Anders Pontus P:
Ett bolag med ett fantastiskt kundmottagande, bra sunda dialoger och tar sig tid att sätta sig in gällande det behov jag har som kund. Inga överpriser, snabba leveranser, håller det som lovas, inga obehagliga överraskningar och tar sig alltid tid när man behöver hjälp.
Charlotte S:
Ringer flera gånger per dag, trots att mitt nummer är NIXat sedan mer än 10 år... Spelar ingen roll att jag spärrat deras nummer, de lyckas lämna meddelanden ändå.
Bruno V:
Deras hemsida i Sverige är utan tvekan den mest usla jag någonsin stött på.
Ett fullständigt haveri av ineffektivitet!
För att ens försöka logga in måste man kontakta kundtjänst – men för att prata med kundtjänst krävs ett bokningsnummer.
För att få ett bokningsnummer måste man först ha gjort en bokning, vilket naturligtvis kräver inloggning.
En labyrint av ren idioti!
Misslyckande av episka proportioner och den som godkände detta borde avlägsnas från sin position omedelbart!
Lowe W:
Arbetade åt dem i ett par månader på deltid. Var helt okej men det berodde bara på arbetskamraterna, att det var utomhus och att kontoret inte hade så bra koll på hur jag arbetade. När jag fick nya arbetskamrater så kom kontoret in och ville styra och ställa - de försökte tvinga oss till att göra på deras sätt, vilket var typ att lura in folk på organisationen så fort som möjligt - gärna på mindre än ett par minuter. "de tappar intresset om man pratar för länge". jamen värt att skaffa medlemmar som inte ens har tid att lära sig om organisationen.
Kort sagt, de använder sig av den värsta sortens marketing i en bransch som ska vara den schysstaste. Bakåtsträvande, värdelöst.
Niklas G:
De ringer om och om igen fast jag har förklarat att jag inte är kund och vill inte bli upprind igen. De följer inte de etiska reglerna som de hävdar att de följer. Att Tele 2 väljer att anlita företaget slår bara tillbaka på Tele2 egna varumärke och där finns en del att göra för att förbättra det.
Olav André K:
Om du blir ringt av detta nummer läg på de försöker sno din info och säger att dom är från din mobil operatör men det är de inte. De försöker låsa dig i löjliga abonnemang som man inte kan bli av med under en viss tid. Ex månader
Morten K:
Varning !
Här kan man bli riktigt lurad, ringde nummerupplysningen och fick snabbt telefonummret jag sökte via sms och fick även frågan om jag ville bli kopplad jag tackade ja men vart inte upplyst om att det innebär att man betalar ca 23 till 24 kr i minuten under hela samtalet som pågick ca 10min.
Jag har dessutom blivit kontaktad av en av deras säljare som säljer annonser för företag priset för denna annons skulle kosta 2900kr + moms men som en så bra kund som jag tydligen är så skulle jag få samma annons för 1000 kr + moms, antingen är dom desperata eller så är det rent bonfångeri ...........
Abbe N:
Spammare som ringer på uppdrag av företag jag inte är kund hos vilket inte är tillåtet om man är med i NIX. Anmält till Etiska nämnden för DM vilket jag hoppas skadar deras anseende. Hoppas på snar nedläggning vilket är vanligt i den här smutsiga branschen.
Andreas K:
Makalöst dåligt företag som ENVISAS med att ringa sk "tysta samtal" dvs ringa upp och sen lägga på. HELA TIDEN, sååå dåligt och irriterande. Företag: undvik makalös för de enda de lyckas med är att reta era kunder. Har just sagt upp min prenumeration på tidningen Mobil som är kund hos makalös pga detta beteende!!!
michael m:
jävla skitföretag som ringer upp sent på kvällen och när man svarar så är där ingen
säkerligen automatisk uppringare
callcenter trott på företag som ert hoppas där är någon som sätter dit er ordentligt snarast