Putsa Alingsås

En del av Putsa Sweden AB putsa.se
  • BadgeTwoYears
1 268
4.5

I Alingsås grundades verksamheten Putsa och här finns än idag vårt huvudkontor. Med djup lokal förankring och ett professionellt team erbjuder vi fönsterputsning av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Våra tjänster levereras genom en smidig prenumerationslösning som ger kontinuitet och bekvämlighet utan krångel....

1268 omdömen om Putsa Alingsås

Erika M
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket bra service o snabbt utförande. Önskar dock att man kunde fått ett sms med vilken tid de skulle komma.

Jonna S
Skrev om Putsa Alingsås

Snabba på att putsa rutorna och dom blir rena.

Speedheater A
Skrev om Putsa Alingsås

bra. lätt att boka och snabbt utförande. Skulle rekommendera. Trevlig personal :)

Inger C
Skrev om Putsa Alingsås

Har anlitat Putsa i många år. 2-3 ggr per år med utvändig puts och 1 gg per år med in-och utvändig puts. Pålitliga, gör ett utmärkt jobb och har trevliga, serviceinriktade och noggranna medarbetare. Allt fungerar mycket bra. Jag är jättenöjd! Efter min senaste flytt så gjorde jag en paus men har nu återupptagit/förnyat mitt abonnemang och är jättenöjd med utfört arbete även denna gång och som nu gällde utvändig fönsterputs.

Margaretha R
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket nöjd. Strålande rena rutor. Trevlig personal.

Linda Ö
Skrev om Putsa Alingsås

Fina putsade fönster. Professionell personal. Trevligt bemötande.

Ralph E
Skrev om Putsa Alingsås

Tack bra utfört job samt trevligt bemötande

Sandra G
Skrev om Putsa Alingsås

Två killar kom, de var trevliga respektfulla snabba och bra resultat

Eva A
Skrev om Putsa Alingsås

Proffsigt resultat och behagligt och trevligt bemötande.

Majlis A
Skrev om Putsa Alingsås

Väldigt nöjd på alla sätt! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ann O
Skrev om Putsa Alingsås

Trevligt bemötande. Ett fönster inte så bra.

Nima P
Skrev om Putsa Alingsås

Putsar inte källarfönster av någon anledning, trots väldig lättillgängliga. Inkommer inte heller med prisuppgifter kring vad fortsatt fönsterputs kostar och kommer och putsar lite när det passar. Ganska bristfällig kommunikation. Putsningen är helt ok på de fönster som är gjorda men de putsar bara utvändigt. Så om ni ska betala för fönsterputs rekommenderas ej Putsa, de gör inkompletta arbeten med lockpriser.

Bengt O
Skrev om Putsa Alingsås

Har fungerat i många år utan problem. Jag är en nöjd kund.

Maud S
Skrev om Putsa Alingsås

Nöjd med resultaten, snabbt och proffsigt.

Lars P
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid lika nöjd och glad över både putsningen och alla trevliga putsare.

Kersti W
Skrev om Putsa Alingsås

Jag kan nog tycka att putsningen tar allt mindre tid…och det har hänt att jag varit tvungen att reklamera. Jag har många fönster och dessutom många små rutor…kan inte begripa att det som tar mig själv flera dagar klaras av på under timmen av två putsare…

Maj H
Skrev om Putsa Alingsås

Hej, vill inte säga något om detta just nu, efter en gång. Har däremot bara hört bra om Putsa . Mvh Maj

Nilsgunnar P
Skrev om Putsa Alingsås

Fönsterputsaren var trevlig och effektiv.

Jesper U
Skrev om Putsa Alingsås

Snabb hantering och proffsigt utfört. Kundservice svarade snabbt vid kontakt med dem.

Margareta M
Skrev om Putsa Alingsås

Bra o snabbt jobbat trevlig personal Mycket nöjd

Barbro Ö
Skrev om Putsa Alingsås

Bra och snabb återkoppling när vi bokade. Rena och fina fönster. Så vi är nöjda.

