Charlotte S:
Ringer flera gånger per dag, trots att mitt nummer är NIXat sedan mer än 10 år... Spelar ingen roll att jag spärrat deras nummer, de lyckas lämna meddelanden ändå.
Kaj L:
Har bokat i Polen höstlovet men inga telefonnnummer stämmer till boendet och allt verkar som scam. Normalt sett brukar en agentur sköta detta i staden vi brukar besöka men inte i detta fallet.
Finns inga mejladresser så får se hur booking.com hanterar detta.
Lowe W:
Arbetade åt dem i ett par månader på deltid. Var helt okej men det berodde bara på arbetskamraterna, att det var utomhus och att kontoret inte hade så bra koll på hur jag arbetade. När jag fick nya arbetskamrater så kom kontoret in och ville styra och ställa - de försökte tvinga oss till att göra på deras sätt, vilket var typ att lura in folk på organisationen så fort som möjligt - gärna på mindre än ett par minuter. "de tappar intresset om man pratar för länge". jamen värt att skaffa medlemmar som inte ens har tid att lära sig om organisationen.
Kort sagt, de använder sig av den värsta sortens marketing i en bransch som ska vara den schysstaste. Bakåtsträvande, värdelöst.