Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson är mäklare på HusmanHagberg Ale

Ann-Sofie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Ann-Sofie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 5.0. Ann-Sofie Johansson har haft 49 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

222 omdömen om Ann-Sofie Johansson

Sedan starten hos Reco 2021
Maria E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Bohus

Trevlig och lättsam redan vid första mötet, svarar tydligt på alla frågor och inga frågor är för dumma att ställa. Får snabbt kontakt när det behövs lugnar när man stressar och snurrar. Är med hela vägen från början till slut! Maria

Linus T
Älvängen

Bästa mäklaren någonsin! Jag vill verkligen ge ett stort tack och varmt rekommendera Ann-sofie för det fantastiska arbete hon gjorde med att sälja mitt hus. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Hon var professionell, engagerad och otroligt kunnig om marknaden, vilket gjorde hela försäljningsprocessen både smidig och stressfri. Ann-sofie var alltid tillgänglig för frågor och gav mig detaljerad information om varje steg. Jag kände mig uppdaterad genom hela processen, och när det kom till förhandlingarna...

Jimmie C
Nödinge-Nol

Mycket hjälpsam och lösningsorienterad!

Carina A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Centrum

Ann-Sofie har verkligen gjort ett super proffsigt intryck . Hon är lugn ,engagerad ,trevlig o inger förtroende Bättre mäklare måste vara svårt att få. Hon finns tillgänglig vid frågor o ingenting är omöjligt. Kan hon inte svara med en gång så meddelar hon det o ringer upp senare. Har verkligen känt att hon står på min sida o att detta kommer att bli bra. Önskar att alla fick möta henne vid försäljning o hade då sluppit all oro som det innebär. Då det varit visning så återkopplar hon snabbt efter o berättar hur det...

Svar från Ann-Sofie Johansson

Tusen tack bästa Carina <3 Värmer otroligt mycket. Tusen tack också för ditt förtroende. Önskar all lycka till med ditt nya boende.

Anders Joakim S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Ale
Centrum

Bara positivt. En mäklare som är engagerad, lyhörd och kommunikativ.

Nadja T
Älvängen

Väldigt professionell, tillmötesgående och lyhörd under vår process med husförsäljningen. Mycket nöjd!

Kim R
Nödinge-Nol

Fantastisk mäklare! Allt gick snabbt och smidigt! Rekommenderar starkt Ann-Sofie!🙏

Muhittin C
Nödinge

Hon är väldigt trevlig och problemlösning orienterad. En bra bro mellan köpare och säljare. Jag har fått ärliga svar på mina frågor. Alla familjen känner sig välkommen hos henne.

Barbro Solveig Katarina H
Hålanda

Väldigt engagerad. Ville själva höja priset reellt vilket inte var något problem.

Jimmi A
Kareby

Härligt bemötande och bred kunskap. Hjälpte oss att sälja vårat hus på under en månad från värdering! Löste besiktning, fotograf och styling i mellandagarna. Tog emot både förhandsvisning och privata visningar efter den planerade. En bra resa från början till slut 👍🏻