Alla kategorier Djuraffär Västra Götaland Göteborg Hisingens Zoomarknad

Hisingens Zoomarknad

Backavägen 2, 417 05 Göteborg — Visa karta

2.0 i betyg av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Hisingens Zoomarknad

 • robert m skrev om Hisingens Zoomarknad
  Vi på Eragons Omplacering av Marsvin är rejält trötta på att dåliga råd lämnas av en zooaffär som funnits i samma regi och på samma plats sedan 1978.

  Hisingens Zoomarknad bryter konsekvent mot djurskyddslagstiftningen som säger att flockdjur ska hållas med artfrände.
  Dessutom rekommenderar Hisingens Zoomarknad att marsvin ska hållas utan gömsle i sin livsmiljö, även detta på tvärs med vad svenska lagstiftningen föreskriver.

  Tack vare att Hisingens Zoomarknad är en butik som säljer mycket djur har vi vid oräkneliga tillfällen sedan 2006 när Eragons startade på Hisingen tagit in marsvin för omplacering i riktigt bedrövligt skick trots ung ålder. Ägarna har följt Hisingens Zoomarknads skötselråd:

  ensamt marsvin i liten bur 80x40, utan gömsle/hus och med pellets, salt och mineralsten. Minimalt med hö eller inget alls.
  Vi uppmanar alla som känner fördet lilla livet i buren utan vän att bojkotta Hisingens Zoomarknad och gärna tala om för dem varför. Tala gärna med andra också, dela namninsamlingen på facebook och andra sociala medier för om de får ett massivt motstånd så kanske det äntligen förändrar sina skötselråd och marsvinen kan få en vän, gömslen och hö.

  Eftersom det är vänner, hö och C-vitaminrika grönsaker marsvin behöver - inte pellets och mineralstenar. // Irene Lis Läs mer
  gillar detta
 • Anita W skrev om Hisingens Zoomarknad
  Litet utbud, men har barnens favvodjur, hamstrar kaniner och marsvin.
  Trevlig personal även när man vill sälja avkomman till de djur man köpt.
  Tittar ofta in bara för att titta på djuren = ) Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier