Philippa Rosensköld

Philippa Rosensköld är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Philippa Rosensköld har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Philippa Rosensköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.7. Philippa Rosensköld har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

35 omdömen om Philippa Rosensköld

Louise Madelene L
Sålde sitt hus med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Hästö

Lyhörd, kunnig och rätt känsla för våra behov. Kan starkt rekommendera Philippa till andra.

Cornelia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Gullberna

Trevlig och professionell. Tog snabbt reda på frågetecken vi hade och återkopplade till oss. En seriös och duktig mäklare!

Åsa L. L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Gullberna

Philippa har visat hög tillgänglighet och svarat upp på alla mina spörsmål.

Tobias L
Hästö

Fantastiskt bemötande! Snabb, precis, noggrann och kommunikativ. Philippa gör det hon säger hon ska göra och hanterade föräljningen jättebra och bättre än vad jag kunnat förvänta mig i förväg. Rekommenderas starkt!

Hillevi Camilla Maria A
Ronneby Skärgård

Lätt att få tag på. Inlyssnande. Högt tempo. Flexibel. Personlig men proffsig.

Linus S
Köpte sitt hus med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Spandelstorp

Philippa är påläst och engagerad vid den visning som ledde till vårt köp av hus. Väldigt professionell och kunnig.

Linn B
Skrev om Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona

Mycket professionellt bemötande hela vägen, lätt att komma i kontakt med och stort kundfokus. Enbart bra upplevelse av alla möten med Philippa

Johan S gillar detta
Ivar Gunnar Olof P
Sålde sin stuga med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona

En trevlig och effektiv mäklare som är på hugget. Bra samordning mellan alla parter.

Theodora S
Spandelstorp

Mycket professionell, trevligt bemötande på alla sätt.

Johanna N
Trossö

Hjälpsam, kunnig, trevlig och tillgänglig mäklare! Snabba svar på frågor och bra återkoppling!