Helenas Keramik Lerum

Helenas Keramik Lerum

www.facebook.com
  • BadgeTwoYears

Varmt välkommen till Helenas Keramik Lerum! Här får du möjlighet att varva ner, skapa med händerna och fylla på med ny energi. Jag erbjuder workshops i drejning och andra keramiska tekniker i en inbjudande, varm och kreativ miljö. Studion ligger i ett lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till både tåg och buss, och det...

127 omdömen om Helenas Keramik Lerum

Holmberg J
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Väldigt bra och pedagogiskt! Kul för barnen

Caroline L
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Mycket trevligt och kommer gärna tillbaka

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Caroline😊 för ditt fina omdöme av Workshopen Bubbel & Keramik💕 Vänligen Helena

Oskarsson M
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Det var välplanerat från början till slut. Helena gav mycket inspiration till olika alster. Hon hade tagit fram ett tema som passade tillfället. Mycket lyhörd och alla var väldigt nöjda och glada efteråt och tyckte att det var roligt!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack Michaela för att jag fick förtroendet att fixa den Kreativa delen på Möhippan💕Så fantastiskt att få planera för er alla 16 i KeramikStudion👌Glad att ni alla blev nöjda med stunden i studion! Snart är er vackra Keramik färdig glaserad och bränd! Kram Helena 🧑‍🎨

Maja G
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevlig och kunnig kursledare!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Maja💕Så kul att få ha er alla på Möhippa i KeramikStudion i Lördags🇸🇪 Välkommen åter Helena

Anna P
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag hos Helena. Vi fokuserade på kavling, vilket var både roligt och lärorikt. Det var fascinerande att se hur man på kort tid kan förvandla en lerklump till fina, färdiga föremål

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Anna för ditt fina omdöme 💕 Javisst är det otroligt att man kan skapa så mycket fint med leran! // Helena 🌱

Mathilda S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Min 40 års överraskning av mina goa vänner blev hos Helenas Keramik i Lerum. Jag blev lovad bubbligt, kladdigt och kreativt - och det var det sannerligen! Vi blev välkomnade med bubbel och gott tilltugg. Efter kort intro satt vi igång och skapade! Så roligt att skapa tillsammans - En riktig härlig eftermiddag med fina vänner! Rekommenderas varmt!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack tack Mathilda för din underbara recension över din Upplevelse i KeramikStudion🧑‍🎨 I helgen bör er Keramik bli färdig för hämtning👌 Vänligen Helena 🌱

Elin O
Skrev om Helenas Keramik Lerum

En väldigt härlig upplevelse att besöka Helenas keramikstudio tillsammans med vänner. Varmt och personligt bemötande av Helena och trevligt upplägg med bubbel och gott tilltugg. Roligt att få vara kreativ och få med sig det man tillverkar hem. Kan varmt rekommendera detta!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Så glad att höra att du uppskattade upplägget i Studion💕Mysigt att få vara endel av ert firande🇸🇪 Vänligen Helena 🌱

Sofia J
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevlig tillställning med bubbel och plock. Fanns mycket mönster och inspiration att tillgå i lokalen! Ska bli kul att se våra färdiga skapelser!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Sofia för din fina recension från i fredags och Bubbel & Keramik🙏Tror att er Keramik är färdig för hämtning i början av nästa vecka! Välkommen åter Helena 🌱

Viktoria H
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Rekommenderar starkt! 🙌🏼 Helena är en varm och härlig person, och väldigt duktig på det hon gör. Vid varje kurstillfälle har det bjudits på fika, mys och skratt. I studion finns det oändligt med möjligheter att skapa fina alster, tack varje det stora utbudet av tillbehör. Allt har sin plats och det är ordning och reda. Allt är toppen 🌟💛

