Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson är mäklare på HusmanHagberg Ale

Ann-Sofie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ann-Sofie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.9. Ann-Sofie Johansson har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

241 omdömen om Ann-Sofie Johansson

Sedan starten hos Reco 2021
Rolf Kurt Adolf B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Ytterby Centrum

Väldigt nöjda. Såg också till både säljare o köpare. Trevligt o proffsionellt bemötande. Kan varmt rekommendera henne.

Ann-Charlotte B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Gamla Grinden

Angelägen men inte påflugen. Ställde upp på extravisning. Mycket vänlig. Ordning och tydlighet vid kontraktsskrivningen.

Soheil J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Ulvegärde

Väldig duktig och professionell, lätt att få tag på och arbetade ihärdigt för oss! Har koll på läget och vi har under hela processen känt att vi är i trygga händer. Vi köpte från Husman Hagberg och har de alltså även nu när vi säljer. Kan varmt rekommendera de.

Rasmus Micael L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Ytterby

Ann-Sofie gjorde allt så lätt för oss, rekommenderar starkt🙂

Dervis B
Bohus

Mina rekommendationer 100% för alla som vill ha en duktig mäklare.

Rasmus B
Nol

Proffsig, genuin och omtänksam. Ser människan bakom både säljare och köpare och är väldigt tydlig i sin kommunikation vilket uppskattades mycket. Stor känsla av kunnighet hos Ann-Sofie vilket gjorde mig lugn och trygg.

Linda Viktoria S
Älvängen

Vi vill tacka Ann-Sofie för att hon med sitt proffsiga och engagerande sätt sålt vårt hus. Även när vi varit negativa så har hon aldrig tvivlat och fått tillbaka oss på banan igen. Positiv och lyhörd mäklare som vi verkligen rekommenderar!

Milos Z
Nödinge

Allt från bemötande av mäklaren och hella processen till slutfört köp av mitt hus gick riktigt bra tack vare mäklaren. Anna var hjälpsam, snäll och ärlig. Allt gick väldigt smidigt utan krångel.

Mikael Antero S
Älvängen

Verkligen super att arbeta med , mycket kunnig och hjälpsam. Rekommenderar varmt.

Jennifer A
Kode

Ann-Sofie är väldigt trevlig och engagerad!