Greenstädbyrån AB
Välkommen till Greenstädbyrån!
Vill du få mer tid över i vardagen eller på ditt företag. Slipp städa och låt oss på Greenstädbyrån ta hand om detta. Våra professionella medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och vet hur man håller rent och fräscht. Vi är ett miljövänligt städföretag som tar hand om din städning i Göteborg med omnejd.
Våra tjänster: Privatstädning, företagsstädning, flyttstädning, flytthjälp, hemstädning, storstädning, visningsstädning, fönsterputs, kontorsstädning, trapphusstädning och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss eller be om en offert här ovan för att se vad en städning för dig skulle kosta.
Utmärkelser
103 omdömen om Greenstädbyrån AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Greenstädbyrån AB
De är duktiga och noggranna personalen.
skrev om Greenstädbyrån AB
Bra utfört arbete och bra bemötande
skrev om Greenstädbyrån AB
Trots kort varsel och mitt i julen fick jag en utmärkt städning till ett mycket bra pris. Tack!
skrev om Greenstädbyrån AB
Enkel och smidig kontakt. Superordentligt städat! Rekommenderas varmt.
skrev om Greenstädbyrån AB
Det bästa städbolaget på alla sätt , så rent och snyggt överallt i min 3 rumslägenhet
Mycket trevligt bemötande
Fick rekommenderat Greenstädbyrå AB
av vänner som var så nöjda .
Jag instämmer helt , det var så fint och rent städat , riktiga proffs .
Kan verkligen rekommendera Greenstädbyrå AB -
skrev om Greenstädbyrån AB
Trevlig personal och nöjd med min flyttstädning!
skrev om Greenstädbyrån AB
Väldigt nöjd. Paul har vart lätt att ha kontakt med, smidig och bra kommunikation. Väldigt rent och städat. Fick flyttstädet godkänt direkt. Tack tack och återigen tack!
Ni kommer att rekommenderas till alla jag känner som behöver denna hjälp.
Min pappa använde er som visningsstäd och flyttstäd, han var lika nöjd han! -
skrev om Greenstädbyrån AB
Bokade flyttatäd för första gången och är kanonnöjd. Enkelt, inget strul och trevlig kontakt. Kan rekommendera!
skrev om Greenstädbyrån AB
Noggrant. Sa rent och fint det blev efteråt. Jag anlitar igen när behov finns
skrev om Greenstädbyrån AB
Proffsiga, smidiga och duktiga.
skrev om Greenstädbyrån AB
Bra service och blev mycket nöjd med städningen!
skrev om Greenstädbyrån AB
Bästa flyttstädet jag varit med om, stort tack till Greenstädbyrån.
skrev om Greenstädbyrån AB
Väldigt bra flyttstädning. Mycket nöjd!
skrev om Greenstädbyrån AB
Trevligt och snabbt svar. Snyggt städat.
skrev om Greenstädbyrån AB
Snabb kontakt med villkor och pris. Bra utförd städning.
skrev om Greenstädbyrån AB
Väldigt nöjda med både kontakten och resultatet av flyttstädningen! Kan varmt rekommendera!
skrev om Greenstädbyrån AB
Great customer service! Very proffessional! My apartment is clean beyond my expectations! They did an amazing Job on the windows
Hade bokat flyttstäning.
Bra kontakt och bemötande.
Resultatet blev rent utan anmärkning.
Vi är mycket nöjda. -
Hej
Har inte varit kontakt med er. Det var min svärson som rekommenderade er. Allt har fungerat sigillet godkände städningen så vi är nöjda.
MVH Christer -
skrev om Greenstädbyrån AB
Efter att hyrt ut min lägenhet i två år så kom jag tillbaka till en lägenhet som var otroligt skitig, smutsig på väggarna och jag hade lust att inte flytta tillbaka.
Greenstäd kom i tid och jag förklarade min frustration och att jag ville ha det ordentligt städat från väggar till tak.
De städade i 7 timmar och jag kom tillbaka till en helt ny lägenhet. De hade lyckats få rent ALLT!!!! Jag är så otroligt glad för detta. Tack till er!❤️ -
skrev om Greenstädbyrån AB
Fin service! Beställde flyttstäd och är mycket nöjd med utförandet och kontakten med företaget.
skrev om Greenstädbyrån AB
Jättetrevlig man och fantastiskt resultat!
skrev om Greenstädbyrån AB
Anlitade Greenstädbyrån för flyttstäd och resultatet blev fantastiskt. Lägenheten blev ofattbar ren och skinande. Professionellt arbete!
Flyttstäd:
Trevligt, inkännande och proffsigt kundbemötande.
Mycket välstädat av hela lägenheten. fönster, skåp, toalett och kök.
Känns rent och fräscht.
Tack -
skrev om Greenstädbyrån AB
Utmärkt. Rent. Allt enligt överenskommelse.
skrev om Greenstädbyrån AB
Enkla att ha att göra med och riktigt bra resultat
skrev om Greenstädbyrån AB
Smidigt att komma överens om storstädning med relativt kort varsel.