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack tack för din underbara recension Viktoria💕Så fint att ha fått följa ditt skapande under hela vintern! Det har varit en fröjd att bränna och glasera din unika Keramik👌Kul att du använt färgerna i studion och skapat olika uttryck i din keramik🧑‍🎨 Ses till hösten Helena 🌱

Sara A
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Fantastiskt mysigt med bubbel & Keramik. Helena var väldigt hjälpsam och trevlig. Vi kommer definitivt besöka hennes ateljé igen!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Så kul att ha dig Sara och dottern i Studion💕Tusentack för din fina recension! Välkomna åter Helena 🌱

Elin Fanny Helena S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Tiden gick alldeles för fort! Kommer gärna tillbaka många gånger. Helena hade dukat upp med gofika och hade tydliga instruktioner. Hon skapade verkligen hög trivsel på vårt trivsel-APT! Kan varmt rekomendera!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Fanny, för att ni valde att Komma till KeramikStudion för ert Trivsel APT och för recensionen🥰 Så fint att få vägleda er i Keramikens fantastiska värld! Era fina verk börjar bli klara, bara en glasyrugn kvar innan hämtning! Hoppas vi ses igen// Helena

Emma O
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevligt, bjussigt och väldigt kul på möhippan

Svar från Helenas Keramik Lerum

Hej Emma😊 Tack för din härliga feedback av upplevelsen i Studion. Kul att få ha er alla skapandes efter temat havet! // Helena

Jessica K
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevlig och lärorik upplevelse!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack för ditt omdöme Jessica. Kul att få ta emot er barnomsorgs kollegor på ett Trivsel APT i KeramikStudion🫟

Jessica E
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Hade keramik workshop med tema havet som en del av min möhippa. Otroligt roligt & lyckat! Så kreativt och kul att lära sig olika tekniker. Helena hade preppat både bubbel & tilltugg till oss alla, massa inspiration & guidade oss igenom allt. Kan varmt rekommendera till alla!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack tack Jessica för de fina orden🧑🏻‍🎨🇫🇷 Så fantastiskt kul att få ha dig och vännerna i Studion💙Så mycket fint ni fick skapat tillsammans med havs känsla. Blir bruksgods att använda i hushållet som nygifta, Grattis👌💙 // Helena

Karin Marianne S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Härlig och rolig dagkurs med vänner hos Helena. Pedagogiskt och proffsig lotsade hon oss igenom momenten, skratt och mys. Kan varmt rekommendera Helena, både som kursledare och hennes egna keramik. Vi återkommer gärna.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Oh tack Karin för din underbara recension av din upplevelse från Workshopen med ert Tema Fika♥️ Tack också för att du handlar av min Keramik🙏 Ni är så varmt Välkomna tillbaka till Studion! // Helena 🌱

Yvonne N
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Ordning och reda, kunnig lermakare och jättetrevlig. Allt var positivt. Högsta betyg👍

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Yvonne för din mycket fina recension av din upplevelse i KeramikStudion i onsdags💕 Välkommen och prova på drejning Också 👌 // Helena

Eva B
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Jättekul och spännande. Vi var ett gäng kvinnor som testade våra talanger hos Helena på Helenas keramik. Fick bra undervisning om keramikens värld och tips på vad vi kunde göra. Tack för en trevlig eftermiddag!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Eva för din fina feedback, det värmer🥰Kul att få vara endel av ert skapande under dagen! Blir spännande att se alstren efter bränning och glasering👍 // Helena 🌱

Barbro S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevligt bemötande.Trodde att vi dreja blev inledningsvis lite besviken men det ändrades snabbt det var trevligt på alla sätt.Kommer gärna fler gånger.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack för din recension Barbro! Underbart att få se dina alster ta form under workshopen💗 Nästa gång får du gå en prova på i drejning eller 3 dagars kurs👌 Hoppas vi ses igen Helena 🌱

Jenny E

Supertrevlig stund i lördags☺️

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Jenny, Det var superkul att ha er alla skapandes på Möhippan i KeramikStudion 💙Det blev många fina verk på Tema Havet ⛵️🐚🧑‍🎨 Helena

Martina B
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Härlig stund! Alla var nöjda och glada och Helena var toppen.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Martina för din bokning av FamiljeKeramik samt att du delar din upplevelse! Vänligen Helena Helenaskeramiklerum

Elin O
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Allt var toppen! Helena var pedagogisk och jättetrevlig. Mysig studio och lätt att ta sig till.

