Höganäs Bilservice AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 042-34 18 88 Dela

Välkommen till Höganäs Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Höganäs! Du hittar oss i korsningen Kullagatan/Prins Carlsgatan. Vi är en allbilsverkstad och tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. När du servar eller lagar din bil hos oss får du alltid tre års funktionsgaranti på reservdelar, bibehållen nybilsgaranti...

280 omdömen om Höganäs Bilservice AB

K M Elizab B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Blev fick reda på att mina sommardäck var uttjänta vid skifte från vinter till sommar. Ett pris på nya däck lämnades, ett pris jag tyckte var lågt och eftersom min bil är gammal och inte behöver några dyra däck accepterade jag givetvis. När däcken var på och jag skulle betala kommer chocken: Ett väldigt mycket högre pris än det utlovade! Jag bara tittar förstummad på säljaren och säger nej, det var inte vad jag blev lovad. Då kollar han i datorn och så säger han, hmm, det var visst "ex moms". Jag bara "va, vad pratar du...

Pontus B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabbt och lätt färdigbrett.

Björn Birger D
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Det var första gången jag anlitade er..Och det kommer säkert att bli fler gånger när jag skall ha service.

Lars Andreas E
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Svårt att bedöma en bilservice men ett par saker att anmärka på möjligen. Belysningen till nummerplåten blev ej bytt. Möjligen ingår det inte i en service men spontant känns det som något som borde utförts då servicen kostade 6000kr. Jag blev heller ej meddelad när bilen var klar. I övrigt hoppas jag att servicen var väl utförd.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Per Christian M
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabb hjälp och alltid bra service. Vi är mycket nöjda!

Sven-Torsten Wilhelm H
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Lite långsam service men arbete var bra.

Haglunds Bygg & Entreprenad A

Själva servicen Ok, men utskick av SMS KL.8 en lördag morgon uppskattas inte

Svar från Höganäs Bilservice AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Eva Karolina G
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Jag blev betjänad väl. Arbetet skulle ta en timme och det stämde. Jag kunde dock notera att det gick ganska långsamt för andra kunders däckbyte.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Ditt omdöme visar att vi har mer att göra. Vi tar det på allvar och hoppas att kunna välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Erland Ingemar F
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Allt till belåtenhet. Mitt intryck är att det är kunniga mekaniker. Bra bemötande av kunder.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Ulla Birgitta J
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Trevligt bemötande. Första servicen på min Toyota hos er istället för att köra till Toyota i Hbg. Bekvämt, bor i Viken. Hoppas få återkomma vid ev problem.

Taxi Höganäs A
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Frågade om offert, fick en offert.

Peter R
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Enkel och snabb bokning. Fick komma dagen efter och fick fantastiskt bemötande och snabb hjälp med felsökning och kontroll. Rekommenderas!

Svar från Höganäs Bilservice AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Knut Ronny N
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Jag är inte Knut Ronny men är kund hos Bilservice AB. De är bra i bemötande nöjd med arbete och pris.

Seth Joakim E
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bra mottagande, allt var sakligt och stämde överens med vad jag fått i offerten både innan reparation och efter.

Sven Jonas Fredrik E
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Årlig service av bilen mycket bra återkoppling från verkstan då kondensvatten uppmärksammades i motoroljan med förslag på bra lösning

Jenny Maria N

Snabbt och bra. Inga konstigheter

Jan Ingemar L
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Trevligt och effektivt. Gott gratis kaffe under väntetiden.

Carl J
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Mycket fint bemötande snabbt och korekt utfört arbete jag rekmenderar höganäs bilservis åt andra.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Julle L
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Superbra service, trevligt bemötande samt lite utöver det vanliga 👍👍👍👍👍 Julle Lindvall

Lars Ivar L

Personligt, proffesionellt, ordning

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Peter Mikael F
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Vänligt bemötande. Utförde aktuell service effektivt och professionellt.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Cary Dennis J
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Fick trevligt bemötande. Det handlade om ett datajobb men hade inte bokat tid innan. Fick gjort vad jag önskade och tips om tänkbart fel med förmodad kostnad. Det jobbet får de nog göra.

Kurt Artur Torbjörn E
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Det var bra bemötande av personen och reperatörerna gjorde ett fantastiskt jobb tack till er

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Agneta Kristin F
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Trevligt bemötande, snabb o bra service.

Hyrijeta H
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bra och snabb service 👏rekommenderas starkt

Per Michael O
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Fint och trevligt bemötande och fick tid några dagar senare för genomgång av de fel jag hade.Felsökning av framvagnen, byte av bussningar. Kan varmt rekommendera Höganäs bilservice.

Anna Viveca B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabb bra service lokalt i Höganäs.

Carl Jörgen O
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bromsarna havererade. Bilservice tog in bilen direkt och tre timmar senare var den klar. Toppen."

Lars-Olle N
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Mycket bra bemötande, bilservice visste direkt problemet och löste det. Bra tempo och snabb lösning på en strömlös bil.

Helena Elisabeth C
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Jag är mkt nöjd med min kontakt med Höganäs Bilservice, förfrågan, arbete, bemötande.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Kerstin Cecilia O
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Ej varit där tidigare men :Trevligt bemötande. Fick tid för bilservice redan efter två dagar! Toppen!

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig när bilen behöver service eller reparation.

Leadingautocenter Sverige A
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Många tider att boka och snabb service.

Karl Magnus F
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Jättebra kommunikation och hjälpsamhet, tack för all hjälp.

Axel Johannes H
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabbt och enkelt fick jag tid. Redan dagen efter.

Eva Carina J
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bra bemötande och kunnig personal.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Eva Mari O
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Vilken service, otroligt hjälpsamma och trevliga. Känner sig så välkommen . Kan varmt rekomenderas

Fredrik H
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Personalen är kanon, super bra service

Svar från Höganäs Bilservice AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Gösta Lennart B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Trevligt mottagande och gjorde allt i tid.

Ulf Gunnar N
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Stor service på XC90 Perfekt utfört Tfn samtal för upplysning att bromsklossar bak slut. Okej att byta! Det ända jag kan tycka är negativt Det är otroligt dyrt att sköta sina fordon idag.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sofi Elenor P
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabb service och trevligt bemötande

Jessica Isabelle A
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Superbra service och trevligt bemötande!

Ingrid T
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bra och trevligt hjälpsamma.Fixade allt snabbt och lätt.Tack för det!

Anders O
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Snabb och trevlig bokning. Lämna på morgonen och hämta på kvällen. Fix färdigt.

Elin B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Alltid trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat.

Svar från Höganäs Bilservice AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Ronnie Jörgen L
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Fick tid för service snabbt. Två dagar. Det var en mindre service denna gång. Den gick snabbt.Trevlig personal .Där kunde bara ha varit lite bättre städat i receptionen.Jag väntade där.

Mandin Produktion H
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Tacksam för snabb, prisvärd service och ett trevligt bemötande!

Svar från Höganäs Bilservice AB

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Stefan Daniel A
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Mycket trevlig och professionell personal. Fixar tid att se över och kommer med prisförslag och beställer reservdelar. Tack för att de finns.

Emma Rebecca Gabrielle B
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Trevligt bemötande! Bra info om bilen vad som behövde fixas.

Katja Caroline G
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Bra service, trevlig personal och väl utfört arbete! Rekommenderar gärna till andra.

Theander R
Skrev om Höganäs Bilservice AB

Vänligt, enkelt o snabbt! Toppen!