Blev fick reda på att mina sommardäck var uttjänta vid skifte från vinter till sommar. Ett pris på nya däck lämnades, ett pris jag tyckte var lågt och eftersom min bil är gammal och inte behöver några dyra däck accepterade jag givetvis. När däcken var på och jag skulle betala kommer chocken: Ett väldigt mycket högre pris än det utlovade! Jag bara tittar förstummad på säljaren och säger nej, det var inte vad jag blev lovad. Då kollar han i datorn och så säger han, hmm, det var visst "ex moms". Jag bara "va, vad pratar du...
Höganäs Bilservice AB
Välkommen till Höganäs Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Höganäs! Du hittar oss i korsningen Kullagatan/Prins Carlsgatan. Vi är en allbilsverkstad och tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. När du servar eller lagar din bil hos oss får du alltid tre års funktionsgaranti på reservdelar, bibehållen nybilsgaranti...
280 omdömen om Höganäs Bilservice AB
Snabbt och lätt färdigbrett.
Det var första gången jag anlitade er..Och det kommer säkert att bli fler gånger när jag skall ha service.
Svårt att bedöma en bilservice men ett par saker att anmärka på möjligen. Belysningen till nummerplåten blev ej bytt. Möjligen ingår det inte i en service men spontant känns det som något som borde utförts då servicen kostade 6000kr. Jag blev heller ej meddelad när bilen var klar. I övrigt hoppas jag att servicen var väl utförd.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Snabb hjälp och alltid bra service. Vi är mycket nöjda!
Lite långsam service men arbete var bra.
Själva servicen Ok, men utskick av SMS KL.8 en lördag morgon uppskattas inte
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Jag blev betjänad väl. Arbetet skulle ta en timme och det stämde. Jag kunde dock notera att det gick ganska långsamt för andra kunders däckbyte.
Ditt omdöme visar att vi har mer att göra. Vi tar det på allvar och hoppas att kunna välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Allt till belåtenhet. Mitt intryck är att det är kunniga mekaniker. Bra bemötande av kunder.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Trevligt bemötande. Första servicen på min Toyota hos er istället för att köra till Toyota i Hbg. Bekvämt, bor i Viken. Hoppas få återkomma vid ev problem.
Frågade om offert, fick en offert.
Enkel och snabb bokning. Fick komma dagen efter och fick fantastiskt bemötande och snabb hjälp med felsökning och kontroll. Rekommenderas!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag är inte Knut Ronny men är kund hos Bilservice AB. De är bra i bemötande nöjd med arbete och pris.
Bra mottagande, allt var sakligt och stämde överens med vad jag fått i offerten både innan reparation och efter.
Årlig service av bilen mycket bra återkoppling från verkstan då kondensvatten uppmärksammades i motoroljan med förslag på bra lösning
Snabbt och bra. Inga konstigheter
Trevligt och effektivt. Gott gratis kaffe under väntetiden.
Mycket fint bemötande snabbt och korekt utfört arbete jag rekmenderar höganäs bilservis åt andra.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Superbra service, trevligt bemötande samt lite utöver det vanliga 👍👍👍👍👍 Julle Lindvall
Personligt, proffesionellt, ordning
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Vänligt bemötande. Utförde aktuell service effektivt och professionellt.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Fick trevligt bemötande. Det handlade om ett datajobb men hade inte bokat tid innan. Fick gjort vad jag önskade och tips om tänkbart fel med förmodad kostnad. Det jobbet får de nog göra.
Det var bra bemötande av personen och reperatörerna gjorde ett fantastiskt jobb tack till er
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Trevligt bemötande, snabb o bra service.
Bra och snabb service 👏rekommenderas starkt
Fint och trevligt bemötande och fick tid några dagar senare för genomgång av de fel jag hade.Felsökning av framvagnen, byte av bussningar. Kan varmt rekommendera Höganäs bilservice.
Snabb bra service lokalt i Höganäs.
Bromsarna havererade. Bilservice tog in bilen direkt och tre timmar senare var den klar. Toppen."
Mycket bra bemötande, bilservice visste direkt problemet och löste det. Bra tempo och snabb lösning på en strömlös bil.
Jag är mkt nöjd med min kontakt med Höganäs Bilservice, förfrågan, arbete, bemötande.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Ej varit där tidigare men :Trevligt bemötande. Fick tid för bilservice redan efter två dagar! Toppen!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig när bilen behöver service eller reparation.
Många tider att boka och snabb service.
Jättebra kommunikation och hjälpsamhet, tack för all hjälp.
Snabbt och enkelt fick jag tid. Redan dagen efter.
Bra bemötande och kunnig personal.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Vilken service, otroligt hjälpsamma och trevliga. Känner sig så välkommen . Kan varmt rekomenderas
Personalen är kanon, super bra service
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.
Trevligt mottagande och gjorde allt i tid.
Stor service på XC90 Perfekt utfört Tfn samtal för upplysning att bromsklossar bak slut. Okej att byta! Det ända jag kan tycka är negativt Det är otroligt dyrt att sköta sina fordon idag.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Snabb service och trevligt bemötande
Superbra service och trevligt bemötande!
Bra och trevligt hjälpsamma.Fixade allt snabbt och lätt.Tack för det!
Snabb och trevlig bokning. Lämna på morgonen och hämta på kvällen. Fix färdigt.
Alltid trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Fick tid för service snabbt. Två dagar. Det var en mindre service denna gång. Den gick snabbt.Trevlig personal .Där kunde bara ha varit lite bättre städat i receptionen.Jag väntade där.
Tacksam för snabb, prisvärd service och ett trevligt bemötande!
Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.
Mycket trevlig och professionell personal. Fixar tid att se över och kommer med prisförslag och beställer reservdelar. Tack för att de finns.
Trevligt bemötande! Bra info om bilen vad som behövde fixas.
Bra service, trevlig personal och väl utfört arbete! Rekommenderar gärna till andra.
Vänligt, enkelt o snabbt! Toppen!