Snabb och enkel kontakt. Utlovad överenskommelse hölls fullt ut. Klar och tydlig redovisning av allt som genomförts. Inte någon anmärkning från på städningen från hyresvärden vid besiktningen. Alla förväntningar infriades med råge. Vi är mycket nöjda med Hemrents arbetsinsats. För Björn Olssons dödsbo genom Lennart Sparring
Hemrent.com
Välkommen till Hemrent.com! Vi har flera tusen nöjda kunder, där bland annat Stockholms stad och stadsförvaltningar i Stockholms län har valt att anlita oss för tömning och värdering av dödsbon. Vi har garanti på alla utförda arbeten vilket innebär att om du som kund inte är tillfredsställd med vår städning så kommer vi tillbaka...
135 omdömen om Hemrent.com
Sedan starten hos Reco 2018
Jag blev mycket väl bemött av Hemrent och fick genast ett gott intryck av dess chef liksom av den dam, som lett arbetet. Mina förväntningar var, att Hemrent skulle tömma lägenheten på allt lösöre och sedan städa den noggrant och putsa fönstren. Detta gjorde man så väl, att Svenska Bostäders besiktningsperson sade sig aldrig ha sett en finare lägenhet. Jag är alltså mycket nöjd, kommer att anlita Hemrent igen och har redan rekommenderat Hemrent till andra.
Verkligen nöjd med Hemrent! De utförde tömning av bostad med efterföljande flyttstädning inför utflyttning. Lätta och trevliga att ha att göra med. Kommit på avtalade tider och utfört ett perfekt arbete till ett bra pris. Hyresvärden var imponerad av städningen inför överlämningen. Allt har fungerat perfekt enligt överenskommelser. Kan verkligen rekommendera Hemrent.
Det är klart att jag förväntade mig en perfekt flyttstädning, men jag blev ändå glatt överraskad av det fantastiska resultatet. Är oerhört glad att jag fick Hemrent rekommenderad av en vän och rekommenderar nu vidare. Torsten Sundberg
Jag fick fin kontakt från början. Jag är mycket nöjd med deras utförande av min beställning av min bortgångne brors lägenhet.
Vi behövde hjälp med utrensning av ett dödsbo, kom i kontakt med Hemrent via nätet, Fin kontakt, proffisigt bemötande. utfört enligt överenskommelse till mkt bra resultat. Tack.
Mycket nöjd med både kommunikation och slutresultat. Michel är ärlig, tydlig och lovar inget han inte kan hålla. Kändes väldigt tryggt genom hela processen och jag återkommer gärna som kund.
Mycket trevligt bemötande och serviceinriktade. Väl utfört arbete!!
Perfekt rent som nytt klart i tid
Allt gick enligt plan var mycket nöjd
Bemötandet var bra och redigt från början till slut. Lägenheten som skulle utrymmas och städas tillhörde ett dödsbo och jag bodde en bit ifrån vilket innebar lite bök med utbyte av nycklar som jag bara hade en uppsättning av. Det löste företaget på ett väldigt smidigt sätt och en gång kom t.o.m. personal hem till mig och lämnade nyckeln eftersom jag hade svårt att ta mig till lägenheten vid det tillfället. Dessutom var arbetet utfört på bästa tänkbara sätt. Efter tomning och städning såg lägenheten nästan som ny ut.
Från första kontakt till kontroll av städning har allt fungerat perfekt. Personligt tydligt bemötande av Silvia, och Michel. Bra digital kontakt. Lägenheten var skinande ren efter tömning. Rekommenderas.
Otroligt bra och hjälpsamma! Vi blev positivt överraskade över hur smidigt allt gick och hur bra tömningen och städningen blev. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt nöjd - från första mötet till slutstädningen - så proffsigt. Ringde och meddelade vi är lite sena till mötet - pga trafik köer - till bra värdering av bohag. Vi kan verkligen rekommendera Hemrent.
Vi behövde hjälp med att tömma min mammas dödsbo. Bemötandet var bra, värdesakerna de ville ta vara på värderades väl. Tömningen och städningen sköttes smidigt och bra. Kan varmt rekommenderas
Företaget var professionelt från star till mål Jag kommer rekommendera företaget
Bra bemötande jobbade snabbt och städade bra
Väldigt professionellt bemötande från början till slut. Jobbet var mycket väl utfört och kan rekommendera Hemrent till dom som söker dessa tjänster.
Hemrent har under flera år hjälpt mig tömning och städning av både villa och lägenheter. Allt har skett på ett exemplariskt sätt, med snabb service och högsta resultat utan krångel även då uppgiften varit utmanade. Allt detta till ett vettigt pris. Därför ingen tvekan att jag kontaktar dem igen om det behövs. Jag kan därför varmt rekommendera dem. Jonas Sahlström
Vi behövde hjälp med att tömma och städa ur en lägenhet efter ett dödsfall och göra klart inför visning. De tillhörigheter som fanns kvar fick vi värderade av Michel. Det kändes mycket förtroendegivande. han förstod precis våra önskemål. Allt fungerade smidigt och lägenheten blev snyggt städat, helt som vi tänkt oss. -Lätt att komma i kontakt med -Mycket trevligt bemötande -Vi gjorde upp en planering tillsammans och allt fungerade perfekt -Gjorde jobbet bra
De åtog sig uppdraget med kort varsel och genomförde det med ett fantastiskt resultat, till ett bra pris. Vi är mycket nöjda med Hemrent.
