Putsa Alingsås

Putsa Alingsås

En del av Putsa Sweden AB putsa.se
  • Badge2025
4.5

I Alingsås grundades verksamheten Putsa och här finns än idag vårt huvudkontor. Med djup lokal förankring och ett professionellt team erbjuder vi fönsterputsning av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Våra tjänster levereras genom en smidig prenumerationslösning som ger kontinuitet och bekvämlighet utan krångel....

779 omdömen om Putsa Alingsås

Britt O
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket bra putsat, kunde torka av fönsterblecket, kan tyckas. Bra att de knackar på och informerar att de är här.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Britt, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med putsningen och servicen i stort. Att vi knackar på och presenterar oss är en viktig del av vårt bemötande, så det är roligt att du uppskattar det. Tack även för din kommentar om fönsterblecken – vi tar till oss det som konstruktiv feedback inför framtida besök. Vinterhälsningar, /Teamet på Putsa

Magnus S
Skrev om Putsa Alingsås

Bekymmersfritt och snabb lösning. Resultatet har varierat genom åren. Men bekvämt.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Magnus, Stort tack för att du delar med dig. Det betyder mycket att du upplever vår tjänst som bekymmersfri och smidig – precis den känslan vi vill skapa. Samtidigt tar vi till oss att resultatet varierat, för vi vill såklart att det alltid ska kännas jämnt och riktigt bra. Skulle du någon gång uppleva att något inte blivit som du tänkt dig, får du gärna höra av dig till vår kundtjänst på 010-155 64 00, så löser vi det på bästa sätt. Vinterhälsningar, /Teamet på Putsa

Monika A

Trevligt bemötande och mycket bra utförande. Mvh Monica

Svar från Putsa Alingsås

Hej Monica! Tack snälla för det härliga omdömet – det värmer så här i vintertider! Det är så roligt att höra att både bemötandet och putsningen levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att ses igen nästa gång det är dags! God jul och gott nytt år! /Teamet på Putsa

Kajsa L
Skrev om Putsa Alingsås

Det var mörkt ute när de putsa, undrar om de såg att det blev bra eller dåligt.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Kajsa, Tack för din kommentar – och för det fina betyget trots att det hann bli mörkt under putsningen. Det är verkligen värdefullt för oss att få höra dina tankar. Vi förstår att det kan kännas lite tveksamt när man själv inte ser hur det blev direkt, men vi hoppas att resultatet kändes bra när dagsljuset kom tillbaka! Vi tar med oss din feedback när vi planerar kommande besök – och skulle du någonsin känna dig osäker på något, är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Önskar dig en fin vinter! /Teamet på Putsa

Charlotte M
Skrev om Putsa Alingsås

Snabbt o lätt .Bra service så är nöjd

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack för din fina återkoppling, Charlotte! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både farten och servicen. Vi önskar dig en fin vinter och ser fram emot nästa tillfälle. /Teamet på Putsa

Sara R
Skrev om Putsa Alingsås

Trevlig kontakt med kundtjänst. Snabba, effektiva och noggranna i sitt arbete.

Svar från Putsa Alingsås

Tack snälla Sara – vilken fin återkoppling! Vi vet hur viktigt det är att både mötet på telefon och resultatet ute hos dig känns professionellt och trevligt, så det betyder mycket att du är nöjd med hela upplevelsen. Vi önskar dig en fin vinter och tackar för att du valt oss! /Teamet på Putsa

Niklas T

Bra resultat varje gång och jättebra kundservice! /Niklas Lerum

Svar från Putsa Alingsås

Tack Niklas – vilket pangomdöme! Att du är nöjd varje gång och dessutom lyfter vår kundservice… det gör oss riktigt glada. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om fönstren hemma i Lerum. Stort tack för förtroendet! /Teamet på Putsa

