Bra bemötande och oerhört väl genomfört jobb!
Rönnäng Industritjänst AB
Välkommen till Rönnäng Industritjänst AB! Med fokus på miljö och kvalitet har vi sedan 1998 tagit tillfredställt samtliga behov inom städservice för företag och hem. Våra tjänster: Golvvård, fönsterputsning, industri- och processtädning, kontorsstädning, byggstädning, fasadrengöring och mycket mer. Vi åtar oss såväl små...
159 omdömen om Rönnäng Industritjänst AB
Sedan starten hos Reco 2018
Fick offert på rengöring av altan. Mycket trevligt bemötande och en väl rengjord altan.
Resultatatet blev bra! Väggarna som målades för 7 år sedan blev som nya igen!
Jättebra utfört arbete och trevlig personal.
Proffsigt bemötande Noggrana och trevliga Resultat topp
Bra service, bra resultat. Huset blir som nymålat efter tvätt. Kan rekommenderas!
Perfekt städat bra bemötande och håller tider väl.
Fick snabbt svar på offert och kunde boka ett datum smidigt. Bra bemötande! Bokade storstäd med extra tillägg på städning av ugnen. De 10 år gamla vitvarorna i huset kändes som nya efter besöket! Allt i hemmet var dessutom snyggt placerat, som att vi haft styling hemma.
Kunniga och pålitliga, lätta att ha att göra med.
Bra bemötande och väl utfört arbete av trevlig personal som tvättade vår husfasad.
Fantastisk service och bra resultat. Rekommenderar!
Jättebra på alla sätt………………………..👍👍🤗
Jättebra bemötande och de utförde ett bra jobb!!
Rent och fint. Lite väl dyrt . Borde tagit kortare tid.
Väldigt bra energi och bra bemötande. Trevliga kvinnor som gjorde ett mkt bra jobb. Grovstädning på 2 plan och det blev ett väldigt bra resultat.
Flyttstädning. Arbetet har utförts på ett mycket bra sätt. Det enda, som inte var riktigt bra var rengöringen av toalettstolen under vattenlinjen. Trevlig personal.
Köp av hemstäd. Upplevde mycket bra dialog med kontaktperson vid beställning. Har haft tjänsten för kort tid för att säga så mycket om utförandet, men är nöjd så långt.
Trevliga tjejer, fixade flyttstädet på en dag!
Bra bemött och proffesionellt Hade stora förväntningar att allt skulle vara köparen av vårt hus till belåtenhet. Tyvärr så blev det några grava missar. - Dörren ut från badrummet vår inte låst. - Ett fönster var inte stängt ordentligt, glipa. - Senare upptäckte köparen ytterligare ett fönster som inte var haspat. Flyttstädningen gjordes några veckor innan köparen tillträdde huset. Vi hade då lämnat huset och var 45 mil därifrån och hade tyvärr ingen möjlighet att besiktiga städningen och stängningen av huset....
Blev bemött bra, jag hade bokat flyttstäd och lägenheten blev jättefin.
Mycket nöjd med Rönnängs industri. Flyttstädningen får högsta betyg likaså personal.
Allting fungerade perfekt. Vänligt o bra bemötande.
Min svärdotter skötte kontakten! Jag såg resultatet Ulrika kisker
Höll vad de lovade, bra pris och bra kontakt
Vi har anlitat RIAB i många år för daglig städning på vår tandläkarpraktik. Även för tillfälliga jobb såsom fönsterputs, hemstäd, städning inför försäljning mm. Högsta betyg på allt, vänligt bemötande, engagemang, service och perfekt utförda jobb. Toppenbra! Tack.
Snabb återkoppling, mycket bra städat.
Anlitade Rönnäng industritjänst AB för flyttstäd av vår villa . Trevligt bemötande . Information genom telefonsamtal och Mail . Inga problem med något . Nya ägarna har inte klagat på städningen och min man var där innan nycklarna lämnades över. Hans bedömning var att det var rent och fint överallt.
Fantastisk service, lätt och smidigt. Supertrevliga tjejer som kommer och visar noggrannhet och hjärta!
Till stora delar uppfylldes förväntningarna , men några saker missades som bakugn och saker på fönster lister
Vi fick inga klagomål på städningen så det var väl bra
Beställde flyttstäd och fick direkt ett professionellt bemötande såväl på telefon som i huset av städarna vilka också utförde ett klanderfritt jobb.
Trevligt bemötande, men lite lång väntetid
Vi fick hjälp med av företaget med en flyttstädning, som blev bra och noggrant genomförd. Vi blev mycket fint bemötta och de lyckades genomföra uppdraget i tid trots att de hade många uppdrag.
God service, trevlig personal och ett mycket välgjort och bra utfört arbete.
Mycket trevligt bemötande. Proffsigt och flexibelt. Jag har köpt återkommande städtjänst
Toppenbetyg på allt från bemötandet till utförandet av min flyttstädning Rekommenderas varmt
Trevligt bemötande, bra prisestimat,
Jag är så nöjd med er! Ni har alltid gjort det väldigt skönt att komma hem efter att ni har varit här!
Bra bemötande vid bokning. Ingen feedback när det var klart dock, minus för det. Lite otydligt gällande tider.
Punktliga samt bra utfört jobb. Lätt att kommunicera med huvudkontoret om det är något.
Väldigt bra bemötande, både administrativt, mejl och telefon. Även personalen som kommer och städer. Väldigt trevliga och tillmötesgående. Höga var förväntningarna då jag blivit rekommenderad. Förväntningarna överensstämde med det jag trodde. Första städet var bäst sen har de varierat lite men jag blir alltid glad och överraskad när jag kommer hem och de är nystädat. Städ varannan vecka.
Mycket bra bemötande. De överträffade mina förväntningar. Mycket bra utfört arbete. Det gällde flyttstädning.
Bra jobb enkelt att få tid för beställning av jobbet
Det fungerade kanonbra. Tjejerna va jätteduktiga👍
Taktvätt. Bristande kontroll av säkerhet.
Enkelt att komma i kontakt. Trevligt bemötande. Snabb respons.
Flyttstädning som gjordes mycket bra. Trevligt bemötande både vid bokning och av personalen som utförde tjänsten.
Jätte bra skötte sig utmärkt kanske lite dyrt.men d va d värt slapp bekymmer med besiktningen
Jag anlitade rönnängs industritjänst för fasad tvätt. Den första kontakten jag fick var med Agnetha kommer inte ihåg efternamnet hon var så trevlig och tillmötesgående på det viset hon informerade mig gjorde att jag fick fullt förtroende för företaget. Det är ju i de flesta fallen den första kontakten som blir avgörande. Det kom 2 trevliga grabbar och gjorde arbetet så fint så jag ger det företaget mina allra bästa rekommendationer. Mvh Sonja Niklasson
Vi gjorde en fasadtvätt av våra flerbostadshus samt en provstädning av ett trapphus för ett prisförslag gällande trappstädning. Jag tyckte det funkade klockrent mellan oss under deras jobb hos oss i föreningen. Trevligt bemötande med en snabb återkoppling vid ev. frågor. Var lite skeptisk till deras metod med långborsten i början men det funkade jättebra och med ett bra resultat trots kylan som vi hade då.