Mycket trevligt besöka er och så mycket fin keramik ni tillverkar. Jag är så nöjd med min lilla lykta jag köpte.
Helenas Keramik Lerum
Varmt välkommen till Helenas Keramik Lerum! Här får du möjlighet att varva ner, skapa med händerna och fylla på med ny energi. Jag erbjuder workshops i drejning och andra keramiska tekniker i en inbjudande, varm och kreativ miljö. Studion ligger i ett lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till både tåg och buss, och det...
68 omdömen om Helenas Keramik Lerum
Mycket välgjorda alster! Trevligt presenterade av Helenas mamma på Nääs slottsmarknad. Mycket göad över Helenas resktion på köpet och återkopplingen!
En härlig stund med tid att prova olika tekniker i lera och bra pedagogiks hjälp från Helena. Supergo fika bjöds på i pausen 😍
Tack Linda för att du delar din upplevelse hos mig🫶 Det gör skillnad, tack 🙏 // Helena 🥰
Jag är jättenöjd med den fina kannan och hyacintvasen som jag köpte.
Tack Amanda🥰 Fint av dig att dela med dig av din upplevelse av min Keramik! Hoppas du får god användning av de båda👍 Vänligen Helena 🎄 Helenaskeramiklerum
Trevligt bemötande och fin keramik. Supernöjd med min vara.
Tack Jennifer, för din fina recension och ditt köp🥰 // Helena
Väldigt trevlig, varm och fin upplevelse! Serviceminded! ❤️
Tusentack Anna, Väldigt snällt att du tog dig tid att skriva om din upplevelse på Nääs slott i helgen❤️ Vänligen Helena🎁 HelenasKeramikLerum
En fantastisk keramikupplevelse! Helena var mycket pedagogisk och skapade en trygg och inspirerande stämning. Jag lärde mig mer än jag trodde på så kort tid, lyckades t.o.m. dreja en skål och gick därifrån full av skaparglädje. Rekommenderas varmt!
Men så kul att du uppskattade mitt upplägg Danijela🥰 Jag blir verkligen berörd av din upplevelse hos mig, tack 🙏 Vänligen Helena 🤶
Vilken kreativ och mysig dag vi fick!
Tusentack för ditt fina omdöme Erica🤗 Så kul att få inspirera och vara kreativa tillsammans! // Helena
Rekommenderar varmt Helenas keramik! ✨✨
Tack Terese, så mysigt att ha er hos mig! Hoppas det blir en tradition🥰 Vänligen Helena
Superrolig upplevelse att få dela tillsammans med vänner och familj. Jag och familjen skapade med lera hos Helena som var så duktig på att lära ut, pedagogisk och lugn. Det enda negativa var att tiden gick för fort. Vi kommer definitivt tillbaka.
Tack Helene för en fin recension. Så kul att ni firade era mammor med Keramik hos mig, så glad för det🥰 Hoppas vi ses snart igen🍀 Helena
Helena är väldigt trevlig och duktig på att lära ut. Hela gruppen kände sig sedd och resultatet blev väldigt bra. Kan varmt rekommendera!
Tobias, underbar feedback att de alla trivdes och kände sig sedda💕 Så mysigt att få leda och inspirera! Ett riktigt Kreativt gäng, kul! // Helena
Fantastisk kväll allt va jättefint. När vi hittade lilla huset va det mysigt med levande ljus på utsidan lite gott att dricka startade vi med. Vi hade lite jultema framlagt och fick hjälp av Helena med att få lite självförtroendet med skapandet. Även drejningen gick bra för alla. Härlig fika ingick som va smaskig. Rekommendera denna kväll med härligt häng med Helena. Ska bli kul att se hur allt blev efter bränningen.
Men Tusentack Camilla för att ni alla kom och trivdes i Studion🤶 ja det blev ju både granar, tomtar, änglar och ljushållare denna kväll! Ni blev Premiärgruppen på alla tre drejskivorna och det gick ju fantastiskt bra! Keramiken är i sista ugnen, så det blir hämtning i dagarna! // Helena
En fin upplevelse som skapade ett lugn. Kreativt, socialt och avkopplande.
Tack Ingela för den fina recensionen! Underbart att du kände att det både var avkopplande och lugnt🥰 // Helena
Blev sååå trevligt bemötta av Helena❣️ Vi var ett gäng, som var fullt koncentrerade, på vår lerklump och vad vi kunde göra med den. Vi lyckades få till så fina saker med hjälp av Helena. Tiden gick alldeles för fort! Det får nog bli ytterligare någon keramikkurs. Skulle vara kul att prova på drejning!😊
Underbart att höra Ann💕 Ja jisses vad ni jobbade på med leran, helt underbart att få uppleva all er positiva energi under dessa timmar! Jag har nu 3 drejskivor på plats, så boka gärna in dig på drejning! Vänligen Helena
Väldigt rolig upplevelse och hjälpsam och pedagogisk keramiker!