Tanja P
Skrev om Putsa Alingsås

Bra, tack så mycket. Ser framemot nästa gång då vi även bokat tvätt av ett högt gavelfönster👌👍

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack, Tanja! Det känns toppen att ni är nöjda – och vad kul att ni redan bokat in nästa puts, inklusive det höga gavelpartiet. Det ska bli ett nöje att hjälpa er igen! Vi önskar er en god jul och på återseende snart! /Teamet på Putsa

Britta S
Skrev om Putsa Alingsås

Proffsiga noggranna. Tyvärr är priset lite för högt vilket gör att jag inte kan anlita er mer än till jul . Jag förstår att det är så eftersom jag har fyra sidor med spröjs. I övrigt är jag mycket nöjd. God Jul!

Svar från Putsa Alingsås

Tack för din fina kommentar, Britta! Vi är verkligen glada att du upplever oss som proffsiga och noggranna – och vi förstår såklart att priset kan kännas högt när det blir många fönstersidor att putsa, särskilt med spröjs som kräver mer arbete. Vi försöker hålla våra priser så rättvisa och transparenta som möjligt, och tar alltid betalt utifrån faktiskt arbete – oavsett vem som utför det. Stort tack för att du valt oss inför jul – och en riktigt god jul till dig också! /Teamet på Putsa

Kerstin G
Skrev om Putsa Alingsås

Var inte hemma utan sonen som var jätte nöjd. Resultatet är suoer

Svar från Putsa Alingsås

Tack Kerstin – och tack till sonen som tog emot oss! Så härligt att höra att han var nöjd och att du själv tyckte resultatet blev toppen. Det gör oss riktigt glada. Vi ser fram emot nästa tillfälle – och önskar dig en riktigt fin vinter! /Teamet på Putsa

Dennis O
Skrev om Putsa Alingsås

Det bästa och mest seriösa företaget jag varit anställt i fantastisk perrsonal och chef

Svar från Putsa Alingsås

Tack Dennis, vilken värmande kommentar! Att höra att du upplevde både personalen och ledarskapet som fantastiska gör oss verkligen stolta. Ta hand om dig och ha en riktigt fin vinter! /Teamet på Putsa

Anders S
Skrev om Putsa Alingsås

Putsa gör bra jobb, även om fönstren sitter högt (3:e våningen). Vore bra om man får ett SMS när de tänker dyka upp, så man kan hinna flytta bil etc.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Anders, Stort tack för det fina omdömet – och vad roligt att du är nöjd, även när fönstren sitter så pass högt upp! Din input om SMS inför besöket är verkligen värdefull – och faktiskt något vi jobbar med just nu. Vi håller på att införa en ny aviseringstjänst som ska lanseras under året, så att man enklare kan planera för t.ex. flytt av bil eller andra saker som är i vägen. Tack igen för att du tog dig tid att skriva! /Teamet på Putsa

Helen L
Skrev om Putsa Alingsås

Det funkar bra med putsa fönstren blir rena och vi blir nöjda 👍

Svar från Putsa Alingsås

Toppenkul att höra, Helen! ✨ Rent och enkelt – och nöjda kunder – då har vi lyckats. Tack för att du tog dig tid att skriva! Ha en fortsatt fin vinter ❄️ /Teamet på Putsa

Marianne B
Skrev om Putsa Alingsås

Om jag inte varit nöjd skulle jag väl valt någon annan! Eller hur😜

Svar från Putsa Alingsås

Så härligt att läsa, Marianne – tack för att du väljer oss! 😀Vi ser fram emot att fortsätta leverera skinande fönster i ditt abonnemang även framöver. Ha en strålande vinter och en riktigt fin jul! /Teamet på Putsa

Kjellåke S
Skrev om Putsa Alingsås

Lätta att kontakta och få en passande tid. Fackmässigt utfört jobb.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Kjellåke, Stort tack för din återkoppling! Härligt att höra att både kontakten och själva fönsterputsningen fungerade smidigt och fackmannamässigt. Ha en fortsatt fin vinter och god jul! /Teamet på Putsa

Maria K
Skrev om Putsa Alingsås

På stora hela är jag nöjd, men önskar att dom torkar upp spill efter sig under fönstren.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Maria, Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd i det stora hela. Att du upplevde att spill inte torkades upp ordentligt är viktigt för oss att veta – vi tar det vidare till teamet så att det blir rätt framöver. Ha en fin vinter och god jul! /Teamet på Putsa

Ann D
Skrev om Putsa Alingsås

Otroligt nöjd, de senaste gångerna har jag varit extra nöjd. Så noggranna fönsterputsare, extra plus för vänligheten jag möttes av.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Ann, Vilken glädje att läsa dina ord! Att du inte bara är nöjd utan extra nöjd de senaste gångerna betyder verkligen mycket för oss. Våra fönsterputsare gör sitt bästa för att vara både noggranna och trevliga, så det värmer att höra att det märks. Önskar dig en riktigt fin december och en god jul! /Teamet på Putsa

Lena A
Skrev om Putsa Alingsås

Bra bemötande och bra resultat. Mycket nöjd, Tack!

Svar från Putsa Alingsås

Tack snälla Lena för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du upplevt både ett gott bemötande och ett bra resultat – precis så vi vill att det ska kännas. Vi ser fram emot att få fortsätta ta hand om dina fönster! Varma vinterhälsningar, /Teamet på Putsa

Sven L
Skrev om Putsa Alingsås

Bra jobb trevligt bemötande. Hyfsande priser

Svar från Putsa Alingsås

Hej Sven, Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi blir alltid glada över att höra att både putsningen och servicen landat rätt! Vi försöker vara så transparenta vi kan med prissättningen – och det känns fint att du uppfattar den som hyfsad. Varm vinterhälsning från oss, och ett riktigt gott nytt år i förskott! /Teamet på Putsa

Andrea B
Skrev om Putsa Alingsås

Jag är nöjd med min första fönsterputsning hos putsa i alingsås!!

Svar från Putsa Alingsås

Hej Andrea! Vad härligt att höra att du är nöjd med din första fönsterputsning hos oss i Alingsås – stort tack för att du tog dig tid att skriva några rader! 🌟 Vi ser fram emot att fortsätta hålla dina fönster fina framöver, helt enligt ditt abonnemang. Önskar dig en riktigt fin vinter och en mysig december! /Teamet på Putsa

Hans J
Skrev om Putsa Alingsås

Professionella gör ett bra jobb och är trevliga

Svar från Putsa Alingsås

Hej Hans, Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig, och det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Önskar dig en fortsatt fin vinter! /Teamet på Putsa

Åsa L
Skrev om Putsa Alingsås

Det blir rent å fint, men höstputsen kommer lite sent i nov/dec.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Åsa, Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss att du är nöjd med resultatet! 🙏 Om du skulle vilja justera din prenumeration så att putsningen bättre matchar dina önskemål framöver, är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på 010-155 64 00 – vi hjälper gärna till. Tack igen för att du är prenumerant hos oss – och en riktigt fin vinter önskar vi dig! /Teamet på Putsa ❄️

Erna G
Skrev om Putsa Alingsås

Jag är nöjd! En trevlig person som konverserade och återkopplade! Frågade hur vi ville ha det! Gjorde ett fint arbete. Det blev mycket bra!