Tack Elin, så fint att få ha er i Studion nu under Påsken🐣 // Helena

Anjelica E
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Helena var en superpärla med värme och glädje. Dock blev vissa av oss lite missnöjda med slutresultatet av glaseringen därav en 3:a

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Angelica för din fina feedback💗Tråkigt med randen på ditt stora fina fat men tyvärr är just glaseringen ett moment där många beslut och fix och trix är avgörande för ” bästa ” resultat! //Vänligen Helena

Annie U
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Rekommenderas! Supernöjd! Helena är trevlig och kunnig! Man får mkt hjälp och råd! Gick kurs på 3 tillfällen vilket var toppen!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Annie tusentack för din positiva recension av Kursen i Drejning💗Roligt att få följa din utveckling i drejningens underbara och utmanande värld under 3 veckor👌 Fin din pinjegröna Yoghurtskål blev💪 // Helena

Gunilla B
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Personligt men ändå professionellt bemötande. Helenas keramik levde mer än väl upp till våra förväntningar!. Är sååå nöjd med tillfället och kommer gärna tillbaka!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Gunilla för dina fina ord om upplevelsen i KeramikStudion 💗 Roligt att få jobba med 3 generationer i Keramik👌 Vänligen Helena 🐣

Julia U
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Var på keramikkurs hos Helena på 3 tillfällen och lärde mig dreja. Jättebra kurs och Helena är en helt fantastisk handledare.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack Julia, för ditt fina omdöme över din positiva upplevelse av kursen i Drejning! Så kul att få följa din utveckling vid drejskivan🫶👌 // Helena 🌷

Ulrika S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Bokade en kväll med ”Bubbel och keramik” ihop med 4 tjejkompisar. Vi hade en jättetrevlig kväll ihop! Helena hade fixat lite plock som vi åt samtidigt som vi drack bubbel och jobbade med leran. Helena guidade oss på ett jättefint sätt genom kvällen och vi tyckte alla 5 att tiden flög iväg. Efteråt brände och glaserade Helena våra alster utifrån våra önskemål och sedan kunde vi hämta våra saker, inslagna och klara, i Helenas växthus. Allt gick jättesmidigt, från bokning till upphämtning. Rekommenderar verkligen andra att boka en bubbel och keramikkväll hos Helena😃!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack fina Ulrika för att du tog dig tid och skrev en så detaljrik recension på hela förloppet💕 Välkomna åter kram Helena 🫟

Cecilia S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Hos Helena får man prova olika tekniker under proffsig handledning. Alla får lyckas. Kul upplevelse!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Cecilia, Tack för ditt fina omdöme! Så glad och nöjd att du fick den upplevelsen från kvällen i studion👍Då är jag på rätt väg! Bästa Hälsningar Helena

Jenny B
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Trevligt och bra bemötande men en go fika kunde varit bättre. Miljön var bra Kommer att rekommendera Helena för andra

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack för din recension Jenny och att du sprider att min Studio och verksamhet finns💚Tar till mig angående förbättring av fikan! // Helena

Olivia V
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Det va kul att äntligen få jobba med sin kreativa hjärna som man sällan gör i vardagen

Tack för recensionen Olivia och att du kom och skapade i Studion💕 // Helena

Simon C
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Väldigt bra, mysigt och trevligt

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Simon för din fina recension! Kul att du gillar att komma och skapa i lera i Studion 💕 Nu är ytterligare ett verk bränt och klart!

