Denna gången blev fönsterna ren OCH fina inga "gråhinnor" denna gången!
Putsa Alingsås
I Alingsås grundades verksamheten Putsa och här finns än idag vårt huvudkontor. Med djup lokal förankring och ett professionellt team erbjuder vi fönsterputsning av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Våra tjänster levereras genom en smidig prenumerationslösning som ger kontinuitet och bekvämlighet utan krångel....
940 omdömen om Putsa Alingsås
Duktiga, nöjd med arbetet, rekommenderar er gärna.
God och rena rutor precis som alltid
Fönstertvätt, fyrsidig. Trevliga personer. Resultatet motsvarade förväntningarna.
Alltid ett bra resultat och ett trevligt bemötande!
Nöjd med putsningen, klarar inte av att göra det själv. Ej bra att man inte fått info om dag för putsning. Trevlig o positiv personal.
Jag uppfattar att dom gör det uppdrag som jag beställt och betalar för. Så jag är nöjd.
Blev väldigt nöjd. Jag tecknade en prenumeration direkt.
Vänligt bemötande Utomordentligt gott arbete som utförs
Bra bokning och avisering. Boggranna och artiga utförare. Vi har anlitat p i många år både i alingsås och i sommarboende. Kanske kan p utöka tjänstemenyn med tex tvätt sv vindskivor
Mycket bra jobb Snabbt o snyggt Vi jobbar med dom
putsa har gjort ett bra arbete hos mig på alla sätt
Väldigt trevliga fönsterputsare ! Rena fönster utvändigt och jag är jättenöjd 🤗
Proffsigt utfört arbete. Trevligt bemötande. Vi är jättenöjda!!!
Mycket smidig och tydlig kommunikation. Bra resultat. Tack!
Lätt att boka. Snabba att börja putsa. Man behöver inte ens vara hemma själv. Bra!
Blev lite senare än vanligt, pg av storm men resultatet blev mycket bra.
Trevligt och professionellt bemötande har vi alltid fått av personalen som putsar våra fönster.
Det såg bra ut, inget att klaga på.
När allt blir putsat är det ok men vid varje tillfälle glöms samma tre fönsterpartier och jag får ringa. Bättre planering och dokumentation av vilka fönster som ingår behövs.
Jättebra trevlig fönsterputsare
Tyvärr blev det inte rent denna gången. Tog kontakt med Putsa och det enda de erbjöd är ett prisavdrag. Det finns en anledning till varför man anlitar fönsterputs. Dessutom höll de inte tidplanen utan kom nästan 3 veckor för tidigt.
Mycket trevligt bemötande och superfint putsade fönster
Mycket nöjd med Putsa, gör ett Mycket bra jobb
Trevliga killar som gjorde ett utmärkt jobb med våra fönster. Fick utsidan putsad denna gång och hoppas få alla sidor putsade nästa gång. Putsa har varit hos oss flera år och alltid gjort ett fint jobb. Hoppas på ett nytt besök till hösten.
Putsa gör ett mycket proffetionellt jobb. Fönsterna blir så fina. Trevliga killar och tjejer som kommer.
Vi blev mycket positiva till Putsa. Killarna som kom var glada och lyckades putsa alla våra fönster även de som vår tidigare entreprenör inte lyckats med. Vi köpte till avtorkning av blecken. Vi rekommenderade Putsa till våra grannar. Mvh Lena
Mycket trevliga personer som kom hit å gjorde ett super fint jobb. Mycket trevlig kontakt via mail med personer "på kontoret" Tack för all hjälp hitintills, vi kommer höras å säkert ses fler gånger. Mvh Anette Dahl
Så trevliga och tillmötesgående, ringde och meddelade att de hade räknat fönstren och att vi landade på högre antal av vad som avtalet var på och frågade om jag ändå ville boka fönsterputs utsida, vilket jag självklart gjorde. Snyggt utfört jobb!!
Snabbt putsat och fint bemötande av ”putskillen”.
Vi har anlitat Putsa under flera år och varit nöjda. Den senaste leveransen var dock inte så bra. Den var försenad och sedan utfördes den inte på grund av fel i ordern. Sedan missades två fönster ( det har har aldrig hänt tidigare) då putsningen utfördes. Snabb återkoppling angående detta har kommit och vi väntar på komplettering
Från dimma till klarhet! Nu har jag ett hus ”with a view” igen!
Bra utfört arbete. Alla fönster som skulle putsas blev också putsade.
Hej! Innan vi flyttade hit till Älvängen bodde vi i en villa i Hällsvik Torslanda. Där tvättade Putsa våra fönster flera gånger om året på grund av allt salt som lade sig på fönstren när det blåste från havet. Här i Älvängen finns inte det problemet. Här tycker jag att det räcker med utvändig tvätt två gånger om året, i maj (vilket är gjort)och inför advent. Vid advent bör även insidan av fönstren tvättas. När jag ringde och beställde fönstertvätt bemöttes jag av en väldigt trevlig dam i telefonen som hjälpte mig att få...
Super nöjd med de som var här
Snabba, trevligas och duktiga fönsterputsare!
Han bara slafsade över fönstren tog ca 5 min 😖 Kvar Fläckar Ränder 😖
Snabbt billigt enkelt och rent
Superbra resultat och riktigt god service!
Superfina fönster! Jättenöjd!
Vi har bara haft ett första besök av Putsa och precis slutit ett avtal om utsides fönsterputsning. Fick ett mycket gott intryck och ser fram emot samarbetet.
Mycket trevlig personal. Mycket noggranna. Väl utfört arbete. Snabba.
Blivit lite sämre ang som i mitt fall när man vill rätta till något som blivit fel. Det går inte fram vad man vill trots att man dubbelcheckar i telefonkontakten. Vilket blir onödiga kontakter i efterhand. Var bättre innan Putsa blev så stort och man ringde till ett Alingsåsnummer där den trevliga damen alltid hade koll. Blev aldrig några missförstånd. Tur att det blev snabbt svar och att det ordnade upp sig när jag mailade istället. Så summa summarum...det var bättre förr. Men putsa fönster kan dom.
Jättenöjd. Bra o snälla grabbar som var här.
Mycket nöjd. Lång väntetid denna gången, Men förstår varför
Vi gar bara utnyttjat dem vid ett tillfälle hittills men det blev ett bra resultat. Hade en annan firma förut och då blev fönstren inte rena.
Jag visste inte att de ligger i Alingsås utan för mig är Putsa bara Putsa. Hos mina föräldrar hade vi Putsa flera år och nu har de rekommenderat mig att skaffa det. Jag har haft första putsningen nu i mitt nya abbonemang o jag ångrar att jag inte bokade med fönsterbläcktvätt.
Får mina fönster mycket bra putsade, är trevliga och kommer alltid som avtalat.
Jag har prenumeration på utsides fönsterputs 4 ggr om året. Alltid proffsigt gjort och trevligt benötande!
Vi kommer överens att det blir hela huset på första våningen, men tyvärr, det blev bara min lägenhet med 4 fönster och priset blev ganska dyrt.