Djuraffär i Västra Götaland

Kungälv  (1 st)
Mölndal  (1 st)

Topp 24 djuraffärer i Västra Götaland

• Andreas H
    Andreas H: Fantastisk människa som har grym kompetens gällande Hur man ska dressera sin hund, hur man ska gå till väga inom mer eller mindre ALLT! Dessutom försöker hon aldrig "sälja på" en saker bara för att tjäna pengar. Jag fick banne för att jag försökte köpa för dyra saker till min hundvalp! Givet val!
    Jennie R
    Jennie R: DENNA LILLA ZOO BUTIK ÄR JÄTTEBRA! DE ÄR OTROLIGT SERVICE INRIKTADE OCH TAR SIG TID MED EN. JAG PRATADE MED ÄGARINNAN I 15 MINUTER PÅ TELEFON IDAG. DÅ JAG VAR OROLIG FÖR MIN LILLE KATT. DERAS SORTIMENT ÄR INTE STORT, MEN ÄNDÅ HELT OKEJ. DE HAR DET VIKTIGASTE MAN BEHÖVER OCH DE HAR BRA OCH GOD KVALITÈ PÅ SITT SORTIMENT. JAG KAN VARMT REKOMENDERA DETTA UNDERBARA STÄLLE! EXTRA ELOGE VILL JAG ÅTERIGEN GE ÄGARINNAN. FÖR HENNES VARMA STÖD IDAG.
    Sabina D
    Sabina D: Verkligen trevlig personal och mycket bra priser! Arkens zoo i femman är mer än dubbelt så dyra på en del hundsaker. Rekommenderas varmt!
    Dan C
    Dan C: Mycke bra kunnig personal bra priser och mycket kunskap å kunnande. framför allt hög kvalitet.
  • Anna T
    Anna T: Är stammis där. Superbra, personlig och kunnig personal
    tep p
    tep p: kunnig och trevlig personal. Bra priser och mycket grejer. Lätt att hitta till och bra parkering. Rekommenderar starkt denna butik.
    Lena L
    Lena L: Är mycket nöjd med den nya reptilavdelningen som den välsorterade butiken har... måste ses!
  • Kerstin H
    Kerstin H: Omtänksam personal som tänker både på ägare och djur. Fantastisk tandvård, ser sådant som ingen tidigare sett, från valpsradiet t.ex. fixade sövning och behandling trots att inte tid var inbokad.
  • 8 omdömen
    Sara Gärd Maria P
    Sara Gärd Maria P: Vi hämtade hem vår lilla valp på skärtorsdagen 2025. Vi tog kontakt med uppfödaren efter att ha läst en väldigt fin och seriös annons, redan på telefon fick vi bra kontakt där uppfödaren frågade om vilken erfarenhet vi har sen innan. När vi åker och hämtar henne blir vi mötta av glada hundar. Uppfödaren har en genomgång med oss hur vi på bästa sätt tar hand om vår valp när vi kommer hem. En påse med bra saker får vi med oss hem (karda, kam, bajspåsar, mat, leksaker samt sele och koppel). Vi har fått hem en trygg, glad och nyfiken tjej. Då uppfödaren har gjort en fantastisk grund jobb med att ge henne trygghet har det gjort att vi kunnat bygga en fin relation med henne på en gång. Vi kunde börja träna lydnad redan första dagen, vilket vår lilla Tjorven tycker är så roligt då hon tycker att vi leker och hon lär sig så fort.
  • Margareta J
    Margareta J: Jag kan verkligen rekommendera Solans Zoo, frächa butiker och trevlig personal. Kanske lite med tillbehör i Storås, men det tar de igen i Angered C.
  • Alexander W
    Alexander W: Stor och bra djuraffär där det finns det mesta man kan tänkas behöva till hund och katt! Bra service har jag fått de gånger jag varit där och mycket hjälp med val av foder :) Dom är kunniga och trevliga, men vissa priser på grisöron och annat gott till hunden får dom gärna se över.
  • Robert F
    Robert F: Väldigt trevlig och kunnig personal. Har väldigt många fiskar och fåglar, och en läskig spindel om jag inte minns fel, och "tillbehör" till dessa, så som akvarier och burar =)
    Inigo H
    Inigo H: Fantastiskt utbud för att vara en så liten affär! Trevlig och hjälpsam personal. Välskött och snyggt!
    Jimmy s
    Jimmy s: En mysig kvarters butik trevligt bemötande bra pris återkommer
  • Anton V
