Mycket bra bemötande och en snabb och god service ; trevlig personal
Hemkomfort
På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering....
1354 omdömen om Hemkomfort
Sedan starten hos Reco 2018
Trevligt bemötande, fick den servicen jag förväntade mig.
Snabba att ta åt sig ett ”halvakut” jobb. Snabba att felsöka och återkoppla med lösning.
Jag beställde installation av FTX-system i en 70-tals villa med källare. Tydlig offert och snabb återkoppling. Montörerna var väldigt duktiga och lösningsorienterade. Det märks knappt att installationen utförts. Inhomusklimatet har blivit mycket bättre. Rekommenderas verkligen.
Processen från start till slut var smidig.
Klara besked, snabba med offert, lovade när de kunde komma. Kom, allt var klart samma dag. Fungerar också utmärkt
Kunniga, proffsiga, serviceminded och ett väl utfört arbete.
Allt fungerade perfekt och smärtfritt
Mycket bra bemötande och proffsigt arbete på plats.
Har använt Hemkomfort för att installera FTX ventilation i såväl vårt förra som nuvarande boende. Jag har varit väldigt nöjd med kommunikationen. Hemkomfort har varit måna om att hitta den bästa lösningen i alla avseenden. Vilket aggregat, placering, ljud, rördragningar etc. Inget har lämnats åt slumpen. Utmärkt kvalitet på utfört arbete och resultatet på innemiljön är påtaglig. Lämnar aldrig den här typen av omdömen om jag inte kan stå för det.
Trevliga att ha att göra med och bra utfört arbete!
Mycket nöjda! Vi hade höga förväntningar, särskilt med tanke på de fina omdömena Hemkomfort har på Reco, och ändå lyckades de överträffa dem. Vi bytte vårt gamla FTX‑aggregat mot ett nytt och passade samtidigt på att bygga om en stor del av kanaldragningen. Förslagen på förändringar och förbättringar var väl motiverade och genomtänkta, och resultatet blev verkligen bättre än vi hade hoppats på. Bemötandet från hela gänget i Skövde var 10/10. All personal vi hade kontakt med var professionell, hjälpsam och trevlig under...
Väldigt trevliga grabbar som var här
Snabba och lätta att få tag i, väldigt kompetenta, enkla att ha att göra med. Mycket bra utfört arbete med vår FTX-installation
Kunnig leverantör av ventilationslösningar. De löste ett problem som annan leverantör inte klarade av. Kontakten med dem har varit enkel, tydlig och trevlig. Slutpriset vi betalade stämde överens med offerten utan diskussion. Vi skulle ledigt kunna rekommendera dem som leverantör.
Samarbetet med Hemkomfort fungerade utmärkt. Trevligt bemötande och lätt att komma i kontakt med Sven, som alltid svarade snabbt och höll alla överenskommelser. OVK i bostadsrättsföreningen genomfördes snabbt och smidigt utan problem.
Mitt FTX-system behövde repareras varpå jag anlitade Hemkomfort. De är mycket professionella, trevliga och måna om sina kunder. (De var egentligen överbokade och hade inte tid för nya kunder men tog sig an mig ändå, vilket jag är mycket tacksam över då firman som installerade systemet på alla vis är raka motsatsen till Hemkomfort.)
Mycket positiv. Nödvändiga inställningar och justeringar utförda på ett professionellt sätt. Mitt omdöme baserat på min egen professionella erfarenhet inom området.
Jag fick ett mycket bra intryck av HemKomfort och Jonas redan från första samtalet och mötet. Vi hade enorma radon-problem (nära 10 000 Bq/m3) och HemKomfort tog det seriöst och tog fram en lösning som de sedan mycket professionellt installerade i vår knepiga gamla skolbyggnad. Uppmätta värden ligger nu under 100 Bq/m3! Jag kan verkligen rekommendera HemKomfort - de kan sitt jobb!
Snabbt och bra utfört arbete. Bra och lätta att kommunicera med.
Bra bemötande av personen som kom.
Bra service och väl utfört arbete!
