Hund Dagis Villa Vidablick

Hund Dagis Villa Vidablick

Ring 031-40 33 80
Omdömen totalt
4
Snittbetyg
3.0
Skriv ett omdöme

4 omdömen om Hund Dagis Villa Vidablick

Visar 4 omdömen med 3.0 i snittbetyg
INGE S
Skrev om Hund Dagis Villa Vidablick

Jag har haft min hund hos dom nu i ett års tid. Han lämnas där varje dag och jag hämtar upp honom glad och pigg varje eftermiddag. En ägare som verkligen ställer upp om man behöver ha kvar sin hund över natt eller en helg. Stora gröna ytor med gott om plats. Dom går inga långa promenader med hundar, men områdena runt dagiset är stort och gott om plats. Det är sällan man ser ett dagis inomhus där hundar kan springa fritt och även ha sin egen plats utan att vara instängd i bur eller mellan fyra väggar. Jag kan varmt rekommendera dagiset.

1
Jan I gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Jonny  H
Skrev om Hund Dagis Villa Vidablick

Fattar ingenting av ångest. Haft min hund där i 10 år och det har verkligen fungerat bra. Annie trivs får motion och bra mat. De är fantastiska på att ställa upp kvällar och helger. Bilda er en egen uppfattning ge dem chansen det ångrar ni inte. Jonny Hoffman.

2
Jan I och Felicia E gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Gert B
Skrev om Hund Dagis Villa Vidablick

Ångest!!!! Detta var verkligen ett rent ut sagt VIDRIGT ställe och jag hoppas INGA seriösa hundägare någonsin väljer detta dagis/pensionat! Vi hoppas att vi kan varna andra på detta sätt. Kändes helt fel att lämna sin hund där hon er så otrevligt & smutsigt i huset, ljuger allt i annonsen om sitt hunddagis Nå fy vilket ställe, tycker synd om de hundar som redan finns där. Hon har hundarna delvis i trädgården (inhägnad med ett litet hundhus/skjul),Hon har inte möjlighet att själv rasta hundarna (p.g.a. ålder och krämpor... 

Weronika L
Skrev om Hund Dagis Villa Vidablick

Juz nie ma tego Hund dagis Pani umarla....

Filtrera omdömen