HeartAid

HeartAid

Ring 072-045 48 41 heartaid.se
5.0

Vi erbjuder HLR- och PDV-utbildningar, eventsjukvård samt försäljning av hjärtstartare och sjukvårdsmaterial av högsta kvalitet. Med vår bas i Jönköping utbildar vi över hela Sverige, och tack vare våra erfarna och kompetenta instruktörer kan vi garantera personliga och pedagogiska utbildningar som anpassas efter era specifika...

5 omdömen om HeartAid

Muayad B
Skrev om HeartAid

Jag tycker att det var lärorikt utbildning som kan behövas i framtiden. Man kunde ställa och frågor om man inte fattar och få utförligt svar. Utbildning var både teori och praktiskt vilket var mycket bra. Och bra ledning.

Svar från Marios G

Hej Muayad, Vi är glada att du gillade utbildningen och uppskattar din feedback! Bästa hälsningar, HeartAid

Raned W
Skrev om HeartAid

Fantastisk företag och utbildningar!

Svar från Marios G

Hej Raned, Tack för de fina orden! Vi uppskattar det. Bästa hälsningar, HeartAid

George J
Skrev om HeartAid

Väldigt tydlig och duktig instruktör, rekommenderar samtliga intressenter av HLR att boka HeartAid.

Svar från Marios G

Hej George, Tack för rekommendationen och de fina orden! Bästa hälsningar, HeartAid

Abdelmasih G

Vi anlitade HearAid för en HLR-utbildning där alla våra medlemmar (Jönköpings fotbollsdomare) under en kväll fick teoretisk utbildning och praktisk utbildning i HLR med dockor. Det var mycket tydligt och lärorikt även för de som aldrig hade gått en HLR-utbildning tidigare. Smidigt och effektivt hanterat av instruktörerna trots att vi var 60 stycken som gick utbildningen. Rekommenderas varmt!

Svar från Marios G

Hej Abdelmasih, Tack för er positiva feedback! Vi är glada att ni uppskattade HLR-utbildningen och tackar för rekommendationen. Bästa hälsningar, HeartAid

Hadi M
Skrev om HeartAid

HeartAid är fantastiska, med tanke på att deras utbildningar gör så att man kan rädda många liv.

Svar från Marios G

Hej Hadi, Tack för de fina orden! Vi är stolta över att våra utbildningar kan göra en sådan skillnad och hjälpa till att rädda liv. Bästa hälsningar, HeartAid