Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Johan Styrsvik har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Johan Styrsvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Styrsvik har haft 104 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

184 omdömen om Johan Styrsvik

Sedan starten hos Reco 2022
Erik Johannes A
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Torsnäs

Johan är inte som andra mäklare jag har anlitat. Han svarar och engagerar sig alltid, även när det går trögt. Kunde inte varit mer nöjd!

Edyta Ewa M
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Björkholmen

Saklig, återkopplar snabbt, trevlig

Johnny L
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Ronneby

Johan är en väldigt trevlig och noggrann mäklare.

Daniel Christoffer Å
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Ronneby

Tillmötesgående och väldigt engagerad.

Joel C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Trossö

Driven, trevlig och hjälpsam under hela försäljningen. Alltid kontaktbar vid frågor. Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare!

Erik J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Trossö

Bra, enkelt, smidigt och tydligt. Han har ett trevligt bemötande och känns lätt att ha och göra med.

Camilla R
Köpte sin stuga med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Sturkö

Kände att Johan gjorde allt som han kunde för att mitt bud skulle bli accepterat.

Monika Karin Margareta L
Sålde sin stuga med hjälp av Johan Styrsvik en del av HusmanHagberg Karlskrona
Millegarne

Vi fick ett mycket bra bemötande av Johan. Våra förväntningar var höga vilket infriades. Han var kunnig, trevlig, social och förtroendeingivande.

Jacob K
Pantarholmen

Förtroendeingivande. Jobbar på bra. Hade bara önskat lite mer orientering. Hade funkat som ett sms bara typ: " det här är planen, det här är gjort, detta sker nu"

Svar från Johan Styrsvik

Hej Jacob Tack för din feedback. Detta ska jag absolut ta med mig. I detta fall missades det lite då vi aldrig hade ett ”första möte” i din bostad. Men klart att allt ska fungera minst lika bra på distans! //Johan

Birgitta A
Trossö

Prospektet borde vara bättre genomarbetade.