Henrik Feuk

Henrik Feuk

Henrik Feuk är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Henrik Feuk har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Henrik Feuk har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Henrik Feuk har haft 49 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

110 omdömen om Henrik Feuk

Sedan starten hos Reco 2021
Charlotta N
Söderkulla

Henrik är en mäklare med ett proffsigt och personligt bemötande. Påläst och engagerad, snabb på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Rekommenderar Henrik å det varmaste. 😊

Svar från Henrik Feuk

Jag önskar tacka för förtroendet samt nu även för ert fina och motiverande omdöme. Allra viktigaste för mig är att ni är nöjda samt även köparen och här lyckades vi med detta. Det var ett sant nöje att hjälpa er i mål med denna försäljningen. Hoppas vi syns och hörs av i framtiden.

Mine M
Pildammarna

Vi har fått ett väldigt gott bemötande av Henrik, då han har varit väldigt lyhörd inför våra önskemål och varit oerhört serviceinriktad. Kunde inte ha bett mer av en mäklare!

Svar från Henrik Feuk

Stort och varmt tack för det fina omdömet. Det är alltid kul samt värmande att mina köpare är riktigt nöjda. Jag hoppas ni ska trivas riktigt väl i er nya fina bostad på charmigt läge. Ni är alltid välkomna att höra av er om där finns något jag kan hjälpa er med.

Lingjun J
Pildammarna

Vi vill bara uttrycka vår tacksamhet för den enastående upplevelsen vi har haft med dig som vår mäklare. Din vänlighet och positiva energi har verkligen gjort hela processen både rolig och avslappnad. Vi har verkligen uppskattat din serviceninded- attityd, oavsett hur små eller stora våra frågor har varit har du alltid tagit dig tid att besvara dem på ett snabbt och utförligt sätt. Tack än en gång för allt du har gjort.

Svar från Henrik Feuk

Det har varit en sann fröjd för mig att hjälpa er framåt till detta bostadsköp. Jag är ödmjuk och tacksam för det fina omdömet, att ni är så pass nöjda är det som betyder allra mest för mig.

Anna B
Pildammarna

Trevligt, professionell och engagerad. Inlyssnande och tillgänglig för mig som kund. Återkopplar regelbundet både via meddelanden och telefonsamtal, vilket var mycket uppskattat.

Svar från Henrik Feuk

Stort och varmt tack för ditt fina omdöme Anna, det är alltid värmande. Vi kämpade på tillsammans och nådde till sist fram till ett avslut & försäljning. Jag hoppas på att vi syns och hörs av i framtiden och då förhoppningsvis i en uppåtgående bostadsmarknad.

Julia J
Söderkulla

Supertrevlig, hjälpsam, snabb med att svara på meddelanden, och väldigt down to earth

Svar från Henrik Feuk

Super tacksam för ditt fina omdöme Julia. Det är alltid lite extra roligt för mig när man får vara med och delta/bidra vid första bostadsköpet. Hoppas du ska trivas superfint i din trevliga lilla lägenhet. Hoppas vi hörs av den dag i framtiden då du överväger att flytta till något större bostad.

Spiridon T
Söderkulla

Henrik Feuk hade ett gott bemötande, var kunnig, saklig och levde upp till mina förväntningar. Jag skulle varmt rekommendera honom.

Svar från Henrik Feuk

Det var mitt nöje att få hjälpa er med denna försäljningen, tackar ödmjukast för ert fina omdöme samt hoppas såklart på att vi hörs av i framtiden.

Mujahed S
Blekingsborg

Genuin och hjälpsam med stor flexibilitet både gentemot oss som köpare och säljarna.

Svar från Henrik Feuk

Tackar för det fina omdömet, riktigt nöjda köpare är alltid av stor betydelse för mig. Hoppas att ni ska trivas ordentligt bra i er nya rymliga bostad under många år framåt. Gör ni uppgraderingar i lägenheten så kommer jag gärna förbi och tittar när ni blir klara.

Helén Ö
Limhamns Sjöstad

En mycket duktig mäklare. Lätt för att kommunicera och lyssna in. Drivande. Fint bemötande både mot säljare och spekulanter/köpare.

Svar från Henrik Feuk

Stort och varmt tack för ert fina omdöme, värmande och motiverande. Det var mitt nöje att få hjälpa er nå i mål med denna försäljningen. Jag hoppas att ni ska fortsätta att trivas väl i Limhamns sjöstad, porten till havet.

Perparim C
Limhamns Sjöstad

Henrik är verkligen mycket professionell och övertygade mäklare 😊 Jag är supernöjd med honom

Svar från Henrik Feuk

Varmt tack för ditt fina omdöme Perparim. Hoppas du samt familjen din ska trivas riktigt väl i er nya fina bostad. Hälsa familjen så gott.

Lars Ö
Limhamns Sjöstad

Mäklaren bemötte oss väl. Han var kunnig och hjälpte oss snabbt med vår försäljning av bostadsrätt. Vi kan rekommendera honom.

Svar från Henrik Feuk

Stort och varmt tack för ditt fina omdöme Lasse. Det var mitt nöje att få hjälpa till med er försäljning. Jag hoppas att ni ska fortsätta trivas riktigt väl i fina & lugna Limhamns Sjöstad.