Inte mycket bindande regler vad gäller framtida tjänster som känns flexibelt och passar våra behov.
Storstädning på 100m2 med 2 badrum tog ca 4 timmar för 3 stycken personal som var professionell, trevlig och mycket effektiv. Det blivit fantastiskt rent.
Kommer att anlita dem igen.
Det enda som jag saknar är information kring arbetsvillkor för personalen, om det finns stabila medarbetare, kollektivavtal osv. -
skrev om Greenstädbyrån AB
Kommer till 100% kontakta Greenstäd igen. Behövde Akut flyttstäd och de kom och gjorde ett fantastiskt jobb. 👍
skrev om Greenstädbyrån AB
Mycket trevligt bemötande! Enkelt och smidigt! Jag beställde flyttstädning med kort varsel och de kom endast några dagar senare! Det fanns inget att klaga på när jag återvände dagen därpå. Fantastiskt bra städat!
skrev om Greenstädbyrån AB
They wee very professional and did a great job! recommended!
skrev om Greenstädbyrån AB
Vi anlitade Greenstädbyrån AB för flyttstädning av stor gammaldags och ganska sliten lägenhet. Vi är jättenöjda på alla punkter. Trevligt och professionellt bemötande från början till slut och vi har ingenting att klaga på.
Maria W -
skrev om Greenstädbyrån AB
Trevligt bemötande av Paul, enkel och smidig bokning och väl utförd städning!
skrev om Greenstädbyrån AB
Köpte storstädning och blev otroligt nöjda. Rent och fint överallt. Vi vardagsstädar gärna men hinner inte alltid med grovstädning som gör att hemmet känns riktigt fräscht. Vi blev positivt överraskade över hur grundligt de jobbade, hemmet skiner! Trevliga personer som utförde jobbet och bra kommunikation vid beställning. Rekommenderar starkt!
skrev om Greenstädbyrån AB
Mycket bra flytstädning. Rekommenderas varmt!
skrev om Greenstädbyrån AB
Bra bemötande, smidiga att ha att göra med, bra städat!
skrev om Greenstädbyrån AB
Städning av kök, badrum och gästtoalett.
Bra utförd städning -
skrev om Greenstädbyrån AB
Snabbt svar. Offerten tydlig. Bra utfört arbete dvs fönstertvätt och golvrengöring. Inget att anmärka på. Fönstren gnistrade.
skrev om Greenstädbyrån AB
Vi beställde storstäd och fick tid dagen efter. Städningen var utmärkt och det fanns inte ett ställe dem missade.
Personalen var supertrevliga och professionella.
Vi kommer definitivt anlita dem nästa gång.
Rekommenderar till dem som vi ha bästa städningen att anlita Greenstädbyrån. -
skrev om Greenstädbyrån AB
Den bästa flyttstädningen, tillmötesgående och trevligt bemötande. Skinande klart resultat, tack!
skrev om Greenstädbyrån AB
Trevlig man som som putsade mina fönster, mina fönster har aldrig varit så välputsade.
Bra jobb! -
skrev om Greenstädbyrån AB
Flyttstädet fick full pott vid kontrollen. Det var tydligen ovanligt att det inte fanns något att anmärka på.
skrev om Greenstädbyrån AB
Jag beställde en storstädning och lägenheten blev skinande ren. Personalen var trevliga och lyhörda för mina önskemål. Jag bad om att få tak och väggar ovanför spisen rengjorda eftersom jag inte har någon fläkt och vägg/tak var gult där. Det blev vitt fräscht efter städningen! Jättenöjd med insatsen!
skrev om Greenstädbyrån AB
Fantastiskt bra service (flexibla med tid trots sen ändring). Rent och fräscht, inga anmärkelser, dessutom väldigt bra pris. Rekommenderas starkt
skrev om Greenstädbyrån AB
Mycket bra bemötande snabb återkoppling med offer av flyttstädning med vad som ingick i den tjänsten som jag ville ha. Flyttstädningen va över mina förväntningar helt suveränt. Kommer rekommendera dom till mina vänner.
skrev om Greenstädbyrån AB
Mina erfarenheter var jättebra. Städningen såg jättefin ut och allt sköttes mycket bra.
skrev om Greenstädbyrån AB
Köpte flyttstäd av vår Lght på 61kvadrat! När jag kontrollerade städningen var det kliniskt rent & luktade så gott!!
Vår Lght har aldrig varit så ren någonsin! Rekommenderar starkt detta företag!
Super trevligt bemötande också! -
skrev om Greenstädbyrån AB
I had a moving out of my apartment cleaning. All the communication for arranging it was clear and easy. The Service was amazing! Really hard job - everything is shining. Thanks guys - I wouldn’t have been able to it it myself :) the team was energized and very kind and I can’t recommend them more. Thanks!
skrev om Greenstädbyrån AB
Bra service. Snabb återkoppling. Bra pris. Mycket bra utfört.
Trevligt bemötande. Effektiva o snabba. Rent o snyggt👍
skrev om Greenstädbyrån AB
Very professional service, high standard and punctual