Eksjö Bilaffär AB

Eksjö Bilaffär AB

Ring 0381-152 00 eksjobilaffar.se
4.6

Hos Eksjö Bilaffär står kunden i centrum. Sedan 2009 har vi sålt över 1000 bilar årligen och hjälpt lika många nöjda kunder. Vårt mål är alltid att erbjuda rätt bil till rätt pris med högsta service. I vår bilhall och utställningsplan hittar du ett brett utbud av nya och begagnade bilar. I vår MECA-anslutna verkstad servar...

24 omdömen om Eksjö Bilaffär AB

Ahide S
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Väldigt bra bemötande och professionella. Rekommenderar starkt!

Nils Erik O
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Ett professionellt bemötande. Kunnig och hjälpsam personal. Följer alltid upp affären framåt med stöd i alla dess former. Verkligen ett företag man kan lita på!

Erik E
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Trevligt och professionellt bemötande. När det senare blev problem med bil hjälpte de mig med det på ett sätt som överträffade mina förväntningar. Det var till stor hjälp.

Suzana J
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Fint bemötande och stort tålamod då det tog ett tag innan allt var löst med min bank. Köpte Peugeot 3008 som var väldigt fin och de skickade några extrabilder för att försäkra oss om att inga tråkiga överraskningar väntade då vi hade en bit att köra till Eksjö. Det jag såg på bilderna och det dem berättade stämde väl överens. Kan varmt rekommendera Eksjö bilaffär.

Arvid N
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Snabb service och handledande hjälp. rekomenderar starkt

Markus K
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Trevligt bemötande direkt när man kommer in i bilhallen. Stort engagemang för mig som kund

Bodil A
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Jag blev trevlig bemött av en försäljare. Så jag åkte hem med en ny bil.

Åke F
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Trevligt och hjälpsamt bemötande.

Catarina Ö
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

All kontakt med Eksjö Bilaffär har varit positiv, vi fick fint bemötande. Vi köpte en Skoda Oktavia som vi är jättenöjda med, dock var batteriet urladdat den dagen när vi skulle köpa den och backkameran fungerade inte och inte heller dagen efter, efter att vi laddat batteriet för att se om det påverkade. Vi har idag haft kontakt med bilaffären och de säger att de ska ordna det, så det är ansvarsfullt tycker vi.

Baskim K
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Bra bemötande,enkelt att köpa och nöjd med service 👍🏻

Christer M
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

En extremt smidig och bra upplevelse. Provkörning av bil på onsdag eftermiddag, lycklig ägare till bilen torsdag eftermiddag! Kunde inte gått bättre!

Kjell F
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Professionellt och vänligt bemötande. Uppskattade särskilt den yrkesmässiga skickligheten vid handläggningen av alla dokument och handlingar som skall hanteras vid ett bilköp. Vi är mycket nöjda.

Sam N
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Det är så bra biläffär gällande allt från början till slutet men bara en dålig sak att finns det inte riktigt garanti som andra..

Bo Göran A
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Köpte en Tesla model Y. Bytte in en CC40. Var nöjd med affären. Saknade dock stöd till att ta över en begagnad Tesla.

Jonas E
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Alltid lika trevliga och vänliga. Köpt 3 bilar hos dom totalt. Alltid lika nöjd med servicen och hjälpen man får. Tack Valbon

Samko K
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Väldigt professionellt bemötande, kommer absolut att återkomma när det är dags att byta bil nästa gång.

Yvonne L

Trevligt bemötande, bra service

Stefan L
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

En mycket trevlig och tillmötesgående säljare (Valbon). För mig ett helt nytt bilmärke (Peugeot) som har levt upp till förväntningarna. Så en prisvärd bil o en säljare som Valbon, gjorde affären enkel.

Erica M
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Trevligt bemötande och extremt bra service!

Beqo F
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Bra bemötande O bra service både vid bilköp och service till bilen.

Josef H
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Bilen hade sämre skick än det som var beskrivet, ville inte justera priset trots att de hade inte informerat

Toni B
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Jag har köpt bilar i många omgångar genom åren, men Eksjö Bilaffär sticker verkligen ut. Deras professionalism och kunnande märks direkt – från första mötet i hallen till att avtalet är klart. De är tydliga, trygga och otroligt hjälpsamma genom hela processen. Finansieringen gick smidigt och var transparent rakt igenom, vilket gjorde att jag visste exakt vad jag köpte. Inga dolda villkor, inga frågetecken. De tog sig tid att gå igenom garantier och allt runt omkring, vilket skapade en genuin trygghet. Kort sagt det är sällan man möter så här hög nivå av service. Rekommenderas varmt.

Erik Mats Piyasiri O
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Då var det dags att byta bil igen och denna gång en Tesla. Åkte in för att provköra endast men det trevlig familjära bemötande man alltid får från de anställda på Eksjö Bilaffär, gjorde att jag slog till direkt! En familjär känsla och mottagande kanske inte är viktigt för alla men det är det helt klart för mig. Så fort jag kliver in genom dörren så känner jag mig som hemma. De har alltid hjälpt till det där lilla extra och de har bland de längsta priserna i Sverige. Det är tryggt att alltid kunna få hjälp när det behövs....

ALBERT M
Skrev om Eksjö Bilaffär AB

Super grym service köpte min förstabil till min son där och kommer absolut vara kvar som kund hos eksjöbilaffär proffsiga absolut något o rekommendera