Bra bemötande! Vi fick en offert som var rimlig i pris och fördes. Arbetet gick snabbt och smidigt och alla dragningar gjordes snyggt. Mycket nöjda!
Väldigt trevligt bemötande. Vet vad dom håller på med
Min uppfattning av hemkomfort är att de vet vad de gör och man har en bra dialog med dem. De lägger fram förslag på olika åtgärder och man får hjälp med de frågor man har. Vi känner oss trygga med att ha dem hos oss när vi behöver hjälp.
Trevliga och bra kommunikation
Snabb och proffsig hantering! Vi fick till ett bra samarbete.
Alltid trevliga att ha att göra med!!
Bra och ärlig kommunikation. Förklarade tydligt dom olika alternativen som fanns inom ventilation och hur man kunde gå tillväga. Vi började med radonmätning för att därefter ta ett beslut om val av ventilationsmetod. Rekommenderas!
Trevligt bemötande lyssnar på vad man säger. Nu köper jag bara filter.
Mycket bra. Fint utfört, helt enligt överenskommelse.
Mycket bra kommunikation, hjälpsamt gäng (haft kontakt med Per). Känner mig trygg med Hemkomfort och kommer absolut att vända mig till dem igen vid behov.
Hemkomfort gav ett professionellt intryck med tydlig kommunikation och smidig service. Arbetet utfördes noggrant och resultatet motsvarade förväntningarna. En trygg leverantör som jag gärna kan rekommendera
Mycket bra platschef i Skövde!
Mycket bra service av Hemkomfort. Tack Niklas i Skövde. Bra och seriöst företag.
Lätt att kommunicera med Hemkomfort och mycket snabb leverans. Rekommenderar starkt!
Fick snabb återkoppling och kunnig personal
Bra åtgärd samt Hjälp med Rotavdrag. Tog dock lång tid att få åtgärd pga sjukdom. Annars myckt bra! Jobbigt för gamla som inte har bank ID eller ör digitala för att betala fakturan. Men dottern löste det.
Väldigt nöjd med bemötande och service. Kan rekommendera!
Mattias var väldigt hjälpsam och duktig.
Stort engagemang! för att allt skulle bli rätt!
Mycket trevligt bemötande av hemkomfort i skövde vid köp av Ftx ventilationssystem. Profsigt och efektivt utfört arbete. Vi är supernöjda.
Gjorde jobbet med rengöringen av rör och anpassning av luftflödet…. men justeringen innebar att alla luftuttag inte anpassades utan blev sneda vid fästet. Ingen bra sammanställning av alla mätvärden gjordes utan endast ett par värden skrevs ner på fakturan. Tidigare leverantör gjorde en fin särskild sammanställning som gjorde att man som kund tydligt kunde se förändringarna och tydliga måltal. Upplevelsen av helheten är svag både utifrån bemötandet (ej engagerad) och att tydligt och professionellt dokumentation saknades.
Hej Johan, Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar, särskilt när det gäller dokumentation och helhetsupplevelsen. Jag kommer att kontakta dig kring de sneda luftdonen så att vi får en tydlig bild av vad som hänt och kan säkerställa att det åtgärdas på rätt sätt. När det gäller injusteringsprotokollet bifogades det tillsammans med fakturan, men jag förstår att du efterfrågar en mer sammanställd och pedagogisk redovisning av samtliga mätvärden samt tydliga måltal. Det...
Mycket kunnig personal snabbt utförande av reparation samt god rådgivning
Duktiga trevliga och mycket proffsiga snabb hantering. Protokollet kom snabbt.
Levde fullt ut upp till förväntningarna
Vi upplever bra samarbete och trevligt bemötande. Super nöjda med hur arbetet har utförts, snyggt gjort av installatören. Trevlig och kunnig.
Enkla att kommunicera med, inget krångel väl på plats.
Mycket kunniga om mitt aggregat. Snabbt åtgärdande. Rekommenderar verkligen Hemkomfort. Trevligt bemötande av M!
Ett bra och professionellt jobbet.trevligt bemötande och kunnig personal.