Julia C
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Mycket trevligt ställe och roliga redakap att arbeta med

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Julia för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattade alla mina olika redskap💕 // Helena

Mia Maria N
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Så trevlig stund av kreativitet! Lagom uppstyrt med startuppgift för att komma igång, både med teknik och idéer. Helena stöttade hela tiden lagom, svarade på frågor men tog inte över processen. En mysig kväll som jag absolut kan tänka mig att göra om! Goda vänner, skratt och bubbel hjälpte till att höja stämningen. Tack Helena för ditt engagemang och pedagogiska ledarskap!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack Maria för att du tog dig tid att skriva ett så detaljrikt omdöme💕Din unika handgjorda Keramik är nu färdig för hämtning! Varmt Välkommen tillbaka Helena

Linnea S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Så mysigt keramik studio där Helena tog sig tid att lära oss och inspirera till fina verk, med nya tekniker och förbättrande idéer!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack tack Linnea för din fina recension av din upplevelse i Keramikstudion💕 Vänligen Helena🍀

Minna S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Supertrevligt och hjälpsamt bemötande i mysig lokal med massor av valmöjligheter på glasyrer, mönster osv. Helnöjd och rekommenderar varmt Helena!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack Minna för din fina recension💕 Ditt tvålfat är nu glaserat och klart i blått! // Helena

Sanja S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Det var verkligen en upplevelse att besöka Helena och få arbeta med keramik. Hon är lugn, pedagogisk och väldigt inspirerande, vilket gjorde att man kände sig trygg även som nybörjare. Miljön är varm och kreativ, och tiden bara flög förbi. Jag gick därifrån både stolt över det jag skapat och sugen på att komma tillbaka. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Sanja, vilken fantastisk feedback på min verksamhet! Så fint du beskriver upplevelsen, tusen tack🥰 Du är så varmt Välkommen tillbaka! Vänligen Helena

Carola L
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Ännu en fantastisk kreativ keramik kväll ihop med dottern och inspirerande Helena!🙏 Fick med oss våra ljuvliga ostbrickor från förra gången hem som fylldes med ost och chark! 🧀🥂

Svar från Helenas Keramik Lerum

Så mysigt att ha er på Bubbel & Keramik vid alla tillfällena! Tack snälla för ditt omdöme och så roligt att ni gillar det jag gör🥰 Vänligen Helena

Lisbeth G
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Hemtrevlig miljö, glad, positiv och kunnig Helena.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tackar aldra ödmjukast för recensionen Lisbeth, kul att ha bokklubben på besök i Studion😃 Era alster börjar bli färdiga för hämtning! // Helena

Marielle P
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Fantastisk upplevelse! Var på familjekeramik med min 4-åring. Vi fick en fin upplevelse ihop. Känslan är att vi fick extremt mycket för pengarna. Helena har ett fint och inkluderande barnfokus där hon låter barnen ta plats, testa och vara kreativa utan krav på prestation. Jag rekommenderar alla detta!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Jag blir alldeles rörd av alla dessa fina och beskrivande ord av upplevelsen i Studion! Det är så fantastiskt roligt att ha familjekeramik och se alla åldrar ta sig an leran och skapa efter sin förmåga. Viktigt att få prova och testa och utmanas🫟 Tack Helena

Anna S
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Super. Mycket nöjd med upplevelsen. Lärorikt och roligt. Man känner sig som hemma. Helena får en att känna sig trygg.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Hej Anna🍀, Så fint att höra att er upplevelse i helgen blev så positiv🫟 Bästa Hälsningar Helena

Tindra L
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Helena har en magisk studio med mycket redskap och fantasi. Allt är möjligt att skapa här! Skulle/har redan varmt rekommenderat detta ställe!!!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tusentack för din fina recension, Tindra🥰Ja här skapas mycket magi! Så kul att ni bokat in er hela våren i Studion💝 // Helena