Tusentack för din talande recension Ann-Helene🍀 Hoppas nu att du kommer använda ditt ljusfat och läckra skål flitigt! // Helena
Jättekul o rolig upplevelse Helena bemötte o tog hand om oss på bästa sätt
Tack Helena, för att du kom med förslaget samt bjöd in vänner till denna förmiddag med tema Advents & JulKeramik🧑🎄Så kul att förbereda Keramik för detta tillfälle👌 Kram Helena🤶
Vi hade en mycket trevlig förmiddag hos Helenas Keramik Lerum med skaparglädje och skratt. Efter en inspirationsgenomgång fick vi tillgång till alla tänkbara verktyg och Helenas råd och tips under de timmar vi pysslade. Gick därifrån med glädje och nytankad energi! Rekommenderas!
Hej Viktoria och tack för ditt fina omdöme, Så roligt att ni ville komma och skapa Advents och JulKeramik hos mig en hel förmiddag, så mysigt❤️I morgon torsdag är Keramiken färdig för hämtning! // Helena
Jättetrevlig eftermiddag med ett glatt gäng hos Helena där vi fick skapa fina keramikalster! Helena visade och hjälpte sedan till hur vi skulle göra, glatt, lärorikt och väldigt kul! Tack Helena!
Charlotte, Tack för din fina recension, så kul att få handleda er alla i keramikens fantastiska värld🍀Kul att du valde att måla din ljushållare i en Engobe👌 Vänligen Helena
En väldigt trevlig dag. Kul att lära sig hantera keramik.
Anne😊 Tack för din fina recension! Visst är det kul att lära nytt! // Helena🍁
Vänligt bemötande och en trevlig upplevelse att få jobba i keramik ihop med vänner. Lätt att få fina saker för en nybörjare.
Tack Katarina för din varma recension! Idag tar jag ut din sista lilla skål ur ugnen👍🏻 Välkommen åter🍀 Vänligen Helena
Vi var ett kompisgäng som gjorde fina keramikljushållare. Helena tog emot oss på ett jättebra sätt och guidade oss genom processen med ett proffsigt arbetssätt. Rekommenderas varmt!
Tack Annika😀 Så kul att få möjligheten att vägleda er alla i några av Keramikens tekniker! Underbart att handledningen och bemötandet uppskattades🥰 // Helena
Mysigt, intressant, bra upplägg, inspirerande.
Tack Stina för ditt fina omdöme! Underbart att se hur du formade dina olika organiska former i stämplar. Hoppas nu att du får glädje av dem i dina målningar! Vänligen Helena
Mycket omtanke och roligt för min ungdom!
Tack Aino, för din fina recension🥰 Så kul att få möjligheten att handleda din dotter under Höstlovet 🍁 // Helena
Kul trevligt kreativt rofyllt.
Hej Malin, Tack för ditt fina omdöme, så kul att ha er hos mig🍁 Vänligen Helena
Vi hade en sån trevlig eftermiddag! Och underbart gott fika och mat :)
Tack Emelie, Kul att ni gillade den hembakta fikan och den vegetariska pajen mm! Fantastisk mycket fint ni skapade i Studion denna söndag, du, din syster och mor💕 // Helena
Var på en trevlig möhippeaktivitet hos Helenas Keramik, vi fick mycket stöd och hjälp i skapandet och det var en härlig stämning! Fint fixat med bubbel och tilltugg, hela gänget fick skapa med lera och bruden fick även testa på sätt dreja. En väldigt rolig och minnesvärd stund!
Tack Malin, Så kul att få förtroendet att vara den Kreativa delen i er Möhippa🙏Vilken underbar kreativitet ni bjöd på, det blev mycket skapat på TEMA BLOMMOR denna dag🌷 // Helena
En rolig grej tillsammans med dottern. Passar många åldrar, även vuxna. Kul och inspirerande! 🙂🙂🙂
Ulrika, Vilken härlig kreativitet och fantasi du och dottern bjöd på! Det blev många Underbara figurer med Påsktema denna dag på lovet🐣 // Helena
Helena är en vänlig och trevlig person. Förväntningarna levdes upp enligt vad som utlovas
Gunnel, Det var så roligt att du och grannarna kom och besökte min KeramikStudio och att ni ville skapa tillsammans🥰 // Helena
Jag älskar handgjord keramik! Köpte två skålar samma dag som jag blev friad till, så det blev även ett fantastiskt fint minne. Vi fick ett trevligt bemötande och allmänt go upplevelse! Tack!
