Hk

Kistagången 12, 164 40 Kista — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Hk

 • Morten K
  Morten K skrev om Hk
  Varning !
  Här kan man bli riktigt lurad, ringde nummerupplysningen och fick snabbt telefonummret jag sökte via sms och fick även frågan om jag ville bli kopplad jag tackade ja men vart inte upplyst om att det innebär att man betalar ca 23 till 24 kr i minuten under hela samtalet som pågick ca 10min.
  Jag har dessutom blivit kontaktad av en av deras säljare som säljer annonser för företag priset för denna annons skulle kosta 2900kr + moms men som en så bra kund som jag tydligen är så skulle jag få samma annons för 1000 kr + moms, antingen är dom desperata eller så är det rent bonfångeri ........... Läs mer
  gillar detta
 • kalle k
  kalle k skrev om Hk
  Eniro AB skjuter sig själva i foten, med sin snaskiga omdömessight rejta.se. (Det finns en till reco.se som är samma smörja men har ej med Eniro att göra.)
  Annonsera hos Eniro och bli utsatt för förtal, lögner, smutskastning, konkurrenternas illvilliga påhittade misslyckade kundbesökares kommentarer.

  Betala för Din annonsering hos Eniro och upplev hur det blir att på samma sida som allmänheten hämtar information från, bli ihopparad med snaskiga ovederhäftiga beskyllningar, i upprepade exemplar från samma källa, som gratis och anonymt får samma plats och säkert större uppmärksamhet än Din betalda annonsering.

  Detta är toppen för hitta.se och kommer säkert att leda till eniros fördärv. Jag känner till flera företag som förbereder stämningar mot eniro i denna fråga.

  Hur kan ett etablerat företag som Eniro låna sig till detta???

  Jag kommer själv att avbeställa allt jag beställt hos Eniro, jag vill inte ha den här tjänsten, dessutom kommer jag att ta upp detta hos företagarna för vidare åtgärder mot Eniro. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier