Jag upplevde att Johan Styrsvik bemötte oss alla lika proffsigt. Både vi tre som säljare och dom två köparna. Han tog sig tid att förklara saker som vi ställde frågor på. Jag hade inga förväntningar på mäklaren. Det va första gången jag sålde en fastighet med mäklaren och jag upplevde det väldigt smidigt. Jag kommer rekommendera Johan Styrsvik som mäklare när jag hör någon som vill sälja sitt boende.
Johan Styrsvik
Johan Styrsvik är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona
.Johan Styrsvik har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Johan Styrsvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Styrsvik har haft 117 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
233 omdömen om Johan Styrsvik
Johan var från första samtalet, lyhörd, förstod våra önskemål och vägleder oss säkert genom processen.
Rekommenderar varmt Johan Styrsvik på HusmanHagberg som mäklare nr 1 i Blekinge.
Trevlig och bra kommunikation. Kändes professionellt och tryggt! Rekommenderar!
Vi är otroligt nöjda med Johan, som hjälpte oss både med försäljningen av vår lägenhet och köpet av vårt nya hus. Han är proffsig, engagerad och alltid hjälpsam. Vi kände stor tillit till honom genom hela processen och kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare. Vi rekommenderar verkligen Johan!
Vi kan varmt rekommendera Johan Styrsvik på HusmanHagberg. Från första mötet till avslutad affär har han varit otroligt engagerad, lyhörd och tillgänglig. Med sin stora lokalkännedom och sitt driv lyckades han få till en smidig affär.
Väldigt glad att jag valde Johan som mäklare. Allt kändes tryggt och smidigt!
Allt har fungerat bra. Visningen gick fint, hjälp med styling också.
En mycket kompetent och ansvarsfull mäklare med omfattande kunskap inom sitt yrke. Jag rekommenderar honom varmt.
Fantastiskt dedikerad och tillgänglig. Bra attityd!