Tack Matilda, Så fint att du vill dela din upplevelse från ditt köp ifrån Grundsund och min Pop-up där i somras! Lycka till som man och fru🍀 // Helena
Helenas Keramik har jättefina produkter som jag handlar med jämna mellanrum. Mycket bra service med ett härligt bemötande. Kan definitivt rekommendera Helenas Keramik
Tack Sari, Så glad att du gillar min Keramik och handlar av mig💕 // Helena
Hela upplevelsen var bara så mysig och kul!! Vi fick både lära oss och skapa.
Tack Camilla! Så roligt att du och din familj kom och skapade i min KeramikStudio🥰 // Helena
Det blev ett spontant besök då mitt barnbarn sett skylten. Vi fick sitta i trädgården i hennes sommarstuga och jobba med leta.
Tack Britt för ditt fina omdöme! Så kul att ni besökte min Prova-På lera i Grundsund🥰 // Helena
Det var en trevlig dag och trevligt bemötande.
Tack för att du tog dig tid att recensera hur ni upplevde Workshopen hos mig! Vänligen Helena
Köpte en trebent ljusstake och liten skål i samma stil. Pryder sin plats på en bänk i vardagsrummet.
Marianne, Kul att det ni köpte av mig i somras i Grundsund och min Pop-Up butik fick sig en plats i finrummet💕 Kram Helena
Helena är fantastisk och vi har varit väldigt nöjda varje gång!
Tack Hanna, för en så fin recension på det jag gör! Så kul att ha haft er med på både FamiljeKeramik och SommarKeramik Ungdom🌸 Hoppas vi ses snart igen! Helena
Helena du skapar så vacker och fin keramik. Dricker ur dina vackra kaffekoppar med hjärtan på varje helg!!☕️💛☕️
Ulrika, Bästa betyget att kopparna används, så fint att höra💕 // Helena
Trevlig och kunnig, att pröva på. spännande . Jätte bra. Gjorde ett fat, små ljukoppar m.m.
Tack Marianne, Så roligt att du kom och utmanade dig trots onda leder och att du upplevde att vissa tekniker faktiskt fungerade kroppen tilltrots! Glädjen i att kunna hantera leran och skapa något användbart gick inte att ta fel på💕 Kul också att både grannen och maken hängde på! Välkommen åter Helena🌸
Väldigt fint ordnat barnkalas, genomtänkt in k minsta detalj! Otroligt smidigt från bokning till genomförande. Nöjda och glada barn som fått med sig ett minne för livet.
Zozan, Så glad att jag fick nöjet att ha ert Barnkalas hos HelenasKeramikLerum och tackar allra ödmjukast för att du tog dig tid att lämna ett omdöme på upplevelsen, BarnKalas Keramik🇸🇪 // Helena
Jättetrevlig upplevelse! Väldigt pedagogiskt och välkomnande. Rekommenderar!
Emelie, Tusentack för din fina recension av din upplevelse hos HelenasKeramikLerum! // Helena
Vi har haft så mysiga stunder jag och barnen i Helenas fina studio. Med varm hand har Helena tagit hand om oss och vi har njutit av att få skapa. Vi har även tillsammans skapat underbara stunder i naturen där vi kombinerat YogaiHagen och Skogskeramik, helt ljuvligt! Tack Helena för att du gör din grej och delar så fint till andra, du är fantastisk!
Fiaste Cecilia, min Yogafröken🍀 Blev lite extra berörd när du och barnen ville komma till mig och skapa under ett Familje event under skollovet! Jag har dig att delvis tacka för att jag är där jag nu är i livet, med ett nystartat företag, HelenasKeramikLerum, där jag kan jobba med det jag älskar, just det kreativa skapandet tillsammans med både vuxna och barn! Du hjälpte mig att få Må Bra och känna Glädje i livet igen❤️ Din fantastiska friskvårdsYoga, Cecilia Fick mig att tro på mig själv och landa här och nu "Du är bra som du är" Kram Helena🍏
Har varit på två workshop med Helena och är supernöjd. Lugnt och metodiskt visar hon oss grunderna med keramik. Stor inspiration
Ingela🍀 Tusentack för feedbacken- Så glad att du gillar vad jag gör och kommer åter med olika grupper och dig själv på mina olika koncept och Teman😊 Välkommen åter Helena
Vi blev mycket väl bemötta av Helenas keramik.i.Det var otroligt fint ordnat med allt vad som behövdes för att dreja inklusive fika /kaffe och en god sallad 🤩Jag skulle varmt rekommendera Helena om man vill lära sig dreja el göra andra roliga saker med lera .
