Extremt trevlig, profesionell och erfaren person.
Andreas Söderstam
Andreas Söderstam är mäklare på HusmanHagberg Norrköping
.Andreas Söderstam har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Andreas Söderstam har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Söderstam har haft 27 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
147 omdömen om Andreas Söderstam
Andreas är professionell, kunnig och engagerad. Lätt att nå, bra på återkoppling och vi fick snabba svar på våra frågor! Kan varmt rekommendera Andreas.
Bra bemötande, hjälpsam och trevlig
Bra bemötande. Lyhörd på frågor och kommer med tips. Ordningsam och ger trygghet vid köpet.
Vi är nöjda med samarbetet och upplevde mäklaren som kompetent och professionell genom hela processen. Vi hade kanske önskat en något tätare dialog, men inser också att vi kunde varit tydligare med våra förväntningar och behov från början.
Inga konstigheter. Fick informationen man behövde genom processens alla steg och Andreas var alltid tillgänglig och trevlig. Rekommenderas varmt.
Andreas gav ett mycket professionellt intryck från första kontakten och genom hela processen. Han visade ett stort tålamod och tog sig alltid tid att förklara varje steg på ett tydligt och lugnt sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga i alla beslut. Kommunikation var smidig och han var alltid tillgänglig för frågor, oavsett hur små de var. Vi uppskattade verkligen hans engagemang, noggrannhet och positiva bemötande. Tack vare hans arbete kändes hela processen både enkel och säker. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom vidare.
Fantastiskt bemötande och engagemang!
Visar ett stort engagemang och vilja att driva försäljningen framåt. Kommer med kloka råd och förslag vid planering av mål samt vid hinder och oförutsedda händelser. Positiv och peppande hela vägen.
Vi kan varmt rekommendera Andreas Söderstam på HusmanHagberg. Från första mötet till avslutad affär upplevde vi ett stort engagemang, professionalism och en genuin vilja att göra det lilla extra. Vi är mycket nöjda med både processen och slutresultatet och skulle utan tvekan anlita Andreas igen.