Varmkusten AB

Mycket bra resultat av deras fönsterputsning. Mycket trevligt bemötande och omsorg om oss och våra behov av fönsterputsning.

Monica G
Skrev om Varmkusten AB

Mycket trevligt bemötande och noggrant utförande

Agneta J

Noggrann, strålande rena fönster

Annika C
Skrev om Varmkusten AB

Bemötandet var jättebra och alla förväntningar infriades!

Daniel N
Skrev om Varmkusten AB

Mycket proffsig service samt väl utfört arbete.

Finn H
Skrev om Varmkusten AB

Varmkustens bemötande kunde inte vara bättre, vi är mer än nöjda! Varmkusten levde - som alltid - helt och fullt upp till våra förväntningar! Varmkusten är sedan länge anlitad för fönsterputsning och vi är så nöjda att vi inte ens vill tänka på någon annan utförare. Varmaste rekommendation!

Christina W
Skrev om Varmkusten AB

Fönsterputs av Jeremy. Han är så noggrann och det blir så rent och fint. Jag är så nöjd. Återkommer!

Salario L
Skrev om Varmkusten AB

Alltid flexibla och tillmötesgående vid speciella önskningar som vi kan ha ibland. Alltid trevligt bemötande.

Christina F
Skrev om Varmkusten AB

Jeremy är väldigt trevlig. Gjorde ett jättefint job med mina fönster.

Marie G
Skrev om Varmkusten AB

Hej, Jag behövde ett jobb snabbt och det klarades med galans. Resultatet var mycket bra - rena fina fönster. Jag anlitar absolut igen. /Marie

Lena N
Skrev om Varmkusten AB

Jag fick tipset av en granne ,För fönstertvätt och det kom en trevlig man och tvättade noggrant och smidigt mina fönster . Jätte nöjd Nu har jag i min tur tipsat flera grannar och berättat hur bra och smidigt det gick .

Castellum A
Skrev om Varmkusten AB

Trevliga och professionella. Gör ett fint jobb med att städa rent lokaler. Trevligt bemötande och serviceinriktade.

Sture H
Skrev om Varmkusten AB

Fönsterputsning. Trevlig fönsterputsare och fint resultat.

Carl M
Skrev om Varmkusten AB

Trevliga och proffesionella. Vi är mycket nöjda med rena fönster och altanglas.

Margareta B
Skrev om Varmkusten AB

Professionellt, snabbt utfört. Bra resultat. Trevlig fönsterputsare.

Birgitta H
Skrev om Varmkusten AB

Har anlitat Varmkusten AB flera gånger för fönster och balkongtvätt och har alltid varit väldigt nöjd. Väl genomfört jobb och trevligt bemötande.

Eva T
Skrev om Varmkusten AB

Vi har anlitat Varmkusten AB för fönsterputs under ganska många år och är alltid lika nöjda. Jeremy är väldigt trevlig och gör alltid ett mycket bra jobb. Vi kan varmt rekommendera dem!

Eva S
Skrev om Varmkusten AB

Fick fönstren putsade på allra bästa sätt.

Maria L
Skrev om Varmkusten AB

Mycket fint utfört arbete. Vi är alltid nöjda!

Heléna J
Skrev om Varmkusten AB

Två härliga killar som kom och gjorde min fönster renare än dom tidigare varit Rekommenderar dom absolut