Hemrent.com

Vasagatan 36, 111 20 Stockholm — Visa karta

3.9 i betyg av av 7 omdömen
 

Läs vad 7 kunder tycker om Hemrent.com

 • BONNIE L

  2020-05-31

  Spontant omdöme
  BONNIE L skrev om Hemrent.com
  Kan varmt rekommendera Hemrent. Michel med personal gjorde ett otroligt jobb med flytt, rensning och städ av min fars dödsbo. Michel är en social och trevlig person.
  Kommer anlita honom igen :-) Läs mer
  gillar detta
 • 2020-04-08

  Spontant omdöme
  SILVIA C skrev om Hemrent.com
  Bra bemötande. Vi är mycket nöjda med korrekt värdering av bohaget. Flytt samt tömning av bostad och flyttstädning. Vi kommer att anlita Hemrent i framtiden igen. Läs mer
  gillar detta
 • MAGDALENA H

  2020-03-25

  Spontant omdöme
  MAGDALENA H skrev om Hemrent.com
  Jag var jätte nöjd med Michel och hans medarbetare och rekommenderade till Mina vänner också. De var super nöjda 🙃 Läs mer
  gillar detta
 • HANNA M

  2020-03-25

  Spontant omdöme
  HANNA M skrev om Hemrent.com
  Jag är jätte nöjd med hemrent. De har hjälpt mig 2 gånger en gång viď flytt och en gång när min styfar gick bort . De är snabba, efektiva och profesionella . Läs mer
  gillar detta
 • 2019-06-04

  Spontant omdöme
  Magnus F skrev om Hemrent.com
  Hade bokat ett besök med en man från hemrent som skulle komma och värdera min avlidna mammas saker.
  Hälsar på honom ute i trapphuset och öppnar dörren till min lägenhet han går med skor utan att torka fötterna varken utanför eller innanför dörren.
  Väl inne visar jag honom de saker som vi vill avyttra han svarar med att fråga mig om det är en bostadsrätt eller hyreslägenhet. Jag blir förvånad och undrar varför han vill veta det, vi vill ju bara bli av med lite saker. Jag visar honom det som vi vill bli av med en gång till.
  På samma sätt fortsätter det, mannen frågar något ovidkommande och jag visar på och pekar på det som han skall titta på. Efter femte gången tröttnar jag och ber honom gå.
  Vill ni ha proffsig värdering vänder er inte till Hemrent. Välj hellre Metropol eller Kolonn Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-09

  Spontant omdöme
  Anna H skrev om Hemrent.com
  Använd aldrig detta företaget!!!
  Ringde för att få en offert, manen i telefonen säger att han är dubbelt så dyr som alla andra och det skulle ta minst två dagar att genomföra jobbet. Detta gällde en lägenhet på 24kvd. Jag frågade om han ens ville ha jobbet i fråga, han svarar, kanske om tre veckor! Jag frågar om detta är hans affär ide? Att vara dyra? Ta lång tid på sig?, !
  FY Fan alltså, använd aldrig denna firma!!! Läs mer
  gillar detta
 • Pia C

  2016-05-19

  Spontant omdöme
  Pia C skrev om Hemrent.com
  Jag är mer än nöjd!
  Tömning och städning av min farbrors lägenhet som var mycket smutsig och mycket att tömma då det var en stor lägenhet. Detta gjordes snabbt och det var rent i varje hörn, så glad och nöjd åkte jag därifrån efter min inspektion. (Lite synd kan tyckas att den nu ska renoveras och bli dammig igen.)
  Michel är mycket bra att ha och göra med.
  Stort tack igen!
  /Pia Läs mer
  gillar detta