HS Städ Halmstad AB

HS Städ Halmstad AB

hsstad.se
  • Badge2025
4.3

Välkommen till HS Städ Halmstad AB! Vi är en lokal städfirma i Halmstad som erbjuder en rad olika städtjänster med fokus på kvalitet och trygghet. Vårt engagerade och erfarna team lämnar varje hem skinande rent och utför varje uppdrag med högsta noggrannhet och omsorg. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål och ditt...

10 omdömen om HS Städ Halmstad AB

Ulla B
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Trevligt bemötande då jag beställde en storstädning. Är mycket nöjd med resultatet

Svar från HS Städ Halmstad AB

Tack snälla, Ulla! Så härligt att höra att du blev nöjd med både städningen och servicen. Det betyder mycket för oss – du är alltid välkommen tillbaka!

Alf H
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Vad kan jag säga. Har inte någon erfarenhet eller någon att jämför med , vad vi kan se så i efterhand är många misstag som hittills sett vill inte gå in på dessa. Vi skall gärna ha hjälp med städning i framtiden .men får se vad vi gör för vi är dåliga båda två mvh Hallgren

Hej Hallgren,
Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Vi uppskattar din ärlighet och tar till oss av din feedback – det hjälper oss att bli bättre. Tråkigt att höra att allt inte blev som förväntat den här gången, men vi hoppas få chansen att visa dig en bättre upplevelse framöver. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om ni vill ha hjälp igen – vi vill gärna göra er helt nöjda nästa gång. Vänliga hälsningar,
HS Städ Halmstad AB / Andreas

Maria C
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Trevligt bemötande. Städade intensivt och det blev rent rent. Jag är jätte nöjd. Duktig och fick mitt hem att lysa 🤩

Evy D

Mycket duktig och noggrann. Mvh Evy D

Lars L
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Vi är nöjda med hemstädningen. Rekomenderas

Natalie E
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Noggran och väl genomförd fönsterputsning. Snabb kommunikation. Allt som allt mycket nöjd.

Hanna P
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Jag köpte en flyttstäd. Av det jag hört hade jag höga förväntningar på er. Det va förväntningar som inte alls uppnåddes. Först va städningen väldigt utdragen, jag anser att det tog ganska lång tid att utföra städningen om jag jämför med andra flyttstäd som andra i min närhet haft där de genomförde städningen på en kortare tid tros mer kvadrat än min lägenhet. För det andra så var det fortfarande inte riktigt bra städat även fast städningen tog lång tid. Det var fortsatt dam och inte riktigt bra städat i vissa delar i lägenheten....

Svar från HS Städ Halmstad AB

Tack för feedbacken, Hanna! Tråkigt att höra att du var missnöjd med längden och kvaliteten på städningen. Vi går kontinuerligt igenom våra rutiner och tar åt oss av kritiken.

Andreas J
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Rekommenderar HS Städ, supertrevliga och drivna!

Simine A
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Jag köpte en flyttstädning. Jag fick kontakt snabbt och blev väldigt vänligt bemött. Deras transparens och tydliga kommunikation gjorde dem väldigt lätta att samarbeta med. Jobbet de utförde var mycket bra, väldigt proffsig personal!

Svar från HS Städ Halmstad AB

Tack Simine, för den fina recensionen!

Inger Z
Skrev om HS Städ Halmstad AB

Jag har anlitat HS Städ till både veckostädning och fönsterputs. Ärendena har utförts på ett mycket bra vis och alltid med en bra dialog.

Svar från HS Städ Halmstad AB

Hej Inger, Tack för det fina omdömet!