Ja jag blev nöjd och väl.bemött av personalen.
Hemrex AB
Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...
2591 omdömen om Hemrex AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hemrex did a competent job, but we face too much 'survey fatigue' - too many providers asking for too much customer feedback. It may have been a good marketing tool once, but it gets odious when the customer cannot buy a product or service without being questioned after the fact. Repeat orders constitute a 'good grade' while discontinuing or not placing repeat orders may (but does not unequivocally) constitute a 'bad grade'. Thank you for attending to this issue.
Jag är helnöjd med dem Trevligt bemötande när man kontaktar dem Trevlig personal som utför arbetet.De är noggranna. Allt är perfekt Mvh Els-Marie Hultgren
Trevligt bemötande genom hela processen. Tydligt kring uppdrag och kostnader. Bra genomförd fönsterputsning. Kan varmt rekommenderas.
Pålitlig och mångsidig firma som kan hjälpa till med städning, flyttning, bortforsling, auktionering kemtvätt och trädgård för att bara nämna något. Jag är väldigt nöjd.
Mycket nöjd .Rent o fint efteråt. Trevlig personal Fönsterputs
Snabb återkoppling! samt duktiga och trevliga.
Proffsigt utfört👍Jag beställde fönsterputs
Lite tidigt att utvärdera, bara varit hos oss en gång. Trevligt bemötande av kontoret. Christina
Alltid vänliga o tjänstvilliga på kundtjänst! Alltid nåbara. Bra koll på mina behov o ser till att det blir bra. Kompetenta städare o välutbildade. Jag har stora krav o de blir alltid uppfyllda.
Super bra super bra super bra 😁
Jag hade avtalat fyra timmars hemstädning, med tonvikt på köket som bl.a har många, mattlackerade, ljusa luckor och lådor! Jobbigt att hålla dom rena. Hela köket blev skinande rent! Sandra( tror jag att hon heter) gjorde ett toppjobb. Också med våtutrymmena, två stycken. Hon hann också med div. övrig dammsugning av flera rum. Snabb, trevlig och effektiv! - Ja, detta är ju mest om personen som var här, men bemötandet och informationen på Hemrex, Ystad, det var väldigt bra. Allt fungerade och blev som avtalat, inga obehagliga...
Vi är jättenöjda! Andra gången vi anlitar Hemrex men definitivt inte den sista.
Bra städat, trevliga tjejer Mona o Sandra. Kan anlita de en annan gång o kan verkligen rekommendera .
Vi väljer alltid Hemrex för städning och fönsterputs. Lätta att kontakta. Bra pris. Gör fina jobb. Alltid varit nöjda!
Utmärkt på alla sätt. Enkelt att boka och resultatet är perfekt.
Jättebra. Alltid perfekt städning och personen som kommer till mig är alltid trevlig och så himla duktig varje gång.
Noggrant utfört arbete. Effektivt. Trevlig personal. Så nöjd.
Trevligt bemötande vid bokning per telefon. Duktiga, snabba och trevliga fönsterputsare!
Jag väntar på att få en faktura på arbetet.
Flyttstäd samt fönsterputs. Professionellt utfört arbete och mycket trevligt bemötande!
Allt från första kontakt har varit mycket bra. Jobbet som utfördes var helt kanon. Mvh Stefan
Pålitliga, hjälpsamma och serviceinriktade.
Snabb hantering hela vägen, trevliga medarbetare och ett perfekt utfört jobb
Rent och snyggt, inga konstigheter.
Har hemstäd. Trevlig personal och bra pris
Snabbt och effektivt. Har nu vältuktade äppelträd.
Noga och väldigt trevlig och jätttefina fönster
Jag har inte fått hjälp av er
Trevlig tjej. Noggrann och ordentlig.
Toppen ! Trevlig personal Fönstren blev så rena och fina Enkelt med bokning Mycket bra pris för denna tjänst
Jag har endast använt Hemrex en gång. Personalen vänlig vid kontakt. Mannen som putsade våra fönster tog väldigt lång tid på sig. Fönsterna fina på insidan lite si och så på utsidan. Kan tänka mig att använda Hemrex igen
Trevlig duktig personal pålitlig
Mycket fint resultat och trevlig personal! Tacksamma och nöjda😃
Killarna har gjort ett fantastiskt jobb.
Vi är mycket nöjda med Hemrex , alltid trevliga och gör så fint i vår trädgård och förstår vad det vi vill ha hjälp med. 😃👍🥰
Mycket nöjd med dem har varit hos mig och skött mitt trädgårdsarbete.
Hej inga problem alls nästan aldrig hemma när Marlena kommer hit. Allt blir bra som sagt och sen tycker jag de eller hon ska städa ifred utan mitt spring. Håller mig borta pga jobb klart men är jag ledig ute då också. Så inga problem. Mvh P-O Holgersson
Är ett seriöst och bra alternativ
Missförstånd mellan Hemrex och mig så det blev inget gjort vid sista tillfället. Förra årets arbete var vi mycket nöjda med!
Omtänksamt och professionellt bemötande och arbete. Vi är mycket nöjda. Med vänlig hälsning Eva
Jätte bra! Helt nöjd .Trevlig flicka som kommer och städar.
Trevliga,vänliga, noggranna. Alltid med ett leende på läpparna.
Mycket nöjd med resultatet. Bra pris. Önskar tydligare beskrivning på vad tjänsten omfattar
Hemtex var bra för att dom kom och putsade mina fönster utvändigt, men där fanns lite fläckar kvar på en del ställen, vilket det blir lite minus på!
Hejsan Benita! Tack för din recension och tack för att du tog dig tiden att skriva vad som kunde blivit bättre! Du får gärna kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig boka in en reklamation på de fönsterna som inte blev bra. Vi kommer nämligen gärna ut och putsar om dem så alla fönster är skinande rena! Du når vår kundtjänst på: Kundtjänst 020 721 721 Email info@hemrex.se Med vänliga hälsningar, Hemrex Kundtjänst
Positivt och vänligt bemötande. Gott arbete
Virrigt med tider och plats och ändringar
Väldigt fin kundservice, tyvärr ingen kvalité i utförandet. Både flytt och städ får underkänt.
Mycket proffsiga fönsterputsare som var noggranna och snabba. Jättenöjd!
Ok men inte helt perfekta Ok men inte helt perfekta