Svar från Putsa Alingsås

Åh, så kul att höra, Erna! Tack för att du delar med dig – det är verkligen uppskattat. Att vi både fick till en bra dialog och ett bra resultat är precis vad vi strävar efter. Vi hoppas få fortsätta putsa för dig länge framöver! Ha det riktigt gott! /Teamet på Putsa

Britt-Inger A
Skrev om Putsa Alingsås

Dom har alltid varit fantastiska alla som varit hos mej i alla år

Svar från Putsa Alingsås

Vilken härlig recension, Britt-Inger – stort tack! Det gör oss så glada att höra att du har varit nöjd med alla som varit hos dig genom åren. Vi är otroligt tacksamma för ditt förtroende, och ser fram emot att fortsätta hålla fönstren lika fina framöver! Allt gott till dig /Teamet på Putsa

Ann-Christin L
Skrev om Putsa Alingsås

Alltid trevliga killar och tjejer och fönstren blis skinande rena. 4:an är för att de ofta glömmer att stänga trädgårdsgrinden så hunden kan smita ut, annats hade det varit 5.

Svar från Putsa Alingsås

Tack snälla, Ann-Christin, för både dina fina ord och din uppriktiga feedback. Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både bemötandet och putsningen, och tar till oss det du skriver om grinden. Det är en viktig påminnelse, och vi kommer att lyfta detta internt för att undvika att det händer igen. Tack för att du hjälper oss förbättra vår service! /Teamet på Putsa

Kent Arne Holger J
Skrev om Putsa Alingsås

Två duktiga yrkesmän som är värda all beröm, kommer på avtalad tid med ett gott humör.

Svar från Putsa Alingsås

Tack så mycket för din fina återkoppling, Kent Arne. Det betyder mycket att du lyfter fram både yrkesskicklighet och bemötande – två saker vi verkligen värnar om. Vi ser fram emot att fortsätta leverera puts och service i toppklass. Vänliga hälsningar /Teamet på Putsa

Annika L
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket bra.Jag har tecknat avtal med er så att jag slipper putsa fönster mer.

Svar från Putsa Alingsås

Tack så mycket, Annika! Vi blir så glada över att höra att du är nöjd – och ja, precis så ska det kännas med vår prenumeration: enkelt, bekvämt och putsade fönster året runt utan att behöva lyfta ett finger. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dina rutor! Allt gott tills nästa gång /Teamet på Putsa

Monika J
Skrev om Putsa Alingsås

Jättebra ! Kom på utsatt tid. Putsade fint. Trevlig.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Monika, Åh, vad roligt att läsa dina ord! Punktlig puts, fint resultat och ett trevligt bemötande – vi kan inte önska oss bättre feedback än så. Tack för att du valde oss! /Teamet på Putsa

Lena J
Skrev om Putsa Alingsås

Kom på avtalad tid, snabba. Samordning borde kunna vara bättre då flera grannar har putsning men har olika dagar. Vi bor långt ut på landet och en samordning borde kunna sänka transportkostnader och som följd sänka priset för oss.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Lena, Stort tack för din kommentar! Vi blir glada att höra att vi var på plats i tid och att du upplevde oss som snabba – det är så vi vill att det ska kännas. Samordningen är något vi jobbar löpande med att förbättra, och vi förstår verkligen din tanke – särskilt när flera grannar har putsning men på olika dagar. I vissa fall styr putsintervall eller kundspecifika behov planeringen, men vi håller helt med om att mer effektiv samkörning vore både smartare och bättre för alla. Tack för att du tog dig tid att skriva! /Teamet på Putsa

Gunnel S
Skrev om Putsa Alingsås

Enkelt, snabbt o smidigt!! Bra försäljare som inte prackade på utan kom med ett förslag, jag fick tänka o sedan en fråga.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Gunnel, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände att processen var smidig och att du fick ta beslutet i din egen takt. Att skapa en trygg och enkel upplevelse är något vi lägger stor vikt vid – därför betyder dina ord mycket för oss. /Teamet på Putsa

Lena J
Skrev om Putsa Alingsås

För det mesta väldigt bra men ibland är utförarna inte lika noga. Alla är alltid trevliga.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Lena, Stort tack för din recension – och för att du är prenumerant hos oss. Det känns fint att höra att vi oftast lever upp till dina förväntningar och att bemötandet från våra putsare uppskattas. Vi vill naturligtvis även att noggrannheten ska hålla en jämn och hög nivå varje gång, så vi tar till oss det du skriver och följer upp det internt. Vi ser fram emot att fortsätta putsa hos dig! /Teamet på Putsa

Herrljunga A
Skrev om Putsa Alingsås

Önskar att de i förväg informerar när de ska komma och putsa. Ibland är det ny personal och då vet de inte vilka fönster som ska putsas.