Det blev bättre än trodde. De kom snabbt och var mycket vänliga
Tack Michel och ditt gäng som tog hand om min älskade mammas lägenhet. Ni gjorde ett toppenjobb. Kan starkt rekommendera Hemrent till alla. Carina
Jobbet utfört till belåtenhet. Bra dialog före, under och efter genomförandet.
Mycket proffsigt,allt fungerade utmärkt . Höll tider.Även prismässigt värt.
Snabba, tydliga, flexibla och ok pris. Fixade oförutsedda problem som uppstod.
Tjänsten jag beställde var tömning av lägenhet och källare +städning. Jag hade blivit rekommenderad av en vän , som tidigare använt Hemrent. Så bra att samma firma kan ordna både flytt och städning. Arbetet gjordes fort och bra. Trevliga arbetare. Jag hade sagt till chefen att ngn fullständig flyttstädning inte behövde göras, t.ex inte tvätta fönstren + andra saker.pga kommande renovering. Tyvärr hade det inte kommit fram till personalen. Kanske det då hade blivit lite mer avdrag än 1000 kr. Jag är nöjd med arbetet och kan rekommendera vidare. Tack Gunvor Lindberg
Snabba, verkar ha utfört uppdraget till belåtenhet
Michel är mycket trevlig och tillmötesgående, och kom på kort varsel för att göra en översyn. Vi behövde hjälp att tömma och städa dödsboet efter en förälder. Det gällde en stor lägenhet belamrad med saker, och vi barn mäktade inte ta hand om allt på egen hand. All kontakt med Hemrent och allt bemötande från Michel och hans personal var professionellt, smidigt och mycket hjälpsamt. Tömning och städning skedde på kort tid, och med tanke på den mycket tunga arbetsbörda det innebar var kostnaden helt rimlig. Värderingen av...
De jobbade på helt fantastiskt. Fint och snyggt efter städningen. Jag rekommenderar å det varmaste.
Bra och snabbt utfört arbete till ett bra pris.
Väldigt trevlig bemötande, snabbt utfört och håller vad de lovar!
Superbra firma ordning och reda. Jag har rekommenderat till många redan mycket vänligt bemötande 👏
Hemrent gjorde ett övermäktigt arbetet med att tömma och städa dödsbo; tryggt, enkelt och smidigt.Vi är så nöjda med det vänliga, tillmötesgående bemötandet och det fina arbete de utförde. Helt enkelt toppen. Våra varmaste rekommendationer! /Helena
Bra service. Effektivt. Går kanske att hitta samma tjänst till något lägre pris, men servicenivån är värd att betala för.
Tömning av villa inför försäljning. Superproffsigt bemötande, rimligt pris, Michel var väldigt kunnig och var där hela dagen och hade full koll på sina grabbar. 4 pers jobbade en hel dag och städade efter sig. Vi är jättenöjda!
Högsta betyg. Kunniga, mycket hjälpsamma, prisvärda, snabba och trevliga 👍😀 Rekommenderas starkt!
Kan bara varmt rekommendera - bra och korrekt bemötande av Michel, tömningen och städningen av lägenheten inklusive bortmontering av vissa fasta detaljer utfördes perfekt enligt vad vi överenskommit.
Fantastisk service! Alla var jättetrevliga och serviceinriktade. Kommer absolut anlita dem igen!
Trevlig bemötande & snabb tömning & flyttstäd av hus. Mycket nöjda med resultatet.
Mycket trevligt bemötande. Snabb service. Fint städat. Vi är väldigt nöjda. Mvh Maud Nilsson
Professionella, noggranna och snabba. Prisvärt! Rekommenderar varmt!
Snabb återkoppling av tömning och städ av dödsbo, service vid upphämtning av lägenhetsnycklar.
Jättefin och snabb hjälp när vi skulle tömma vår mors hem efter hennes bortgång. Allt gick snabbt och smidigt till ett bra pris. Rekommenderas!
Trevligt bemötande, lätt att samarbeta med vid tömning och flyttstäd av dödsbo.
Det blev så bra! Bokade hjälp av dödsbo med Michel och han fixade allt med röjning, slutstäd och fönsterputs. Resultatet blev så fint. Han gav bra förslag och jag är så tacksam för Hemrents engagemang. Allt gick så lätt. Tusen tack grabbar!
Städning och bortforsling av möbler samt lösöre utfördes snyggt, enligt utsatt tid och överenskommelse.
Trevligt bemött trots lite strul men det slutade med nöjd kund.
Mycket nöjd! Trevligt bemötande, snabb återkoppling, bra utfört arbete och på utsatt tid. Gunilla
Helt strålande. Mycket enkel och trevlig kommunikation och lägenheten blev rensad o perfekt städad enligt avtalad tid. Kan varmt rekommendera.