Rigmor F

Mycket nöjd????????????????????

Eva C
Skrev om Putsa Alingsås

De presenterade sig på ett trevligt sätt, de tvättade alla mina fönster på utsidan, både snabbt och bra. Därför har jag tecknat ett abonnemang gällande tvätt fyra gånger per år. Eva Cinthio

Sture A
Skrev om Putsa Alingsås

Snabba och bra jobb förövrigt inget att tillägga.

Lena O
Skrev om Putsa Alingsås

Skön upplevelse när fönstren är putsade när man kommer hem. Bra utfört arbete

Monica W
Skrev om Putsa Alingsås

Trevliga grabbar. Putsade mina fönster utvändigt vilket jag inte klarar själv. Blev fina.

Britt-Marie J
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket nöjd, fönsterna blir så fina och personalen är bra.

Eva-Britt E
Skrev om Putsa Alingsås

Uppskattar det jobb som ni gör!

Mkmedia A
Skrev om Putsa Alingsås

Vi är så nöjda med fönsterputsen på vårt kontor! Strålande resultat, punktlig service och ett trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Donn H
Skrev om Putsa Alingsås

Det sköts mycket bra, men det kan vara trevligt om man får ett mail dagen innan ni kommer. Donn

Christina A
Skrev om Putsa Alingsås

Med vänlighet putsas fönster och altan helt perfekt.

Cecilia W
Skrev om Putsa Alingsås

Tycker putsa är bra. Skulle kanske få en hint om att de kommer innan. Hälsningar Cecilia

Ingrid R
Skrev om Putsa Alingsås

Professionella med ett bra resultat

Bodil W
Skrev om Putsa Alingsås

Snabbt och effektivt, trevlig personal som förstår att de rör sig i kundens hem.

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack Bodil! Snabbt och effektivt är toppen, men att våra medarbetare dessutom känns trygga och respektfulla i hemmet är minst lika viktigt för oss. Väldigt roligt att få den återkopplingen! /Teamet på Putsa

Kristina A
Skrev om Putsa Alingsås

Fönsterputs köpte jag och är nöjd med arbetet och bemötandet.

Svar från Putsa Alingsås

Tack för återkopplingen, Kristina! Fina fönster är förstås målet, men ett bra och trevligt bemötande är minst lika viktigt för oss. Härligt att du är nöjd med båda 😊 /Teamet på Putsa

Ingbritt B
Skrev om Putsa Alingsås

Putsa Alingsås är toppen! Alltid proffsigt bemött. Aldrig några problem att fixa så kunden blir nöjd. Har varit kund där sedan många år och är alltid nöjd.

Svar från Putsa Alingsås

Vilket härligt omdöme att få, Ingbritt! Tack för både de fina orden och för att du hängt med oss i så många år. Vi hoppas på många fler år med rena fönster och nöjda miner 😊 /Teamet på Putsa

Eva J
Skrev om Putsa Alingsås

Snabb och trevlig personal gjorde ett gott jobb

Svar från Putsa Alingsås

Tack Eva! Snabbt, trevligt och ett bra resultat – det låter precis som vi vill att ett besök från oss ska kännas 😊 Tack för ditt fina omdöme! /Teamet på Putsa

Karin W

Alltid fina rena fönster . Trevlig personal 😀

Svar från Putsa Alingsås

Vad glada vi blir, Karin! Tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du uppskattar både resultatet och våra medarbetare. Vi ser fram emot att hålla fönstren fina framöver också! /Teamet på Putsa

Birgitta F
Skrev om Putsa Alingsås

Bara positiv upplevelse. Fick fina fönster

Svar från Putsa Alingsås

Tack Birgitta! Precis så vill vi att det ska kännas – en positiv upplevelse och fina, rena fönster efteråt. Härligt att höra att du är nöjd! /Teamet på Putsa

Mattias J
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid trevliga men sätter alltid tillbaka flertalet av spröjsen snett eller inte fast dem helt efter putsning.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Mattias, både för de fina orden om våra medarbetare och för att du säger till om spröjsen. Det ska självklart lämnas snyggt och ordentligt efter putsningen, så den återkopplingen tar vi med oss till teamet. Tack för att du hjälper oss att bli bättre! /Teamet på Putsa

Björn D
Skrev om Putsa Alingsås

Med Putsa blev det helt klart klart!

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack för de fina orden, Björn! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med resultatet. Vi ser fram emot att putsa hos dig igen! /Teamet på Putsa

Ing-Marie W
Skrev om Putsa Alingsås

Jag är väldigt nöjd med utförandet av fönsterputsen.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Ing-Marie! Så roligt att läsa att du är väldigt nöjd med jobbet vi gjort. Tack för toppbetyget och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme 😊 /Teamet på Putsa

Håkan S
Skrev om Putsa Alingsås

Putsa Alingsås sköter sig. Rena fönster, fakturerar rätt.

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack Håkan! Kul att höra att du är nöjd med både resultatet och att allt runt omkring fungerar som det ska. Vi uppskattar verkligen din återkoppling! /Teamet på Putsa

Ann-Charlotte K
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid trevlig personal. Ber man om extra fixar de det.

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack Ann-Charlotte! Trevligt bemötande och viljan att hjälpa till lite extra – precis så vill vi att det ska kännas när Putsa kommer på besök. Kul att du är nöjd! /Teamet på Putsa

Monica P
Skrev om Putsa Alingsås

Trevliga, hjälpsamma och duktiga. Fokuserade på det som ska utföras.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Monica! Vilken fin beskrivning av våra putsare. Trevliga, hjälpsamma och fokuserade på jobbet är precis det vi vill att våra kunder ska mötas av. Tack för att du tog dig tid att berätta! /Teamet på Putsa

Lisbeth G

Jättenöjda med fönsterputsningen.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Lisbeth! Kort och gott, men väldigt roligt för oss att läsa. Vi är glada att fönsterputsningen blev precis som ni önskade! /Teamet på Putsa

Ulla Marita Viktoria T
Skrev om Putsa Alingsås

Putsa har trevlig personal - både i telefon, när jag beställde min prenumeration och de två fönsterputsarna som kom. De kom i utlovad tid, ja faktiskt lite tidigare. De jobbade snabbt, och när jag bara ville ha några rutor putsade denna gången men vill ha pris också för alla fönster till våren, så var det inga problem. Jag är mycket nöjd med PUTSA!

Svar från Putsa Alingsås

Tack Ulla! Så kul att läsa att du fått en bra känsla hela vägen, från första kontakten i telefon till putsningen hemma hos dig. Och självklart ska vi försöka vara flexibla när önskemålen ser lite olika ut från gång till gång. Tack för ett riktigt fint omdöme! /Teamet på Putsa

Inger F
Skrev om Putsa Alingsås

Professionellt och snabbt! Uppskattar att ni alltid ringer på och presenterar er.

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack Inger! Härligt att du uppskattar både vårt arbete och bemötandet. Att ringa på och presentera sig är en liten sak som vi tycker gör stor skillnad. Tack för att du uppmärksammar det! /Teamet på Putsa

Björn Erik F

Alltid nöjd med Putsa dom levererar rena fönster , punkt

Svar från Putsa Alingsås

Tack Björn Erik! Rena fönster, punkt – den sammanfattningen gillar vi 😊 Stort tack för förtroendet och för att du fortsätter välja Putsa! /Teamet på Putsa

Marlene E
Skrev om Putsa Alingsås

Trevlig personal som förklarade enkelt och tydligt hur upplägget fungerar.

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack Marlene! Vi blir glada att höra att vår kollega gjorde upplägget enkelt och tydligt att förstå. En bra start betyder mycket – nu ser vi fram emot att hålla dina fönster fina framöver 😊 /Teamet på Putsa