Arvid W
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Jag och min flickvän var på en 2 timmars drejningkurs hos Helena nu i helgen och tyckte det var sjukt bra. Helena var väldigt hjälpsam och trevlig både med tidsbokning och under kursen. Hon gav precis så mycket instruktioner som vi behövde i drejandet och var väldigt uppmuntrande. Det var väldigt kul att få ta med sig sina verk hem. Vi rekommenderar varmt Helenas kurs!!!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Arvid för ditt tydliga och fina omdöme av er upplevelse, både vad gäller bokning och självaste kursen😃🫟 Välkomna åter! Helena

Anna N
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Roligt aktivitet med min dotter. Pedagogisk kursledare som hjälpte oss komma igång på ett bra sätt. Luftig lokal med gott om plats. Lätt med parkering utanför.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Kul att du Anna och dottern hakade på HeldagsWorkshopen 10-16, Drop-in🥰 Gott att ni trivdes i KeramikStudion! // Helena

Hanna E
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Julklapp till far/morföräldrar tillsammans med barnbarnen, supernöjda allihop!!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Hanna, så kul att du köpte denna upplevelse i KeramikStudion och gav till dina närmaste🎁 // Helena

Leah P
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Jätterolig aktivitet att göra med familjen! Helena va bra på att hjälpa en men endå så att man fick känna att man skapade något själv!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Hej Leah, så mysigt att ha er 3 drejandes i Studion💕 Det blev många fina och användbara verk! Välkommen åter Helena🍀

Hanna P
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Fantastiskt trevligt och en bra aktivitet att göra med familjen.

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Hanna för ditt omdöme om min verksamhet😀 Känns så fint när det man älskar uppskattas! Välkomna åter🫟 Helena

Christian P
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Att ha barnkalas i kombination med ett kreativt keramikevent var superlyckat och uppskattat av alla som var med. Tack Helena för ditt engagemang och väldigt pedagogiska upplägg! Allt var perfekt i minsta detalj. Hälsningar Christian

Svar från Helenas Keramik Lerum

Christian Tack för de positiva orden😃 Jag är så otroligt tacksam att jag fick arrangera er dotters viktiga dag! Så många underbara hästar som skapades denna kväll🐎. // Helena

Michael H
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Jättetrevligt bemötande, speciellt med barnen i gruppen. Det var ett kort tillfälle men vi han prova på flera tekniker med god handledning av Helena

Svar från Helenas Keramik Lerum

Hej Michael, tack för ditt fina omdöme, så fint att få handleda både barn och mor och farföräldrar tillsammans🫟 Bästa hälsningar Helena

Laila E
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Här hade vi en härlig upplevelse både stora och vi blev väldigt väl omhändertagna Kommer gärna tillbaka

Svar från Helenas Keramik Lerum

Tack Laila för ditt omdöme och feedback😃 Ni var en fantastisk grupp, så kul att arbeta tillsammans med både barn och vuxna! Välkommen tillbaka på något av mina event! // Helena

Johansson E
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Hade det så kul hos Helena! Fick testa på det mesta och det finns sååå mycket olika former, schabloner och annat att skapa med. Liten grupp med gott om tid för handledning 💕

Svar från Helenas Keramik Lerum

Ellinor, så kul att ha dig i studion tillsammans med din syster💕Underbart att se dig skapa och bli inspirerad av materialet i Studion😀 Hoppas att få se dig igen i Studion! Helena

Nettelbrandt L
Skrev om Helenas Keramik Lerum

Min dotter på 10år hade en fantastisk kul och trevlig dag tillsammans med sina kompisar. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Helenas Keramik Lerum

Hej Li, är så tacksam att det jag hittar på i KeramikStudion uppskattas och att ni föräldrar bokar in era barn för en Kreativ dag tillsammans💕 Kanske detta blir ett kommande koncept på Jullovet! Bästa Hälsningar Helena