Hittade till mäklarfirman och Johan tack vare mycket fina recensioner från andra säljare och kan bara intyga att dem stämmer fullt ut. Johan är en fantastik mäklare som ger det där lilla extra. Han är fantastiskt duktig på det han gör, otroligt trevlig, lyhörd och enkel att diskutera med. Återkopplar snabbt och har svar på alla frågor. Alla på HusmanHagberg var fantastiskt trevliga och man fick verkligen den där familjära känslan vid samtliga besök på deras kontor. Kan varmt rekommendera Johan till fler som går i "säljtankar".
Johan Styrsvik
Johan Styrsvik är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona
.Johan Styrsvik har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Johan Styrsvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Styrsvik har haft 106 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
209 omdömen om Johan Styrsvik
Ett supertack till Johanan för försäljningen av Glasbacken i Ronneby. På kort varsel tog Johan och Husman hagberg hand om denna husaffär. Det är andra ggn som jag anlitar Johan och hans team , samt att jag ger de högsta rekomendationer till Johan. Intresse bemötande mm är toppklass. Vänligen Pierre Sortelius.
Han har bra kommunikation och är ordentlig i sitt jobb. Jag rekommenderar denna person till alla köpare och säljare.
Trevligt och bra bemötande. Snabb i återkoppling.
Väldigt trevlig och engagerad mäklare som man alltid når vid behov
Mkt bra. Lätt att ha att göra med Informativ Trevlig Mjuk
Mycket professionell och seriös mäklare. Arbetar dygnet runt. Finns bara positivt att säga!
Johan var extremt hjälpsam från början till slut. Johan var ett bra stöd genom hela försäljningsprocessen och det märks att han verkligen brinner för sitt jobb.
Den bästa mäklaren jag har haft och jag har sålt många bostäder över åren. Lyhörd för kunden, synnerligen väl insatt och alltid tillgänglig. Ärlig och tydlig. Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare.
Vi är otroligt nöjda! Johan var engagerad, tydlig i sin kommunikation och gjorde det lilla extra. Vi kände oss trygga hela vägen och kan verkligen rekommendera vidare. - Jessica & Johan