Roger A:
Det är 2st supertrevliga bröder som säljare. Dom är riktigt service inriktade och gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd och få en bra affär. 10 stjärnor av 10 möjliga.
Mycket trevlig och kunnig kille på verkstaden med.
Så har dom den bilen du vill ha , Så var absolut inte rädd för att göra affär med dom. Rekommenderas varmt.
Suzana J:
Fint bemötande och stort tålamod då det tog ett tag innan allt var löst med min bank. Köpte Peugeot 3008 som var väldigt fin och de skickade några extrabilder för att försäkra oss om att inga tråkiga överraskningar väntade då vi hade en bit att köra till Eksjö. Det jag såg på bilderna och det dem berättade stämde väl överens. Kan varmt rekommendera Eksjö bilaffär.
Filippa K:
Vilket företag och vilken underbar personal!!
Superb service när min bil blev akut sjuk.
Dom bjöd på kaffe och under tiden de fixade min Kia Carens fick jag också låna bil av dom i stället för att sitta och vänta.
På under 2 timmar var felet avhjälpt och jag kunde glatt i hågen åka vidare. Detta bemötande borgar verkligen för ett bekymmersfritt bilägande. Tusen tack till personalen i Anderstorp.
Från Ronny på Swedexray.
Rolf Lennart S:
Köpte en fin bil på distans av mycket trevlig personal. Blev hämtad vid tågstation och hade en trevlig stund med provkörning, kontraktskrivning etc.
Mycket nöjd med både pris och bil!
Efter två veckor gick en bakfjäder av, kontaktade Joacim och fick allt ordnat på verkstad nära mig. Köper gärna bil av dem igen!