Henrik Feuk

Henrik Feuk

Henrik Feuk är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Henrik Feuk har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Henrik Feuk har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.9. Henrik Feuk har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

201 omdömen om Henrik Feuk

Sedan starten hos Reco 2021
Marika L
Riseberga

Henrik var väldigt trevligt och lyhörd i våra behov. Vi fotade och förberedde försäljningen innan vi börjat letandet av nytt boende för att få ihop pusslet. Han sålde därefter vår bostad på 2 veckor efter publicering i en inte så självklart marknad. Han tog sin tid för att berätta om intrycket han fått från vardera sällskap på visningarna och lät ingen fråga gå obesvarad. Ett tydligt engagemang för vår bostadsresa av både köp och försäljning. Kan varmt rekommendera Henrik.

Nilüfer S
Riseberga

Vi hade en bra upplevelse med mäklaren som hjälpte oss. Han var/är otroligt professionell och verkligen mån om att göra processen så smidig som möjligt. Vi kan verkligen rekommendera honom vidare till andra.

Taner S
Riseberga

Han är vänlig och trevlig. Han var tydlig och noggrann med processen.

Aldin L
Lorensborg

Henrik var en fantastisk mäklare vid vårt köp av bostaden på Falkmansgatan 5A. Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för våra frågor. Processen var smidig och vi kände oss trygga genom hela affären. Rekommenderas varmt!!! Tack Henrik

Maria E
Västra Hamnen

Henrik är kunnig och professionell. Han har ett vänligt bemötande som gör att man känner sig trygg med sitt bostadsköp. Jag har fått snabba svar på mina frågor och är mycket nöjd med mitt lägenhetsköp. Jag kan varmt rekommendera Henrik Feuk som mäklare.

Vesna B
Limhamns Sjöstad

Lyhörd och hjälpsam , återkopplar.

Gemal M
Västra Kattarp

Jag hade nöjet att arbeta med mäklaren , Henrik Feuk när jag sålde min bostad, och jag kan inte vara mer nöjd med hans arbete. Från första stund var han extremt hjälpsam och transparent i alla steg av processen. Hans kommunikation var tydlig och snabb, vilket gjorde hela försäljningsprocessen både smidig och stressfri. Han hade en fantastisk förmåga att hålla mig uppdaterad och svarade alltid på mina frågor direkt. Han lyckades sälja min bostad redan under första veckan på Hemnet, vilket jag absolut inte förväntade mig....

Julia K
Västra Hamnen

Vi är väldigt nöjda med Henrik. Han är väldigt kommunikativ och var väldigt duktig på att hålla oss som säljare ständigt uppdaterade under hela processen. Han är också engagerad och närvarande, vilket vi särskilt uppskattade. Kan varmt rekommendera Henrik!

Ingrid Lisbeth L
Vellinge Centrum

Bra och korrekt bemötande och kunskap

Rasmus B
Vellinge Centrum

Toppen på alla sätt och vis! Vi var väl informerade hela vägen och kände direkt stort förtroende för Henrik. Vi kunde luta oss tillbaka och låta honom sköta allt vilket han gjorde med bravur. Lägenheten såldes snabbt och enkelt och vi blev otroligt nöjda!