Hej Pia🦋, Då du och dottern var mina första "elever" som egen företagare tackar jag allra ödmjukast för denna finna recension av Drejkursen, Prova På att dreja! // Helena
Helena var både pedagogisk och hjälpsam och det var en trivsam atmosfär i ateljen. Vi blev inspirerade att skapa våra egna keramikalster i trevlig gemenskap.
Lina, Tack för att du tagit dig tid att recensera din upplevelse av Workshopen med kollegorna. Hoppas ditt fina fat används där hemma! // Helena
Helena präglar sin keramik på små detaljer så att man känner igen hennes keramik. Det är fantasifullt, vackert och fina färger. Jag använder en del av det hon har skapat varje dag, resten njuter jag av att pynta huset med eller ger bort som presenter. Helena är glad och en tillmötesgående person och det är alltid trevligt att handla hos henne.
Fina Catrin😊, Vilken boost av adjektiv! Tack för att du värdesätter och sätter så fina ord på det jag gör och min person. Jag är så tacksam och glad att du använder och gillar min Keramik. Mysigt att ses nere vid min "POP UP" nere vid Bryggan på Slussen i somras och året innan. Tack för tipset om Ramen skålarna, det blir något att testa nu i höst! // Helena🍏
Fantastisk bemötande och en härlig kurs.
Linda🍀 Tack för den fina recessionen och att du och kollegorna tog en helgdag för att vara Kreativa tillsammans och ge er hän i Keramikens fantastiska värld hos mig uti Lerum. Det var en fröjd att bränna och glasera alla era alster! // Helena
Fantastiska kvällar med olika teman! Med inspiration, stöd och glädje fick vi skapa olika saker så som ett fat. Dessutom fina resultat. Helena är en duktig pedagog. Kan varmt rekommendera Helenas keramik Lerum
Hej Camilla, Jag blir helt mållös......❤️Jag är bara så tacksam att få göra det jag alltid älskat, undervisa i Skapande material och få uppleva fascinationen som uppkommer i dessa möten med materialet och människan när vi ges möjligheter🍀 Välkommen tillbaka med familjen och kollegorna eller i annan form, bästa Camilla! Kram Helena
Så kul att få skapa i lera tillsammans med vännerna under Helenas proffsiga ledning! Det här vill man göra igen!
Hej, Tack för den underbara feedbacken och att ni valde just mig till er Kreativa stund tillsammans🍀Ni är alla självklart Välkomna tillbaks. // Helena😊
Man märker att Helena har god erfarenhet att lära ut. När jag var där både hade vi en mysig stund med cava snittar med bl.a marmelad och brieost.vi fick välja vad vi skulle göra eftersom hon hade material till detta. Jag hade toppen trevligt
Hej, Så kul att du ville komma och testa på en Workshop hos mig Angela! Tack för att du delar din upplevelse och vad du värdesätter för en bra kväll! Inspirerande också att få ta hand om dig en kväll i Leransvärld, då du själv arbetat mycket i detta material med elever! Jag blev sugen på att själv göra ett liknande svart fat, vilket nu pryder bänken här hemma, snyggt! Kram Helena🌸
Rolig och trevlig stund när vi fick testa att jobba med leran. Helena kom med många bra tips och det fanns många olika verktyg odyl att använda.
Susanne🌸, Tack för att du delar med dig av din upplevelse i KeramikStudion! Roligt att ni samlade kollegorna för en Kreativ stund i Lerum. Vänligen Helena
Helena är väldigt duktig i sin keramik, hon gör mycket vackra saker. Borde praktiska o prydnad saker. Hon är hjälpsam men samtidigt får man gå runt bland sakerna utan att känna att man måste köpa något. Hon är lättsam o öppen, för förslag o lätt att prata med. Jag har köpt många saker av henne bla. Glöggkoppar, ljuslyktor o skålar. Det som är bra är att man kan diska sakerna i diskmaskinen. Jag kan varmt rekommendera Helenas saker. Hon har dessutom en fin bod på tomten, där man kan kika in om man vill köpa något.
Annicka, Så fint av dig att ta dig tid att verkligen lägga tid på din recession om din upplevelse i mötet med mig och min Keramik. Så glad att du har den upplevelsen om mig och det jag gör! // Kram Helena🌸