Philippa Rosensköld

Philippa Rosensköld är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Philippa Rosensköld har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Philippa Rosensköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.6. Philippa Rosensköld har haft 28 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2025-11

14 omdömen om Philippa Rosensköld

Kajsa Johanna B
Sålde sin stuga med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Möckleryd / Torhamn

Supertrevlig! Bra bemötande och bra kommunikation.

Moa D
Köpte sitt hus med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Spandelstorp

Bra mäklare! Tydlig i sin kommunikation och hjälpsam vid behov.

Elin B
Möckleryd / Torhamn

Tydlig, effektiv och lättillgänglig. Mycket bra erfarenheter av Philippa som mäklare!

Peter Tomas Mikael T
Sålde sitt hus med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Torhamn

Philippa är en väldigt proffisonell och lyssnar men är samtidigt väldigt rak och tydlig med allt så en duktig mäklare

Yvonne Camilla E
Hasslö

Proffsig och personlig på en och samma gång. Inlyssnande och bra på att bygga en teamkänsla - "nu säljer vi ditt fina hus till bästa möjliga pris". Upplevde en trygghet genom hela affären.

Jenny A
Sturkö

Serviceinriktad, kunnig, hjälpsam och effektiv. Snabb återkoppling vid frågor.

Klara Frida Petronella E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philippa Rosensköld en del av HusmanHagberg Karlskrona
Pantarholmen

Vi är jättenöjda med Philippa som vår mäklare! Hon är engagerad, lyhörd och hjälpsam. Vi rekommenderar henne starkt!

___ _
Trossö

Hon har god kontakt med dig som säljare och förmedlar löpande information om visningar och potentiella köpare. Hon ger också god rådgivning om hur bud är i förhållande till marknaden.

Emil R
Hässlegården

Kunnig, Informativ kring köpet, trevlig och gott bemötande.

Emil Jonathan B
Rödeby

Philippa på HusmanHagberg tillsåg att vårt bostadsbyte gick snabbt och smidigt! Vi är glada att vi valde HusmanHagberg!