Rekommenderar starkt samt väldigt varmt bemötande.
HC Motor AB
Välkommen till HC Motor AB! På Förrådsvägen 2A på Lidingö hittar du vår nyetablerade verkstad som grundades och numera drivs av Jonas Clausén och Tom Harriss. Hos oss kan du alltid räkna med personligt engagemang och hög servicenivå. Med siktet inställt på Volkswagen Audi Group bilar samt Volvo och BMW kan vi med 38 års gemensam...
1121 omdömen om HC Motor AB
Sedan starten hos Reco 2019
Trevligt och professionellt bemötande, god rådgivning och snabbt utförd service och reparation. Hit vill man återkomma med sin krånglande bil!
Vänligt bemötande, pålitlig bedömning , perfekt utfört arbete .Tack att ni finns Hälsn Susan Lanefelt
Trevligt bemötande. Kompetent personal som ger stöd och vägledning kring bilens skick och framtida behov av underhåll.
Grym service, håller vad de lovar, snabba och mycket konkurrenskraftiga priser.
Mycket proffsigt och lösningsorienterat bemötande.
Snabb och bra service med den nya och trevliga personalen.
Otroligt snabb hjälp och mycket trevligt bemötande m!
Mycket bra bemötande! Kompetent personal och tydliga besked om vidtagna åtgärder.
Bra bemötande och snart utfört arbete Mycket brs
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos HC Motor AB. Trevligt bemötande från första kontakt, tydlig kommunikation genom hela processen och ett professionellt utfört arbete. Det märks att de bryr sig om både kvalitet och kundservice. Allt gick smidigt, snabbt och utan krångel, vilket uppskattas mycket. Kan varmt rekommendera HC Motor AB till andra som söker en pålitlig och seriös aktör. Stort tack för ett bra jobb!
Enkel och ärlig bilverkstad - precis vad man behöver!
Trevligt bemötande. Får känslan av att det vet vad de pratar om
Mycket kunnig ich trevlig personal. Så skönt att känna sig trygg när man lämnat in bilen hos dem. Annars brukar man ofta känna sig lurad på andra verkstäder. Kan verkligen rekommendera dem.
Snabb service. Trevligt bemötande
Perfekt! Bemötandet, kostnaden, jobbet, tidsåtgången.
fick snabbt hjälp med det som behövdes. Tack så mycket!
Verkligen hjälpsamma med att lös reparationen på min Mini Cooper. Även till ett väldigt bra pris. Snabba och smidiga. Bilen var klar långt innan vad jag trott. Så bara toppbetyg!
Trevlig och bra service, tydliga förklaringar av fel och eventuella anledningar till dom. Känns som en riktigt bra verkstad.
Fantastiskt bemötande, strålande service och rimliga priser.
Trevliga och professionella. Kontaktade HC för byte av batteri men HC föreslog en kontroll vilket visade att byte inte behövdes. Nöjd!
Trevligt och väldigt service minded i bemötandet. Otroligt snabb hjälp, ringde på morgonen, delar beställdes och anlände under dagen och bilen åtgärdades samma dag på eftermiddagen! Nytt rekord för mig iaf 😃
Snabbt att få tid. Felsökte och löste ett krångligt problem på min Audi. God kommunikation genom processen.
Enkla och ärliga i sin bedömning av skick och möjliga åtgärder.
Bra diagnos av vad som va fel, och rätt reparation. Seriös verkstad med stor kunskap.
Lätt att kontakta. Snabb service. Tillmötesgående. Lösningsorienterade. Professionella.
Otroligt kunniga med fantastiskt bemötande och snabb hantering till väldigt bra priser
Mycket bra! Snabb service och noggranna
Glatt och proffsigt bemötande med hög servicenivå
Snabb service. Trevlig och pålitlig personal.
Professionellt och trevligt bemötande med konkurrenskraftiga priser.
Mycket trevlig personal. Pålitliga, mycket bra service
Trevligt bemötande, snabb service, prisvärt.
Fantastiskt bemötande! Jag fick lämna in bilen samma dag som vattenpumpen rasade och två dagar senare var bilen klar, till den kostnad som var överenskommen. Hela stället känns välvårdat och ”lagom” för en bilverkstad, rent och ordning utan att man som kund får känslan av att man finansierar glaspalatsen som de stora märkesverkstäderna har. En modern bilverkstad som förstår kundnyttan!
Grymma , sociala , kunniga , helt enkelt bästa bilverkstaden i Sverige, Carl w
Snabb handläggning Vänligt bemötande
Bra bemötande vid bokning. Bra utfört arbete .
Bra bemötande och service. Byte av frambroms skivorna och belägg.
Everything needed was done quickly. The guys there are very helpful and easy to communicate with.
De har varit kunniga och mycket trevliga.
En sevice gjordes på min bil. Och blev bemött på det allra bästa sätt. Kommer rekommendera er verkstad till andra också. Kändes toppen!!
Väldigt trevligt bemötande och proffsig personal. Bra kommunikation och dessutom snabba. Kändes som om jag hade en ny bil när jag åkte därifrån... fast det är en 2004😂
Trevlig kommunikation, åtgärdat fel snabbt till rimlig kostnad. Rekommenders!
Mycket trevligt bemötande, snabb och rätt utförande av bestämt service av bilen. Rekommenderas högt!
Fick hjälp direkt vid ett obokat besök att fixa bakrutetorkaren av Thomas. Väldigt serviceinriktad. Kommer att boka bas service hos HC
Trevliga, prisvärda och kunniga. Lämnade in bilen för byte av damask. Inga problem!
Mycket kunniga och trevligt bemötande punktliga top top
Ställer alltid upp och gör ett fantastiskt jobb
Snabbt, schysst, kvalitet. Vad mer kan man önska?