    Anton V: Helt galet trevlig personal. Började gå dit när jag bodde i Lunden, åker fortfarande dit och handlar foder och ben. Liten butik. Personalen ordnade fram klövar till viltspår. Bra priser och personalen är alltid glad och tillmötesgående. Kommer man däremot tillbaka med en liten plastboll avsedd för katter som hunden sedan tuggat sönder och kräva pengarna tillbaka så ska man nog gå någon annanstans!
  • Johan O
    Johan O: Exceptionellt trevligt bemötande och skojfriska. Har handlat där länge nu så man känner dom nu. Mycket fin och trivsam ordning. Väldigt fräscht med! Har normala priser, men bra kvalitet på allt. Kan inte bli bättre än så här!
    Axel A
    Axel A: bra sortiment och bra priser men jag köpte en hamster där för ett tag sedan som dom sa var en kille men sedan visade det sig att det var en flicka.
  • Mats K
    Mats K: Stort kunnande i akvariestik, smådjur, katter och hundar. Lars Öhlander har haft ett intresse av djur sedan sin ungdom och det märks. Han har ibland det där udda arterna som man vill få tag i, och oftast till ett rimligt pris. Så att besöka affären är oftast bra idé! Vi var kollegor en gång i tiden, se http://www.facebook.com/media/set/?set=a.113153748740662.13949.113153582074012&l=50d6fd822c&type=1
    Mattias R
    Mattias R: Har handlat ett par gånger här och personalens bemötande har alltid varit trevligt. Kanske inte den största och mest välsorterade butik man besökt men den ligger bra placerad om man själv arbetar centralt i Skövde (och ofta handlar på lunchen). Butiken har, enligt mig då,det man normalt behöver hemma till t e x hund, katt, marsvin o s v.
  • Steffan A
    Steffan A: Liten butik med lågt utbud gällande katt. Det mesta var slut i tillbehör/foderväg och jag fick inte alls någon känsla av att komma in i en zoobutik... Dyra varor! Men personalen tog sig tid, och var trevlig! Kommer tyvärr inte återvända.
  • Kristian
    Kristian: Min son vill ha en hamster och därför gick min fru in på Zoo center. På vägen in till hamstrarna säger en sur expedit "Här får man bara vara om man ska köpa djur!". Tack och hej Zoo center, vi syns aldrig mer.
  • robert m
    robert m: Vi på Eragons Omplacering av Marsvin är rejält trötta på att dåliga råd lämnas av en zooaffär som funnits i samma regi och på samma plats sedan 1978. Hisingens Zoomarknad bryter konsekvent mot djurskyddslagstiftningen som säger att flockdjur ska hållas med artfrände. Dessutom rekommenderar Hisingens Zoomarknad att marsvin ska hållas utan gömsle i sin livsmiljö, även detta på tvärs med vad svenska lagstiftningen föreskriver. Tack vare att Hisingens Zoomarknad är en butik som säljer mycket djur har vi vid oräkneliga tillfällen sedan 2006 när Eragons startade på Hisingen tagit in marsvin för omplacering i riktigt bedrövligt skick trots ung ålder. Ägarna har följt Hisingens Zoomarknads skötselråd: ensamt marsvin i liten bur 80x40, utan gömsle/hus och med pellets, salt och mineralsten. Minimalt med hö eller inget alls. Vi uppmanar alla som känner fördet lilla livet i buren utan vän att bojkotta Hisingens Zoomarknad och gärna tala om för dem varför. Tala gärna med andra också, dela namninsamlingen på facebook och andra sociala medier för om de får ett massivt motstånd så kanske det äntligen förändrar sina skötselråd och marsvinen kan få en vän, gömslen och hö. Eftersom det är vänner, hö och C-vitaminrika grönsaker marsvin behöver - inte pellets och mineralstenar. // Irene Lis
    Glenn B
    Glenn B: Var och trimmade min hund, och när jag hämtade henne så såg det bra ut.. men när vi kom hem och kollade igenom henne så var det en markant skillnad på längden. Hon som klippte henne var jätte trevlig inget emot henne som person. Men var ganska missnöjd så dit går jag inte igen
  • Mathilda L
    Mathilda L: Ta ett gott råd och spendera pengar i en annan djurbutik än denna! Öppet otrevlig ägare som helt saknar känsla för service!! Vi handlar aldrig där igen!! :(