Svar från Putsa Alingsås

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig. Det är viktigt för oss att leveransen känns trygg och tydlig – både vad gäller vilka fönster som ska putsas och när vi kommer. Vi jobbar just nu på att införa förbättrad avisering inför puts, vilket vi hoppas ska lösa en stor del av det du nämner. Stort tack för din feedback! /Teamet på Putsa

Eva W
Skrev om Putsa Alingsås

Gick lätt och fort att boka tid för in o utvändig fönsterputsning trevlig kvinna som kom och putsa mycket nöjd

Svar från Putsa Alingsås

Tack Eva! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig. Smidig bokning, trevligt bemötande och ett fint resultat – det är precis det vi strävar efter varje gång, så det gläder oss att du känner dig nöjd. /Teamet på Putsa

Benjamin G
Skrev om Putsa Alingsås

Trevlig kille som va här! Underhöll barnen hemma med sina fönsterputsskillz

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack för dina fina ord, Benjamin! Vi blev riktigt glada av att läsa att både du och barnen uppskattade besöket – det gör vårt jobb ännu roligare att höra sånt. Vi skickar vidare berömmet till vår putsare med ett stort leende! /Teamet på Putsa

Harriet E
Skrev om Putsa Alingsås

jag är nöjd med deras tjänst Det är lätt då kontakt med dem

Svar från Putsa Alingsås

Stort tack, Harriet! Så kul att höra att du är nöjd och att du tycker det är enkelt att få kontakt med oss – precis så vill vi att det ska kännas. Vi ser fram emot att fortsätta putsa dina fönster med samma glans! /Teamet på Putsa

Jennie A
Skrev om Putsa Alingsås

Rent och snyggt, trevlig personal

Svar från Putsa Alingsås

Hej Jennie, Tusen tack! Rent, snyggt och trevligt – precis så vi vill att det ska kännas efter ett besök från oss. /Teamet på Putsa

Kjell B

Noggrant utfört jobb Ett bra resultat Vi är mycket nöjda

Svar från Putsa Alingsås

Hej Kjell, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda med både resultatet och det noggranna arbetet – precis så vi vill att det ska vara. /Teamet på Putsa

Lena N

Proffsiga, snabba och trevliga

Svar från Putsa Alingsås

Hej Lena, Stort tack för din fina kommentar! Att du upplever både tempo, kvalitet och bemötande som positivt gör oss väldigt glada – vi ser fram emot att fortsätta leverera samma känsla varje gång. /Teamet på Putsa

Inga-Lill F
Skrev om Putsa Alingsås

Så nöjd med deras arbete. Fina fönster och bra kundtjänst.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Inga-Lill, Stort tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och servicen – det uppskattar vi massor. /Teamet på Putsa

Signe B
Skrev om Putsa Alingsås

Fint o ha en avtalt tid . De är alltid mycket trevliga. Har alltid varit nöjd .

Svar från Putsa Alingsås

Hej Signe, Tusen tack för dina fina ord! Vi är så glada att du uppskattar både bemötandet och tryggheten i att ha en avtalad tid. Och att du varit nöjd varje gång – det betyder mycket för oss att höra. /Teamet på Putsa

Lars A
Skrev om Putsa Alingsås

Kanonfina fönster blev det. Trevliga killar!

