Hesselgrens Bil AB

Boka tid Ring 0383-122 10 Dela

7 omdömen om Hesselgrens Bil AB

John S
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Mkt bra bra och trevligt bemötande, samt smidig affär.

Rickard H
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Jag är mycket nöjd med min bilförsäljning på Hesselgrens Bil AB.

Linus H
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Men känns genuint och äkta. Grabben är ung och erfarenheten kommer med åren. Men upplever säljaren som kunnig, intresserad och inte säljar-hal. Lösningsfokuserad och medgörlig. Nu har vi råkat få tag i en bil som kommer att kräva ytterliggare åtgärder framåt, så får se hur det kommer lösa sig över tid. Men än så länge finns det en plan.

Lejla R
Skrev om Hesselgrens Bil AB

De hade ett mycket bra och professionellt bemötande när jag letade efter en bil. De var lyhörda, hjälpsamma och duktiga på sin sak under hela processen kopplat till bilköpet. Rekommenderar dem starkt.

Cristian G
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Kan varmt rekommenderas, vid ev affär så är det lugnt o stilla o inget jäktande eller jagande! Carl är väldigt smidig att ha att göra med om det skulle vara något som inte stämmer på bilen när man tittar på den, eller efter leverans!

Linda C
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Personalen är okomplicerade, trevliga, snälla och hjälpsamma.

Aren B
Skrev om Hesselgrens Bil AB

Jag bytte in min gamla Renault Lagunan från 05 och Köpte en Kia Optima GTline från 2018 årsmodell förrgår den 30 Oktober 2024 och fick underbart pris för Renault + fick riktigt bra rabatt för Kia Optiman 👍. Speciellt Tack till vinterdäck och 2 års garanti Karl 🙂 Jag kommer att fortsätta både eventuell bytte och bilköp bara hos Hesselgrens Bil 👍 Rekommenderar !