Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Johan Styrsvik har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Johan Styrsvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Styrsvik har haft 126 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

256 omdömen om Johan Styrsvik

Sedan starten hos Reco 2022
Muhammed A
Skrev om Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona

Vi upplevde honom som mycket engagerad, pålitlig och lätt att kommunicera med. Jag kan varmt rekommendera honom och är mycket nöjd med bostadsköp via Johan.

Zahraa A
Köpte en tomt med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona

Vi är väldigt nöjda med Johan som mäklare i samband med vårt bostadsköp. Han var professionell, kunnig, ärlig och mycket engagerad genom hela processen. Johan var alltid tillgänglig när vi hade frågor och kommunicerade tydligt och snabbt. Han återkom alltid snabbt med svar och information, vilket gjorde att vi kände oss trygga och väl bemötta som köpare. Vi kan varmt rekommendera Johan!

Johan Rolf G
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona

Väldigt smidig och duktig mäklare👍

Malin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Långö

Helt klart bästa mäklaren . Trevlig o engagerad. Svarade alltid snabbt på mina frågor och dom va många…. Ett säkert kort om du vill ha din bostad såld snabbt!

Freddie Oscar B
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Saxemara

Väl bemött och en bra upplevelse genom hela resan.

Peter L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Blåportshöjden

Vi fick ett mycket bra bemötande av Johan som hanterade hela affären mycket proffsionellt. Trots semestertiden ställde han upp och såg till att hela affären och tillträdet kunde ordnas på mycket kort tid inför terminstarten. Jag kommer att kontakta Johan igen om jag ska göra mer bostadsaffärer i området.

Vijay B
Annebo

We are extremely happy that we chose Johan Styrsvik to sell our home. From start to finish, Johan was professional, knowledgeable, and genuinely committed to helping us achieve the best possible result. He was always available, quick to respond, and provided clear, honest advice that gave us confidence throughout the entire selling process. Thanks to Johan's expertise, dedication, and proactive approach, the sale was handled smoothly and successfully. He worked hard to find the right buyer, managed all the paperwork efficiently,...

Esmeralda M
Annebo

Trevlig och lätt att få tag på

Gert A
Trossö

Johan är en mycket ambitiös och duktig mäklare ,lätt att ha att göra med bra kommunikation, Johan sålde vår lägenhet proffsigt och snabbt, jag rekommenderar Johan till alla som går i säljtankar /Gert

Pia H
Blåportshöjden

En riktigt riktigt bra mäklare. Kommunikativ, inlyssnande och bra på att se objektets möjligheter. Flexibilitet och smidighet präglade arbetet. Vi hade försökt sälja vår lägenhet med en annan mäklare under tre år med väldigt få visningar och inga bud. Johan lyckades få den såld efter 3 månader och under denna tid hade vi många visningar. Vi är mycket nöjda!