Svar från Putsa Alingsås

Hej Lars, Tack för dina vänliga ord! Vi blir riktigt glada att höra att både resultatet och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Sånt värmer! /Teamet på Putsa

Linda S
Skrev om Putsa Alingsås

Funkar bra inga problem snabba och proffsiga

Svar från Putsa Alingsås

Hej Linda, Tusen tack – vilken härlig feedback! Snabba och proffsiga är precis vad vi siktar på, så det gläder oss att det märks. /Teamet på Putsa

Karin G
Skrev om Putsa Alingsås

Putsar fönstren till belåtenheten.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med resultatet. /Teamet på Putsa

Anneli W
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket trevlig personal, de gör ett jättebra jobb. Jag har inget att klaga på och rekommenderar putsa till kollegor

Svar från Putsa Alingsås

Hej Anneli! Stort tack för dina fina ord. Det betyder mycket att du både uppskattar bemötandet och tycker att jobbet blir riktigt bra utfört. Och att du dessutom rekommenderar oss vidare till kollegor – det värmer extra! Tack för förtroendet. /Teamet på Putsa

Lena S
Skrev om Putsa Alingsås

jag är mycket nöjd med bemötandet förväntade mej rena fönster och det fick jag

Svar från Putsa Alingsås

Hej Lena! Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att du är nöjd både med bemötandet och resultatet – rena fönster är ju precis det vi vill leverera varje gång. Tack för att du valde Putsa! /Teamet på Putsa

Marieterese K
Skrev om Putsa Alingsås

Trevliga killar som kom. Helnöjd med fönsterputsning. Kan verkligen rekommendera er.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Marie-Therese, och tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och fönsterputsningen. Tack för att du rekommenderar oss! /Teamet på Putsa

Mikael O
Skrev om Putsa Alingsås

Enkelt och tydligt. Prenumerationen rullar på, fönstren blir rena varannan månad utan att jag behöver ringa eller ha koll, jag blir aviserad efteråt, och fakturan hamnar i min internetbank. En väldigt smidig och prisvärd tjänst.

Svar från Putsa Alingsås

Hej Mikael! Tack för dina fina ord – det betyder mycket att höra att prenumerationen fungerar precis så friktionsfritt som vi vill att den ska göra. Att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av rena fönster utan att behöva tänka på något är exakt den känslan vi strävar efter. Tack för att du är med oss! /Teamet på Putsa

Anna S
Skrev om Putsa Alingsås

Rena fina fönster ville vetat att dom kom första gången Bra putsat

Svar från Putsa Alingsås

Hej Anna! Så härligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen – tack för att du tog dig tid att skriva! Vi tar till oss din synpunkt om att du gärna hade velat ha mer information inför första besöket. Även om abonnemanget rullar på automatiskt så vill vi såklart att det ska kännas tryggt och tydligt – därför håller vi just nu på att lansera en smartare aviseringstjänst som ska göra det enklare att veta när vi dyker upp nästa gång. Tack för att du lyfter det! /Teamet på Putsa

Marie H
Skrev om Putsa Alingsås

Mycket bra resultat och väldigt trevliga.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Marie, så fint att höra! Vi blir verkligen glada över att du är nöjd både med resultatet och med bemötandet från vårt team. Det är precis så vi vill att varje putsning ska kännas. Önskar dig en riktigt fin vinter! /Teamet på Putsa

Bo N
Skrev om Putsa Alingsås

Har anlitat Putsa Alingsås i många år och alltid blivit väldigt nöjd. Alltid trevliga putsare. Kompetenta och positiva. Aldrig något trassel med tidspassning och kommunikation.

Svar från Putsa Alingsås

Tack Bo, vilka fantastiskt fina ord! Det betyder mycket för oss att du valt att ha oss hos dig i så många år och att du känner dig nöjd varje gång – både med resultatet och med personerna som kommer. Kommunikation och tids­passning är något vi lägger stor vikt vid, så det gläder oss lite extra att du lyfter det. Önskar dig en riktigt fin vinter! /Teamet på Putsa